Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

apoaziz

Ilk kürüme gireceğim! beslenme+antrenman ve kür planlaması hk.

Önerilen İletiler

apoaziz    3

Merhaba abilerim saygılarla,

Önümüzdeki hafta bulk kürüne başlayacağım.

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 mg testosteron
  • 500 mg boldenon

Kendimden bahsedeyim 1.5 sene aralıksız yapıyorum body daha önce mk677 Sarms dışında birşey kullanmadım çocukluğumdan spor hayatımda var. Siz bilgili abilerim yaşım erken olduğu için muhakkak uyarır anlıyorum ama gerçekten bu konuda kesin kararım teşekkür ederim yine de.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy : 173
  • kilo : 62
  • Yağ oranı : %10-13

SORULARIM:

• Beslenme için kilomun 5 katı karbonhidrat 3 katı protein 1 de yağ almam mantıklı mı?
  • Antrenman sistemim nasıl olmalı?

Teşekkür ederim saygılarla. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dostum steroidler hakkında internette ne kadar araştırma yapmış olsan da içine girmeden çoğu şeyi öğrenemiyorsun, 500 mg boldenon ilk kürün için gerçekten ağır bir doz. Tansiyon yüksekliği, kötü kolestrol, yaşayacaksın bu bir ihtimal değil kesinlikle yaşayacaksın, belki jinekomasti olacaksın vücudunu tanımıyorsun ne kadar arimidex kullanman gerektiğini bilmiyorsun, hangi yan etkiyi görünce nasıl bir protokol izlemen gerektiğini bilmiyorsun. Sana ilk küründen boldenon öneren kişiyi hayatından çıkar ve 250 mg testosterone kullan ilk bir ay, sonrasında bakarsın duruma göre 500 mg testo çıkarsın veya 300 testo yapar yanına anavar falan eklersin ama kesinlikle steroidler yaşanıp tecrübe edinerek öğreniliyor biraz da, boldenonu tecrübe edindikten sonra kullanmanı tavsiye ederim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3

Hocam çok teşekkür ederim boldenon ampül şeklimde 250 mg 250 de bolde için az dendi 500 söylendi bunun üstüne pazartesi kan vericeğim kan verdikten bi süre sonra kür için beklemelimiyim ayrıca koruyucu ne önerirsiniz doz işini düşünüceğim tekrardan teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz, 13 dakika önce yazdı:

Hocam çok teşekkür ederim boldenon ampül şeklimde 250 mg 250 de bolde için az dendi 500 söylendi bunun üstüne pazartesi kan vericeğim kan verdikten bi süre sonra kür için beklemeliyim ayrıca koruyucu ne önerirsiniz doz işini düşünüceğim tekrardan teşekkür ederim

Dozdan ziyade ilaç seçimi bayağı yanlış, boldenon ağır bir ilaç ve nasıl bir dans ettiğini bilmiyorken kullanırsan kesinlikle vücuduna çok büyük zarar verirsin. Primobolan, anavar, bu tarz ilaçlarla bi deneyimle vücudun nasıl reaksiyon vericek gör derim. 

Kan testi verdikten bir hafta sonra küre girmek gayet iyi, 4 hafta sonra tekrar verirsin, kan fazlalığın olursa kan bağışlaman gerekiyor. Bir tansiyon aleti alıp her gün tansiyonunu ölçmen takip etmen duruma göre telmisartan gibi bir tansiyon ilacı kullanman gerekiyor, östrojenin yükselecek jinekomasti olmaman için arimidex kullanman gerekiyor, prolaktinin yükselecek yine jinekomasti olmaman iktidarsızlık yaşamaman için dostinex kullanman gerek. Ama dediğim gibi bunları ezbere yapamazsın, ezbere tansiyon ilacı alıp ezbere bir arimidex dozu kullanamazsın. önce vücudunun nasıl tepki vereceğini görmen gerekiyor, bir ay sonra kan testi verip uyguladığın protokol doğru mu ilerliyor yoksa aldığın takviyelerin dozlarını mı değiştirmelisin, ilacını mı düşürmelisin kan mı bağışlamalısın, bunların hepsini takip ede ede yapacaksın, ezbere olmaz.

