Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Askabar

Askabar / 2026 - kür günlüğü ( ilaç+beslenme+sistem)

Önerilen İletiler

Askabar    1.616

Merhabalar sevgili forum sakinleri,

Son yarışma günlüğünden sonra tekrar yeni bir günlük açmayı düşünmüyordum fakat bir çok arkadaşın ısrarı üzerine tekrar bir ilerleme günlüğü açmaya karar verdim. 26 eylülde Türkiye şampiyonasına katıldıktan hemen sonra bir kan testi alıp değerlere baktım ve her şey yolunda.

GEÇMİŞ KÜR GÜNLÜKLERİM:

REBOUND SÜRECİM:

• 300mg Testosteron Propionate
  • 500mg Masteron

ile süreci başlattım. Bu süreçte yaklaşık 2400 kalori ile başlayıp 2800 lere kadar çıktım. Her gün sabah 30 dk kardiyo yaptım 5-6 hafta kadar böyle devam etti. Sonra tekrar 1-2 hafta kadar komple ilaçları kestim ve ardından bulk sürecine başladım.

BULK KÜR İÇERİĞİMİN:  (Şuan bulk sürecinin 5. Haftasındayım)

• 400mg Testosteron Enanthate
  • 400mg Boldenon
  • 200mg Npp
  • 6 iu GH

İle devam ediyorum. 1 haftaya daha böyle devam ettikten sonra,

BULK KÜR İÇERİĞİMİN:  (Bulk sürecinin 7. Haftasından itibaren)

• 600mg Testosteron Enanthate
  • 500mg Boldenon
  • 300mg Npp
  • 6 iu GH
  • 50 mcg Igf-1

Şeklinde devam edeceğim. Kalori olarak kademli artışlar yapıyorum şuan yaklaşık 4200 kalori alıyorum. Kardiyo çocuklardan fırsat buldukça sabahları 20-30 dk yapıyorum. Haftada 5 gün idman 3-4 gün kardiyo yapıyorum. Dün bir kan testi aldım tekrar ve çok şükür her şey yolunda. Bulk sürecine başladığımdan beri hiç ai kullanmadım ve çok aşırı hassasiyet oluşmadıkça da kullanmayı düşünmüyorum.

KULLANDIĞIM İLAÇLAR:

• Enjeksiyon Grupları: ZPHC
  • Gh : Cinna Tropin
  • IGF : Noxy Labs.

Şuan hala çok rahat kilom artığı için insülin eklemiyorum bu kalori da kilo artışım durana kadar da kalori artışı düşünmüyorum. Güncel olarak sabah aç karna 108 kiloyum. Aslında kalori pushlayıp cok daha fazla kilo alabilirim fakat zaten 110 kiloları görüp biraz kalori kıstım. Hızlı kilo almanın hayat konforuna olan negatif etkisinden dolayı daha kontrollü gitmeyi düşünüyorum. Bu süreçte günlük 200 mcg Retatrutide kullanıyorum. Reta eklememin sebebi hem biraz iştahımı kontrol altında tutmak hem de Retanın kan değerlerine ve insülin hassasiyetine olan pozitif etkisinden dolayı.

GÜNCEL FORM:

IMG_8289.jpeg IMG_8288.jpeg IMG_8287.jpeg

• Beğen 4
  • Alkış 1
  • Nazar Değmesin 1
  • Yıldız 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.162

Hayırlı olsun bu sene guzel dereceler gelir ins

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
SPECTRE, 7 dakika önce yazdı:

Hayırlı olsun bu sene guzel dereceler gelir ins

8-9 kilo kas ekledikten sonra yarışma düşüyorum. Muhtemelen böyle devam edersem bir daha ki Eylül de olur gibi duruyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Hocam npp kac hafta dusunuyorsunuz ve 6 iu gh insulin direnci yapmiyor mu o kaloride 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
m41a4, 3 saat önce yazdı:

Hocam npp kac hafta dusunuyorsunuz ve 6 iu gh insulin direnci yapmiyor mu o kaloride 

