Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ardw3pl11

12 hafta sürecek ilk kürüm olan definasyon sürecim hk.

Önerilen İletiler

Ardw3pl11    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bu benim ilk kürüm olacak. Aşağıdaki bilgiler ışığında yardım ve desteğinizi rica edeceğim.

KÜR İÇERİĞİM: (12 Hafta)

• Testosteron Enanthate 500mg
  • Masteron Propionate 200mg
  • Clenbuterol (5. Hafta ve sonrası)

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.75
  • Kg: 90

SORULARIM:

1. Sizce kür dizaynı definasyon için uygun mu?
  2. Ekle veya çıkara dediğiniz ürünler var mı?
  3. Mg ölçüleri sizce de uygun mu?
  4. Kür dönemi özellikle nelere dikkat etmeliyim?

GÜNCEL FORM:

AC7A1C95-174A-494B-9361-8203C62F3DFB.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    43

ostrojen kontrolu için ya testestronu biraz azaltman ya da mastı arttırman gerekli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491
gönderildi (düzenlendi)

Test only 12-16 hafta 400-500 mg ile başla sonra ikinci kürde Masteron ekle. Clen ise en sona sakla.

tarihinde AS1L tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    11
sven, 1 saat önce yazdı:

ostrojen kontrolu için ya testestronu biraz azaltman ya da mastı arttırman gerekli

Masteron östrojen baskılamıyor ya etkisini gözle görülemeyecek kadar azaltıyor sadece her türlü arimidex şart yoksa su tutumundan zayıflayamaz.

Ardw3pl11, 2 saat önce yazdı:

Bu benim ilk kürüm olacak. Aşağıdaki bilgiler ışığında yardım ve desteğinizi rica edeceğim.

Çok berbat plan ilaçların etkisini ztn anca 1 1.5 ay sonra hissediceksin bence masteronu en az 400 yap testo da çok ilk kürünse 375 testo yeter 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43

baskıladığını söylemedim zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Definasyonu her ilaç ile yaparsın ama vücudun gördüğüm kadarıyla yapı olarak e2 yatkın bir vücut 500 mg testonun getirceği östrojen ile baş edemez o masteron ya aromataz inhibitörü kullanıcaksın yada test dozu düşüreceksin clenide kullanıcaksan geç saatlerde alma en erken saatte almaya bak cunku uyarıcı hormonlarını baya arttırıyor hareket etmedıgın zaman aksam gece cok rahatsız edıyor kalbinin atısını gumbur gumbur hıssettirir anksiyete yapar titreme ve minarel kaybı yapar ona göre kullan veya kullanma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
AnabolikLover, 13 saat önce yazdı:

Definasyonu her ilaç ile yaparsın ama vücudun gördüğüm kadarıyla yapı olarak e2 yatkın bir vücut 500 mg testonun getirceği östrojen ile baş edemez o masteron ya aromataz inhibitörü kullanıcaksın yada test dozu düşüreceksin clenide kullanıcaksan geç saatlerde alma en erken saatte almaya bak cunku uyarıcı hormonlarını baya arttırıyor hareket etmedıgın zaman aksam gece cok rahatsız edıyor kalbinin atısını gumbur gumbur hıssettirir anksiyete yapar titreme ve minarel kaybı yapar ona göre kullan veya kullanma.

Pekala armidex kullansak ostrojen için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İster kan tahlili yap bu pro yöntemdir ona göre dozajlama yaparsın istersen yarım armidex ile gidersin yarım arimidexden kac gun sonra e2 yukselıyor ona gore planlama yaparsın optimalde tutacagın dozaj ve sıklıgı ayarlaman lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14

tam test e den etki almaya başladığında kürü bitireceksin testoyu prop al bence 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
Tuna59baba, 11.01.2026 - 20:12 yazdı:

tam test e den etki almaya başladığında kürü bitireceksin testoyu prop al bence 

Kür süresini gelişime göre uzatmayı düşünüyorum 16 hafta veya 20 hafta gibi son zamanlarda clen stanazol ile desteklemeyi düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Ardw3pl11, 1 dakika önce yazdı:

Kür süresini gelişime göre uzatmayı düşünüyorum 16 hafta veya 20 hafta gibi son zamanlarda clen stanazol ile desteklemeyi düşünüyorum

bana kalsa wins gereksiz yarışmacı değilsen o dert çekilmez son 4 hafta tren ekle bak keyfine

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
Tuna59baba, 15 dakika önce yazdı:

bana kalsa wins gereksiz yarışmacı değilsen o dert çekilmez son 4 hafta tren ekle bak keyfine

Hocam ne treni daha ilk kürümüz winstrol konusunda haklısınız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Ardw3pl11, 12.01.2026 - 20:51 yazdı:

Hocam ne treni daha ilk kürümüz winstrol konusunda haklısınız 

eğer deneyimli biriyle çalışıyorsan bu işin ilki sonu çokta önemli değil treni ekle dediğim zamana gelene zaten ilacların vücudundaki etkilerini hissedip ona göre devam ediceksin bence bolde ekle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
Tuna59baba, 6 dakika önce yazdı:

eğer deneyimli biriyle çalışıyorsan bu işin ilki sonu çokta önemli değil treni ekle dediğim zamana gelene zaten ilacların vücudundaki etkilerini hissedip ona göre devam ediceksin bence bolde ekle 

