Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

higgy

Düşük karbonhidrat diyetinizde yiyecek listeniz nelerden oluşuyor?

Önerilen İletiler

higgy    11

Herkese iyi günler dilerim,

3 haftadır 0 karb düzeyinde diyet yapıyorum. Ama artık gerçekten gitmiyor yenmiyor. Tavuk kıymadan hamburger köftesi yapmayı deneyeceğim bugün. Mısır gevreği & galeta unu vs. olmadan. Her bir köfte 200 gramlık kıymadan oluşacak 3 öğün şeklinde. Ekmek olarak tam buğdaylı tost ekmeği arasına koyucam. Ve düşük kalorili az yağlı soslar.

Olur mu olmaz mı emin değilim, çünkü youtube da baktıklarımda çoğu ya galeta unu ya da mısır gevreği kullanmış. 

Siz neler yapıyorsunuz? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    1

0 karb yapma amacın ne kilo vermek içinse gerçekten çok gereksiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy    11
onlytrenbolone, 10 dakika önce yazdı:

Tavuk köfte ve 50gr bulgur misssss :D

Tarifi var mı hocam? Afiyet olsun.

sven, 11 dakika önce yazdı:

0 karb yapma amacın ne kilo vermek içinse gerçekten çok gereksiz

Ben öyle düşünmüyorum, vücudum bu şekilde yontuluyor bana bu gidiyor.  Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    1
higgy, 1 dakika önce yazdı:

Tarifi var mı hocam? Afiyet olsun.

Ben öyle düşünmüyorum, vücudum bu şekilde yontuluyor bana bu gidiyor.  Teşekkürler.

kısa süreçte verim alabilirsin ama uzun süreçte metabolizma yavaşlatıyor sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy    11
sven, Şimdi yazdı:

kısa süreçte verim alabilirsin ama uzun süreçte metabolizma yavaşlatıyor sadece

Zaten o zamanlar için cheat yapıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy, 34 dakika önce yazdı:

3 haftadır 0 karb düzeyinde diyet yapıyorum. Ama artık gerçekten gitmiyor yenmiyor. Tavuk kıymadan hamburger köftesi yapmayı deneyeceğim bugün. Mısır gevreği & galeta unu vs. olmadan. Her bir köfte 200 gramlık kıymadan oluşacak 3 öğün şeklinde. Ekmek olarak tam buğdaylı tost ekmeği arasına koyucam. Ve düşük kalorili az yağlı soslar.

Olur mu olmaz mı emin değilim, çünkü youtube da baktıklarımda çoğu ya galeta unu ya da mısır gevreği kullanmış. 

Siz neler yapıyorsunuz? 

3 hafta 0 karb gitmek ciddi irade ve nefis yönetimi öncelikle tebrik ediyorum ... Belli bir süreden sonra 0 karb diyetler sisteme yük oluyor,ve vucut alışınca beklediğin sonucu almayabilirsin. Orta uzun vadede sürdürülebilir değil! Günlük rutininde sürdürebilceğin miktarda genel olarak yine kalori açıkta olacağın low carb diyet tavsiye ederim.

Tabiki kendi vucudun yine en iyi sen bilirsin, nasıl tepki verdiğini neyin iyi neyin kötü olduğunu ama yukarıda belirtmiş olduğun sürelerde 0 karb gitmek bence yarardan çok belli bir süre olumsuzlukları beraberinde getirecektir. 

Amacın neşekilde bilmiyorum, bazı dönemler 0 karb yapabilirsin ama uzun sürelerde yapmanı tavsiye etmiyorum. 

Low carb, ve klişe ama mümkün oldukça hareketli bir yaşam tarzı... ( bu yazdıklarım eğer herhangi bir sağlık problemin, biyokimyasal parametrelerinde problem yoksa geçerli) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy    11
GomuGomuFuseN, 41 dakika önce yazdı:

3 hafta 0 karb gitmek ciddi irade ve nefis yönetimi öncelikle tebrik ediyorum ... Belli bir süreden sonra 0 karb diyetler sisteme yük oluyor,ve vucut alışınca beklediğin sonucu almayabilirsin. Orta uzun vadede sürdürülebilir değil! Günlük rutininde sürdürebilceğin miktarda genel olarak yine kalori açıkta olacağın low carb diyet tavsiye ederim.

Tabiki kendi vucudun yine en iyi sen bilirsin, nasıl tepki verdiğini neyin iyi neyin kötü olduğunu ama yukarıda belirtmiş olduğun sürelerde 0 karb gitmek bence yarardan çok belli bir süre olumsuzlukları beraberinde getirecektir. 

Amacın neşekilde bilmiyorum, bazı dönemler 0 karb yapabilirsin ama uzun sürelerde yapmanı tavsiye etmiyorum. 

Low carb, ve klişe ama mümkün oldukça hareketli bir yaşam tarzı... ( bu yazdıklarım eğer herhangi bir sağlık problemin, biyokimyasal parametrelerinde problem yoksa geçerli) 

Hocam şöyle spora 200 220 gün ara verdim. 2 Aralık'ta tekrar başladım ve spora tekrar başlamadan zaten kaloriyi gittikçe düşürdüm. 3-4 haftadır 0 karb yapıyorum. Ama yukarıda da belirttim artık bende low carba geçip hamburger vs. yapıp sürdürebilirlik istiyorum. Bu sırada 0 karb yaptığım 4 haftada 5 kilo verdim ağırlıklarım arttı. Elbette sıfırdan başlayıp ağırlıklarım artmadı bunu biliyorum kas hafızası ile gücüm geri dönüyor. Yine de 0 karb yaptığımda bile enerjim düşmedi halsiz hissetmedim. Antrenmanlarda performansımın hiç düştüğünü hissetmedim. 

