Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ZYZZMAN

Dallas mccarver steroid döngüsü (steroids cycle)

Önerilen İletiler

ZYZZMAN    4

HGH 10IU's günlük İnsülin 5IU günün en iyisi yemeklerden önce

Testosteron Enanthate haftada 1500mgs (yarışmadan 4 hafta önce kes)

Trenbolone haftada 800mgs Haftada

750mgs Masteron Primobolan haftada 

Primobolan 1250mgs Günde

100 mg Anavar Günde 

Winstrol günde 100mgs (yarışmadan 4 hafta önce eklenerek) Yarışmaya gününe kadar 

 

 

Ekran Alıntısı.JPG

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bloxq    34

Ölüm sebebini tek bir nedene bağlamak doğru olmaz diye düşünüyorum Dallas ArnoldClassicde fenalaşmıştı poz sırasında ve bayılmıştı 5 kişinin yardımı ile podyum dışına çıkılmıştı yemek masasında boğazına bir nesnenin takılıp öldüğü söyleniyor ama arkadaşlar Dallas çok genç yaşında IFBB pro olmuş birisi henüz 21 yaşındayken ve hayatını kaybettiğinde 26 yaşında 130 kg olması gerekiyor yanılıyor olabilirim fakat günde günde 9 -10 öğün yemek yeniyor, tabii kütle arttıkca kullanılan ürünlerin dozları artıyor iç organlar tabii zarar görüyor  bu forum bilinçli fakat çoğu yerde protein tozundan öldü supplementler sonucu öldü denilecek fakat benim şahsi görüşüm kalbinin bu yoğun yarışma temposuna dayanamıyor olması her şeyin fazlası zarardır  çok alkol çok sigara kullanırsanız tabii ki zarar göreceksiniz çok yemek yersenizde fayda değil zarar görecekseniz  kimyager lakaplı Frank Zane Mr Olmpyia olmuştur 75 yaşındadır ve yaşamaya devam etmektedir bunun gibi birçok örnek verilebilir önemli olan her şeyin fazlasının zarar olduğunu anlayabilmek.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.215

Kür odaklı olacağını bende sanmıyorum ve dostum bu paylaştığın kesinlikle onun kürü değildir çünkü bu mgların çok daha üstünü alan podyumcuşar var çevremde ve bende bunlara yakın mg kullandım bu adamların kürleri yıllık 50-60 bin $ min 40 $ olarak dış kaynaklarda okumuştum.  Kür derken yeme içme ilaç vs gibi yıllık.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

Yabancı siteler kesin doğru bilgi kaynağı demek degil. 

Ayrıca bu dozlarla 2000li yıllarda olympiada yarışabilen birisi olsaydı sanırım dünyanın gelmiş geçmiş en mükemmel vucutcusu olurdu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eserutkur09    19

yüksek doz yüksek kazanç değil ne yazık ki bunun canlı örneği Dexter Jackson, emin olun gerçekten profosyonel olan insanlar, steroidleri bizim kullandıklarımızdan çok farklı kullanmıyorlar, hele ki enjeksiyon yani reseptöre bağlanan yağ bazlı ilaçları isterseniz 2000mg vurun 750 1000 den farkı olmayacaktır tek yapacağı bilinçsiz kullanımınz yüzünden size zarar verecektir yan etkileriyle, fakat reseptöre bağlanmayan ilaçlarda olay ne yazık ki böyle değil, oral anabolizanlar ve enjeksiyon winstrol gibi ilaçların hiçbiri reseptör üzerinden çalışmazlar yani bunları ne kadar fazla alırsanız evet alacağınız etki o kadar artacaktır fakat en zararlılarıda bunlardır, o yüzden herşeyin dozunu bilmekte fayda var diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×