-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: higgy
Herkese iyi günler dilerim,
3 haftadır 0 karb düzeyinde diyet yapıyorum. Ama artık gerçekten gitmiyor yenmiyor. Tavuk kıymadan hamburger köftesi yapmayı deneyeceğim bugün. Mısır gevreği & galeta unu vs. olmadan. Her bir köfte 200 gramlık kıymadan oluşacak 3 öğün şeklinde. Ekmek olarak tam buğdaylı tost ekmeği arasına koyucam. Ve düşük kalorili az yağlı soslar.
Olur mu olmaz mı emin değilim, çünkü youtube da baktıklarımda çoğu ya galeta unu ya da mısır gevreği kullanmış.
Siz neler yapıyorsunuz?
-
Yazan: raali
Herkese iyi günler,
19 yaşındayım boy 180 kilo 78 yağ oranım % 10 dur max.Üstümde sağlam açlık olduğu için alttaki diyetle beraber toplam 6-7k yı buluyordur ve bunun 2-3 k sı şekerden geliyor.Bunu 2 haftadır devam ediyorum ve 3-4 hafta daha devam etsem vücuduma özellikle karaciğerime fln zararı olur mu?Bunun ardından recomp geçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: onlytesto123
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kykda kalıyorum sabah ve akşam yemeği alıyorum kykdan sadece ve bu 2 öğünün porsiyonlarıda az oluyor 1.90 86 kiloyum bu şartlar altında nasıl bir beslenme programı oluşturabilirim airfryım var güzel bir beslenme programı oluşturabilmek için yardımınıza ihtiyacım var.
Not: Kilo almak istiyorum
-
Yazan: apoaziz
Merhaba abilerim saygılarla,
Önümüzdeki hafta bulk kürüne başlayacağım.
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg testosteron 500 mg boldenon Kendimden bahsedeyim 1.5 sene aralıksız yapıyorum body daha önce mk677 Sarms dışında birşey kullanmadım çocukluğumdan spor hayatımda var. Siz bilgili abilerim yaşım erken olduğu için muhakkak uyarır anlıyorum ama gerçekten bu konuda kesin kararım teşekkür ederim yine de.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy : 173 Yaş : 20 kilo : 62 Yağ oranı : %10-13 SORULARIM:
Beslenme için kilomun 5 katı karbonhidrat 3 katı protein 1 de yağ almam mantıklı mı? Antrenman sistemim nasıl olmalı? Teşekkür ederim saygılarla.
-
Yazan: Sparta34
selamlar arkadaşlar. Definasyonda anapolon kullanımı uygun olur mu sizce? Danabol kadar olmasa da su tutuyor diye biliyorum ancak bu suyu sadece kasda tutmuyor mu deri altınıda mı sulandırıyor @rastlantisal
-