Kan değerlerim müsade ettikçe 15-20 arası gideceğim. Boldeyi de 30 a kadar zorlarım. Akşamları uyumadan 500 mg metformin sabahları ilk öğün ile beraber 500 mg berberin alıyorum birde reta var. Şuan için sabah açlık kan şekeri 82 geliyor ve kan testinde görünen veya hissedilen bir direnç yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Askabar, 7 saat önce yazdı:

Kan değerlerim müsade ettikçe 15-20 arası gideceğim. Boldeyi de 30 a kadar zorlarım. Akşamları uyumadan 500 mg metformin sabahları ilk öğün ile beraber 500 mg berberin alıyorum birde reta var. Şuan için sabah açlık kan şekeri 82 geliyor ve kan testinde görünen veya hissedilen bir direnç yok 

Metformin igf 1 i etkiliyor mu test ettiniz mi hiç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
m41a4, 6 dakika önce yazdı:

Metformin igf 1 i etkiliyor mu test ettiniz mi hiç

Bence bu durum abartılıyor. Zaten dışarıdan o kadar ilaç alıyoruz. Yemeğin gramına kadar dikkat edip her şeye harfiyen uyuyoruz günlük 500 mg metformin aldın diye igf-1 baskılanmaz hadi baskılandı diyelim hissetmezsin bile bunu Ki ben dışarıdan extra igf-1 alıyorum :D

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180

Planlama güzel görünüyor hocam. Igf1 için kullanım protokolünüz (enj. planlaması, kullanım süresi vs.) nasıl olacak biraz bahsedebilir misiniz? Benimde ürünlerim yolda, blasta geçince ilk defa deneyimleyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Askabar, 12 saat önce yazdı:

Bence bu durum abartılıyor. Zaten dışarıdan o kadar ilaç alıyoruz. Yemeğin gramına kadar dikkat edip her şeye harfiyen uyuyoruz günlük 500 mg metformin aldın diye igf-1 baskılanmaz hadi baskılandı diyelim hissetmezsin bile bunu Ki ben dışarıdan extra igf-1 alıyorum :D

Hocam önceki kür sureciniz okudum orada humax npp tercih etmissiniz sizce zphc ile arasinda fark var mı ilaç konusunda deneyimlisiniz bana underdose gibi geldi zphcden humaxa gecince agrilar tekrar artmaya başladı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
m41a4, 10 saat önce yazdı:

Hocam önceki kür sureciniz okudum orada humax npp tercih etmissiniz sizce zphc ile arasinda fark var mı ilaç konusunda deneyimlisiniz bana underdose gibi geldi zphcden humaxa gecince agrilar tekrar artmaya başladı

Kesinlikle zphc daha dolu. Humaxta 450 mg da aldığım his ve etki zphc de 300 de aldım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    16
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Kesinlikle zphc daha dolu. Humaxta 450 mg da aldığım his ve etki zphc de 300 de aldım. 

+1, humax bolde de aynı şekil underdose 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
trenhex, 12 dakika önce yazdı:

+1, humax bolde de aynı şekil underdose 

Underdose demem ben ama ithal mal alacaksam tercihim olmaz. Yerli malı cart curt Pharma yerine her türlü alınır. 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54

adamın rebound süreci benim yıllık kürüm 😁 helal olsun güncel form mükemmel hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
shX648, 3 saat önce yazdı:

adamın rebound süreci benim yıllık kürüm 😁 helal olsun güncel form mükemmel hocam 

Doz olarak mı ? Kütleme göre asla yüksek doz alan birisi değilim de. Teşekkür ederim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    320
Askabar, 4 saat önce yazdı:

Doz olarak mı ? Kütleme göre asla yüksek doz alan birisi değilim de. Teşekkür ederim 

Humaxmı yoksa yeni seri zphc mi sence kalite etki olarak? Görüşün ne yönde kral

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
Yusufdemir1995, 56 dakika önce yazdı:

Humaxmı yoksa yeni seri zphc mi sence kalite etki olarak? Görüşün ne yönde kral

Bence yeni seri zphc çok daha iyi. Libido güç agresiflik doluluk vs olarak bariz fark var. 

ysf0941, 44 dakika önce yazdı:

Zamanında humax övenler şimdi zphc övüyorlar:)

Zamanında en iyi marka humaxta şuan zphc çık iyi yarın bu da kaliteyi düşürürse objektif şekilde söyleriz çok şükür hiç bir markanın adamı değiliz iyiye iyi kötüye kötü diyebilecek karakterimiz var. 

