Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

science

26 yaşında ilk kürüme girme kararı aldım! ilk kür olarak hangi gruplarla yola çıkmalıyım?

Önerilen İletiler

science    0

Herkese selamlar,

Yaklaşık 5–6 yıl güreşle uğraştım. Sonrasında ise son 6–7 senedir çok düzenli olmasa da kuvvet antrenmanları yapıyorum. Son zamanlarda içimde biraz sınırları zorlama isteği var açıkçası. Normalde anabolizan kullanmak hiç aklımda yoktu ama son dönemde “denemekten ne zarar gelir ki?” düşüncesi kafama girmeye başladı. Muhtemelen sosyal medyanın vücut algımızı bozmasının da etkisi var 😅 Attığım fotoğraf güncel formum. Beslenmeye çok dikkat edemiyorum, biraz yağlıyım o yüzden.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.75
  • Kg: 95

SORULARIM:

1. Başlangıç için nasıl bir kür önerirsiniz?
  2. Ömür boyu kullanım durumu hakkında düşünceleriniz neler?

FORM DURUMU:

IMG_20260123_121044.png

Genel hatlarıyla merak ettiklerim bunlar. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını duymak isterim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    9

Bu iş deneme amaçlı yapılmaz hocam gerçekten hayatınızı buna adayacaksanız değerlendirin anabolizanları bana sorarsanız ilk öncelikle sağlam bi definasyon dönemi geçirmelisiniz.  tedarik genelde yarışmacılar koçlar vs temin ediyor bu konuda size forum kuralları nedeniyle yardımcı olamam kür önerisine gelirse bence anaboliksiz bi şekilde belki yohimbine hgh fragment  gibi şeyler ile  define dönemini bitirdikten sonra only test başlayıp durumu takip etmenizi tavsiye ederim ondan sonra farklı anabolikler eklemeniz daha doğru olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle şunu bilmelisin ki anaboliklere başladığında, naturel dönemdeki stabil halini arayacaksın. Kür süresince hem mental hem fiziksel hem de libido açısından kendini çok iyi hissedeceksin; bu yüzden "bir-iki kür yapıp bırakayım" mantığını şimdiden unutmalısın. Kürden sonra yaşayacağın mental ve fiziksel çöküş, seni tekrar kür yapmaya itecektir.

Kür sürecinde karşılaşabileceğin E2 ve prolaktin gibi değerlerin takibi için yeri gelecek ekstra ilaçlar kullanman gerekecek. Sağlığını korumak adına anaboliklerin yanında kullanman gereken koruyucular, vitaminler ve takviyelerin tüm bu takibini göze almalısın. Yılda bir-iki kez PCT (kür sonrası terapi) yapsan veya hiç kesmeyip TRT dönemlerine girsen bile, testislerin küçülmemesi için LH ve FSH uyarımı yapman şarttır. Tüm bu süreci yönetebilirim diyorsan, sağlığı ön planda tutarak bu yola girmeni tavsiye ederim.

Vücudunu testosteron ile tanıştırmak adına ilk kür için tavsiyem; iki günde bir 0.5 ml Testosteron Propionat ve 0.5 ml Masteron Propionat şeklinde gitmendir. Eğer sık enjeksiyon yapmak senin için sorun olacaksa; haftalık 250 mg (1 ml) Testosteron Enanthate ve 200 mg (1 ml) Masteron Enanthate ile de ilerleyebilirsin. Bu kombinasyon hem vücudunun testosterona alışmasını sağlar hem de E2 (östrojen) ile mücadele etmene yardımcı olur. Eğer gerçekten orijinalini bulabilirsen, Masteron yerine Rimobolan da ekleyebilirsin; bu başlangıç için sana oldukça iyi gelecektir.

Mevcut görüntün, naturel olarak güzel bir kas kütlen olduğunu gösteriyor. Beslenmeni yüksek protein, düşük yağ ve orta karbonhidrat olacak şekilde kalori açığıyla planlayıp kardiyo ile desteklersen çok iyi sonuçlar elde edebilirsin. Her şeyden önce, ilaca başlamadan muhakkak kapsamlı bir kan testi yaptır; naturel sisteminin nasıl çalıştığını bilmek, ileride değerlerini kontrol ederken çok işine yarayacaktır.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61

Maddi açıdan bir sıkıntın yoksa küre girmeyi düşünebilirsin; en azından hatırı sayılır bir altyapı oluşturmuşsun. Ancak şunu da net söylemek lazım: forumun yarısı hiçbir temel oluşturmadan direkt küre giriyor, bu bizim önerdiğimiz bir yaklaşım değil.

