Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

M.O.K

Retatrutide kullanımı ve deneyimlerim hk.

Önerilen İletiler

M.O.K    5

Selamlar herkese, forumu uzun süredir takip ediyordum ancak ilk defa login olup mesaj yazıyorum sanırım. Sizlerden bilgi almak ve belki birilerine yardımcı olmak adına açmak istedim. 35 yaşındayım. Geçmişte iki kez cycle deneyimim oldu ancak bunlar yıllar önceydi. Süreç başında %15 yağ oranı, 88.8 kiloydum. Bir kaç sene sonra yarı maraton ve hyrox yarışma hedefim olduğu için 10 haftalık bir retatrutide ve testosteron propionat (2 günde 1 50 mg) sürecine başladım kendimi istediğim forma yaklaştırıp uzun bir peptid stack ine başlamayı planlıyorum.

Aslında testosteron ekleme fikrim yoktu ancak biraz kendimi gaza getirdim. Çoğu peptid de günlük kullanım var ve nisan ortası 1 hafta iş seyahatinde olacağım. Sürece başlarken kilom 88.8 kg civarındaydı. 28 Ocak’ta 2 mg retatrutide ile başladım. 3 gün sonra 86.5 kg seviyelerine kadar düştüm. Bunun büyük kısmının su,ödem ve glikojen tabi, sürece başlayacağım için son dönemde beslenmeyi biraz abartmıştım. testosteron propionat'ın 3. dozundan sonra vücut tekrar su tuttu 0.5-0.6kg kadar.

Haftalık idman düzenim şu şekilde:

• Pazartesi: Push
  • Salı: Pull
  • Çarşamba: Deadlift ve squat sonrasında olimpik bar hareketlerini içeren teknik antrenman
  • Perşembe: Dinlenme, sabah mobility + core
  • Cuma: Upper body
  • Cumartesi: atletizm odaklı antrenman + 4 x 1km interval koşu
  • Pazar: Dinlenme, sabah mobility + core

İdman düzeni karmaşık duruyor farkındayım ancak ağırlık antrenmanı yaptığım günlerin tamamında (Hyrox günü hariç) idman sonunda yaklaşık 10 dakika row veya interval air bike, ardından 15 dakika incline walk ekliyorum. Haftanın çoğu gününde sporu sabah 07:00’de yapıyorum. Bazı günlerde ise antrenmanı öğlen saatlerine çekmem gerekiyor. Bu günlerin sabahında ağırlık idmanları öncesinde 40–50 dakika evde cycle yapıp kahvaltı yapıp idmana geçiyorum.

Beslenme tarafında şu an için günlük makrolarım şu aralıkta:

Protein alımımı 200–220 gram civarında almaya çalışacağım.
Yağ alımını, retatrutide ile sindirim problemi yaşamamak adına genellikle 40-50gram civarını geçmeyecek şekilde ayarlıyorum.
Karbonhidrat alımı ise güne ve idman yoğunluğuna göre değişiyor; yaklaşık 50–150 gram aralığında alabiliyorum, bunda da retatrutide iştah kestiği için daha fazla yiyemiyorum.

Öğün düzenim genel olarak şu şekilde:

Sabah
sabah idmanlarından önce kahve ve pre-workout kullanıyorum.
İdman sonrası genelde 3–4 yumurta beyazı ve 1 yumurta sarısı ile yaklaşık 60 gram rice cream kullanarak pancake yapıyorum. Alternatif olarak aynı yumurta miktarı ile omlet, rice cake, tatlı lor, muz, orman meyveleri ve whey protein ile shake hazırlıyorum.

Öğlen
Genellikle 50–60 gram pirinç, yaklaşık 100 gram sindirimi kolay sebze ve 200–220 gram tavuk tüketiyorum.

Ara öğün
1 ölçek whey + rice cake, quark + whey ile hazırlanan tatlı gibi proteini yüksek bir ara öğün yapıyorum.

Akşam
Salata ile birlikte 200 gram yağsız veya az yağlı kıyma ve 100–150 gram haşlanmış patates tüketiyorum.

