Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

can baji

Trafik kazası sonrası geri dönüş - kür günlüğüm hk. (yeni)

Önerilen İletiler

can baji    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Trafik kazası sonrası aylarca spordan uzak ve yatakta geçen bir hayattan sonra tekrardan dönme kararı aldım 12 gün 2 sıfır 1 karb 30gr yağ yaptıktan sonra naturel olarak bu görüntüye ulaştım arada 4kg fark var su an 93üm. Planlamamı 12 günlük süreçte düşündükten sonra ve eski cycledan ilham alarak kendim hazırladım süreci. Faz1 ve Faz2 olarak ayırdım bu Faz1 Faz 2 iletide birlikte ayarlarız diye düşündüm ben bu iki esterle dalgalanma yaşamadım.

YENİ KÜR PLANIM:

• 250 Test Enanth. Overdose
  • 300 Test Prop. Overdose
  • 150 Dhb  Dragon
  • 400 rimo Htp
  • 150 Masteron Overdose
  • Rad140 (markası yok yurtdışından arkadaşım getirdi)

BESLENME PLANIM:

• 5 yumurta 3 sarı 50 yulaf 30 whey 1 muz 
  • 75 pirinc unu 40 whey 10 badem shake(pre)
  • 120 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı(post)
  • 80 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı
  • 7gr tuz 4-5 litre su

ANTRENMAN PLANIM:

• 1.gün) 4 Gögüs, 3 tricep, 1 laterall
  • 2.gün) 5 Sırt, 2 kalf
  • 3.gün) Off
  • 4.gün) 4 omuz, 3 bicep
  • 5.gün) 5 bacak(3 quad-2 hams)

MCT VE SUPPLEMENT GRUPLARIM:

• Ashwaganda
  • Liv52
  • cystone
  • Newlife Bergacol
  • Omega3
  • C
  • d3k2 damla
  • Magnezyum
  • Çinko
  • Saw palmetto
  • Enginar suyu
  • Q10
  • Creatin
  • Digeston

SÜRECE DAİR NOTLAR:

• Karbı forma göre arttırırım yağı sabit tutmak istiyorum fazlası benim için iyi olmuyor
  • İdman sonrası 10 dakika eğimli yürüyüş yapıcam 120-130 nabız arası
  • Her sabah plank ve vakum
  • Gün içerisinde 10-12k step atıyorum
  • Antrenman splitimi beslenmemi okul ve işime göre bu şekilde ayarlayabildim sırt günleri biraz forearm denerim o kadar.

GÜNCEL FORM:

4576ab0e-d757-41c2-9638-26b370db1c6d.jpeg 61b87915-df6d-4a06-ab16-9d1ebf45d805.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    171

Formun fena değil lakin yerinde olsam 150 dhboldenon ve 150 masteron maliyeti yerine yoluna rimoyla devam etmen gelişim için cok daha verimli olacagını kanaatindeyim 150 mg bi katkısı olmaz yükseltsen e2 yi sıfırlar cok gereksiz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3

lean ve yüklü görünmek istiyorum bu yolda dhb çok işime yarıyıcak hemde çok merak ettiğim bi ilaç. forumda dhb ile ilgili pek bir şey bulamadım o yüzden diğer arkadaşlarada bilgi olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    683
can baji, 2 saat önce yazdı:
  • 250 Test Enanth. Overdose
  • 300 Test Prop. Overdose
  • 150 Dhb  Dragon
  • 400 rimo Htp
  • 150 Masteron Overdose
  • Rad140 (markası yok yurtdışından arkadaşım getirdi)

Beslenme ve antrenman planına bir şey diyemem ama yani baruthane pilavcısının yaptığı tabaklar gibi kür planı yapmak yerine daha basit bişeyler yapılabilir. 250 testo enanthate ile beraber 300 prop kullanmak yerine 400-500 mg testo enanthate ile başlamak her zaman daha mantıklı.

DHB yerine 500-600 mg civarı boldenon almak her halükarda daha mantıklı, DHB toksik bir ilaç (eğer orijinalse). Rimo ve masterona vereceğin parayı da saklayıp onun yerine ilk 10 hafta 150-300 mg npp eklemen daha iyi olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3
hectordoyle, 51 dakika önce yazdı:

Beslenme ve antrenman planına bir şey diyemem ama yani baruthane pilavcısının yaptığı tabaklar gibi kür planı yapmak yerine daha basit bişeyler yapılabilir. 250 testo enanthate ile beraber 300 prop kullanmak yerine 400-500 mg testo enanthate ile başlamak her zaman daha mantıklı.