Haftalık

• 6 hafta 500 mg enantat + 400 mg boldenone
  • ardından
  • 6 hafta 500 mg enantat + 300 mg rimobolan

şeklinde bir plan düşünülebilir.

Temiz beslenirsen çok güzel bir kütle artışı yakalarsın ve yağ yakarsın. Şunu unutma: ilk kür genelde en fazla kütle koyulan kürdür. İlk kürde verim alamazsan, sonraki kürlerde çoğu zaman beklenti boşa çıkar. İlk defa küre gireceğin için, başlamadan önce mutlaka hormon testlerini yaptırman önemli. Bu testler, özellikle PCT sonrası süreci sağlıklı yönetmek için gerekli olacak.

• Yanlış Cevap 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    9
0xhex, 1 saat önce yazdı:

Maddi açıdan bir sıkıntın yoksa küre girmeyi düşünebilirsin; en azından hatırı sayılır bir altyapı oluşturmuşsun. Ancak şunu da net söylemek lazım: forumun yarısı hiçbir temel oluşturmadan direkt küre giriyor, bu bizim önerdiğimiz bir yaklaşım değil.

amacı ne boldenonun 6 hafta sonra rimabolonun 6 hafta olmasının ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61

Aynı bileşiği uzun süre kullandığında vücut ona adapte oluyor.sürekli aynı ilaca maruz bırakınca duyarlılık verim tepki azalıyor 6 haftada bir ilaç değistirmek benim tecrübelerime göre daha verimli.Boldenon iştah artışı hacim verici etkisiyle kur başinda biraz daha anabolik olacak 6 haftadan sonraki 6 haftada rimobolon sertlik özelliği daha yüksek olduğu o kadar su tutmayacak ve daha belirgin hatlara sahip olacak arkadaş.Etki profili değiştiği için vücut farklı bir uyarana maruz kalmış oluyor, bu da kürün sonuna doğru verimi canlı tutacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    9
0xhex, 48 dakika önce yazdı:

Aynı bileşiği uzun süre kullandığında vücut ona adapte oluyor.sürekli aynı ilaca maruz bırakınca duyarlılık verim tepki azalıyor 6 haftada bir ilaç değistirmek benim tecrübelerime göre daha verimli.Boldenon iştah artışı hacim verici etkisiyle kur başinda biraz daha anabolik olacak 6 haftadan sonraki 6 haftada rimobolon sertlik özelliği daha yüksek olduğu o kadar su tutmayacak ve daha belirgin hatlara sahip olacak arkadaş.Etki profili değiştiği için vücut farklı bir uyarana maruz kalmış oluyor, bu da kürün sonuna doğru verimi canlı tutacak.

adaptasyon dediiğin şey uzun süreçte olan bişey 6 haftada değil boldenone 6 haftada kanda stabilleşmeye yeni başladığı bi dönem primonunda 3 4 hafta sürüyor tamamen saçma bi planlama hiç bi bilimsel mantığı yok 

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex, 48 dakika önce yazdı:

Duydugum en saçma cümle 6 haftada bir ilaç değişmekmi  ilaçların tepkisi tamamen androjen reseptör duyarlılıgıyla ilgili o yüzden ilk küründen cok verim alırsın o yüzden zamanla dozaj arttırırsın pct veya cruise ile sadece kan değerlerini düzeltmezsin androjen reseptörlerininde duyarlılıgı artar bunu en basitinden kafein kahvenin etkisinden reseptör duyarlılıgı mevzusunu anlayabilirsin yani 6 haftada bir ilaç değiştirmek çok saçma 6 hafta tren kullandın sonrasında gittin rimo kullandın nolucak dahamı iyi verim alıcaksın ki özellikle 6 hafta boldenon için çok çok kısa esteri cok uzun bir ilaç oldugu için   2 ayında  anca etkisi baslıyor tam anlamıyla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
science    0
AnabolikLover, 16 saat önce yazdı:

Öncelikle şunu bilmelisin ki anaboliklere başladığında, naturel dönemdeki stabil halini arayacaksın. Kür süresince hem mental hem fiziksel hem de libido açısından kendini çok iyi hissedeceksin; bu yüzden "bir-iki kür yapıp bırakayım" mantığını şimdiden unutmalısın. Kürden sonra yaşayacağın mental ve fiziksel çöküş, seni tekrar kür yapmaya itecektir.