Ayrıca evet steroid kullanıyorken tabiki naturele kıyasla daha çabuk kas kazanımın olacak ama steroid kullanmak da uzun bir maraton, zamanla oluyor emek istiyor. İlk küründen trenbolon da kullanabilirsin mantıken, ama vücudun ne kadar güzel gözükse de kan değerlerin berbat olacak ve inanılmaz sağlıksız olacaksın. Daha sonra da ağır steroidler kullanabilirsin çok daha iyi gözükebilirsin ki gözükeceksin de, sadece acele etme derim. Primo veya anavar (güzel koruyucularla, chatgptye sana bir karaciğer koruma programı hazırlamasını söylesen dahi kesinlikle işini görür) çok daha güzel ve sağlığını birinci planda tutarak ilerlersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3

Hocam teşekkür ederim peki 1 ay only testo gitsem 250 mg daha sonrasında eklesem boldeyi uygunmudur.Bu arada bi tık aceleci olmamın sebebi ramazan’ın şubat 20 lerine denk gelmesi boldenon da uzun soluk Lu bir steroid olduğu için bi tık acele gibi oldu ama dediğin hususlara dikkat edeceğim antreman ve beslenme nasıl olmalı sizce ve supplement ne önerirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
apoaziz, 27 dakika önce yazdı:

Hocam teşekkür ederim peki 1 ay only testo gitsem 250 mg daha sonrasında eklesem boldeyi uygunmudur.Bu arada bi tık aceleci olmamın sebebi ramazan’ın şubat 20 lerine denk gelmesi boldenon da uzun soluk Lu bir steroid olduğu için bi tık acele gibi oldu ama dediğin hususlara dikkat edeceğim antreman ve beslenme nasıl olmalı sizce ve supplement ne önerirsiniz?

Boldenon abartıldığı kadar zararlı bir ilaç değil. Vücudun sivilceye yatkınsa sivilce yapar, ailede kalp veya tansiyon öyküsü varsa zaten hiçbir ilaca bulaşmamak lazım. Türkiye’de nüfusun %90’ında ya şeker, ya tansiyon, ya böbrek hastalığı ya da prostat sorunu var.

“Only test” yapmak da mantıklı değil; e2’yi (östrojen) kontrol etmeyi öğrenene kadar psikolojin bozulur. Yanına boldenon ya da primobolan ekle, keyfine bak. Tabii tansiyonunu yine ölçeceksin, kan testlerini yine yaptıracaksın.

Boldenon sana hem e2 kontrolünde yardımcı olur hem de kas gelişimine katkı sağlar. Sanıldığı gibi su tutmadığı için insanlar boldenondan verim alamadığını düşünüyor ama bu ilaç tıpkı primobolan gibi uzun süreli, disiplinli diyet, antrenman ve protokol ister. Bu koşullar sağlanırsa rimodaki gibi kaliteli kas kütlesi ekler; üstelik maliyeti de çok daha uygundur.

500–500 mg doz abartılacak bir seviye değil. İlaç seçimi gayet uygun, dozlar gayet dengeli; yan etkiler kontrol edildiği sürece sorun olmaz. Günümüzde 15-16 yaşındaki instagram çocukları 1000 mg’ın altında testo kullanmıyor, bizimkiler ise 500 mg’a çok diyor. Bunu ilaçları küçümsemek için söylemiyorum ama vücut geliştirme TRT’si bile 250 mg olarak geçer tüm kaynaklarda. Ben de ilk 8–9 hafta kadar 250 mg bolde + 280 mg testo kullanmıştım. Bu işler kişinin hangi pencereden baktığına göre çok değişir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3

Hocam çok teşekkür ederim peki koruyucu supplement ve antreman olarak nasıl bişe önerirsiniz ve ne zaman kan vermeliyim kontrol için kür içerisindeyken.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3

Merhaba öncelikle karar aldım ve hazırlandım ilk küre önümüzdeki hafta başlayacağım.Kendimden bahsedeyim 20 yaşımdayım 60 kg %10-12 arası yağ oranına sahibim 2 senedir aralıksız fitness daha öncede profesyonel basketbol oynadım.Kür içeriği 500 testo 500 boldenon

şimdi gelelim sorularıma

aşağıdaki tahlillerle küre başlanırımı ve kür başlar başlamaz karaciğer koruyuculara arimidex e başlamalımıyım.Teşekkürler.