• Alkış 1
  • +1 3
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    656
ysf0941, 43 dakika önce yazdı:

Zamanında humax övenler şimdi zphc övüyorlar:)

bir markaya bağlı kalan kullanıcıların yorumları yerine çeşitli markalar deneyimlemiş, güncel olarak farklı markalar deneyimleyen kişilerin yorumlarına yönelmek bence daha iyidir. Örneğin, humax diye diye ortada halen gezebiliriz eğer @Askabar hocanın dediği gibi bir markanın adamı olsaydık. Veya satışını yapsaydık o markayı güzeller, çeşitli kötü yorumlara fazlasıyla karşı çıkardık.

Bu forumda o yüzden ilaç satıcıları barınmıyor, ilaç satıcıların reklamı yapılmıyor, anonim bir kullanıcı deneyimi yaşatılıyor. 

• Beğen 1
  • Alkış 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

bir markaya bağlı kalan kullanıcıların yorumları yerine çeşitli markalar deneyimlemiş, güncel olarak farklı markalar deneyimleyen kişilerin yorumlarına yönelmek bence daha iyidir. Örneğin, humax diye diye ortada halen gezebiliriz eğer @Askabar hocanın dediği gibi bir markanın adamı olsaydık. Veya satışını yapsaydık o markayı güzeller, çeşitli kötü yorumlara fazlasıyla karşı çıkardık.

Bu forumda o yüzden ilaç satıcıları barınmıyor, ilaç satıcıların reklamı yapılmıyor, anonim bir kullanıcı deneyimi yaşatılıyor. 

Kesinlikle öyle. Bu forumda hiç bir zaman körü körüne marka öven kişileri sevmedim sevmem de. Geçen seneye kadar humax Türkiye’de o fiyatlar alınabilecek en iyi markaydı. Şimdi fiyatı ve son partisinde ki sorunlardan dolayı geri planda kalıyor ki halen bütün yerli markalardan iyidir. Geçen sene yarışa full humax kullanarak hazırlandım gayette  memnundum ama şuan yakın fiyata zphc gibi bir marka varken humax almak bana mantıksız geliyor. 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180
Askabar, 39 dakika önce yazdı:

Kesinlikle öyle. Bu forumda hiç bir zaman körü körüne marka öven kişileri sevmedim sevmem de. Geçen seneye kadar humax Türkiye’de o fiyatlar alınabilecek en iyi markaydı. Şimdi fiyatı ve son partisinde ki sorunlardan dolayı geri planda kalıyor ki halen bütün yerli markalardan iyidir. Geçen sene yarışa full humax kullanarak hazırlandım gayette  memnundum ama şuan yakın fiyata zphc gibi bir marka varken humax almak bana mantıksız geliyor. 

Hocam üstte igf için bir soru sormuştum ama gözden kaçmış olabilir. Yorumunuzu beklerim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
the_escobar, 12.12.2025 - 19:18 yazdı:

Planlama güzel görünüyor hocam. Igf1 için kullanım protokolünüz (enj. planlaması, kullanım süresi vs.) nasıl olacak biraz bahsedebilir misiniz? Benimde ürünlerim yolda, blasta geçince ilk defa deneyimleyeceğim.

İgf-1 lr3 kullanıyorum uzun süre kanda kaldığı için ben günde 1 sefer vuruyorum idman sonrarı ( idman olmayan günlerden uyumadan önce ) çalıştığım adeleye 25 mcg sağ 25 mcg sol şeklinde vuruyorum.  Ben 12-16 hafta arası kullanım planlıyorum ama duruma göre 20 haftaya kadar uzata bilirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180
Askabar, Bir saat önce yazdı:

İgf-1 lr3 kullanıyorum uzun süre kanda kaldığı için ben günde 1 sefer vuruyorum idman sonrarı ( idman olmayan günlerden uyumadan önce ) çalıştığım adeleye 25 mcg sağ 25 mcg sol şeklinde vuruyorum.  Ben 12-16 hafta arası kullanım planlıyorum ama duruma göre 20 haftaya kadar uzata bilirim. 

