Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Can_b

Gw501516+mk677 definasyon sarm kürüm hk.

Önerilen İletiler

Can_b    0

Merhaba herkese,

Yaz aylarında cankurtaranlık yapıp fitness a gidemeyince 2.5 aylığına saldım , ve biraz yağlığım şuan.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kg: 75
  • Boy: 1.70

Resimde görebileceğiniz şekilde sarmslar sipariş ettim bunlarla ve diyetime uyarak kilo vermeyi düşünüyorum dikkat etmem gereken şeyler neler daha önce kullananlar varsa deneyimlerini söyleyebilir mi?

ÜRÜNLER:

696128d8b70a9_Ekrangrnts2026-01-09190659.png.a0a026b96f6cf5c8cdd5567dd4819604.png

KAN TESTLERİM:

696128c499124_WhatsAppImage2026-01-09at19_09_16.thumb.jpeg.3a6be91e96ced9cc032f66a29d91f10f.jpeg 696128c530ac7_WhatsAppImage2026-01-09at19_09.16(1).thumb.jpeg.4f7c1e0be17772dd5d141efe92104972.jpeg 696128c5c75fe_WhatsAppImage2026-01-09at19_09.16(2).thumb.jpeg.b0ec481ef3ac33b5720bdc541c16d272.jpeg 696128c656e35_WhatsAppImage2026-01-09at19_09.16(3).thumb.jpeg.a5e84b024b776bc5b84aba8c83509282.jpeg 696128c6efc23_WhatsAppImage2026-01-09at19_09_17.thumb.jpeg.dffb8cfe5dd57e52800e3f0ad8285ea4.jpeg 696128c7830d4_WhatsAppImage2026-01-09at19_09.17(1).thumb.jpeg.c2e06815ebd987c3f602037875fa6aea.jpeg 696128c80029f_WhatsAppImage2026-01-09at19_09.17(2).thumb.jpeg.b6b260114ebdbce1ba45e50884f2e13a.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

polatpr    22

Marka seçimi yanlış tamamen öncelikle biraz daha araştır. Forumda oxy2gen diye aratıp bakabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    899

Gw ve sr neden yapmadın? veya gw fragment yohimbe olabilirdi. ne kadara geldi komple bu paket sana?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    11

Testo fln iyi doğal olarak yüksek dikkat etmen gereken şeyler bol su ve kalori açığı kankam ama keşke mk677 almasaydın bulk için kullanılan bir sarm onun yerine ostarine + andarine yada cardarine + s23 önerirdim ama almışsın bir kere yapmışsın bir hata yapıcak birşey yok keşke almadan önce konu açsaydın marka çok iyi değil ama ürünleri yinede doludur bu süreçte önemli olan tek şey beslenme kaliteli sert idman + kardio günlük kalori ihtiyacının bence 1000 yada 750 altında al bol proteinli düşük karbonhidratlı düşük yağlı beslen 150 fln protein al min kaslarını korumak için 50 60 sağlıklı yağ al 100 de karb al çok acıkır dayanamazsan artır kendine göre düzenle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Can_b    0
GHOST, 20 dakika önce yazdı:

Gw ve sr neden yapmadın? veya gw fragment yohimbe olabilirdi. ne kadara geldi komple bu paket sana?

hocam yaklaşık 7 e geldi ama şimdi forumdaki yazıları okuyunca içine başka  ürün konulması vb biraz gerei çekildim iptal etsem mi diye düşünüyorum , forumd aratştırdığım kadarıyla cardarinden diğer insanlar daha fazla verim almıştı sr a göre 

Rma, 14 dakika önce yazdı:

Testo fln iyi doğal olarak yüksek dikkat etmen gereken şeyler bol su ve kalori açığı kankam ama keşke mk677 almasaydın bulk için kullanılan bir sarm

hocam beni korkutan nokta ürünler hakkında oldu şimdi , boşluğu değil de içine başka ürün koyma muhabbetleri vardı . sarms seçimimde acemiliğime  gelmiş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
duayen1    3

marka boş  cardarine ostarine kullandım hiçbir etki yok sonra grimlabs aldım denedim o da boş.

Karaciğerini yorduğuna değmez. iptal etme şansın varsa bekleme.

image.png.3a85d5abc0ce1195cdac15cacebf25ff.png

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    11
Can_b, 45 dakika önce yazdı:

hocam yaklaşık 7 e geldi ama şimdi forumdaki yazıları okuyunca içine başka  ürün konulması vb biraz gerei çekildim iptal etsem mi diye düşünüyorum , forumd aratştırdığım kadarıyla cardarinden diğer insanlar daha fazla verim almıştı sr a göre 

hocam beni korkutan nokta ürünler hakkında oldu şimdi , boşluğu değil de içine başka ürün koyma muhabbetleri vardı . sarms seçimimde acemiliğime  gelmiş

İade edebiliyorsan bekleme 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Can_b    0

kargo şubeye gelmiş ne yazıkki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
Can_b, Bir saat önce yazdı:

Bence yanlış seçim yohimbine cardarine yapsan bile yeterliydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14

Amerikadan alma sitelerinden umbrella labs chemyo gibi markalari tercih etmeni oneririm yohimbine de ekleyebilirsin ama mk pek mantikli olmaz definasyonda cunku aciktiran bir ürün madem sarmsa giricen steroid kullanmican en azindan dolusunu kullan bu o2 urunlerini kullanmani onermem eger iade edebilme sansin yoksa mecbur kullan ama saticiyla veya musteri destek ekibiyle iletisime gecip iade etmen senin yararina olur edemezsen de buraya o2 ile sarms kürü deneyimim diye mutlaka raporunu at 

Benim tavsiyem cardarine ve mk2866(ostarine) ya da s4 olurdu s4 daha güzel ama sari gorme yan etkisi var kullanirken birakinca geciyormus mg arttikca da sarilik artiyor azcik biseye benzemesi icin de 50mg kullanilmasi gerekiyormus

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    203

Dostum sabah ilk iş eczaneden 1 kutu folbiol al keşke d vitamini de isteseydin doktordan kendin söyelemediğin sürece bakmıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: mertblk10
      Arkadaşlar ben cinna kullanıyorum sabah akşam toplam 4 iu elleirm ödem topluyodu evet sonra parmaklarım uyuşması ve devamlı olarak karıncalanmaya basladı ve şuan bunu yazarken bile karıncalı yani 7/24 kesintisiz uyuşuk ne yapmam lazım bilen kişilerden çözümünü ögrenebilirmiyim ?
    • Yazan: Basayev
      Değerli dostlarım herkese selamlar,
      Önceden yaşadığım libido ve hormonel sorunlardan dolayı aklıma takılan 2 konu var. Bunlar hakkında bilginize alabilir miyim ?
      Konu:Sadece Growth kullanarak bir gelişim sağlayabilir miyim ? Konu: Vücudun dengesini aşırı şekilde bozmayacak growth ile birlikte hangi kürü yapabilirim ? 36 Yaşındayım, bundan önce 2 kür geçmişim oldu.

21 Yaş: testo-boldenon-narditropin-dianabol( İçerik ve planı hiç hatırlamıyorum, ilk ve kazıklanma kürümdür)
      32 Yaş: İran testo-(12Hafta)Boldenon(16 Hafta)-Growht(pfizer) 4 Kalem(32U)
      Son kürümden sonra yaşadığım tüm libido sorunlarımı @SERKO hocamın verdiği bitkisel kürler ile çözdüğümü söylemeden geçemem. Kendisine tekrar minne duydugumu acıklamak ısterım. Saygılar.
    • Yazan: VARGAS
      Merhaba ben 16 yasindayim ve boyum 171 bunu sosyal olarak sorun etmiyorum(bazen ediyorum cunku yasitlarimdan en az 10 cm kisayim uzun insanlari gorunce sinirleniyor ve icten ice uzuluyorum.) fakat 2 yildir aktif olarak voleybol oynuyorum ve boyumun bu spor icin yeterli olmadigini dusunuyorum fakat bu spora cok duskunum ve hayalimdeki kariyer bu yonde. Mk-677 nin growth hormonlari arttirdigi soyleniyor. Lutfen yasimi ve zararlarini aciklamaya calismayin hepsinin zaten farkindayim ve bosu bosuna yorulmus olmayin.Zevkim icin degil gelecegim icin kullanmak istiyorum. Bu mk677 urununu kullanirsam boyumda gozle gorulur bir buyume olur mu? Beslenmem boyumu uzatmak icin ideal zaten ve uyku olarak da gerekli uykuyu aliyorum ( daha once testo cyp ve primo kullandim yaklasik 10 hafta ve zararini gormedim ama pek yarari da dokunmadi biraz kutlelendim ve guclendim sadece bunu da not duseyim.)
    • Yazan: testis torsiyonu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Pct sonrası biraz ara vermeyi düşünüyorum bu süreçte testoyu tavan yaptıracak doğal küre ihtiyacım var şuan evde swansonun tonkgat alisi var grimlabsın fadogia agrestisiyle kullandım ama ya doz düşük geldi yada boş ilaç tonkgat ali libido artışı sağladı kutu bitmedi ashwagandha ostravit almayı düşünüyorum dopamin detoksu yaparak kullandım bi kutu anksiyetemi azaltıp mutluluğumu arttırmıştı fadogia agrestis olmadan kombinleyeceğim hangi marka önerirsiniz?
    • Yazan: fitjoy
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Clen bulk yapmak istiyorum ve bunun için programlama yaptım! Sizden ricam eksik varsa düzeltmeniz.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg testo enantath haftalık 200 mg masteron haftalık 2-4 ui hgh  3500/5000 kalori kademeli çıkıp inerek gideceğim SORULARIM:
      Bu kürü 20 hafta kullanmayı düşünüyorum sizce uygun mu? Kuru büyüme hedefim var masteron kısa ester mi uzun ester mi kullanmalıyım? Tüm fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.