Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

berkay16

Boldenone'un e2 düşürme etkisi ne zaman başlıyor ?

Önerilen İletiler

berkay16    214

Selam dostlar, ai olarak düşük doz bolde ekleyeceğim e2'yi kullandıktan ne kadar süre sonra düşürmeye başlıyor ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rauthos    64

Herkesde AI etkisi göstermeyebiliyor boldenon, örneğin bende E2'yi düşürmüyor, tamoksifen kullanıyorum jinekomastiyi önlemek için :D Ama eğer AI etkisi gösterecekse birkaç enjeksiyondan sonra gösterir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
rauthos, 1 dakika önce yazdı:

Herkesde AI etkisi göstermeyebiliyor boldenon, örneğin bende E2'yi düşürmüyor, tamoksifen kullanıyorum jinekomastiyi önlemek için :D Ama eğer AI etkisi gösterecekse birkaç enjeksiyondan sonra gösterir.

İlk defa e2 düşürmeyen birini duydum 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    64
berkay16, 27 dakika önce yazdı:

Yabancı forumları aratırsan daha çok duyarsın aslında :) Aslında EQ (boldenon) vücuda girdiğinde testo gibi aromatize oluyor fakat daha düşük bir oranda ve daha yavaş. Aynı zamanda gerçekten aromataz inhibitörü olarak da görev alabiliyor fakat burada şöyle bir nüans var. Vücudu aromatizasyona daha yatkın kişilerde EQ'nun (testo ile birlikte alındığında) aromatize etkisi inhibitör etkisini geçiyor ve E2'yi düşüremeyebiliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    320

Boldenon bende inanılmaz e2 düşürüyor kullanmıyorum bu yüzden e2 en son 3 ay önce bolde kullandım 3. Haftaya gectim kan testi verdim bir baktım e2 8 e düşmüş hemen kestim birdahda kullanmam bana hic yaramıyor zaten 13 yıllık spor hayatımda gördügüm max e2 80 di üstüne hicbir sekilde cıkmıyor genetik meselesi bu yüzdense sulanmıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ne kadar testo kullanıyorsun ve ne kadar bolde ekledin ve yağ oranın kaç boldenonda vurdugun gıbı yapmaz ai etkisini geç acıldıgı ıcın e2 etkısıde gec gelıyor ve kullandıgın testo senın vucudunda ne kadar e2 donusuyor buda önemli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Benimde düşmüyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
Askabar, 27 dakika önce yazdı:

Benimde düşmüyor 

Peki rimobolan veya masteron düşürüyor mu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

Rimobolan düşürebilir de düşürmeyebilir de, anladığım kadarıyla o da kişiye göre değişiyor. Masteron SERM benzeri bir etkiye sahip e2 reseptörlerini bloke eder ama e2 seviyesini düşürmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
AnabolikLover, 1 saat önce yazdı:

Ne kadar testo kullanıyorsun ve ne kadar bolde ekledin ve yağ oranın kaç boldenonda vurdugun gıbı yapmaz ai etkisini geç acıldıgı ıcın e2 etkısıde gec gelıyor ve kullandıgın testo senın vucudunda ne kadar e2 donusuyor buda önemli 

Yağ oranımı bayadır hesaplamıyorum ama şuan %20 nin altındadır 190mg testo var full trt'deyim ben hiç kesmiyorum testoyu kullanmam gereken oranı yakalayıp testoyla boldeyi o oranda arttırıcam blast yapıcağım zaman şuan aktif olarak 190mg testo 140mg masteron 4ui gh 5mg tirzepatide kullanıyorum yağ oranım iyice düşünce dozları yükselticem

hectordoyle, 39 dakika önce yazdı:

Rimobolan düşürebilir de düşürmeyebilir de, anladığım kadarıyla o da kişiye göre değişiyor. Masteron SERM benzeri bir etkiye sahip e2 reseptörlerini bloke eder ama e2 seviyesini düşürmez

Evet bende de masteron e2 düşürmedi serm benzeri etki de yaptı 88 e2 ile göğüslerde çok nadir hafif bir kaşıntı oluyordu ereksiyonum da gayet iyiydi normalde bu e2 de ereksiyon fln kalmıyordu bende.

