-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
6 aylık kür dönemi kan testi sonuçlarım hk. (nelere dikkat etmeliyim?)
Oluşturan:
Tlg1907, in Laboratuvar
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Naturel eleman
Deneyimli abilerim selamlar,
Bu konularda en bilgili ve tecrübeli kişilerin sizler olduğunu düşündüğüm için danışmak istedim. 17 yaşındayım. Çocukluk ve ergenlik dönemimi maalesef oldukça sağlıksız geçirdim. Neredeyse hiç uyumadığım, sürekli yemek yediğim ve haftalarca güneş ışığı görmediğim dönemler oldu internet bağımlısıydım.
Şu an hayatımı düzene sokmaya çalışsam da vücudum hâlâ o sürecin etkilerinden tam olarak çıkabilmiş değil. Spora başladıktan sonra hormonal bir problemim olabileceğini fark ettim ve jinekomasti şüphesiyle doktora başvurdum. Yapılan ultrason sonucunda jinekomasti olduğu doğrulandı. Kan tahlillerimde testosteron seviyem normal çıktı 540 Ancak östrojen (E2) değerim yaklaşık 140 pg/mL ve bunun erkekler için yüksek olduğu söylendi. Bulunduğum bölgede çocuk endokrinolojisi uzmanı olmadığı için süreci sağlıklı şekilde ilerletemedik.
Bu durumda jinekomastiden nasıl kurtulabilirim? Östrojen seviyesini düşürmek için şimdilik yağ kaybetmeye çalışıyorum ancak çok başarılı olduğumu söyleyemem. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: mustafa412611
Dostlar selamlar hayırlı ramazanlar herkese,
Aşağıdaki kürü yaptım daha sonrasında klomen ve tamoksifen kullanarak PCT sürecine girdim. Pct sürecinin sonunda tekrardan kan verdim bu sefer E2 yüksek çıktı bende 2 günde bir adet arimidex yutmaya başladım totalde 7 adet yuttum. Daha sonrasında tekrar kan verdim bu sefer de E2 çok düşük çıktı.
PCT ÖNCESİ KÜR İÇERİĞİM: (16 hafta)
Testosteron Enanthate Deca Dianabol YENİ KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Propionate Kürüne girmeyi düşünüyordum lakin bu E2 Seviyesiyle tren kullanmak pekte mantıklı durmuyor. E2 yi 25 seviyelerine çekip testosteron propionate + masteron kombini yapayım diyorum. Kür sonu test sonucumu, PCT sonrası test soncumu ve Arimidex kullanımı sonrası referans aralığı dışı test sonuçlarımı sırası ile paylaşıyorum. Siz ne dersiniz üstatlar yorumlarınız benim için çok önemli.
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: rawbb
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.80 cm Kg: 76 KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)
Testosteron Propionate 300mg Masteron Propionate 300mg KAN TESTLERİM:
Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?
-
Yazan: Olcay34411
Herkese selamlar hayırlı ramazanlar,
Son 3 yıldır ilaç kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır da sadece 350 mg test e kullanıyorum 2 günde 1 vuruyorum 1 ay önceki kan testim vardı bu testte:
E2 >5 çıkmış 5den de düşük Prolaktin 2.09 Shbg 9 Çıkmıştı sonrasında 1 ay sonra bi kan daha verdim:
e2 90.8 prolaktin 18.21 shbg 8.3 çıkmış Bu kadar kısa sürede e2 nasıl bu kadar fırladı anlamadım. Dün sadece yarım tablet arimidex içtim başka ne yapmam lazım nasıl bir yol izleyebilirim ref arasına almak için. Teşekkürler şimdiden.
-