IMG_2914.jpeg IMG_2913.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
apoaziz, 05.09.2025 - 08:43 yazdı:

Hocam çok teşekkür ederim peki koruyucu supplement ve antreman olarak nasıl bişe önerirsiniz ve ne zaman kan vermeliyim kontrol için kür içerisindeyken.

Durumun imkanın varsa 1-2 ay aralıklarla kan testi ver önlem amaçlı. omega 3, d-3, çinko, magnezyum, gibi vitaminleri kullan bir de nac-600 öneririm. Antreman sistemi olarak da bence PPL çok efektif. Boldenon kullandığım dönemde çok fazla tansiyon baş ağrısı sorunu çekmiştim. Bu sorunlar genelde azalmıyor sen alışıyorsun :) Başarılar şimdiden.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
mamibolone, 9 dakika önce yazdı:

Durumun imkanın varsa 1-2 ay aralıklarla kan testi ver önlem amaçlı. omega 3, d-3, çinko, magnezyum, gibi vitaminleri kullan bir de nac-600 öneririm. Antreman sistemi olarak da bence PPL çok efektif. Boldenon kullandığım dönemde çok fazla tansiyon baş ağrısı sorunu çekmiştim. Bu sorunlar genelde azalmıyor sen alışıyorsun :) Başarılar şimdiden.

Hocam çok teşekkür ederim rica etsem diğer konuma da göz atarmısınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122

Kan tahlillerinde önemli bir sorun gözükmüyor. Kür öncesi kan tahlili vermemizin en başlıca sebebi kür sonrası referans değerlerin elimizde belge niteliğinde olması. İlk kürün olduğu için bana kalırsa 4 hafta 250 mg testo git ondan sonra testoyu 500 e çıkarıp boldenonla birlikte devam edebilirsin. Boldenonu 400'e çekmen bence faydana olur. E2'ni fazla baskılayabilir bu da kür verimini düşürür kütle kazanman zor hale gelir. Karaciğer koruyucu olarak da LİV-52 veya Nac-600 kullanabilirsin, yanında da istersen deve dikeni kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
mamibolone, 7 dakika önce yazdı:

Kan tahlillerinde önemli bir sorun gözükmüyor. Kür öncesi kan tahlili vermemizin en başlıca sebebi kür sonrası referans değerlerin elimizde belge niteliğinde olması. İlk kürün olduğu için bana kalırsa 4 hafta 250 mg testo git ondan sonra testoyu 500 e çıkarıp boldenonla birlikte devam edebilirsin. Boldenonu 400'e çekmen bence faydana olur. E2'ni fazla baskılayabilir bu da kür verimini düşürür kütle kazanman zor hale gelir. Karaciğer koruyucu olarak da LİV-52 veya Nac-600 kullanabilirsin, yanında da istersen deve dikeni kullanabilirsin.

Hocam şimdi şubat 19 da ramazan var ve oruç tutacağım boldenon da geç açılan bir ilaç olduğu için hemen başlasam sorun olurmu benim düşüncem kür sonrası tahlillere göre only testo gitmek bi kaç ay süre bi nebze kısıtlı çünkü değerli yorumunuz için teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
apoaziz, Bir saat önce yazdı:

Hocam şimdi şubat 19 da ramazan var ve oruç tutacağım boldenon da geç açılan bir ilaç olduğu için hemen başlasam sorun olurmu benim düşüncem kür sonrası tahlillere göre only testo gitmek bi kaç ay süre bi nebze kısıtlı çünkü değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Hemen de başlayabilirsin tabi ki. Benim 4 hafta 250 testo git dememin amacı vücudunun tepkilerini görmen içindi ki 4 haftada çok bir şey anlamazsın :) Boldenonu en az 20 hafta kullanmanı öneririm. ramazan ayında ben de enjeksiyonlarıma ara vermiyorum. Kür sonrası anaboliklerle testesteron aynı anda bırakılmamalı. Testoya bir süre daha devam edip yeni bir kür planın yoksa pct sürecine geçebilirsin.