Ama artık yeter diyorum 0 karb yapmayıp günlük 50 karb ile devam etmek istiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    600
higgy, 1 saat önce yazdı:

Siz neler yapıyorsunuz? 

kankam ne diyorsun sen 3 hafta keto? Bunu emin ol prepde yarışmacılar yapmıyor, git düzgünce 120-200 karbonhidrat alıp günde 2 kardiyo yap haftada 4-5 gün ağırlık antrenmanı yap. 

Bu sporda önemli olan sürdürülebilirlik, 4.hafta karbonhidratı soktuğunda tartıda berbat sonuçlar göreceksin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy    11
Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

kankam ne diyorsun sen 3 hafta keto? Bunu emin ol prepde yarışmacılar yapmıyor, git düzgünce 120-200 karbonhidrat alıp günde 2 kardiyo yap haftada 4-5 gün ağırlık antrenmanı yap. 

Bu sporda önemli olan sürdürülebilirlik, 4.hafta karbonhidratı soktuğunda tartıda berbat sonuçlar göreceksin. 

Kankam benim vücudum bu şekilde işliyor. Yukarıdaki yazılarımı okumadın sanırım? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    600
higgy, 3 dakika önce yazdı:

Kankam benim vücudum bu şekilde işliyor. Yukarıdaki yazılarımı okumadın sanırım? 

3 haftada vücudunun işleyişini öğrendiysen ne güzel, keza yukarıda yazdıklarında hiç bir vücut bilgini, daha önce denediğin diyetleri veya spor geçmişini göremiyorum...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy    11
Fuhrer, Şimdi yazdı:

3 haftada vücudunun işleyişini öğrendiysen ne güzel, keza yukarıda yazdıklarında hiç bir vücut bilgini, daha önce denediğin diyetleri veya spor geçmişini göremiyorum...

İlk yorumunun üstünde SPORA 200-220 GÜN ARA verdiğimi ve başladığımı 3-4 haftadır bu şekilde beslendiğimi ve artık düşük karba geçiş yapmak istediğimi söyledim. 3 haftada vücudumun işleyişini öğrenmedim yani. Yorum yapmadan biraz daha konu içeriğine yorumlara vs. bakarsan bundan sonrası için iyi olur.

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    9

0 karb yerine karb cycling yapman daha verimli olabilir bence yüksek karb gününün antrenmanı çok verimli geçiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: raali
      Herkese iyi günler,
      19 yaşındayım boy 180 kilo 78 yağ oranım % 10 dur max.Üstümde sağlam açlık olduğu için alttaki diyetle beraber toplam 6-7k yı buluyordur ve bunun 2-3 k sı şekerden geliyor.Bunu 2 haftadır devam ediyorum ve 3-4 hafta daha devam etsem vücuduma özellikle karaciğerime fln zararı olur mu?Bunun ardından recomp geçmeyi düşünüyorum.
      Şimdiden teşekkürler.

• Yazan: onlytesto123
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kykda kalıyorum sabah ve akşam yemeği alıyorum kykdan sadece ve bu 2 öğünün porsiyonlarıda az oluyor 1.90 86 kiloyum bu şartlar altında nasıl bir beslenme programı oluşturabilirim airfryım var güzel bir beslenme programı oluşturabilmek için yardımınıza ihtiyacım var.
      Not: Kilo almak istiyorum
    • Yazan: apoaziz
      Merhaba abilerim saygılarla,
      Önümüzdeki hafta bulk kürüne başlayacağım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg testosteron 500 mg boldenon Kendimden bahsedeyim 1.5 sene aralıksız yapıyorum body daha önce mk677 Sarms dışında birşey kullanmadım çocukluğumdan spor hayatımda var. Siz bilgili abilerim yaşım erken olduğu için muhakkak uyarır anlıyorum ama gerçekten bu konuda kesin kararım teşekkür ederim yine de.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 173 Yaş : 20 kilo : 62 Yağ oranı : %10-13 SORULARIM:
      Beslenme için kilomun 5 katı karbonhidrat 3 katı protein 1 de yağ almam mantıklı mı? Antrenman sistemim nasıl olmalı? Teşekkür ederim saygılarla.
    • Yazan: BBurak
      Selam arkadaşlar,
      1 seneden uzun süredir forumda aktifim ve geçen zamanlara nazaran son zamanlarda çok daha fazla “yeni başlayan, ilk kür” başlığı gördüğümü fark ettim. Bu yüzden hem bir nebze forumu aktif tutmak, hem etkileşim almak hem de kaynaşmak maksadıyla refeed günümü sizlerle paylaşmak istedim.
      Bu başlığı bu akşama kadar yediğim öğünlerle günceller, yarın sabah da kilo değişimi ile kapatırım diye düşünüyorum. Siz de bu başlık altında bozma günlerinizde yediklerinizden, gün içinde tükettiğiniz öğünlerden, vücut geliştirme yaparken uyguladığınız alternatif tariflerden bahsederseniz; hem gözümüz gönlümüz açılır hem de bir şeyler öğreniriz diye düşünüyorum.

• Yazan: Sparta34
      selamlar arkadaşlar. Definasyonda anapolon kullanımı uygun olur mu sizce? Danabol kadar olmasa da su tutuyor diye biliyorum ancak bu suyu sadece kasda tutmuyor mu deri altınıda mı sulandırıyor @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.