Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

PesimisTR

Ilk kürümü yapma kararı aldım! 10 haftalık bu kür serüveninde bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

PesimisTR    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.

KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)

• Testosteron Enanthate
  • Deca
  • Masteron

SORULARIM:

• İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar?
  • PCT nasıl yapmalıyım?
  • Korucuyu olarak ne kullanmalıyım?
  • Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı?
  • Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir?

Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    899

Selam, yüzün hariç form koyman mümkünse ilaçlar için yorum yapabilir herkes. Hangi marka ilaçlar kullanacaksın ve kaç mg olacak haftalık?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Testosteron dışındakilere ilk kürde ihtiyacın yok. Onları tut ileride kullanırsın. Sonuçta çöp olmuyorlar. 
10 hafta çok kısa. 16 hafta testosteron 500 mg yap. Haftada 500 mg. Haftada 2 injection min. EOD yani her iki günde bir yaparsan daha iyi olur. Hormon demgesi ve östrojen kontrolü sağlanır.

yağ oranından ve geçmiş spor geçmişinden bahsetmemişsin. Ama elinin altında adex yada asin bulunsun. İlk kürün olduğunu ve östrojen kontrolünü bilmediğini varsayarsak adex yani anastrozole daha iyi. Çünkü yarı ömrü kısa ve kontrolü öğrenirken östrojeni diplersen geri dönüşü kolay olur. 

pct için el altında nolvadex olmalı. 

eğer yumurtalıkların küçülmesin, ileride çocuk sahibi olurum diyorsan HCG alman mantıklı olur. Hcgsiz yapabilirsin. Çocuk sahibi de olabilirsin çünkü geri dönüş mümkün ama HCG işleri kolaylaştırıyor ve yumurtalıkları koruyor. 

Östrojen kontrolünü beceremez ve yüksek östrojen gyno tehlikesine girersen el altında taloxifen tutmakta fayda var. Ama muhtemelen kullanmayacaksın. 

her kür biraz karaciğere yük bindirir. Özellikle lipidler yani kolesterol yükselmesi yapar ve kan koyulaşması, kırmızı kan hücrelerinde artış, Hematocrit yükselmesine sebep olur. Bunlar için supplement alırsan iyi olur. Googke’a sor. Çok opsiyon var. Ben citrus bergamot extract, berberine, nac, vitamin d, vitamin e alıyorum. 

kürde eklemlere yüklenme olabilir. Sadece yüklenme değil, vucüdün su toplayabilir, ödem yapabilir. Eklem sağlığı için de supplement almakta fayda var. Örnek; collagen peptides ve c vitamini ikilisi. 

en önemli nokta testosteron yalnız kür yap ve östrojen kontrolünü öğren. Yani 4-6 hafta kan testi yaptır. Östrojen Için önemli tüyo sakın ama sakın kura başladığın gün östrojen bloker kullanmaya başlama. Testosteron kanına zaman işe yükselecek. İlk 2-3 hafta ihtiyaç duymazsın muhtemelen ama herkesin vücudu farklı. Yüksek östrojen yan etkilerini görmeye başlayınca ilacı almaya hemen başla. Anastrozole ise hafta 1 mg yeterli oluyor. Genelde tabletler 1 mg. Yani ikiye kırıp haftada iki defa alman gerekecek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR    1

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy 1.76
  • Kilom 59
  • Yağ oranım %11

Zayıfım ama beslenmeyi kalori hesabı v.s biliyorum. Fitness yapmıyorum eskiden 3 ay kadar yaptım, şu anda kickboks yapıyorum ama fitnessa da başlamayı düşünüyorum yakın zamanda.

GHOST, 47 dakika önce yazdı:

Selam, yüzün hariç form koyman mümkünse ilaçlar için yorum yapabilir herkes. Hangi marka ilaçlar kullanacaksın ve kaç mg olacak haftalık?