DHB yerine 500-600 mg civarı boldenon almak her halükarda daha mantıklı, DHB toksik bir ilaç (eğer orijinalse). Rimo ve masterona vereceğin parayı da saklayıp onun yerine ilk 10 hafta 150-300 mg npp eklemen daha iyi olur. 

ben bu planlamanın baruthane pilavcısının tabağına uzaktan yakından benzediğini düşünmüyorum 500 enanth 500 bolde gibi kürler herkesin ilk aklına gelen sıradanlaşmış planlamalar neden bu şekilde bi tercihim oldugunu bilimsel olarak anlatmak isterim. yağ oranım makinenin ölçtügüne göre 16.2 çıktı zaten yaklaşık 2 haftalık olan değişimde giden şeyin çogu ödemdi.masteron ekleme sebebim androjen reseptör aktivasyonunu arttırması ve aromataz enzimini baskılamaktı çünkü östrojeni çok çabuk yükselebilen birisiyim . masteron ekleme sebenim hormon dengesi ve daha sıkı görünmekti çünkü aromatize olmuyor. dhb kullanma nedenim ise zaten sulu bi görüntüye sahibim iştahla ilgili bi problemim yok vereceği puffy görüntü beni rahatsız edecek açılış süreside uzun. zamanın getirdiği ve haftadan haftaya artan minimal düzeyde karblarim ile boldenona ihtiyacım olmayacak ilacın aromatizeye yatkınlıgı az da olsa var, bu dhbde 0 ek olarak reseptöre bağlanma hızı daha yüksek yani güvenli doz dhbnin daha granit bi görüntü vereceğinden eminiz. yüksek doz enanth bende cok uzun sürede açılıyor ve yüzümü çok şişiriyor hemde şuan maintenence kalorime adım adım yaklaşmaya çalışıyorum bu da ilaçların kanda tamamen etkisini göstereceği tarihe yaklaşmakla ilgili. propionat ekleme sebebim ise yine aromatazla ilgili ve front-loading mevzusu. anti östrojen ihtiyacını optimize etmek istiyorum hemde farmakolojik hayatımdaki bi deney. hergün enjeksiyon yapıp kevgire dönmekte benim fantazim olsun :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
can baji, 32 dakika önce yazdı:

ben bu planlamanın baruthane pilavcısının tabağına uzaktan yakından benzediğini düşünmüyorum 500 enanth 500 bolde gibi kürler herkesin ilk aklına gelen sıradanlaşmış planlamalar neden bu şekilde bi tercihim oldugunu bilimsel olarak anlatmak isterim. yağ oranım makinenin ölçtügüne göre 16.2 çıktı zaten yaklaşık 2 haftalık olan değişimde giden şeyin çogu ödemdi.masteron ekleme sebebim androjen reseptör aktivasyonunu arttırması ve aromataz enzimini baskılamaktı çünkü östrojeni çok çabuk yükselebilen birisiyim . masteron ekleme sebenim hormon dengesi ve daha sıkı görünmekti çünkü aromatize olmuyor. dhb kullanma nedenim ise zaten sulu bi görüntüye sahibim iştahla ilgili bi problemim yok vereceği puffy görüntü beni rahatsız edecek açılış süreside uzun. zamanın getirdiği ve haftadan haftaya artan minimal düzeyde karblarim ile boldenona ihtiyacım olmayacak ilacın aromatizeye yatkınlıgı az da olsa var, bu dhbde 0 ek olarak reseptöre bağlanma hızı daha yüksek yani güvenli doz dhbnin daha granit bi görüntü vereceğinden eminiz. yüksek doz enanth bende cok uzun sürede açılıyor ve yüzümü çok şişiriyor hemde şuan maintenence kalorime adım adım yaklaşmaya çalışıyorum bu da ilaçların kanda tamamen etkisini göstereceği tarihe yaklaşmakla ilgili. propionat ekleme sebebim ise yine aromatazla ilgili ve front-loading mevzusu. anti östrojen ihtiyacını optimize etmek istiyorum hemde farmakolojik hayatımdaki bi deney. hergün enjeksiyon yapıp kevgire dönmekte benim fantazim olsun :) 