Daha 18 yaşındayım tren kullanmak istemiyorum açıkçası bolde içinde yağ oranım biraz fazla  yağ oranım düştükten sonra düşünüyorum eklemeyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ardw3pl11, 8 dakika önce yazdı:

Daha 18 yaşındayım tren kullanmak istemiyorum açıkçası bolde içinde yağ oranım biraz fazla  yağ oranım düştükten sonra düşünüyorum eklemeyi

Boldenon ile yağ oranının nasıl bir bağlantısı var canım kardeşim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
BBurak, Şimdi yazdı:

Boldenon ile yağ oranının nasıl bir bağlantısı var canım kardeşim?

Vücutta su tutmazmı hocam beslenmem çok düzgün günde 200 grm tavuk göğsünü bile zar zor yiyorum iştah sıfır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ardw3pl11, Şimdi yazdı:

Vücutta su tutmazmı hocam beslenmem çok düzgün günde 200 grm tavuk göğsünü bile zar zor yiyorum iştah sıfır 

İlk kür günlüğümü ve boldenon ile yaşadığım değişimi okumanı tavsiye ederim profilimden. E2 kontrolü için mükemmel bir ilaç, eğer ailede kalp, damar, tansiyon öyküsü yoksa ki clen kullanmak istiyorsun boldenon kullanabilirsin. Vücudunda deri altı su tutmaz endişe etmene gerek yok insanlar bu ilacı danabol ile karıştırıyor ya da danabol ile birleştirdiği için sulanıyor. Yağ yakım döneminde az protein almak gibi bir hata yapma hiçbir şey yapamıyorsan günde 2-3 servis whey 3-4 yumurta ve 500-600 gram çiğ hayvansal bir kaynak yemen lazım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

İlk kür günlüğümü ve boldenon ile yaşadığım değişimi okumanı tavsiye ederim profilimden. E2 kontrolü için mükemmel bir ilaç, eğer ailede kalp, damar, tansiyon öyküsü yoksa ki clen kullanmak istiyorsun boldenon kullanabilirsin. Vücudunda deri altı su tutmaz endişe etmene gerek yok insanlar bu ilacı danabol ile karıştırıyor ya da danabol ile birleştirdiği için sulanıyor. Yağ yakım döneminde az protein almak gibi bir hata yapma hiçbir şey yapamıyorsan günde 2-3 servis whey 3-4 yumurta ve 500-600 gram çiğ hayvansal bir kaynak yemen lazım. 

Beslenmeyi düzene sokucam zaten reisim boldeyi ne zaman eklemeliyim hemen mi 4 hafta olabilirmi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ardw3pl11, 8 dakika önce yazdı:

Beslenmeyi düzene sokucam zaten reisim boldeyi ne zaman eklemeliyim hemen mi 4 hafta olabilirmi

Hemen olabilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Ardw3pl11, 1 saat önce yazdı:

Yag oranin yuksekse hicbir ilac guzel calismaz 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    64

Ben senin yerinde olsam önce yağ oranımı doğal bir şekilde düşürdükten sonra ilk kürüme girerdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1

Merhabalar ilk kürümdeyim şuan 1 ay boyunca test e 500mg mast p 200mg ve şuan son 2 haftadır test p 400 mg mast prop 400mg şeklinde ilerliyorum ilk ay ödem sorunum pek olmamasına rağmen son 2 haftadır ödem sorunu yaşıyorum ilaçlardan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum şuan kullandığım marka noxpharma markayı değiştirmeyi düşünüyorum 1 flakon test 1 flakon mast 5000 tl ye alıyorum şuan ulaşabildiğim belli başlı markalar var.

• evogen
  • pharmagroup
  • brighon
  • zphcmediche
  • Overdose
  • glin
  • pmc
  • normatech

ilaçtan önceki ve sonraki formlarda bu şekilde 1.5 ayda mucizevi bir değişiklik beklenmez tabiki beslenmem pek düzgün değil ama ilaçlarında dolu olduğunu pek düşünmüyorum sizden rıcam bu belirttiğim markalardan alıp güvenle kullanileceğim hangisidir veya hangileri?

19F72C9F-626B-4722-8E42-C53BCEA34EFF.jpeg  10F06BA0-7C9D-464A-A957-F70A5474A7C7.jpeg IMG_5121.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43

brighton dışı hepsi miimli brightonuda bazı arkadaşlar kullanıyor burda memnunlar sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    650
Ardw3pl11, 13.01.2026 - 21:52 yazdı:

Ardw3pl11, 10.01.2026 - 14:49 yazdı:

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

merhaba arda, bize gerçek yaşını söyler misin? sana sadece doğru yolu göstermek istiyoruz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

merhaba arda, bize gerçek yaşını söyler misin? sana sadece doğru yolu göstermek istiyoruz