Hitech medicals marka ilaçlar

Düşük mg kullanmayı düşünüyorum

Haftalık dozlar:

• Testosterone Enanthate 250mg
  • Nandrolone Deca 200mg
  • Masteron 100mg

Pazartesi ve Cuma günleri enjeksiyon yapacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR, 23 dakika önce yazdı:

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy 1.76
  • Kilom 59
  • Yağ oranım %11

Zayıfım ama beslenmeyi kalori hesabı v.s biliyorum. Fitness yapmıyorum eskiden 3 ay kadar yaptım, şu anda kickboks yapıyorum ama fitnessa da başlamayı düşünüyorum yakın zamanda.

Yağ oranın çok iyi. Östrojen için ekstra zorluk çekmezsin. Kilon çok az. Bu çok bir spor geçmişin olmadığını gösteriyor. 500 mg testosteron sana hayvan gibi kas kazandıracak. Haddinden fazla bile. Başka bir steroide ihtiyacın yok. Beslenme ve doğru spor programını seçersen olacaklara şaşırırsın. Gym için iyi bir program seç. Benim tavsiyem Gamma Bomb. İnternette pdf versiyonunu ücretsiz bulabilirsin. $200 ödemene gerek yok. ChatGPT onu sana Türkçeye çevirir eğer ingilizcen yoksa. 

HCG bence mutlaka kullan. Pct sadece nolvadex yeterli. Sadece nolvadex almaya başladığında vücudundan yapay testosteron atılmış olması gerekiyor. Yani enjeksiyondan sonra 2 hafta bekleyip sonra pct’ye başlayacaksın. 

Enjeksiyon ise elinde test e’nin dozuna bağlı. Elindeki test e 250 mg/ml ise haftada 500 mg için haftada 2 ml yapman gerekiyor demek. Pazartesi perşembe yapıyorsan 1’er ml olacak. 3 kere yapıyorsan 2 ml’yi 3’e böl en lazım. Her iki günde bir yapacaksan hesaplarsın. Elinde ilacın dozu ve vial büyüklüğü hem ne kadar yapacağın hem elinde yeterli var mı yok mu için önemli. 

Bu kadar zayıf ve cidden oturmuş bir spor geçmişin ve kas kütlen yokken ve hala steroid kullanmayı bilmeden aynı anda 3 steroid ile başlama niyetin varsa bol şans. Şansa ihtiyacın olacak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR, Şimdi yazdı:

Peki bu 3 Steroidi kullanıcak olursam en çok nelere dikkat etmeliyim

İlk küründe 3 steroid kullanacaklara tavsiye vermiyorum. Kendi sorumluluğunda. Ben tavsiyelerimi verdim. Kararını kendin ver. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR    1
falconthered, 20 dakika önce yazdı:

İlk küründe 3 steroid kullanacaklara tavsiye vermiyorum. Kendi sorumluluğunda. Ben tavsiyelerimi verdim. Kararını kendin ver. 

Sonuçta ilk kürde aldığım riskte aynı son kürde aldığım riskte sadece 1 kür yapıp, pct yapıp bir daha hormon kullanmıyacağım bilgilenmeye çalışıyorum ki yan etkileri en aza indireyim.

5.Haftada 1 Kutu Klomen

Yarım tablet dostinex yeterli olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR, 44 dakika önce yazdı:

Sonuçta ilk kürde aldığım riskte aynı son kürde aldığım riskte sadece 1 kür yapıp, pct yapıp bir daha hormon kullanmıyacağım bilgilenmeye çalışıyorum ki yan etkileri en aza indireyim.