östrojen değerini zaten rimo baskılayacaktır, yağ oranın 16.2 değil en az 20 civarı olduğundan emin ol. Ölçtüğün makine nedir dostum? Masteron 150 mg'da senin bu isteğini karşılayacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Bu dediğin etkileri 500-700 mg masteron kullanımında yaşar çoğu sporcu. DHB kağıt üzerinde aşırı mantıklı bir ilaç olarak gözükse de PIP yaşatması açısında sana kürünü zehir edebilir dostum. Bu konuda sorun yaşayacağını eminim biliyorsundur, planlaman konusunda bana soracak olursan DHB ve Masteronu çıkartabilirsin, istediğin verimi almayacaksın. Ancak denemek sana kalmış, bu konuda @hectordoyle'ye katılıyorum, NPP eklemen daha da yararına olacaktır. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

östrojen değerini zaten rimo baskılayacaktır, yağ oranın 16.2 değil en az 20 civarı olduğundan emin ol. Ölçtüğün makine nedir dostum? Masteron 150 mg'da senin bu isteğini karşılayacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Bu dediğin etkileri 500-700 mg masteron kullanımında yaşar çoğu sporcu. DHB kağıt üzerinde aşırı mantıklı bir ilaç olarak gözükse de PIP yaşatması açısında sana kürünü zehir edebilir dostum. Bu konuda sorun yaşayacağını eminim biliyorsundur, planlaman konusunda bana soracak olursan DHB ve Masteronu çıkartabilirsin, istediğin verimi almayacaksın. Ancak denemek sana kalmış, bu konuda @hectordoyle'ye katılıyorum, NPP eklemen daha da yararına olacaktır. 

hocam pekala masteronu çıkartacağım ama dhb konusunda ısrarcıyım rimonun ve dhbnin dozunu arttırayım mı ve yag olcumu neredeyse her avmde olan o salonda yapıldı salon ismi vermek yanlıs olur diye düsündüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    90

Eğer zphc'nin 50mg/ml 2ml ampül halindeki dhb sini bulamıyorsan hiç dhb ye bulaşma derim ilacın hangi konsantrasyonda üretilmesi gerektiğini yeni yeni anladılar 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
can baji, 37 dakika önce yazdı:

hocam pekala masteronu çıkartacağım ama dhb konusunda ısrarcıyım rimonun ve dhbnin dozunu arttırayım mı ve yag olcumu neredeyse her avmde olan o salonda yapıldı salon ismi vermek yanlıs olur diye düsündüm

dene dostum, dozlar yerli yerinde. DHB konusunda kullandığına pişman olmazsan iyi ilaçtır, 150mg yerine 200-250 civarı kullansan daha iyi bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3
berkay16, 15 dakika önce yazdı:

Eğer zphc'nin 50mg/ml 2ml ampül halindeki dhb sini bulamıyorsan hiç dhb ye bulaşma derim ilacın hangi konsantrasyonda üretilmesi gerektiğini yeni yeni anladılar 

zphc satan 2 kişiye ulaştım birisi intagramda reklam veren kişi 1300 küsür tlye satıyor diğer kişide ifbb pro  58 dolara satıyordu ben de ikisinede güvenemedim zphc almama kararı aldım

Fuhrer, 14 dakika önce yazdı:

dene dostum, dozlar yerli yerinde. DHB konusunda kullandığına pişman olmazsan iyi ilaçtır, 150mg yerine 200-250 civarı kullansan daha iyi bence.

dhb üçe bölerek 70 70 70 210 yaptım rimoyu 500 yaptım pazartesi başlıyorum bakalım ne olucak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    683
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