Hocam selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum, detaylı ve açıklayıcı yazın için öncelikle teşekkür ederim.

Öncelikle şunu belirteyim ben Spor bilimleri alanında çalışan bir akademisyenim ve çalışma alanlarım ağırlıklı olarak long life, public health, health life olarak adlandırdığımız alanlar. Bundan mütevellit kişisel yaşamımda fizyolojik sağlığımı iyi tutmaya çalışan bir bireyim. Şimdi diyeceksin ki e ne işin var farmakolojik desteklerle. İşin açığı aslında merak ettiğim bu işi sağlık kontrolleri ile ve bilinçli bir kullanımla ne kadar az zararla sürdürülebilir? 

Düzenli kan tahlillerimde Total testesteronum 690-750 civarlarında çıkıyor yaşıma göre yeterli ve iyi bir seviyede ancak boost edilmiş versiyonum nasıl olur bunu merak ediyorum. Ayrıca dediğiniz gibi bunu bir kaç kürlük bir süreç olarak değilde, uzun yıllar kullanımda ne gibi sorunlar doğurabilir bu benim aklımı karıştırıyor? nitekim daha yaşım genç uzun vadeli planlama yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bu konulardaki fikirlerinizi merak ediyorum.

sven, 31.01.2026 - 23:26 yazdı:

Bu iş deneme amaçlı yapılmaz hocam gerçekten hayatınızı buna adayacaksanız değerlendirin anabolizanları bana sorarsanız ilk öncelikle sağlam bi definasyon dönemi geçirmelisiniz.  tedarik genelde yarışmacılar koçlar vs temin ediyor bu konuda size forum kuralları nedeniyle yardımcı olamam kür önerisine gelirse bence anaboliksiz bi şekilde belki yohimbine hgh fragment  gibi şeyler ile  define dönemini bitirdikten sonra only test başlayıp durumu takip etmenizi tavsiye ederim ondan sonra farklı anabolikler eklemeniz daha doğru olur.

Samimi tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.

Kesinlikle katılıyorum bir tane vücudumuz var ve buna sahip çıkmamız lazım, deneme tahtası gibi kullanmak ahmaklıktan başka bir şey olmayacaktır.

Definasyon süreci konusunda ki haklı tavsiyeleriniz çok doğru ancak iş hayatının temposundan temiz öğünlere çoğu zaman ulaşamıyorum. Protein makrolarimi gün içinde mutlaka tamamlamaya çalışıyorum ancak temiz yağsız öğün noktasında biraz problemlerimiz var. Aslında biraz farmakolojik destek alma isteğim de bu yönde en azından biraz daha kalori noktasında mobilitenin artacağını düşünüyorum bununla beraber artan kas kütlesinin vücuttaki bmr'i arttıracağı da ekstrasi. 

O yüzden sizce bu yağ oranında başlamak kesin olarak doğru olmayan bir zaman mı? Hayır ciddi bir fark olmaz derseniz bu daha konfor alanımda bir başlangıç olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    9
science, 15 saat önce yazdı:

Hocam selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum, detaylı ve açıklayıcı yazın için öncelikle teşekkür ederim.

Öncelikle şunu belirteyim ben Spor bilimleri alanında çalışan bir akademisyenim ve çalışma alanlarım ağırlıklı olarak long life, public health, health life olarak adlandırdığımız alanlar. Bundan mütevellit kişisel yaşamımda fizyolojik sağlığımı iyi tutmaya çalışan bir bireyim. Şimdi diyeceksin ki e ne işin var farmakolojik desteklerle. İşin açığı aslında merak ettiğim bu işi sağlık kontrolleri ile ve bilinçli bir kullanımla ne kadar az zararla sürdürülebilir? 

Düzenli kan tahlillerimde Total testesteronum 690-750 civarlarında çıkıyor yaşıma göre yeterli ve iyi bir seviyede ancak boost edilmiş versiyonum nasıl olur bunu merak ediyorum. Ayrıca dediğiniz gibi bunu bir kaç kürlük bir süreç olarak değilde, uzun yıllar kullanımda ne gibi sorunlar doğurabilir bu benim aklımı karıştırıyor? nitekim daha yaşım genç uzun vadeli planlama yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bu konulardaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Samimi tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.