5.Haftada 1 Kutu Klomen

Öyle olmuyor o iş. Her ilacın ayrı riski var. Sen 3 ilaç birden alacaksın, hangisinden olumsuz etki aldığını bilemeyeceksin. Bu işin oluru, testosteron ile başlar ve her sonraki kürde 1 yeni steroid eklersin. Böylece her ilacın ayrı ayrı sana neler yaptığını bilirsin. 

senin kullanacağın ilaçlar zaten 10 haftalık kür için uygun değil. Deca uzun ester. Etkisi 3-4 hafta sonra ortaya çıkar, tam etkiyi 5-6 haftada gösteriyor. Mast e aynı şekilde. Mast p varsa o daha çabuk etki ediyor. Ama sen bunların tam etkisini görmeye başladıktan bir ay sonra bırakacaksın. Neden yapıyorsun ki? Çok birşey eklemeyecekler. 

hoş sonradan gördüm. Kickboks ve fitness yapıtım diyorsun. Fitness ne kardiyo mu? Hayatında ağırlık kaldırmamışsın. Senin vucüdünun ağırlık kaldırmaya alışması bile 10 haftadan uzun sürecek  ki sen ağırlık kaldırmayacaksın anladığım kadarı ile. Neden kür yaptığını bile anlamadım. 

çok yanlış yoldasın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
PesimisTR, 10 saat önce yazdı:

5.Haftada 1 Kutu Klomen

Hocam deca da işin içine girecekse ilaçları keserken anabolikleri kestikten sonra birkaç hafta daha testesterona kesinlikle devam etmeni öneririm yoksa deca dick oldum vs. gibi konular açman büyük olasılık. Ayrıca 5. haftada neden klomen kullanıyorsun kür devam ediyorken ? Ama hepsinden önce kür süresini bence 16 hafta yapabilirsin. Decayı kestikten sonra birkaç hafta daha testesterona devam etmen senin için faydalı olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR    1
mamibolone, 5 saat önce yazdı:

Hocam deca da işin içine girecekse ilaçları keserken anabolikleri kestikten sonra birkaç hafta daha testesterona kesinlikle devam etmeni öneririm yoksa deca dick oldum vs. gibi konular açman büyük olasılık. Ayrıca 5. haftada neden klomen kullanıyorsun kür devam ediyorken ? Ama hepsinden önce kür süresini bence 16 hafta yapabilirsin. Decayı kestikten sonra birkaç hafta daha testesterona devam etmen senin için faydalı olur.

Çok teşekkür ederim. 10.haftada decayı kesip Testoya devam edeceğim. peki kür içinde ne kullanmam gerekiyor jinekomasti v.s olmaması için.

falconthered, 15 saat önce yazdı:

Öyle olmuyor o iş. Her ilacın ayrı riski var. Sen 3 ilaç birden alacaksın, hangisinden olumsuz etki aldığını bilemeyeceksin. Bu işin oluru, testosteron ile başlar ve her sonraki kürde 1 yeni steroid eklersin. Böylece her ilacın ayrı ayrı sana neler yaptığını bilirsin. 

senin kullanacağın ilaçlar zaten 10 haftalık kür için uygun değil. Deca uzun ester. Etkisi 3-4 hafta sonra ortaya çıkar, tam etkiyi 5-6 haftada gösteriyor. Mast e aynı şekilde. Mast p varsa o daha çabuk etki ediyor. Ama sen bunların tam etkisini görmeye başladıktan bir ay sonra bırakacaksın. Neden yapıyorsun ki? Çok birşey eklemeyecekler. 

hoş sonradan gördüm. Kickboks ve fitness yapıtım diyorsun. Fitness ne kardiyo mu? Hayatında ağırlık kaldırmamışsın. Senin vucüdünun ağırlık kaldırmaya alışması bile 10 haftadan uzun sürecek  ki sen ağırlık kaldırmayacaksın anladığım kadarı ile. Neden kür yaptığını bile anlamadım. 

çok yanlış yoldasın. 

Tamam kankam sen arnoldsun. Madem yardımcı olmayacaksın köstekte olma.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
PesimisTR, 9 dakika önce yazdı:

Çok teşekkür ederim. 10.haftada decayı kesip Testoya devam edeceğim. peki kür içinde ne kullanmam gerekiyor jinekomasti v.s olmaması için.