500 enanth 500 bolde gibi kürler herkesin ilk aklına gelen sıradanlaşmış planlamalar neden bu şekilde bi tercihim oldugunu bilimsel olarak anlatmak isterim. yağ oranım makinenin ölçtügüne göre 16.2 çıktı zaten yaklaşık 2 haftalık olan değişimde giden şeyin çogu ödemdi.masteron ekleme sebebim androjen reseptör aktivasyonunu arttırması ve aromataz enzimini baskılamaktı çünkü östrojeni çok çabuk yükselebilen birisiyim . masteron ekleme sebenim hormon dengesi ve daha sıkı görünmekti çünkü aromatize olmuyor. dhb kullanma nedenim ise zaten sulu bi görüntüye sahibim iştahla ilgili bi problemim yok vereceği puffy görüntü beni rahatsız edecek açılış süreside uzun. zamanın getirdiği ve haftadan haftaya artan minimal düzeyde karblarim ile boldenona ihtiyacım olmayacak ilacın aromatizeye yatkınlıgı az da olsa var, bu dhbde 0 ek olarak reseptöre bağlanma hızı daha yüksek yani güvenli doz dhbnin daha granit bi görüntü vereceğinden eminiz. yüksek doz enanth bende cok uzun sürede açılıyor ve yüzümü çok şişiriyor hemde şuan maintenence kalorime adım adım yaklaşmaya çalışıyorum bu da ilaçların kanda tamamen etkisini göstereceği tarihe yaklaşmakla ilgili. propionat ekleme sebebim ise yine aromatazla ilgili ve front-loading mevzusu. anti östrojen ihtiyacını optimize etmek istiyorum hemde farmakolojik hayatımdaki bi deney. hergün enjeksiyon yapıp kevgire dönmekte benim fantazim olsun :) 

Sıradanlaşmış planlamalar kendini yıllardır kanıtlamıştır ve kanıtlamaya devam ediyor. Bazı dönemlerde ilaç tercihleriyle ilgili değişiklikler olsa da (örneğin son 2-3 yılda rimobolan ve masteron'a olan talep 90 larda ve 2000 lerin başında yoktu) basit olan kür planlamaları işe yaramıştır.

1. Masteron androjen reseptör aktivitesini arttırıyor evet ama diğer tüm steroidler de aynısını yapıyor. Masterona özgü bir durum değil. Buna ek olarak masteron'un aromataz enzimiyle bir bağlantısı yok, e2 reseptörleri üzerinde e2 nin aktivitesini azaltıyor. 

2. Boldenon zaten kandaki e2 seviyelerini tam olarak mekanizması bilinmese de e2'yi düşüren bir ilaç. Bir kişinin sıradan testosteron+ boldenon küründe e2 si yüksekse zaten aldığı boldenon yüksek ihtimalle sahtedir.

3. Yüksek doz enanthate eğer yüzünü şişiriyorsa hem beslenmeni gözden geçirirsin hem de e2  testi yapar ona göre östrojenini bir aromataz inhibitörüyle kontrol edersin. Propionatta kullansan enanthate ta kullansan yine aldığın testosteron e2 ye dönüşecek. Front-load denilen şeyi genelde aynı esterlerle yaparsın ve kürün uzunsa front-load tekniğinin herhangi bir ek katkısı yok. Psikolojik olarak olması normal ama dışardan görüntü açısından ve kullandığın ilaçları da varsayarsak bir fark olmayacak.

Yaptığın kür planı yapılmaz demiyorum, kendi üzerinde değişik şeyler denemekte sana kalmış. Örneğin baruthane pilavcısının yaptığı tabağı yerim yemesine tadı da güzeldir ama sonrasında mide fesatı geçirme olasılığım da yüksek :D İlaç kısmı da biraz buna benziyor, ona göre ilerlemek lazım.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4