Kesinlikle katılıyorum bir tane vücudumuz var ve buna sahip çıkmamız lazım, deneme tahtası gibi kullanmak ahmaklıktan başka bir şey olmayacaktır.

Definasyon süreci konusunda ki haklı tavsiyeleriniz çok doğru ancak iş hayatının temposundan temiz öğünlere çoğu zaman ulaşamıyorum. Protein makrolarimi gün içinde mutlaka tamamlamaya çalışıyorum ancak temiz yağsız öğün noktasında biraz problemlerimiz var. Aslında biraz farmakolojik destek alma isteğim de bu yönde en azından biraz daha kalori noktasında mobilitenin artacağını düşünüyorum bununla beraber artan kas kütlesinin vücuttaki bmr'i arttıracağı da ekstrasi. 

O yüzden sizce bu yağ oranında başlamak kesin olarak doğru olmayan bir zaman mı? Hayır ciddi bir fark olmaz derseniz bu daha konfor alanımda bir başlangıç olacaktır.

anaboliklerin yağ yakımını konusunda doğrudan etkisi yok dolaylı etkisi var yani artan kas kütlesi bazal metabolizma artışı dolaylı gibi ben genel olarak çok bişeyle karşılaşmadım doğrudan yağ yakımıyla alakalı net birşey söylemem ama kesinlikle anabolik kullanımı yağ yakımı amacıyla zayıf. kür yaparak kesinlikle fayda alırsın burda bi sorun yok ama anaboliklerin temel amacı kas kütlesi kazanmak performans arttırmak ve bu etkileri düşük yağ oranlarında verimli olarak yapıyor. kas kütlesi kazanmada en önemli faktörlerden biri insulin direnci buda düşük yağ oranında az olduğu için verimli şekilde kas inşası yapabiliyor. durumun bence biraz opsiyonel kendi disiplinine bağlı antreman yapmayı beslenmeyi gerçekten verimli yaptğını ve bu iişin risklerinin ve getirdiklerinin gerçekten farkındaysan mantıklı bi süreç olabilir. Uzun süreli anabolik kullanımın bana göre tek sorunu hptanın bozulması ve infertilite potansiyeli onun dışında protokol düzgünse diğer riskler daha minimal. bence biraz daha araştırma yapıp doğru kaynaklara ulaştığınında değerlendirmelisin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
0xhex, 01.02.2026 - 17:20 yazdı:

Haftalık

• 6 hafta 500 mg enantat + 400 mg boldenone
  • ardından
  • 6 hafta 500 mg enantat + 300 mg rimobolan

şeklinde bir plan düşünülebilir.

Temiz beslenirsen çok güzel bir kütle artışı yakalarsın ve yağ yakarsın. Şunu unutma: ilk kür genelde en fazla kütle koyulan kürdür. İlk kürde verim alamazsan, sonraki kürlerde çoğu zaman beklenti boşa çıkar. İlk defa küre gireceğin için, başlamadan önce mutlaka hormon testlerini yaptırman önemli. Bu testler, özellikle PCT sonrası süreci sağlıklı yönetmek için gerekli olacak.

ancak 6. haftada bile tamamen etkisi gelmeyen boldenonu 6.haftada kürden çıkartıyorsun ne anlamı var hiç koyma o zaman 6 haftada bir ilaca bünyen alışıyorsa yavaş yavaş doz arttırımı yapmalısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
0xhex, 1.02.2026 - 18:29 yazdı:

Bu bilgiyi nerden edindiğini sorabilir miyim ? Vücut aynı bileşiğe maruz kaldığında alışsaydı vücudumuzdaki testosterone'a bağışıklık kazanırdı ve doğal herkes değnek gibi olurdu. Reseptör duyarsızlaşması ilaca karşı değil androjenin kendisine karşı olur ve kullandığın bileşikten bağımsızdır öyle kolay kolay da olmaz aşırı uzun süre aşırı yüksek dozda olur 20-24 haftalarda bile desensitizasyondan bahsetmek mümkün değil. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
berkay16, 8 saat önce yazdı:

Bu bilgiyi nerden edindiğini sorabilir miyim ? Vücut aynı bileşiğe maruz kaldığında alışsaydı vücudumuzdaki testosterone'a bağışıklık kazanırdı ve doğal herkes değnek gibi olurdu. Reseptör duyarsızlaşması ilaca karşı değil androjenin kendisine karşı olur ve kullandığın bileşikten bağımsızdır öyle kolay kolay da olmaz aşırı uzun süre aşırı yüksek dozda olur 20-24 haftalarda bile desensitizasyondan bahsetmek mümkün değil. 

kendim tecrübe ettiğimi yazdım okumanız yok mu hocam ? bilgiyi nereden edindiğime gelirsek Rich piana , yeterli mi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    9
0xhex, 2 saat önce yazdı:

kendim tecrübe ettiğimi yazdım okumanız yok mu hocam ? bilgiyi nereden edindiğime gelirsek Rich piana , yeterli mi ? 

dostum böyle bi tecrübe yok bu kişisel bişey değil herkeste farkı eden tepki eden bişey değil. madem kendi çıkarımların sen böyle sadece kabul ediyorsun insanlara böyle saçma önerilerde bulunma. rich piana  8 saat kol antremanı atıyor sende atıyor musun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
sven, 26 dakika önce yazdı:

dostum böyle bi tecrübe yok bu kişisel bişey değil herkeste farkı eden tepki eden bişey değil. madem kendi çıkarımların sen böyle sadece kabul ediyorsun insanlara böyle saçma önerilerde bulunma. rich piana  8 saat kol antremanı atıyor sende atıyor musun 

abicim türkiyede tanınan 2-3 isim veriyorum forum yönetimi silmiş, sadece rich piana kalmış orada,neyse kimseye birşey kanıtlama derdinde değilim herkes bildiğini yapsın ;) kendi açtığım konular dışında kimseylede muhatap olmam zaten forumda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
0xhex, 01.02.2026 - 18:29 yazdı:

Vücutta androjen var olduğu sürece androjen reseptör yoğunluğu ve sayısı belli bir oranda artmaya devam edecek. Senin değiştirdiğin ilaçlar bolde ve rimo peak noktaya gelmeyene kadar istenilen etkiyi vermediği için daha uzun süre kullanılması gerekiyor.

Kan tahlil sonuçların iyiyse, karaciğer böbrek ultrasonu yaptırdıysan ve sorun yoksa; EKG, koroner kalsiyum skoru, troponin, apolipoprotein(B), lipoprotein(A) deĝerlerinde problem yoksa ve kürden verim alıyorsan kürü uzatabilirsin. Senin bahsettiğin vücudun alışması durumu emin ol küre giren insanların yüzde 90 ında olmuyor. Çünkü kullandıkları ilaçlardan ve ilaç dozundan tam verimi alacak kadar disiplinli beslenme ve antrenman sistemini uygulamıyorlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

Vücutta androjen var olduğu sürece androjen reseptör yoğunluğu ve sayısı belli bir oranda artmaya devam edecek. Senin değiştirdiğin ilaçlar bolde ve rimo peak noktaya gelmeyene kadar istenilen etkiyi vermediği için daha uzun süre kullanılması gerekiyor.

Kan tahlil sonuçların iyiyse, karaciğer böbrek ultrasonu yaptırdıysan ve sorun yoksa; EKG, koroner kalsiyum skoru, troponin, apolipoprotein(B), lipoprotein(A) deĝerlerinde problem yoksa ve kürden verim alıyorsan kürü uzatabilirsin. Senin bahsettiğin vücudun alışması durumu emin ol küre giren insanların yüzde 90 ında olmuyor. Çünkü kullandıkları ilaçlardan ve ilaç dozundan tam verimi alacak kadar disiplinli beslenme ve antrenman sistemini uygulamıyorlar. 

boldenon u kestiğin anda kandan çıkıyor mu ? ilacı 6.haftada kesiyorsun 5. ve 6. haftadan itibaren peak yapıyor hatta 7-8 de kanda peak de kalıyor azalmıyor 6.haftadaki enjeksiyondan dolayı. 9. haftadan itibaren yavaş yavaş azalmaya başlıyor bu sırada kanında rimobolon peak yapmaya başlıyor (rimobolon un peak seviyesi daha kısa)bilmem anlatabildim mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728

boldenon u kestiğin anda kandan çıkıyor mu ? ilacı 6.haftada kesiyorsun 5. ve 6. haftadan itibaren peak yapıyor hatta 7-8 de kanda peak de kalıyor azalmıyor 6.haftadaki enjeksiyondan dolayı. 9. haftadan itibaren yavaş yavaş azalmaya başlıyor bu sırada kanında rimobolon peak yapmaya başlıyor (rimobolon un peak seviyesi daha kısa)bilmem anlatabildim mi?