Yağ alımını post-workout öğününde minimumda tutup, günün ilerleyen öğünlerinde 10–15 gramlık porsiyonlar halinde alıyorum.

KULLANDIĞIM TAKVİYELER:

• Kullandığım vitaminler: D3, K2, Omega 3, milk thistle, multivitamin, ashwagandha, ZMA
  • Kullandığım supplementler: creatine, citrulline malate, electrolyte, pre-workout
  • Koruyucular: sürece ve hissiyata göre alacağım. Bu bilgileri de paylaşırım gerektiğimde

Retatrutide'ı sabah 6:30 da yaptıktan 2-3 saat sonrası açlık hissi oldukça gitti. Aslında 1 mg ile başlanabileceğini biliyorum ancak şu ana kadar açlık baskılanması ve sindirim hızının yavaşlaması dışında rahatsız edici bir yan etki yaşamadım. Bu düzeni bir süre bu şekilde devam ettirmeyi planlıyorum. Son 4-5 hafta MOTS - C eklemeyi düşünüyorum sürecin gidişatına göre. Süreç ilerledikçe retatrutide ile birlikte haftalık gelişmeleri, artıları ve eksileri yine bu başlık altında paylaşırım. Sorusu olan olursa da tecrübe ettiğim ve araştırmalarım kadarıyla cevaplamak isterim.

Fazla uzun bir giriş mesajı oldu ancak detaylı şekilde anlatmak istedim düzenimi. :)

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    80

Hocam günlük gibi bişey olmuş. Ben zevkle okudum. Güncellerseniz devamlı retatrutide kullanacak kişilere de rehber olabilir deneyimleriniz.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    5
ZYZZ, Bir saat önce yazdı:

Hocam günlük gibi bişey olmuş. Ben zevkle okudum. Güncellerseniz devamlı retatrutide kullanacak kişilere de rehber olabilir deneyimleriniz.

Eyvallah hocam, haftalık paylaşım yapacağım süreç ile ilgili. 

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zakkozo1    0

Hocam eline ağzına sağlık bende bu aralar Fragment yada güzel bi yağ yakıcı arayışındayım hangisini önerirsin ve ilacı nerden tegmin ettin yardımcı olursan sevinir sevinirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    5
Zakkozo1, 7 saat önce yazdı:

Hocam eline ağzına sağlık bende bu aralar Fragment yada güzel bi yağ yakıcı arayışındayım hangisini önerirsin ve ilacı nerden tegmin ettin yardımcı olursan sevinir sevinirim 

Teşekkürler hocam. İlacı nereden temin ettiğini söylemek forum kurallarına göre yasak sanırım.

Yağ yakıcı peptidleri daha önce kullanmadım, forumda çok daha bilgili fikir verecek arkadaşlar vardır ancak araştırmalarıma göre şu an testosteron ve retatrutide kullanmasam yağ kaybı, kas kütlesi ve performans için Fragment + Cjc1295 + IGF1-LR3 kullanırdım. Tek yağ yakıcı olarak da yohimbine den güzel sonuçlar aldım ben hocam. Cardarine + ostarine gibi sarmslar da var 3-4 yıl önce verim almıştım ancak artık 35 yaşında olduğum için bu kadar toksik ürünler kullanmayı düşünmüyorum zaten testosteron varken. Peptidleri daha güvenliği buluyorum sarmslara göre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zakkozo1    0
M.O.K, 11 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam. İlacı nereden temin ettiğini söylemek forum kurallarına göre yasak sanırım.

