-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Yağ yakım ve recomp dönemi öncesi ve sonrası değişimim hk.
Oluşturan:
BBurak, in Üyelerin Öncesi ve Sonrası
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan35
Beyler merhabalar,
24 haftalık bulk+def karışımı bir kür hazırladım, daha önce 5 den fazla kür yaptım kür geçmişim var.
1-4Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri) Her gün Sabah 2 tablet danabol Akşam 2 tablet danabol 4 iü gh 2/2 12.5 mcg T4 levotiron Aromasin 12.5 mg EOD 5-10.Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Her gün 5 iü gh 3/2 25 mcg bir tablet T4 levotiron Aromasin 12.5 mg EOD 11-20.Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1ml Rımabolan 1.5 ml Boldenone Hergün 6 iü gh 3/3 25 mcg bir tablet T4 Aromasin 12.5 mg haftada 3 gün 21-24.Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1.5 ml Boldenone 1 ml tren enanhat Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Hergün 4 iü gh 2/2 25 mcg 1 tablet T3 Aromasin 12.5 mg haftada iki üç gün Sizden rica etsem bu kürde eksik kalan birşey varsa öneride bulunabilir misin?
-
Yazan: goatmoon14
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kg: 114 Yağ : %25 Yaş : 21 SORUM:
İlk kürüm olacak definasyona yeni başladım, hangi testosteron esteri bende aromatize olmayarak yağ yakımı sağlar?
Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Eagle41
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Planlamam için sizlere danışmak istedim. Takribi 12 Haftalık bir kür süreci düşünüyorum. 3 yıl natural yaptım aşşağıda natural 79 kiloda resimlerde ekliyorum evlendikten sonra 84 kiloyum 2 sene aradan sonra tekrardan bu şekilde başlamak istiyorum siz değerli kardeş ve arkadaşlarımdan desteklerinizi rica ediyorum…
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
31 Yaş 170 Boy 84 Kg KÜR İÇERİĞİM HAFTALIK:
500 mg Testosteron p 500 mg Masteron p MCT VE SUPP.
Günlük Omega 3 Günlük C Vit. Günlük milk thistle complex Günlük D3 Günlük Calcium Günlük magnezyum + çinko polen + b12 + enginar suyu SORULARIM:
Kan değerlerime bakıldığında küre başlıyor olmam sizce uygun mu ? Kürüm için şurayı böyle yap dediğiniz önerler nelerdir? Eksik olarak gördüğünüz tamamlamak istediğiniz bir yer var mı? Mg yeterlimi max seviye ne olmalı? Siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimden sorularınızı ve cevaplarınızı desteğinizi rica ediyorum.
GÜNCEL FORM:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: davaroğulları
Herkese selamlar,
Bu konuyu açmamın sebebi ne yapacağımı bilmememde dolayı konu iste skinny fat benzeri bir vücudum var birileri diyor bulk yap kütle koy öyle kilo vermeye çalış hem daha hızlı kilo verirsin olur hem güçlenirsin v.s diğerleri de diyor ki ilk önce kilo ver ondan sonra bulk falan yaparsın.
Birazcık antrenmanlardan bahsedeyim;
Göğüs kasımda neredeyse hiç kilo artıramadım 1 ay önce de 60kg bu gün de 65 daha önce herhangi bir kas grubunda bu kadar zorlanmadım zorlansam dahi de her türlü arttırıyordum daha yaşım genç (16 yaşındayım haliyle doğalım. formumu aşağıda görebilirsiniz) Onun yanı sıra antrenmanım powerlifting usulü deha 5 hafta yazarsınız çıkar zaten ben fazla uzun olmasın diye yazmayacağım şimdilik bu konuya (isterseniz cevap olarak yazarım) Sonrasında sırt kaslarım (kilo olarak) gayet iyi ve önde diğer yerleri kıyasla (ör: cable row: 95 barbell ise yine 97.5kg arttırıyorum çok rahat)
Vücut Ölçülerim;
Bu şekilde yağ oranımda (aynı siteden)
Bu şekilde formum ise(poz vermedim fazla daha iyi yorum için);
Sizden dilediğim kilo mu vermeliyim ve ya almalı mıyım göğüste nasıl kilo yükseltirim. Teşekkürler.
-
Yazan: Salvador01
Arkadaşlar iyi günler,
Definasyon küründe uzun ester olan testesteron Enanthat kullanımı uygun mudur ?
KÜR İÇERİĞİM:
Testesteron Enanthat 400 mg Trenbolon Acetate 100 mg Masteron 100 mg Stanozolol ( hap form tanesi 10 mg) SORULARIM:
definasyon küründe uzun ester olan testesteron Enanthat kullanımı uygun mudur ? İlla bu kürdeki testesteronu değiştirmem gerekir mi ? Enanthat yerine propionat almalı mıyım ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