O kadar yazdığım şeyden bunu çıkarman ve çıkarımının da yanlış olması ayrı bir ironi. PCT yapmak sana yaramamış 😁

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    9

dostum 5 6. haftada peak falan yapmıyor 8. 10. haftada kanda stabil oluyor ilaç yani tam verim alacağın zaman başlıyor ki buda değişken daha geç etki ettiğini söyleyenlerde var. zaten ikiside benzer işleri yapıyor nerdeyse hala neyi savunuyorsun anlamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
science    0

Selam arkadaşlar yarın sabah kan tahlili vereceğim aşağıdaki değerler dışında baktırmamı tavsiye ettiğiniz hangi değerler var?

• Kan yağları 
  • Karaciğer böbrek fonksiyonları 
  • Tüm Hormon değerleri 
  • Tiroid
  • Hemogram
  • Bilirubin
  • İnsülin
  • Ggt
  • Homosisteim
  • Crp
  • Magnezyum potasyum kalsiyum
  • İdrar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    9
science, 1 saat önce yazdı:

Selam arkadaşlar yarın sabah kan tahlili vereceğim aşağıdaki değerler dışında baktırmamı tavsiye ettiğiniz hangi değerler var?

• Kan yağları 
  • Tüm Hormon değerleri 
  • Tiroid
  • Hemogram
  • Bilirubin
  • İnsülin
  • Ggt
  • Homosisteim
  • Crp
  • İdrar

yeterlidir en önemli olan hemogram ve hormon panelin zaten

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
science, 1 saat önce yazdı:

• Kan yağları 
  • Tüm Hormon değerleri 
  • Tiroid
  • Hemogram
  • Bilirubin
  • İnsülin
  • Ggt
  • Homosisteim
  • Crp
  • İdrar

Sistatin-C, Hb1ac, D vitamini ve DHT değerlerine de baktırabiliyorsan baktır. Sistatin-C değeri böbrek durumunu e-GFR ve kreatinine kıyasla daha net bir şekilde gösterir. Hb1ac de son 3 aydaki kan şekerinin ölçüsü. Varsa şeker hastalığın vs bunu da gösterir. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: nuzzer
      Merhabalar, forumda ve bu konularda yeniyim.
      2 ay önce sigarayı bırakma sürecimden dolayı yağ oranım %24 civarına çıktı ve bu süreçte yaklaşık +10 kg aldım. Son 2 aydır anlık sigara krizleri sebebiyle beslenmem çok kötüydü, ancak son bir haftadır diyete başladım.
      Kişisel Bilgilerim:
      Boy: 185 cm Güncel Kilo: 85 kg Yaş: 26 Spor Geçmişi: Dönem dönem olmak üzere toplamda 1 yıla yakın. Plan ve Takviyeler:
      Düşündüğüm Kür: Primobolan + Testosterone Enanthate Mevcut Takviyeler: 2 aydır düzenli Multivitamin, D3K2 ve Omega-3 kullanıyorum. Sağlık Durumu: Kan tahlillerim ektedir. Sorularım:
      Sizce ilk kür için Primobolan ve Testosterone Enanthate kombinasyonu uygun olur mu? Eğer uygunsa haftalık dozaj öneriniz nedir veya ilk kür için başka bir tavsiyeniz var mı? KAN TESTİM:

FORM:

Yukarıdaki görsel 3 ay önceki halim; şu an o görselin üzerine 10 kg eklenmiş durumda. Spora tekrar başladım. Yağ oranımı %17-19 aralığına düşürüp eski formuma yaklaşınca küre girmeyi planlıyorum. Bilgi birikiminize ve tecrübelerinize açığım, yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: OneShotGG
      Herkese merhaba,
      Amacım yıl sonuna kadar maksimum yağsız kas kütlesi kazanımı. İlk kürüm olacak. Bir süredir konu hakkında araştırmalar yapıyorum edinebildiğim kadar bilgi edinmeye çalışıyorum. Çevremde çok fazla kullanan kişi olmadığı için siz değerli üyelerden bilgi almak istiyorum. İlk 1 yıllık süreci Blast & Cruise sistemiyle yönetmeyi ve vücudu sürekli anabolik fazda tutmayı planlıyorum. Aşağıdaki planı kurguladım, tecrübeli hocalarımın ve arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum. Şu anda definasyon dönemindeyim. Ocak başından beri ödem haricinde 6 kilo civarı yağ kütlesi erittim. 96 kilodayım fakat hâlâ yağım bulunmakta. Yaptığım plana göre ilk ay testo tam kana karışana kadar yaklaşık bir 5-6 kilo daha yağ kütlesinden vereceğim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Haftalık 250mg Testo Enanthate (İlk ay boyunca vücudun ilaca karşı tepkisini ölçmek için). FAZ 2 (Mart - Haziran Sonu / BLAST 1): (17 Hafta)
      Haftalık 500mg Testo Enanthate + 500mg Boldenone. FAZ 3 (Temmuz - Ağustos / CRUISE): (Süre: 8-9 Hafta)
      Haftalık 250mg Testo Enanthate. (Boldenon kesilecek). FAZ 4 (Eylül - Aralık / BLAST 2): (Süre: 16 Hafta)
      Haftalık 500mg Testo Enanthate + 500mg Boldenone. BİTİŞ: Ocak 2027 (Duruma göre PCT veya TRT dozunda devam).
      SORULARIM:
      Boldenon'un geç açıldığını bildiğim için ilk Blast dönemini 17 hafta tuttum, aşırı uzun bir süre midir yoksa kan değerlerimde bir sorun yoksa vücut kaldırır mı? Kürüm başlangıç için aşırı mı ya da araya özellikle bir pct şart mıdır?  Evde bulundurmam gereken koruyucu vb. önerileriniz var mıdır?  Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Fin balor
      Öncelikle merhaba herkese,
      Yaza formda ve sert bir görünüm elde etmek istiyorum. Haftaya ilk kürüme girmeyi planlıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.81 Kilo: 88 Yağ: %16 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg (Zphc) Primobolan 300 mg veya Masteron (Zphc) Bu konuda önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Carlos
      Sevgili hocalarım 2 sene önce açmış olduğum 18 yaş ilk kür başlıklı forumumdan sonra herkese tekrardan merhabalar değerli büyüklerimin ve hocalarımın sözünü dinledim ve naturel şekilde devam ettim.2 senelik süre içerisinde çalışma hayatının zorlukları ve bazı aksaklıklar sonucunda düzenli antrenmanlara tekrardan başlamış bulunmaktayım. 
      Bu süre içerisinde yazları aşçılık yaptığım için yeri geldiğinde 13 saat aralıksız yemek yemeden yesek dahi tamamen fastfood şeklinde ama yüksek protein ağırlıklı beslenerek hiç oturmadan çalıştığımızdan dolayı da bacak antrenmanlarımın çoğunu ve diğer antrenmanlarımı atlamış veya yorgunlukla zar zor yapmış bulunmaktayım.
      Fakat ona rağmen gün boyu yoğun tempodan ayakta kalmaktan olsa gerek kolum define şekilde 43 cm yi gördüğü olmuştu uzun saçlı olduğum fotoğraflar o zamandan kalma 20 yaşındayım ve artık gerçekten ara da versem antrenmanları beslenmeyi de değiştirsem genel olarak vücudumda çok bir değişiklik olmadığının farkındayım ve küre girmenin vakti geldiğini düşünmeye başladım.
      ilk kür için piyasadaki ilaçların kalitesizliğinden ötürü eczaneden yapabileceğim sustanon ve primobolan düşünüyordum fakat forumda okuduğum bazı olumsuz geri dönüşlerden dolayı sustanon dan vazgeçtim ilk kür için sizlerden önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum 2022 de 80 kilo olarak bitirdiğim bulk dönemini şuan 75 kilo olma hedefiyle tekrardan düzene sokmaya başladım güncel fotoğraflarımı ve yeni yaptırdığım kan testlerimi ekliyorum.
      2022 senesinde açmış olduğum forum: 
      Sırasıyla eklediğim fotoğraflar
      Gri şort 2022: 80 kg Siyah şort 2023: 78 kg Ve diğerleri 2024: 72-73 kg şuan ki güncel fotoğraflarım        

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.