Hocam 2 kür geçmişim var. Bu zamana kadar vitamin ve nac-600 dışında hiçbir şey kullanmadım ama östrojen veya prolaktin değerin artar ve uzun süre yüksek düzeylerde kalırsa jinekomastiye maruz kalabilirsin. Kimisi tamoksifen kullanıyor kimisi arimidex kullanıyor. Tek tavsiyem kafana göre bu ilaçları kullanma. Küre başlamadan önce de günlük aç bence hocalara sorarsın aklına gelenleri.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR    1
mamibolone, 21 dakika önce yazdı:

Hocam 2 kür geçmişim var. Bu zamana kadar vitamin ve nac-600 dışında hiçbir şey kullanmadım ama östrojen veya prolaktin değerin artar ve uzun süre yüksek düzeylerde kalırsa jinekomastiye maruz kalabilirsin. Kimisi tamoksifen kullanıyor kimisi arimidex kullanıyor. Tek tavsiyem kafana göre bu ilaçları kullanma. Küre başlamadan önce de günlük aç bence hocalara sorarsın aklına gelenleri.

Peki 2 Küründe ne kullandın pct yaptınmı üstadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
PesimisTR, 1 dakika önce yazdı:

Peki 2 Küründe ne kullandın pct yaptınmı üstadım

İlk kürümde only testo yaptım ardından pct yaptım değerlerim gayet güzeldi. Sonrasında 9 ay önce bi küre girdim yaklaşık 16-17 hafta testo ve boldenon ardından 2 ay testoya devam edip bir de npp ekledim 1 ay kullanıp sonrasında 4-5 hafta sadece testesteron kullanarak bitirdim. Şuanda da hala pct sürecindeyim. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR    1
mamibolone, 3 dakika önce yazdı:

İlk kürümde only testo yaptım ardından pct yaptım değerlerim gayet güzeldi. Sonrasında 9 ay önce bi küre girdim yaklaşık 16-17 hafta testo ve boldenon ardından 2 ay testoya devam edip bir de npp ekledim 1 ay kullanıp sonrasında 4-5 hafta sadece testesteron kullanarak bitirdim. Şuanda da hala pct sürecindeyim. 

Pct sürecinde pregnyl, v.s kullanıyormusun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    122
PesimisTR, 4 dakika önce yazdı:

Pct sürecinde pregnyl, v.s kullanıyormusun

Hocam 2 pct sürecinde de ovitrelle kullandım ilk başta. Hiç bölmedim bile tamamını vurdum ardından 6 gün sonra klomen tamoksifen kullandım. Yanınada ek olarak klasik omega-3, D, Çinko, magnezyum kullanıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
PesimisTR, 18 saat önce yazdı:

İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.

KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)

• Testosteron Enanthate
  • Deca
  • Masteron

SORULARIM:

• İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar?
  • PCT nasıl yapmalıyım?
  • Korucuyu olarak ne kullanmalıyım?
  • Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı?
  • Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir?

Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. :)

Masteron uzun ester mi ve neden bu kadar düşük? Hadi decayı anladım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR    1
BBurak, 3 dakika önce yazdı:

Masteron uzun ester mi ve neden bu kadar düşük? Hadi decayı anladım.

Masteron PROPİONATE yan etkilerini görmemek için kısa tutuyorum

tarihinde PesimisTR tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
PesimisTR, 1 dakika önce yazdı:

PROPİONATE yan etkilerini görmemek için kısa tutuyorum

Haftada 2 enjeksiyon, totalde 100 prop’un hiçbir etkisi olmayacak. 1 gün kanında duracak ilaç için boşuna para bayılma. Ya enjeksiyon sıklığını EOD ya da haftada 3’e çıkarıp düşük mg vurarak git.

Benim sana önerim; enjeksiyon başına 100 testosteron, 75 deca, 50 masteron çekerek enjeksiyonlarını pazartesi, çarşamba, cuma diye ayırman. Böylece haftalık totalin 3 enjeksiyonla 300 testosteron, 225 deca, 150 masterona çıkar. İllaki masteronu bu kadar düşük tutacağım diyorsan, bu tarz bir cycle uygulayabilirsin.