tarihinde mamibolone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
mamibolone, 4 dakika önce yazdı:

Hemen de başlayabilirsin tabi ki. Benim 4 hafta 250 testo git dememin amacı vücudunun tepkilerini görmen içindi ki 4 haftada çok bir şey anlamazsın :) Boldenonu en az 20 hafta kullanmanı öneririm. ramazan ayında ben de enjeksiyonlarıma ara vermiyorum. Kür sonrası anaboliklerle testesteron aynı anda bırakılmamalı. Testoya bir süre daha devam edip yeni bir kür planın yoksa pct sürecine geçebilirsin.

Hocam peki ramazanda boldenon kullanmak saçma olur dimi çünkü sizin dediğiniz ilk 4 hafta 250 testo da çok mantıklı fakat öyle yaparsam 14 haftalık süreç kalıyor boldenon a öylede yetersiz oluyor öneriniz nedir teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122

O şekilde düşünme bence 4 hafta 250 mg gittikten sonra 500 testo 400 bolde şeklinde 18-20 hafta daha gidebilirsin. Ben testo bolde kürümde 18 hafta bolde gitmiştim ardından 8 hafta npp ekleyip yaklaşık 8 hafta daha 250 mg testesteron devam ettim ve son 8 haftanın payı ne kadar büyük bilmiyorum ama pct sürecim çok çok rahat geçti henüz tahlil vermedim ama her konuda iyi hissediyorum bu yüzden muhakkak anabolikleri bırakınca testesterona bir süre daha doz düşürerek devam etmelisin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
mamibolone, 14 dakika önce yazdı:

O şekilde düşünme bence 4 hafta 250 mg gittikten sonra 500 testo 400 bolde şeklinde 18-20 hafta daha gidebilirsin. Ben testo bolde kürümde 18 hafta bolde gitmiştim ardından 8 hafta npp ekleyip yaklaşık 8 hafta daha 250 mg testesteron devam ettim ve son 8 haftanın payı ne kadar büyük bilmiyorum ama pct sürecim çok çok rahat geçti henüz tahlil vermedim ama her konuda iyi hissediyorum bu yüzden muhakkak anabolikleri bırakınca testesterona bir süre daha doz düşürerek devam etmelisin.

Yani hocam anladığım kadarıyla ramazan ayındada devam et diyorsunuz bolde'ye yanlışmıyım.O zaman ilk 4 hafta only testo 250mg sonrasında 400 bolde ekliyeyim 20 hafta sonra da only testo gideyim mantıklımıdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122

İlk 4 hafta testo 250 mg

Ardından 500 mg testo 400 boldenon şeklinde ara vermeden gidebilirsin.

Küründen boldenonu çıkarınca da birkaç hafta daha testo devam edip bitirebilirsin.

Bu süreçte koruyucu ve vitamin takviyelerini unutma ve belli aralıklarla test ver.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3

hocam ayda 1 test vermeyi düşünüyorum peki ramazanda oruçlu olduğum vakit boldenon devam edicem ya o zaman makroları nasıl halledicem acaba birde son sorum küre başlar başlamaz arimidex veya karaciğer koruyuculara başlamalımıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122

Ayda bir kan testi vermen iyi olur. oruçluyken de beslenmeni sahur + iftar + arada 1 ek öğün olacak şekilde ayarlayayıp makroları toplamda aynı şekilde almaya çalış. sadece zaman aralıkları değişmiş olacak. Kürün başında hemen arimidex’e başlamana gerek yok, kan tahlilinde östrojen değerlerine bakıp ihtiyaca göre kullanırsın. Testo ve bolde karaciğer üzerinde çok fazla toksik etki bırakmaz. Oral ilaç kullansaydın söz konusu olabilirdi ama ben nac-600 öneririm kür içinde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
mamibolone, 7 dakika önce yazdı:

Ayda bir kan testi vermen iyi olur. oruçluyken de beslenmeni sahur + iftar + arada 1 ek öğün olacak şekilde ayarlayayıp makroları toplamda aynı şekilde almaya çalış. sadece zaman aralıkları değişmiş olacak. Kürün başında hemen arimidex’e başlamana gerek yok, kan tahlilinde östrojen değerlerine bakıp ihtiyaca göre kullanırsın. Testo ve bolde karaciğer üzerinde çok fazla toksik etki bırakmaz. Oral ilaç kullansaydın söz konusu olabilirdi ama ben nac-600 öneririm kür içinde. 

tamamdır hocam peki nac 600 ü haftada kaç gün nasıl kullanayım sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    193

Boldenon dan beklentin nedir mesela herkeste iştah açmıyor ayrıca öyle kas filan yapmıyo 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
apoaziz, 2 dakika önce yazdı:

tamamdır hocam peki nac 600 ü haftada kaç gün nasıl kullanayım sizce

Her gün kullanman şart değil haftanın 3-4 günü 600mg (1 adet) kullanman yeterli. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
Ferdikra, 11 dakika önce yazdı:

Boldenon dan beklentin nedir mesela herkeste iştah açmıyor ayrıca öyle kas filan yapmıyo 

hocam boldenondan beklentim kası dahadolgun hale getirmesi ve östrojen kontrolünde 1 nebzede olsa yardımcı olması ayrıca adeleyede güzel etki sağlıyor okuduğum kadarıyla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
mamibolone, 9 dakika önce yazdı:

Her gün kullanman şart değil haftanın 3-4 günü 600mg (1 adet) kullanman yeterli. 

çok sağolun hocam sıkılmadan cevap verdiniz tüm sorularıma teşekkür ederim minettarım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
apoaziz, 1 dakika önce yazdı:

çok sağolun hocam sıkılmadan cevap verdiniz tüm sorularıma teşekkür ederim minettarım

Ne demek her zaman. İlk kürler diğer yapacağın kürler için çok önem teşkil eder. Kür sürecinde destek almak istersen küre başladığında konu açabilirsin. Mutlaka pct sürecinde de forumda konu aç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Nemutlu112
      Merhabalar arkadaşlar, nasaılsınız?
      3 aylık bir sürece girmeyi planlıyorum ve bu süreci burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu benim ilk kürüm olacak. Temel olarak bazı şeyler öğrendim, ancak bu topluluk sayesinde kendimi bu konuda geliştirmeye devam edeceğime inanıyorum. Hipoganadizim hastasıyım 3 haftada 1 sustanon 250 enjekte oluyorum.Bu sürece başlayacağım için 25 gündür ilaç almadım.Alt değerimin yüksek olmasının sebebi son zamanlarda çok alkol kullandım kan verdiğim süreçtede kullanmaya devam ediyordum bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.Kan fazlalığımın olduğunu söylediler en yakın zamanda kan vereceğim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM
      Boy: 184 cm Kilo: 75 kg Bel çevresi (en kalın yer): 90 cm Omuz: 119 cm Kol: 35.5 cm KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg zhpc test e. 300 mg zhpc primobolan 30 mg Brighton oxandrolone Dozları haftada 2 ye böleceğim. Kan değerlerime göre 1 ay sonra Oxandrolone ve Primobolan dozlarını ufak miktarda artırmayı planlıyorum. Primobolan’ın E2’yi bir miktar baskıladığını biliyorum. Eğer 1 ay sonra yaptıracağım kan tahlilinde yeterli baskılanma görmezsem Arimidex başlamayı düşünüyorum. Aylık olarak kan tahlili yaptırmayı planlıyorum.
      GÜNCEL FORM:

BESLENME PLANIM:
      2800 – 3000 kcal 200 g protein 350 g karbonhidrat 80 g yağ Antrenman günlerinde karbonhidratı bir miktar artırabilirim. İlerlemeyi ölçülerime göre değerlendireceğim.
      ANTRENMAN PLANIM:
      Haftada 5 gün antrenman Antrenmanlar 3 bölge split şeklinde olacak 1 saat ağırlık antrenmanı 30 dakika kardiyo TAKVİYE GRUPLARI:
      Kreatin Protein tozu Vitaminler KAN TESTLERİM:

Planım genel olarak bu şekilde. Görüş, öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
    • Yazan: mogger
      Merhaba dostlar, nasılsınız? 
      Yıllardır uyguladığım antrenman programımı değiştirmek istiyorum. Haftada her bölgeyi bir kere çalışıyorum, ekstradan yarım saat kardiyom var %20 eğimde 4km hız ile. Kürdeyim, 350mg Tren Ace 400mg Testo Prop kullanıyorum.
      ANTRENMAN POGRAMIM: (Göğüs)
      Incline Dumbell Press 3xmax Chest Press 3xmax Cable Fly 3xmax ANTRENMAN POGRAMIM: (Sırt)
      Barfiks 3xmax Lat Pulldown 3xmax Cable Row 3xmax Dumbell Row 3xmax ANTRENMAN POGRAMIM: (Omuz)
      Shoulder Press 3x10-15 Lateral Raise 4x15-20 Cable Lat. Raise 3x10-15 Rear Delt Row Cable 3x15-20 ANTRENMAN POGRAMIM: (Kol)
      Rope Pushdown 3x15 Bar Pushdown 3x10 Incline Biceps Curl 3x12 Barbell Curl 3x15-20 ANTRENMAN POGRAMIM: (Bacak)
      Squat 5x10-12 Leg Extention 5x10-12 Leg Curl 5x-10-12 SORULARIM:
      Sizce bu antrenman programı yeterli mi? Yoksa PPL şekline geçsem daha verim alır mıyım? Son zamanlarda ikişer setçiler kafamı karıştırdı, yok upper lower ikişer set altı haraket bilmemne bilmemne... Arkadaşlar, atomu mu parçalıyoruz . Bu kadar zor olmasa gerek, fikirlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkür ederim!
    • Yazan: Rma
      Merhaba  herkese,
      Milli Savunma Üniversitesi sınavlarına çalışıyorum vs diyerek formu berbat hale getirdim şu anda 92-93 kilo falanım hedefim en kısa sürede en max verimi alıp normal diyet programına dönebilmek 3-4 hafta boyunca günde 1000-1200 arası sadece tavuk ve yanında sodyum için turşu salata vs. tüketerek çok hızlı verim almak istiyorum! Bu süreçte arkadaşımdan dızladığım mounjaro var 4 tane 2.5mg lık aslında mounjaro bitene kadar yani 4 hafta böyle gitmek istiyorum. Güncel yağ oranım tahminen %17 bareminde.
      SÜREÇ DAHİLİNDE KULLANILACAKLAR:
      2.5mg / hafta mounjaro Clenbuterol  SORULARIM:
      Bu süreçte bu beslenmede dikkat etmem gerekenler var mı? Varsa nedir? Nelerdir? Ekstra süreç içinde hangi vitamin, mineral vs kullanmamı önerirsiniz? @berkay16 hocam siz sanki daha önce mounjaro kullanmıştınız öyle hatırlıyorum bana ne önerebilirsiniz ilk oluyor kullandığım marka Lilly eczaneden temin ediliyor. Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: olimposyagiz
       Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki ürünleri kullanmayı planlıyorum spor salonunda bir arkadaşım destek olmakta bu süreçte, bu ilaçlara uzağım spor yapsam ve diyet yapsam dahi kilo vermekte zorlanıyor ve kas kazanmakta güçlük çekiyorum.
      SÜRECE DAİR:
      Kalıplaşmış göbek ve bel yağlanmam var. Jinekomasti için ameliyat olacağım. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.79 cm Kg: 87 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Trenbolone Acetate Winstrol SORULARIM:
      Bu planlama yağ yakımını spor ile birlikte ileri seviyede destekler mi? Önerileriniz var mıdır? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Veyselzyyz35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girmeyi planlıyorum fakat fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Anavar Primobolan SORULARIM:
      Bu yukarıda listelediğim ürünleri nasıl kombinlememi önerirsiniz? Ekstra şunu ekle veya çıkar dediğiniz gruplar nelerdir? Konuya katılım gösteren yorum ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.