Yusufdemir1995, 1 saat önce yazdı:

Boldenon bende inanılmaz e2 düşürüyor kullanmıyorum bu yüzden e2 en son 3 ay önce bolde kullandım 3. Haftaya gectim kan testi verdim bir baktım e2 8 e düşmüş hemen kestim birdahda kullanmam bana hic yaramıyor zaten 13 yıllık spor hayatımda gördügüm max e2 80 di üstüne hicbir sekilde cıkmıyor genetik meselesi bu yüzdense sulanmıyorum 

Umarım bende o tarz bir şey yapmaz primo çok pahalı ama dayanılmaz bi yan etki yaşarsam kıyıcam paraya mecbur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Evet bende de masteron e2 düşürmedi serm benzeri etki de yaptı 88 e2 ile göğüslerde çok nadir hafif bir kaşıntı oluyordu ereksiyonum da gayet iyiydi normalde bu e2 de ereksiyon fln kalmıyordu bende.

Bir de boldenona şans ver, bazı kişiler boldenondan ciddi anlamda sert bir tokat yiyor e2 konusunda. Blast yapacağın zaman da 300-400 mg arası başlarsın amacın eğer e2 seviyesini aşağıya çekmekse. Dediğim doz fazla da olabilir, az da olabilir. Kullanacağın testo dozuna, bünyene ve kürdeki kullanacağın diğer ilaçlara bağlı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
hectordoyle, 3 dakika önce yazdı:

Bir de boldenona şans ver, bazı kişiler boldenondan ciddi anlamda sert bir tokat yiyor e2 konusunda. Blast yapacağın zaman da 300-400 mg arası başlarsın amacın eğer e2 seviyesini aşağıya çekmekse. Dediğim doz fazla da olabilir, az da olabilir. Kullanacağın testo dozuna, bünyene ve kürdeki kullanacağın diğer ilaçlara bağlı.

190 testoya 100 bolde girip e2'yi takip edicem şimdi bakalım ne yapıyor inş 0 olmaz e2 😂 eğer bu oranda güzel bir e2 olursa doz arttırdığımda da benzer oranlarla yaparım ama illahaki dozlar arttığında oran aynı olsa da e2 de değişiklik oluyordur onu artık dozlar yükselince kan testi yaptırıp anlayabilirim ancak bir de yağ oranım düşüyor git gide muhtemelen aromatizasyon azalıcağı için dozlarıda güncellemem gerekicek kullanıp test sonuçlarını burdan paylaşırım 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
berkay16, 23 dakika önce yazdı:

190 testoya 100 bolde girip e2'yi takip edicem şimdi bakalım ne yapıyor inş 0 olmaz e2 😂 eğer bu oranda güzel bir e2 olursa doz arttırdığımda da benzer oranlarla yaparım ama illahaki dozlar arttığında oran aynı olsa da e2 de değişiklik oluyordur onu artık dozlar yükselince kan testi yaptırıp anlayabilirim ancak bir de yağ oranım düşüyor git gide muhtemelen aromatizasyon azalıcağı için dozlarıda güncellemem gerekicek kullanıp test sonuçlarını burdan paylaşırım 

Ben de elimdeki iran testoları eritebilirsem hayırlısıyla mart başı bolde testo start vericem, 5 yıl sonra boldenon ile tekrar barıştık :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
hectordoyle, 34 dakika önce yazdı:

Ben de elimdeki iran testoları eritebilirsem hayırlısıyla mart başı bolde testo start vericem, 5 yıl sonra boldenon ile tekrar barıştık :)

Ben anabolik yükü masterona yıkıcam boldenone ai olarak olucak elimde 8 flakon masteron enanthate var şuan 1000ui growth var ama hala vermem gereken 6-7 kilo var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
berkay16, Bir saat önce yazdı:

600 mg ve üzerinde alırken düşüyor aşağısında düşmedi pek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Ben anabolik yükü masterona yıkıcam boldenone ai olarak olucak elimde 8 flakon masteron enanthate var şuan 1000ui growth var ama hala vermem gereken 6-7 kilo var.