Ben sürekli enjeksiyon yapmak istemiyorum diyorsan, kısa ester kullanmanın bir mantığı yok.

Marka olarak da Hitech önermem. İlaçları ampul şeklinde olduğundan dolayı değil, fakat marka güvenilir değil, dolu değil, steril değil. Piyasada bulabileceğin en ucuz fakat en kötü ilaçlardan. Testosunu 1100’e falan satıyorlar. Genelde merdiven altı salonlarda ya da bir nebze kurumsallaşmış salonlarda ana satıcıdan satış maliyeti çok düşük ürün alıp, senin gibi bilgisiz insanlara 1500-1750 TL civarına kakalıyorlar.

Ben senin yerinde olsam 375 testo, 300 masteron, 150 deca/NPP ile başlardım (madem böyle bir kür düşünüyorsan) ve güzel bir marka ile çalışırdım. (Masteronu düşük tutmaktansa deca gibi güçlü bir ilacı düşük mg vurmak yan etki ve etki bakımından çok daha verimli olacaktır.

Garantiye almak için ilk ay 20 mg tamoksifen başlayıp, ay sonu tamoksifen bitimine müteakip E2, prolaktin, total testosteron gibi değerlerine bakarak hem ilaçların doluluğunu hem de vücudundaki aromatizasyon seviyelerini ölçerek AI planlaması yapabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR    1
BBurak, 3 dakika önce yazdı:

Haftada 2 enjeksiyon, totalde 100 prop’un hiçbir etkisi olmayacak. 1 gün kanında duracak ilaç için boşuna para bayılma. Ya enjeksiyon sıklığını EOD ya da haftada 3’e çıkarıp düşük mg vurarak git.

Benim sana önerim; enjeksiyon başına 100 testosteron, 75 deca, 50 masteron çekerek enjeksiyonlarını pazartesi, çarşamba, cuma diye ayırman. Böylece haftalık totalin 3 enjeksiyonla 300 testosteron, 225 deca, 150 masterona çıkar. İllaki masteronu bu kadar düşük tutacağım diyorsan, bu tarz bir cycle uygulayabilirsin.

Ben sürekli enjeksiyon yapmak istemiyorum diyorsan, kısa ester kullanmanın bir mantığı yok.

Marka olarak da Hitech önermem. İlaçları ampul şeklinde olduğundan dolayı değil, fakat marka güvenilir değil, dolu değil, steril değil. Piyasada bulabileceğin en ucuz fakat en kötü ilaçlardan. Testosunu 1100’e falan satıyorlar. Genelde merdiven altı salonlarda ya da bir nebze kurumsallaşmış salonlarda ana satıcıdan satış maliyeti çok düşük ürün alıp, senin gibi bilgisiz insanlara 1500-1750 TL civarına kakalıyorlar.

Ben senin yerinde olsam 375 testo, 300 masteron, 150 deca/NPP ile başlardım (madem böyle bir kür düşünüyorsan) ve güzel bir marka ile çalışırdım. (Masteronu düşük tutmaktansa deca gibi güçlü bir ilacı düşük mg vurmak yan etki ve etki bakımından çok daha verimli olacaktır.

Garantiye almak için ilk ay 20 mg tamoksifen başlayıp, ay sonu tamoksifen bitimine müteakip E2, prolaktin, total testosteron gibi değerlerine bakarak hem ilaçların doluluğunu hem de vücudundaki aromatizasyon seviyelerini ölçerek AI planlaması yapabilirsin. 