Yağ yakıcı peptidleri daha önce kullanmadım, forumda çok daha bilgili fikir verecek arkadaşlar vardır ancak araştırmalarıma göre şu an testosteron ve retatrutide kullanmasam yağ kaybı, kas kütlesi ve performans için Fragment + Cjc1295 + IGF1-LR3 kullanırdım. Tek yağ yakıcı olarak da yohimbine den güzel sonuçlar aldım ben hocam. Cardarine + ostarine gibi sarmslar da var 3-4 yıl önce verim almıştım ancak artık 35 yaşında olduğum için bu kadar toksik ürünler kullanmayı düşünmüyorum zaten testosteron varken. Peptidleri daha güvenliği buluyorum sarmslara göre

Şuan 3 gündür yohombine kullanıyorum ama peptit kombinasyonu çok iyi olur diye düşünüyorum Burak hocamıda Konuya etiketlersek kendisi beni engellemişti geçen senelerde reşit degilidim😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.599
M.O.K, 17 saat önce yazdı:

Gideon pharma

İştah kesme konusunda etkisini gördün mü ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    5
Askabar, Bir saat önce yazdı:

İştah kesme konusunda etkisini gördün mü ? 

İştah kesme ve sindirim konusundaki etkilerini yaşıyorum. İlk mesajda bulunan akşam öğünümü değiştirdim çünkü son öğünde patates gibi sindirimi kısmen zor ve az yağlı da olsa kırmızı et yiyince sindirimin ve şişlik sorunu yaşadım biraz.

Bu nedenle kırmızı eti öğle öğününe çekip tavuk öğününü akşama aldım ve akşamları sebze dışında carb tüketmiyorum. Sebzeyi de 2 gündür kısmen yoğun bir sebze çorbası yapıp tüketiyorum çünkü hacim olarak yediğinde yine rahatsız hissettirebiliyor.

Haftalık güncelleme vermek istiyorum:

• Başlangıç kilom: 88.8
  • Anlık Kilo: 87.2

ilk 3 günde 1.9kiloya yakın kaybetmiştim ancak 3. testosteron propionat'dan sonra vücut ağırlığım 0.3kg kadar arttı. Bel çevrem 1-1.5cm kadar inceldi.

Güncel makrolarım:

• 200-210protein
  • 140-150carb
  • off gün 50carb
  • 45-55gr yağ

Postworkout öğünümde yağ makrosunu minimumda tutuyorum sadece yumurta sarısından gelecek kadar zaten sindirim yavaş olduğu için retatrutide'dan dolayı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Loving