Anladım hocam. 20 hafta sağlam süre, çoğu kişi o kadar uzun tutmaya çekiniyor insülinden vs dolayı. Bende sabahları 50mcg aç karna düşünüyorum, muhtemelen deri altı yaparım gh gibi. Sabah kullanıp denediğiniz dönem oldu mu? En optimali hangisi sizce?

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
the_escobar, 4 saat önce yazdı:

Anladım hocam. 20 hafta sağlam süre, çoğu kişi o kadar uzun tutmaya çekiniyor insülinden vs dolayı. Bende sabahları 50mcg aç karna düşünüyorum, muhtemelen deri altı yaparım gh gibi. Sabah kullanıp denediğiniz dönem oldu mu? En optimali hangisi sizce?

Lr3 kullanacaksan uzun süre kanda kaldığı için ne zaman vurduğun çok fark etmiyor ama bence idman öncesi veya hemen sonrası vurmak daha optimal 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616

Selamlar;

Bu sabah itibariyle 3-4 haftalık kısa sert bir mini cut a başladım. Bu süreçte ilaçlarda herhangi bir değişiklik olmayacak sadece 6 yerine 8 iü gh alıp sabah 4 aksam 4 şeklinde kullancağım ve 3 günde 1 olacak şekilde 1 mg reta alacagım. Mini cut yapma sebebim hem biraz iştah seviyelerini toparlamak pankreası dinlendirmek ve kazandığım yağ kütlesinden arınmak.

111 Kg olarak başladım 103-105 kilolarda temiz bir görüntü kazanıp tekrar bulka devam edeceğm sonra olabildiğince temiz 118-120 i görüp belki bir yarış seçip dinlenmeye geçer ve dinlenme sonrası prep e başlarım diye bir düşüncem var.

Tabki iş hayat düzeni neye müsade eder zamanla göreceğiz. Bu mini cut sürecinde kilox4 gr a yakın protein max 200 gr karb ve max 50-60 gr yağ almayı planlıyorum. Cut Başlangıç formu bu şekilde bittiği zaman tekrar konuyu güncellerim. 

1.jpeg 2.thumb.jpeg.4a90b1c72375d2af20271db97d4db53b.jpeg 4.jpeg 3.thumb.jpeg.87ffbac93f88a45e1acaff27dfdf494f.jpeg

• Beğen 2
  • Nazar Değmesin 1
  • 100 Puan 1
  • Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaklaşık 2 aydır komple salmıştım yeniden döndüm sağlık sorunları vs derken bu sefer biraz daha işleri ciddileştirip kış yarışına kadar ortaya bişeyler çıkartmak istiyorum. 
      GEÇMİŞ KÜR GÜNLÜĞÜM: (2025)
      BESLENME DÜZENİM:
      2400 kalori civarı  45-50gr yağ 220karb  220-230 protein  KÜR İÇERİĞİM: (zphc)
      0.5 testo e (gün aşırı) 1.5ml masteron (gün aşırı) 5 günde 1 1mg reta (gün aşırı) KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 183 Kilo:89  Bel: 90 ANTRENMAN BİLGİLERİM:
      5 gün  Ppl upper lower 6 gün 35 dk yürüyüş veya bisiklet GÜNCEL FORM:

HEDEF BİLGİSİ:
      İlk başta yağ oranını olabildiğince indirmek istiyorum komple kuruduktan sonra yüklemeye gene vaktim olucak
      SORULARIM:
      Bu süreçte ne eklememi önerirsiniz? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Konuya katılım gösteren, tavsiye ve öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Tunadag26
      Merhabalar değerli hocalarım ve tecrübeli arkadaşlar,
      Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve sürecimi profesyonel bir çizgiye taşımak adına tüm detayları paylaşıyorum.
      KİŞİSE BİLGİLERİM:
      Günlük 2500 kcal (Düzenli makro takibi) SÜRECE DAİR NOTLARIM:
      ÜRÜN GÖRSELLERİM:

İLK KÜR İÇERİĞİM:
      Evogen/SP Testosteron Meditech Primobolan  Kullandım ancak ciddi yan etkilerle uğraştım. Özellikle Primo inanılmaz ödem yaptı, sık sık yüksek ateşle boğuştum ama kürden vazgeçmedim.
      YENİ KÜR PLANLAMASI HK.
      Şu an acemiliği geride bırakıp, bilen birinin rehberliğinde ve kontrollü gitmeye başladım. Değerleri stabilize etmek için 0.5ml Testo ile Cruise dozundayım. Bir sonraki faz için Optimum Overdose serisi (Testo E, Primo, Masteron, Anavar) ürünlerimi temin ettim. Forumda Optimum Overdose serisi hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum, ancak ben bu ürünleri çok güvendiğim ve referansı sağlam birinden temin ettim.
      SORULARIM:
      Bu seriyi yakın zamanda tecrübe eden var mı? Ayrıca Masteron/Anavar ekleyeceğim yeni faz için bu Cruise süresini ne kadar tutmamı önerirsiniz? FORM CHECK:

KAN TESTLERİM:

Tüm cevap, yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar
      Uzun süredir vücuda çok önem vermiyordum ama şimdi aynaya baktığımda kendimi salmış görmek zoruma gitti. Tahmini 8-10 haftalık bir definasyon sürecim olacak. Bu süreci de paylaşma isteği duydum. En son eylülde yarışmıştım, sonra da Vücuda ara verdim. İlaçları kestim, güreş bjj sporlarına başladım ve vücut geliştirme ile kombin etme isteğim var Artık yüksek kilolara çıkma ağır olma isteğim kalmadı  Bu kilolarda çok nefesim kesiliyor, tansiyonum yüksek vesaire. Bakalım 8-10 haftalık süreçte neler çıkaracağım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250mg Test E 200mg Tren E Yohimbine Clen BESLENME:
      100gr pirinç unu 60whey (antrenman sonrası) 200gr pirinç  600gr tavuk göğüs 40whey 6yumurta 4 sarılı 2 beyaz GÜNCEL FORM:

• Yazan: SERKO
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir kaç ay forumdan uzak kaldım ama tekrar döndüm mutluyum ve gururluyum umarım her şey yolundadır ve sizler iyisinizdir. Şimdi size yakında başlayacağım define kürümden bahsetmek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Trenbolone Acetate 200-300 mg Testostero Propionate 300 mg Bolddenon 500 mg Masteron 300 mg KULLANILACAK MARKA:
      Hilma biocare KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1,80 Kilom: 97  Yağ: %15 Günlüğüm hakkında dönemsel fotoğraflarla ve metinsel olarak tüm detayları bu başlık altında paylaşacağım.
    • Yazan: Thebossdianabol
      Selam dostlar, biraz fikir almak istiyorum.
      Hedefim temiz bulk, güç ve kütle artışı, kas kalitesi bozulmadan.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 22 Boy: 1.70 Kilo: 70 Yağ oranı: %14 Kür geçmişi: Yok Tansiyon: Normal KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg / hafta (20 hafta) Yanına Boldenon ZPHC + kickstart olarak Dianabol düşünüyorum Primo çok pahalı, aklımda Boldenon ile devam etmek var SORULARIM:
      Primo ile Boldenon arasındaki gerçek fark nedir? Bulkta değer mi, yoksa Boldenon yeterli olur mu? Kickstart olarak Dianabol eklemek mantıklı mı? Kan değerleri ve su tutma kontrolü nasıl olmalı? 20 haftalık Test E + Boldenon planında Tansiyon ve hematokrit başta olmak üzere hangi parametrelere dikkat etmeliyim? Aromasin özellikle uzun süreli kullanımda östrojene dikkat nasıl edilir? hangi enjektör almalıyım beybi kahverengi insülin iğnesi yeterli olur mu ? Öneriniz nedir? enjeksiyon sıklığı nasıl olmalıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.