Senin tavsiye ettiğin marka nedir ve tamoksifeni başladığım gibi mi kaç gün içeyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
PesimisTR, 10 dakika önce yazdı:

Senin tavsiye ettiğin marka nedir ve tamoksifeni başladığım gibi mi kaç gün içeyim

Yurt dışı bulamıyorsan en azından güvenilir bir satıcı bulup beyaz kazılı overdose kullan piyasada bulması da zor değil. Üst segment ilaç kullanmak istiyorsan Noxy, orjinalini bulabilirsen de ZPHC öneririm. ZPHC.COM şeklinde baskılı oluyor flakonları 10 ve 30 ML' lik şekilde bulabilirsin. Genel kür yorumu yapacak olursam süreyi minimum 14-15 hafta tutup 2 tane uzun ester ilaçla başlaman olur böylece hem verim alabilirsin hem yan etki profili düşer bir nebze. Ben ilk kürümdeyim 13 hafta kadar oldu 7-8 hafta 2 ilaç devam edip sonra yan etki profilime göre amacıma göre ilaçları çeşitlendirdim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dkrahe    13
PesimisTR, 19 saat önce yazdı:

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy 1.76
  • Kilom 59
  • Yağ oranım %11

Hitech medicals marka ilaçlar

Düşük mg kullanmayı düşünüyorum

Haftalık dozlar:

• Testosterone Enanthate 250mg
  • Nandrolone Deca 200mg
  • Masteron 100mg

Pazartesi ve Cuma günleri enjeksiyon yapacağım.

Hocam ilk önce bi gym geçmişin olsun ondan sonra başla daha hareketlerin tam formunu bilmeden ilaca mı başlayacaksın ve zaten deca geç açılan bir ilaç illa kullanıcam diyorsanda npp tercih edebilirsin deca yerine daha hızlı etki alırsın ki bana kalırsa ilk kürde only test yapıp sonra ilaç eklemek mantıklı ben de böyle ilerledim ilk başta yan etki ve etkileri gözlemleyebilmek için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PesimisTR    1
mamibolone, 27.08.2025 - 13:25 yazdı:

Hocam 2 pct sürecinde de ovitrelle kullandım ilk başta. Hiç bölmedim bile tamamını vurdum ardından 6 gün sonra klomen tamoksifen kullandım. Yanınada ek olarak klasik omega-3, D, Çinko, magnezyum kullanıyorum.

• 1-10 Hafta Deca 250mg (125-125 haftada 2 kere )
  • 1-10 Hafta Masteron 100mg (50-50 haftada 2 kere)
  • 1-12 Hafta Testo Enanthate 250mg (125-125 haftada 2 kere)

Böyle yapmak mantıklımı sence decayla testoyu aynı tutsam sorun olur mu

@BBurak siz ne dersiniz hocam buna deca Gideon Pharma 250mg 10ml göndermiş satıcı elinde hitech kalmamış.

tarihinde PesimisTR tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

Zaten testo 4. 5. hafta açılacak hissedeceksin deca keza çok daha uzun sürede açılacak. 10 haftada hiçbirşey kazanamazsın kütle koymak zaman işi 10 haftada kim ne kütle koyacak zaten ilaçları hissedene kadar kürün yarısı bitti. Deca kullanacaksan testosteronu decadan yüksek tut 250mg deca alıyorsan testosteronu 500de tut örnek olarak. Masteron 100mg kullanmak saçma bari 200-300mg kullan hem libido hemde ostrojenik yan etkilere faydası olur. 