Merhaba arkadaşlar,
      Retatrutide denilen peptid dünyada ismini ve yapabildikleriyle yani kabiliyetleriyle adını yeni yeni duyurmayı başardı diyebiliriz. 
      RETATRUTIDE nedir? Ne işe yarar?
      Reta. triple agonist yani birbirinden farklı 3 reseptörü aktif eder.
      Glukagon Glp 1 Gip Oldukça güçlü bir kilo kaybını vaat eden üründür. Eskiler bilir '' dinitrophenol '' denilen bir ölüm ürünü vardı seralarda bitkiler için kullanılırdı ve çoğu kişi ne yazık ki bu maddeyi hem dünyada hem ülkemizde kullanırken can verdi. İşte o ürün olduğunuz yerde kg, yağ ve su atmanıza sebep oluyordu biryandan da canınızdan oluyordunuz. Retatrutide ise o kadar yağ yakımın da iddialı fakat yan etkileri henüz kanıtlanamamış olsa da cümle başında geçen maddenin zararlarından çok daha hafif denebilir.
      RETATRUTIDE Temel hedefleri nelerdir?
      Yüksek oranda yağ yakımı İştahı baskılama Kan şekerinde (+) (-) ivmeleri düzenlemesi Bazal metabolizma hızını (+) ivmelendirmesi LDL (-) yönlü ivmelendirmesi Trigliserid (-) yönlü ivmelendirmesi ALT karaciğer yağlanma (-) yönlü ivmelendirmesi Bağışıklık sisteminin her türlü bakteri, virüs ve toksik kimyasalların (-) yönlü ivmelendirmesi RETATRUTIDE yan etkileri nelerdir?
      Çarpıntı (Olabilir) Kas kaybı riski (Karb. ve Protein tüketimi azalmasından sebep) İştahsızlık (Aşırı derecede) Safra taşı riski (Hızlı kilo kaybına bağlı) Mide bulantısı veya kusma İshal veya kabızlık durumları Şişkinlik RETATRUTIDE kimler uzak durmalı?
      Hamileler Troid sorunları olanlar Kanser teşhisi veya şüphesi olanlar Mide veya bağırsak hastalığı olanlar Pankreas sorunları olanlar Retatrutide “oyuncak” bir ürün DEĞİLDİR! Kesinlikle bilgisiz kişilerin tek başlarına yapacakları programlar ile bu yola çıkmalarını tavsiye etmiyorum! Dikkat edilmediği veya süreç iyi yönetilemediği taktirde ''vücudun enerji üretim ve kullanımı'' durumlarında ciddi ve geri dönüşü zor problemler doğurabilir.
      RETATRUTIDE kullanımı nasıl olmalı?
      1-4 Hafta aralığı: Başlangıç dozu (Haftada 0.25 mg veya 0.5 mg) 5-8 Hafta aralığı: İlk doz artışı (Haftada 1 mg) 9-12 Hafta aralığı: İkinci doz artışı (Haftada 2 mg) 13-16 Hafta aralığı: Üçüncü doz artışı (Haftada 4 mg) ÖNEMLİ NOTLAR:
      Haftada 1 kere uygulanır. Dozlar örneklendirme maksatlıdır. (KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLMEZ) Faydalandığım kaynaklar:
      Johnson, AR, ve diğerleri. (2023). "Kilo Yönetiminde Haftalık Retatrutid Enjeksiyonlarının Etkinliği ve Güvenliği: Randomize Bir Klinik Araştırma." Metabolik Sağlık Dergisi, 15(3), 245-260. Smith, LM ve Brown, KD (2022). "Yeni Obezite İlaçları için Deri Altı Enjeksiyon Tekniklerinin Optimize Edilmesi." Bugün Hemşirelik Uygulaması, 9(2), 78-92. Garcia, RT ve diğerleri. (2023). "Retatrutide'ın Kendi Kendine-Uygulamasına İlişkin Hasta Bakış Açıları: Niteliksel Bir Çalışma." Hasta Tercihi ve Bağlılığı, 17, 1123-1135. 4. Thompson, CL ve Wilson, EF (2022). "Sıcaklığa- Duyarlı Peptit İlaçları için Saklama ve Kullanma Yönergeleri." Amerikan Sağlık Dergisi-Sistem Eczanesi, 79(18), 1502-1514. Geçmiş bireysel deneyimlerim. KEYİFLİ FORUMLAR.
    • Yazan: rowsvip
      Sitelerde araştırma yaparken bunu buldum çok ucuz ve olumlu yorumları vardı sitenin sahibinin instagram hesabına göz attım fazla refeed buldum ne kadar güvenilir emin değilim fiyatıda ucuz geldi sitenin genelindede fiyatlar normal veya ucuz şekilde

• Yazan: zeri
      Merhaba herkese, forumda retatrutide hakkında bir bilgi bulamadım. Yabancılarda bayağı revaçta şuan yağ yakımı adına. Var mıdır konuda bilgisi olan reta hakkında bilgilendirebilecek birisi? @metinav
      Eğer reta threadı varsa da ben görmedi isem linklerseniz sevinirim.
    • Yazan: zeri
      Merhaba herkese,
      5 aydır düzenli şekilde spor yapıyorum. Öncesinde savunma sanatları tarafındaydım. Aşırı skinny fat olarak başladığım bu süreçte yağ oranımı oldukça düşürdüm fakat bel ve karın çevresindeki yağlardan kurtulamıyorum. Disiplinimde ve diyetimde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Kalori açığında olmam nedeniyle de koyduğum ve koyacağım kütleden şüphe edecek duruma düştüm.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 21 Kilo: 72 Boy: 177 Bayadır revaçta olan mk677 + rad140 + enclo tarzı stackler ile ilgileniyorum son zamanlarda. Fakat forumdaki arkadaşlar önce yağ oranını halletmem gerektiğini söylüyor. Böyle bir durumda n'apmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir misiniz? Reta ve Yohimbine hakkında gezindim forumda aklıma yattığını söyleyebilirim, bunların sarms olmadığının da farkındayım, burada bahsetmemi engelleyen bir kural varsa başka bir konu başlığı açabilirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.