Overdose Primobolan sorunca bana da htp var demişlerdi ben güvenemeyip primoyu plandan çıkardım tek başına kullansan ise yaradi mi diye sorardım da bu planda neyin ne etki yaptığını hangi ilaç dolu hangi ilaç boş anlamak biraz zor gibi yine de merak etmekteyim sonuçları kolay gelsin :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: sauron
      Herkese merhaba,
      Bundan 3 ay önce ayak tendonumdan sakatlandığım için sporu bırakmak ve hareketsiz bir yaşama geçmek zorunda kaldım, diyete de devam etmeyince vücudumda yağlanma ve atrofi kaçınılmaz oldu. Ocak ayının ortasında üniversite rugby takımının seçmeleri var ve tekrardan takıma girmek istiyorum fakat bu kondisyonda alınamam.
      3 hafta önce tekrar spora döndüm, 83 kilodan 78.5'a düştüm. Carb cycle yaparak ilerlemeye çalışıyorum, genelde 70g yağ, 140g protein, 200g yakın karb alıyorum. Gün sonunda 1700-1900 kalori arasında alıyorum. Yağ ihtiyacımı avakado, yumurta sarısı ve zeytinyağdan karşılıyorum. Aşağı eklediğim görseller 78.5 kg halime ait.
      SORULARIM:
      Daha önce sadece bir dönem HGH Fragment kullanan biri olarak bana nasıl bir planlama önerirsiniz? Testosterone cyp. , hgh fragment, yohimbine ve 500 kcal kalori açığıyla ilerlemek var sizce mantıklı bir hamle mi? NOT: Çok güvenilmez evet ama yağ oranım şu aşamada 18.7% olarak çıkıyor.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: G7z
      Selam değerli arkadaşlar,
      Daha önce 150mg testo p. kullandım 2 3 ay kadar bilinçsizce haliyle hiç birşey olmadı (boştu ilaçlar sanırım) bıraktım ara verdim 1,5 sene oldu şimdi 2. kez steroid kullanacağım.
      Kişisel bilgilerim:
      Boy: 180 cm Kilo: 95 kg Yaş: 32 Spor geçmişi 3,5 yıl. 2 yıl boyunca başladım bıraktım başladım bıraktım. Son 1,5 yıldır ara vermeden devam ediyorum. Kür içeriğim:
      Testosteron e. 250mg (salı,cuma enjekte 1ml) Boldenon 300mg (salı, cuma 0,75ml) Planım:
      20 haftalık bir süreç 20 haftanın sonunda masteron ekleyip 12-16 hafta daha devam etmek ve trt ye geçmek. Düzenli kan değerleri takibi Gerekli destek ürünlerini eksiksiz kullanmak Süreci sizlerle paylaşmak ve geri bildirimlerinizi almak Kullanacağım marka: 
      Overdose Kan değerlerinide ekliyorum. Yorum, öneri, eleştiri – her şeye açığım. Saygılar, sevgiler. 

• Yazan: oppomer
      Merhaba arkadaşlar,
      Normalde hiç işim olmaz dediğim SARM kürüne dün gece itibarı ile başladım. Çok zor kilo aldığımdan dolayı bu sporu sürekli bıraktım çünkü gelişme olmayınca içimden gelmiyordu. Boy:1,74 - Kilo: 62. 
      Kür boyunca beslenme dizaynıma göre:
      protein: 170gr karbo: 450 kalori: 3200 kcal  Kür içeriğim:
      2 kutu MK-677 (120 kapsül) 1 kutu RAD-140 (60 kapsül) Sorularım:
      MK-677' yi gece yatmadan önce içtim, iştah için gece mi içmek mantıklı sabah uyanınca mı? Notlar:
      MK-677' yi 20mg olarak 8hafta 4 gün kullanacağım yani elimdeki bütün kapsülleri bitireceğim, RAD' a ise 2. haftanın sonunda başlayıp 6. haftanın sonuna kadar kullanacağım, (MK-677 RAD bittikten sonra 2 hafta daha devam edecek). RAD' ı 20mg olarak toplamda 4 hafta alıcam, ya da 3,5 hafta 10mg ve 2,5 hafta 20mg olarak da alabilirim. 
      Ürünler:

• Yazan: Testoyagiz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki bir önceki kürümle bir takım deneyimlerim oldu. Şimdi başka bir kür planlıyorum
      BİR ÖNCEKİ KÜRÜM: (20 hafta)
      Testosteron Boldenon YENİ KÜR PLANLAMAM:
      500mg testosteron 500mg boldenon 100mg primobolan 50mg anapolon Bu kürümde eksik veya yanlış olarak gördüğünüz yerler varsa ve yorumlarla bana yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: Dkrahe
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Askerde hastalık ve beslenememekten 10kg verdim dönünce kan testi verip direkt küre başladım. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 test e- overdose 300 npp - overdose 250 masteron enanth - magnus 300 test- iran (TRT) Kürü 10 hafta yaptım beslenmeye çok dikkat etmedim güncel trt formumla before afterımı koyacağım ekim ortası gibi tekrardan küre başlayacağım biraz daha yağ yakmaya çakışıyorum şuan bel bölgem fazla yağ tutuyor yeni küre olduğunda temiz başlamak istiyorum fikirlerinize önerilerinize açığım.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      test e 600mg- iran Masteron e 400mg- zphc deca 400mg - zphc KÜR ÖNCESİ 77 KG  -   KÜR SONRASI 89 KG

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.