İlk kürden de deca önermiyorum libido sorunlarını vb. geçtim psikolojik etkileri bazen trenden bile kötü olabiliyor. İlla deca kullanacaksanda kısa esterini kullan npp'yi hem daha kısa sürede açılıyor hemde su tutması vb. daha az oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Nemutlu112
      Merhabalar arkadaşlar, nasaılsınız?
      3 aylık bir sürece girmeyi planlıyorum ve bu süreci burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu benim ilk kürüm olacak. Temel olarak bazı şeyler öğrendim, ancak bu topluluk sayesinde kendimi bu konuda geliştirmeye devam edeceğime inanıyorum. Hipoganadizim hastasıyım 3 haftada 1 sustanon 250 enjekte oluyorum.Bu sürece başlayacağım için 25 gündür ilaç almadım.Alt değerimin yüksek olmasının sebebi son zamanlarda çok alkol kullandım kan verdiğim süreçtede kullanmaya devam ediyordum bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.Kan fazlalığımın olduğunu söylediler en yakın zamanda kan vereceğim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM
      Boy: 184 cm Kilo: 75 kg Bel çevresi (en kalın yer): 90 cm Omuz: 119 cm Kol: 35.5 cm KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg zhpc test e. 300 mg zhpc primobolan 30 mg Brighton oxandrolone Dozları haftada 2 ye böleceğim. Kan değerlerime göre 1 ay sonra Oxandrolone ve Primobolan dozlarını ufak miktarda artırmayı planlıyorum. Primobolan’ın E2’yi bir miktar baskıladığını biliyorum. Eğer 1 ay sonra yaptıracağım kan tahlilinde yeterli baskılanma görmezsem Arimidex başlamayı düşünüyorum. Aylık olarak kan tahlili yaptırmayı planlıyorum.
      GÜNCEL FORM:

BESLENME PLANIM:
      2800 – 3000 kcal 200 g protein 350 g karbonhidrat 80 g yağ Antrenman günlerinde karbonhidratı bir miktar artırabilirim. İlerlemeyi ölçülerime göre değerlendireceğim.
      ANTRENMAN PLANIM:
      Haftada 5 gün antrenman Antrenmanlar 3 bölge split şeklinde olacak 1 saat ağırlık antrenmanı 30 dakika kardiyo TAKVİYE GRUPLARI:
      Kreatin Protein tozu Vitaminler KAN TESTLERİM:

Planım genel olarak bu şekilde. Görüş, öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
    • Yazan: olimposyagiz
      Aşağıdaki ürünleri kullanmayı planlıyorum spor salonunda bir arkadaşım destek olmakta bu süreçte, bu ilaçlara uzağım spor yapsam ve diyet yapsam dahi kilo vermekte zorlanıyor ve kas kazanmakta güçlük çekiyorum.
      SÜRECE DAİR:
      Kalıplaşmış göbek ve bel yağlanmam var. Jinekomasti için ameliyat olacağım. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.79 cm Kg: 87 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Trenbolone Acetate Winstrol SORULARIM:
      Bu planlama yağ yakımını spor ile birlikte ileri seviyede destekler mi? Önerileriniz var mıdır? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Veyselzyyz35
      İlk kürüme girmeyi planlıyorum fakat fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Anavar Primobolan SORULARIM:
      Bu yukarıda listelediğim ürünleri nasıl kombinlememi önerirsiniz? Ekstra şunu ekle veya çıkar dediğiniz gruplar nelerdir? Konuya katılım gösteren yorum ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: NaturelGenc
      Saygı değer arkadaşlar herkese merhaba, 
      Bu sayfayı üyelik olmadan takip etmekteydim ve gerçekten herkesin birbirine ilgisini görmek beni çok sevindir. Herkes anlayışlı ve doğru yönlendirmek için tartışıp sohbet ediyor. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 23 Kilo: 99 Boy: 1.70  2 senedir spor geçmişim var. Bir ara çok güzel kilo verip 100lerden 80'e düşmüştüm ve artık o motivasyon, hırs, azim kendimde bulamıyorum. Sporu aksatmadan devam ettim ve belli kas kütlesi ,güce ulaştım. Natürel olarak değil artık bir destek almam lazım mı diye çok düşünüyorum ama çok korkuyorum. Tonlarca araştırma yaptım aslından neyin ne olduğunu biliyorum ama karşımda direkt benle muhatap olup sohbet edecek birinin olması ayrı.
      HORMON KULLANIRSAM KORKULARIM:
      Saç dökülmesi Anksiyete Psikolojik rahatsızlıklar İlaçların verdiği etkilerden dolayı sosyal hayatımın zedelenmesi İş hayatında sinirli tavırlarımın olup dengesiz hareketlerde bulunmam Hayatından birkaç sene çalması hızlı yaşlanma. Sivilce akne vs vs siz daha iyi biliyorsunuzdur. Şimdi ailesel olarak babamı corona da kayıp ettim ve 2 kardeşim 1 annem var. Tek çalışan benim. Benim üzerimde ciddi sağlık sorunları olupta onları da tek bırakmak istemiyorum. Bu konuyu benle konuşup net bir cevaba varmamı sağlar mısınız? En çok korktuğum şeylerde Ruhsal sıkıntılar ve saç dökülmesi. (İlacı bıraktıktan sonra kas kaybı ve verilen kiloların alınması. Yada tam tersi doğrumu)
      Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
    • Yazan: ieroc
      Selamlar değerli hocalarım,