Yaşım 18 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Slayer
      Herkese Merhabalar,
      Gireceğim kürün dozları ve almam gereken koruyucular hakkında yardıma ihtiyacım var, hedefim yaza olabildiğince kuru ve kütleli girmek. bütün süreç ile ilgili her türlü önerilerinize açığım, pazartesi günü (2 gün sonra) enjeksiyon yapmayı düşünüyorum kür öncesi tahlillerimi ve güncel formu aşağıya bırakacağım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 25 Boy : 1.88 Kilo : 101,7 Yağ oranı : %21,1 Kas ağırlığı : 76.5kg KÜR İÇERİĞİM:
      OnePharma Testo Prop. Lapharma Masteron Medtech Anavar BESLENME PLANIM:
      Ortalama 2.300 kal. 250 Gr protein 150gr karb 80gr temiz yağ ANTRENMAN PLANIM:
      Push/Pull/Legs  Haftanın her günü sabah aç karınla 20 dk bisiklet Antrenman sonrası 20 dk eğimli yürüyüş (120-130nabız) GÜNCEL FORM:

KAN TESTLERİM:

Şimdiden her türlü öneriniz için teşekkür ederim.
    • Yazan: thePsycho27
      2 hafta önce ilk kürüme girdim. 16 hafta definasyon kürü yapacağım. Küre girmeden önce kan testlerimi yaptırdım, ekte görebilirsiniz.  
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.86 Kilo: 95 Yağ: %20 KÜR İÇERİĞİM: (16 Hafta)
      Testosteron Enanthate 500mg Gh 5iu Anavar 30mg Winstrol 30mg ENJEKSİYON VE YÜKLEME DETAYLARI:
      Haftada 500mg testosteron enantat ikiye bölerek pazartesi, perşembe (enjeksiyon günlerinde çeyrek arimidex alıyorum) Günlük 5iu GH aç karna, 2.5 sabah 2.5 akşam olacak şekilde. Onun dışında ilk 8 hafta anavar günde 3 tableti (30mg) geçmeyecek şekilde alıyorum. Son 8 hafta günlük 3 tablet (30mg) winstrol ve günlük 3 tablet (120mcg) clenbuterol ekleyeceğim. Testo enjeksiyonları sağ-sol omuz ve sağ-sol bacak arasında döndürüyorum. GH karın ve yan karın yağlarına vuruyorum. BANA VE SÜRECE DAİR DETAYLAR:
      Başlangıç kilom 95. %20-22 yağ oranıyla başladım. 8 senedir bu sporla içli dışlıyım fakat bırakıp başladığım dönemler çok oldu. Hedefim kaslarımı koruyarak (belki kas kazanarak) 80-82 kilolara ve %8-9 yağ oranlarına inmek. BESLENME DETAYLARIM: Günde 1800-1900 kalori alıyorum. 225gr protein, 190gr karb ve 10-20gr yağ alıyorum. Sporu aç karnı yapıyorum ve idmandan sonra yarım saat 10 eğimde 5 hızda yürüyüş yapıyorum. Buna 2 haftada 95 kilodan 97 kiloya çıktım. Bunun su tutumundan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü aynaya baktığımda yağ oranım azalmış gibi gözüküyor. Damarlanma biraz arttı. Çok düşük kaloride olmama rağmen idmanda pump gayet iyi. MCT - VİTAMİN YÜKLEMELERİM:
      Glukozamin kolajen omega3 B C D3 K2 çinko magnezyum kreatin bcaa citrulline beta alanine Milk thistle NAC KAN TESTLERİM:

Önümüzdeki hafta tekrar kan testine gideceğim. Hem ilaçlar çalışıyor mu diye bakmak için hem de e2, kolesterol, karaciğer enzimleri vs kontrol amaçlı. Onun dışında kol ve omuzda sağlam hacim koyduğumu fark ettim. Sırtım zaten genişti ama o da büyüdü. Güç artışını da hissediyorum, her idman ya PR alıyorum ya da tekrar sayısı artıyor. Genel olarak keyfim yerinde ama şimdiye kadar kilomun düşmemesi canımı sıkıyor. Tavsiyelerinize açığım. Yorumlarsanız sevinirim.
    • Yazan: olimposyagiz
      Aşağıdaki ürünleri kullanmayı planlıyorum spor salonunda bir arkadaşım destek olmakta bu süreçte, bu ilaçlara uzağım spor yapsam ve diyet yapsam dahi kilo vermekte zorlanıyor ve kas kazanmakta güçlük çekiyorum.
      SÜRECE DAİR:
      Kalıplaşmış göbek ve bel yağlanmam var. Jinekomasti için ameliyat olacağım. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.79 cm Kg: 87 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Trenbolone Acetate Winstrol SORULARIM:
      Bu planlama yağ yakımını spor ile birlikte ileri seviyede destekler mi? Önerileriniz var mıdır? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Veyselzyyz35
      İlk kürüme girmeyi planlıyorum fakat fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Anavar Primobolan SORULARIM:
      Bu yukarıda listelediğim ürünleri nasıl kombinlememi önerirsiniz? Ekstra şunu ekle veya çıkar dediğiniz gruplar nelerdir? Konuya katılım gösteren yorum ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.