Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

arnoldşıngırmıngır

Yüksek karaciğer değerlerim hk. (sebebi ne olabilir?)

Önerilen İletiler

Herkese selamlar,

Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Kan vermeden 2 gün önce antrenmanı kesmiştim. Bu sabah kan verdim ve karaciğer değerlerim yüksek çıktı. Çok mu yüksek bir fikrim yok ama sebebi ne olabilir sizce?

BESLENMEYE DAİR:

• 5 yumurta beyazı 1 sarısı
  • 320 gram tavuk göğüs
  • 2.5-3 ölçek whey

BİREYSEL NOTLAR:

• Günlük vitamin mineral alımı yapıyorum.
  • Şişman değilim hafif bir karnım var onu eritmeye çalışıyorum 1.70-74 kiloyum.

image.png.9438755a99979aea5e06e8ebcbbe50e0.png image.png.38d4f9b59bd1b063ec49326a8c90a755.png image.png.fe2f201f494c67bd42fb59b2c56204b5.png 

image.png.c3b9d122e4c5a4b1614d4ff2ab28f036.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    683

GGT değerini de yaptırsan ona göre net bişey söyleyebilirdik ama herhangi bir antidepresan, ağrıkesici vs kullanıyorsan bunlar da enzimleri arttırabiliyor

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509

Kaç litre su içiyorsun? yüksek miktarda whey kullanıyorsun, ondan kaynaklı da olabilir, protein tozunun markası ne?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 15 dakika önce yazdı:

GGT değerini de yaptırsan ona göre net bişey söyleyebilirdik ama herhangi bir antidepresan, ağrıkesici vs kullanıyorsan bunlar da enzimleri arttırabiliyor

Geçtiğimiz hafta soğuk algınlığı için ibuprofen içmiştim günde 3 kere.

Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

Kaç litre su içiyorsun? yüksek miktarda whey kullanıyorsun, ondan kaynaklı da olabilir, protein tozunun markası ne?

Günde 3 litrenin altına düşmem. SSN Marka whey alıyorum senelerdir. İlk defa bu kadar yüksek çıktı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
arnoldşıngırmıngır, 2 dakika önce yazdı:

Geçtiğimiz hafta soğuk algınlığı için ibuprofen içmiştim günde 3 kere.

Günde 3 litrenin altına düşmem. SSN Marka whey alıyorum senelerdir. İlk defa bu kadar yüksek çıktı.

ibuprofenden olmuştur, 2 hafta sonra yeniden kan testi ver  kafanda soru işareti kalmasın.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

ibuprofenden olmuştur, 2 hafta sonra yeniden kan testi ver  kafanda soru işareti kalmasın.

Tamamdır hocam ilginize teşekkür ederim. Kan verebilirsem konuyu tekrardan güncelleyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 13.10.2025 - 15:09 yazdı:

Hocam alt ast ye baktırmak için aç karna mı kan vermem gerekir? İş dolayısıyla cumartesi günü hastaneye gidebilicem öğle saatlerinde randevu var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    251
arnoldşıngırmıngır, 4 saat önce yazdı:

Hocam alt ast ye baktırmak için aç karna mı kan vermem gerekir? İş dolayısıyla cumartesi günü hastaneye gidebilicem öğle saatlerinde randevu var.

Tokluk kan şekeri bakmıyorsan, vücuttaki insülin aktivitesini takip etmiyorsan ya da kan bağışı yapmıyorsan bir şekilde aç karnına bağış yap belki değerler 3 aşağı 5 yukarı çıkacak ama garantiye almak varken neden tok veresin? :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    10
arnoldşıngırmıngır, 6 saat önce yazdı:

Mecburiyetten öğlen gidicem gibi gözüküyor işten dolayı hafta içi sabahtan gidemiycem. Peki kan vermeden 2 gün önce antrenmanlara ara vereyim mi

Ben 2 gün Off veriyorum değerler çok farkediyor bence vermelisin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.