Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tlg1907

6 aylık kür dönemi kan testi sonuçlarım hk. (nelere dikkat etmeliyim?)

Önerilen İletiler

Tlg1907    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Aktif olarak 26 haftadır (6 ay) kürdeyim ve kan testi verdim. Amacım yağ yakmak fakat istediğim efekti alabildiğimi düşünmüyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate (24 hafta)
  • Testosteron Enanthate+ Trenbolone (+2 haftadır)

KAN TESTİ SONUCUM:

Screenshot_20260102_134430_OneDrive.thumb.jpg.e5913db80b581666c0997ac1798744b7.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Handler    1

AI (aromasin) kullanmaya basla hocam E2 çok yüksek jinekomasti olacaksın muhtemelen. :|

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tlg1907    0
Handler, 11 dakika önce yazdı:

AI (aromasin) kullanmaya basla hocam E2 çok yüksek jinekomasti olacaksın muhtemelen. :|

Arimideks aldım kullanım dozajını söyler misiniz ve kaç gün kullanacağımı? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    214
Tlg1907, Şimdi yazdı:

Arimideks aldim kullanim dozajini soylermisiniz ve kac gun kullanacagimi

Haftada 2 kere çeyrek yeter muhtemelen. Sana bu ilaçların yağ yakımına faydalı olucağını kim söylediyse zaten yalan söylemiş yağ yakıcak tek şey kalori açığı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Handler    1
Tlg1907, 2 dakika önce yazdı:

Arimideks aldım kullanım dozajını söyler misiniz ve kaç gün kullanacağımı? :)

Ben arimideks sevmiyorum hocam östrojen cok hızlı geri yükselebiliyor, aromasini hap kırıcıyla 2 ye bölüp pazartesi ve persembe alabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    491

Birkaç hafta AI kullandıktan sonra tekrar kan testi ver E2 düştüğünü ve yağ yakımın hızlandığını göreceksin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    16

30 hafta kürde kaldım e2 değerim 100 üstüydü hep , hatta 150 civarı. 200 olmadığı sürece ne kaşıntı ne bir yan etki görüyordum. Yan etki görmediğim sürece armidex kullanmadım. Kürü bitireli 6 ay olacak. Ne kür sırasında ne de sonrasında en ufak jino belirtisi olmadı. Ve çok hızlı büyümüştüm etrafımdan çok iyi tepkiler almıştım. Herkesin e2 hassasiyeti aynı olacak demiyorum , ama e2 90 çıkmış adamın jino almak üzeresin  demek ne kadar doğru ? Yan etki görüyor mu onu önce sormak daha mantıklı sonra plan çizmek. Dediğim gibi 30 hafta boyunca 150 civarı , en ufak jino belirtisi yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Naturel eleman
      Deneyimli abilerim selamlar,
      Bu konularda en bilgili ve tecrübeli kişilerin sizler olduğunu düşündüğüm için danışmak istedim. 17 yaşındayım. Çocukluk ve ergenlik dönemimi maalesef oldukça sağlıksız geçirdim. Neredeyse hiç uyumadığım, sürekli yemek yediğim ve haftalarca güneş ışığı görmediğim dönemler oldu internet bağımlısıydım. 
      Şu an hayatımı düzene sokmaya çalışsam da vücudum hâlâ o sürecin etkilerinden tam olarak çıkabilmiş değil. Spora başladıktan sonra hormonal bir problemim olabileceğini fark ettim ve jinekomasti şüphesiyle doktora başvurdum. Yapılan ultrason sonucunda jinekomasti olduğu doğrulandı. Kan tahlillerimde testosteron seviyem normal çıktı 540 Ancak östrojen (E2) değerim yaklaşık 140 pg/mL ve bunun erkekler için yüksek olduğu söylendi. Bulunduğum bölgede çocuk endokrinolojisi uzmanı olmadığı için süreci sağlıklı şekilde ilerletemedik.
      Bu durumda jinekomastiden nasıl kurtulabilirim? Östrojen seviyesini düşürmek için şimdilik yağ kaybetmeye çalışıyorum ancak çok başarılı olduğumu söyleyemem. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: mustafa412611
      Dostlar selamlar hayırlı ramazanlar herkese, 
      Aşağıdaki kürü yaptım daha sonrasında klomen ve tamoksifen kullanarak PCT sürecine girdim. Pct sürecinin sonunda tekrardan kan verdim bu sefer E2 yüksek çıktı bende 2 günde bir adet arimidex yutmaya başladım totalde 7 adet yuttum. Daha sonrasında tekrar kan verdim bu sefer de E2 çok düşük çıktı.
      PCT ÖNCESİ KÜR İÇERİĞİM: (16 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Dianabol YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Propionate Kürüne girmeyi düşünüyordum lakin bu E2 Seviyesiyle tren kullanmak pekte mantıklı durmuyor. E2 yi 25 seviyelerine çekip testosteron propionate + masteron kombini yapayım diyorum. Kür sonu test sonucumu, PCT sonrası test soncumu ve Arimidex kullanımı sonrası referans aralığı dışı test sonuçlarımı sırası ile paylaşıyorum. Siz ne dersiniz üstatlar yorumlarınız benim için çok önemli. 
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: rawbb
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 cm Kg: 76 KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)
      Testosteron Propionate 300mg Masteron Propionate 300mg KAN TESTLERİM:

Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?
    • Yazan: Olcay34411
      Herkese selamlar hayırlı ramazanlar,
      Son 3 yıldır ilaç kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır da sadece 350 mg test e kullanıyorum 2 günde 1 vuruyorum 1 ay önceki kan testim vardı bu testte:
      E2  >5 çıkmış 5den de düşük   Prolaktin 2.09  Shbg 9  Çıkmıştı sonrasında 1 ay sonra bi kan daha verdim:
      e2 90.8 prolaktin 18.21 shbg 8.3 çıkmış Bu kadar kısa sürede e2 nasıl bu kadar fırladı anlamadım. Dün sadece yarım tablet arimidex içtim başka ne yapmam lazım nasıl bir yol izleyebilirim ref arasına almak için. Teşekkürler şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.