Başlıktan da gördüğünüz gibi Mart ayında 20 haftalık bir küre girip Ağustos ayında bitirmeyi planlıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 192 Kg: 106 Yaş: 22 3 hafta önce 1 aylık bi tatilden döndüm. Tatil öncesinde 97 kiloydum yağ oranım 18-19du şuan 27 civarlarındadır. Marta kadar 2000 kcallık bi diyet uygulayıp olabildiğince kilomu düşüreceğim. İlk kürüm olacak ilk 8 hafta only testo gidip vücudumun tepkisini gözlemlemeyi düşünüyorum. 2.5-3 yıllık bi spor geçmişim var fakat sürekli ara vermeler yaşandı birkaç ay gidip bıraktım lakin son 10 aydır düzenli şekilde gidiyorum. Antrenman sistemimi oturttum ve aksatmadan devam ettiriyorum. Sporu hobi olarak değil daha çok hayatımın merkezine koymuş durumdayım.
      Planladığım 20 haftalık süreç şu şekilde:
      1-8 hafta 375 test-e ve 2mg reta 9-17 hafta 375 testo e ve 200mg npp 18-20 hafta 50mg EOD testo p Kürün son haftalarında ester değiştirme sebebim açıkçası pct için gereken bekleme süresini olabildiğince düşürmek fakat npp den hemen sonra ester değişimi hormonlarda dengesizlik yaratır mı decadick problem yaşama ihtimalini arttırır mı bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum.
      Elimdeki ilaçlar:
      Arimidex 5000iu hCG tamoxifen 10g testo-e Sipariş edeceklerim:
      20mg reta 2g npp testo-p clomid cabergoline (Normalde ilk siparişim sadece 20mg reta 5g testoydu kargoyu yanlış gönderdikleri için bunda sağlam bir indirim verdi satıcım. Marka ZPHC, eğer kür içerisinde ya da PCT döneminde faydalı olacaktır dediğiniz bir şey varsa bu indirimde onu da sepete atabilirim fikirlere açığım.)
      Kan testlerini Mart ayına yaklaştığım zaman vericem o zamana kadar beslenmeme ve uykuma özen göstericem. Ama 2025 Eylül ayından ve son Aralık ziyaretimden kalma birkaç defa hormon testi verdim. Sonuçlarını da aşağıya ekledim. Test sonuçlarını görünce GH adenomu olabilir diye doktor bi şüphelendi sonrasında MR çekildim baskılanma testleri yapıldı akromegaliyle alakalı herhangi bir problem yok. Aralık ayındaki testlerde E2 yi kendim talep etmiştim sebebi göğüs ucumda acıma ve psikolojik dalgalanmalardı herhangi bir şey yapmayı tercih etmedi doktorlar beslenmeden olduğunu söylediler ben de ultrason çektirip jino kontrolü yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı ve işin peşini bıraktım.
      SORULARIM:
      Kür planlamamla alakalı ne düşünüyorsunuz?
      Sizce ilk 8 hafta 1300 kalori gibi agresif bi diyet yapmak mantıklı mı?
      Eklemem ya da çıkarmam gereken bir şey var mı?
      Peptid eklemek mantıklı olur mu?  IGF-1 LR3 gibi bir peptid npp döneminde 5 hafta kullansam etkisini görür müyüm?
      KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösterip fikir, öneri ve tavsiyelerini sunan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.