-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Loving
Merhaba arkadaşlar,
Retatrutide denilen peptid dünyada ismini ve yapabildikleriyle yani kabiliyetleriyle adını yeni yeni duyurmayı başardı diyebiliriz.
RETATRUTIDE nedir? Ne işe yarar?
Reta. triple agonist yani birbirinden farklı 3 reseptörü aktif eder.
Glukagon Glp 1 Gip Oldukça güçlü bir kilo kaybını vaat eden üründür. Eskiler bilir '' dinitrophenol '' denilen bir ölüm ürünü vardı seralarda bitkiler için kullanılırdı ve çoğu kişi ne yazık ki bu maddeyi hem dünyada hem ülkemizde kullanırken can verdi. İşte o ürün olduğunuz yerde kg, yağ ve su atmanıza sebep oluyordu biryandan da canınızdan oluyordunuz. Retatrutide ise o kadar yağ yakımın da iddialı fakat yan etkileri henüz kanıtlanamamış olsa da cümle başında geçen maddenin zararlarından çok daha hafif denebilir.
RETATRUTIDE Temel hedefleri nelerdir?
Yüksek oranda yağ yakımı İştahı baskılama Kan şekerinde (+) (-) ivmeleri düzenlemesi Bazal metabolizma hızını (+) ivmelendirmesi LDL (-) yönlü ivmelendirmesi Trigliserid (-) yönlü ivmelendirmesi ALT karaciğer yağlanma (-) yönlü ivmelendirmesi Bağışıklık sisteminin her türlü bakteri, virüs ve toksik kimyasalların (-) yönlü ivmelendirmesi RETATRUTIDE yan etkileri nelerdir?
Çarpıntı (Olabilir) Kas kaybı riski (Karb. ve Protein tüketimi azalmasından sebep) İştahsızlık (Aşırı derecede) Safra taşı riski (Hızlı kilo kaybına bağlı) Mide bulantısı veya kusma İshal veya kabızlık durumları Şişkinlik RETATRUTIDE kimler uzak durmalı?
Hamileler Troid sorunları olanlar Kanser teşhisi veya şüphesi olanlar Mide veya bağırsak hastalığı olanlar Pankreas sorunları olanlar Retatrutide “oyuncak” bir ürün DEĞİLDİR! Kesinlikle bilgisiz kişilerin tek başlarına yapacakları programlar ile bu yola çıkmalarını tavsiye etmiyorum! Dikkat edilmediği veya süreç iyi yönetilemediği taktirde ''vücudun enerji üretim ve kullanımı'' durumlarında ciddi ve geri dönüşü zor problemler doğurabilir.
RETATRUTIDE kullanımı nasıl olmalı?
1-4 Hafta aralığı: Başlangıç dozu (Haftada 0.25 mg veya 0.5 mg) 5-8 Hafta aralığı: İlk doz artışı (Haftada 1 mg) 9-12 Hafta aralığı: İkinci doz artışı (Haftada 2 mg) 13-16 Hafta aralığı: Üçüncü doz artışı (Haftada 4 mg) ÖNEMLİ NOTLAR:
Haftada 1 kere uygulanır. Dozlar örneklendirme maksatlıdır. (KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLMEZ) Faydalandığım kaynaklar:
Johnson, AR, ve diğerleri. (2023). "Kilo Yönetiminde Haftalık Retatrutid Enjeksiyonlarının Etkinliği ve Güvenliği: Randomize Bir Klinik Araştırma." Metabolik Sağlık Dergisi, 15(3), 245-260. Smith, LM ve Brown, KD (2022). "Yeni Obezite İlaçları için Deri Altı Enjeksiyon Tekniklerinin Optimize Edilmesi." Bugün Hemşirelik Uygulaması, 9(2), 78-92. Garcia, RT ve diğerleri. (2023). "Retatrutide'ın Kendi Kendine-Uygulamasına İlişkin Hasta Bakış Açıları: Niteliksel Bir Çalışma." Hasta Tercihi ve Bağlılığı, 17, 1123-1135. 4. Thompson, CL ve Wilson, EF (2022). "Sıcaklığa- Duyarlı Peptit İlaçları için Saklama ve Kullanma Yönergeleri." Amerikan Sağlık Dergisi-Sistem Eczanesi, 79(18), 1502-1514. Geçmiş bireysel deneyimlerim. KEYİFLİ FORUMLAR.
-
Yazan: rowsvip
Sitelerde araştırma yaparken bunu buldum çok ucuz ve olumlu yorumları vardı sitenin sahibinin instagram hesabına göz attım fazla refeed buldum ne kadar güvenilir emin değilim fiyatıda ucuz geldi sitenin genelindede fiyatlar normal veya ucuz şekilde
-
Yazan: zeri
Merhaba herkese, forumda retatrutide hakkında bir bilgi bulamadım. Yabancılarda bayağı revaçta şuan yağ yakımı adına. Var mıdır konuda bilgisi olan reta hakkında bilgilendirebilecek birisi? @metinav
Eğer reta threadı varsa da ben görmedi isem linklerseniz sevinirim.
-
Yazan: zeri
Merhaba herkese,
5 aydır düzenli şekilde spor yapıyorum. Öncesinde savunma sanatları tarafındaydım. Aşırı skinny fat olarak başladığım bu süreçte yağ oranımı oldukça düşürdüm fakat bel ve karın çevresindeki yağlardan kurtulamıyorum. Disiplinimde ve diyetimde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Kalori açığında olmam nedeniyle de koyduğum ve koyacağım kütleden şüphe edecek duruma düştüm.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 21 Kilo: 72 Boy: 177 Bayadır revaçta olan mk677 + rad140 + enclo tarzı stackler ile ilgileniyorum son zamanlarda. Fakat forumdaki arkadaşlar önce yağ oranını halletmem gerektiğini söylüyor. Böyle bir durumda n'apmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir misiniz? Reta ve Yohimbine hakkında gezindim forumda aklıma yattığını söyleyebilirim, bunların sarms olmadığının da farkındayım, burada bahsetmemi engelleyen bir kural varsa başka bir konu başlığı açabilirim.
-