Valla senin durumunda olmak vardı he :D 8 flakon masteron enanthate ve o kadar iu growth ile çok iyi şeyler çıkar, gönlünce olsun her şey, dediğin kiloyu 1.5 ayda çok rahat verebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
hectordoyle, 6 dakika önce yazdı:

Valla senin durumunda olmak vardı he :D 8 flakon masteron enanthate ve o kadar iu growth ile çok iyi şeyler çıkar, gönlünce olsun her şey, dediğin kiloyu 1.5 ayda çok rahat verebilirsin

Bende 2-3 yıllık ilaç stoğu var. 70 kalem Cinna var. 30 ml masteron bolde testo e p ve tren a 10 ar tane var testo biraz daha fazla var :)

• Nazar Değmesin 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
Askabar, 10 dakika önce yazdı:

Bende 2-3 yıllık ilaç stoğu var. 70 kalem Cinna var. 30 ml masteron bolde testo e p ve tren a 10 ar tane var testo biraz daha fazla var :)

Darısı başımıza, şu öğrencilikten bi kurtulalım hayırlısıyla :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
hectordoyle, 14 dakika önce yazdı:

Evet benim hedefim de 2 ayda vermek kaloriyi biraz arttırıcam 5mg tirzepatide ile iştahım şuan eskisine göre biraz daha açık ama dozu arttırmayı düşünmüyorum sebze tavuk öğünü koyucam zaten 5mg tirzi ilk vurduğumda proteini doldurmakta zorlanıyordum protein tozuna abanmak zorunda kaldım yine aynısı olsun istemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

Evet benim hedefim de 2 ayda vermek kaloriyi biraz arttırıcam 5mg tirzepatide ile iştahım şuan eskisine göre biraz daha açık ama dozu arttırmayı düşünmüyorum sebze tavuk öğünü koyucam zaten 5mg tirzi ilk vurduğumda proteini doldurmakta zorlanıyordum protein tozuna abanmak zorunda kaldım yine aynısı olsun istemiyorum.

Mounjaro mu kullanıyorsun yoksa başka off-brand bir tirz mi? Ben kullanırsam retatrutide dan başka bir şey kullanmam. İştah konusunda evet özellikle GLP-1 kullananların bazıları proteinlerini tamamlayamıyor ve dediğin gibi protein tozuna yöneliyor. Ayrıyeten karbonhidrat ve tuz alımı da önemli, süreç düzgün yönetilmezse flat görüntü ister istemez oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
hectordoyle, 20 dakika önce yazdı:

Mounjaro mu kullanıyorsun yoksa başka off-brand bir tirz mi? Ben kullanırsam retatrutide dan başka bir şey kullanmam. İştah konusunda evet özellikle GLP-1 kullananların bazıları proteinlerini tamamlayamıyor ve dediğin gibi protein tozuna yöneliyor. Ayrıyeten karbonhidrat ve tuz alımı da önemli, süreç düzgün yönetilmezse flat görüntü ister istemez oluyor. 

Qsc tirz kullanıyorum ben hgh ve tüm peptidleri çinden alıyorum ben de reta alıcam lipidler ve kan şekeri için düşük doz bu ay hcg, bac, reta alıcam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61

Bende 14.haftadan sonra e2 yi darmaduman etti, 7 ye düşürdü. Eklem ağrıları, çatır çatır kemik sesi ve gelişimimi durdurdu. 500 500 ilerledim ve 300e düşürdüğüm halde zor topladım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
Jöhtürk, 57 dakika önce yazdı:

Bende 14.haftadan sonra e2 yi darmaduman etti, 7 ye düşürdü. Eklem ağrıları, çatır çatır kemik sesi ve gelişimimi durdurdu. 500 500 ilerledim ve 300e düşürdüğüm halde zor topladım.

Bildiğim kadarıyla böyle bir durumda dianabol ya da ment eklemek durumu biraz toparlayabiliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
Jöhtürk, Bir saat önce yazdı:

Eczanede estrofem diye bi estradiol hapı var ama reçetesiz verirler mi bunu bilmiyorum belki idareten kullanılabilir böyle hapların yarı ömrü de kısa oluyor sıkıntı olursa dozu değiştirirsin hemen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
berkay16, 11 saat önce yazdı:

Eczanede estrofem diye bi estradiol hapı var ama reçetesiz verirler mi bunu bilmiyorum belki idareten kullanılabilir böyle hapların yarı ömrü de kısa oluyor sıkıntı olursa dozu değiştirirsin hemen.

Dışarıdan östrojen almak kadar saçma bir olay yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.