Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sametcelik54

Diyet ve bulk kür günlüklerim (süreç,ilaç vb)

Önerilen İletiler

Öncelikle selam herkese,

Yaklaşık %30 yağ oranlarından %17-18’lere yaklaşık 2 yıllık bir serüven ile gelebildim. 129kg’dan şuan da 87kgya geldim.

Bu süreçte fragment hakkında araştırma yaptım ve belirli bir yağ oranına inince kullanma kararı aldım. 90kg’ya ulaşınca (2 ay kadar önce) Türkiye’den x kişisinden biolabs 176-191 ürününü alıp kullanmaya başladım. Tabii ki pek bir etki göremedim beklemedim de. İlk flakon bitince şans eseri İngiltere'den gelecek arkadaşımdan 2 flakon sipariş ettirdim direkt site üzerinden. Ürünler elime gelince üzüldüm çünkü basbaya ilk ürün orijinal değildi. Ürünü hazırlayınca jelimsi bir kıvam olurken x kişisinden aldığım üründe böyle bir durum yoktu su gibi bembeyazdı.

Velhasıl son 6 aylık süreçte diyetime aşırı dikkat ediyorum gramı gramına, kardiyolarımı günlük 40-50 dk yapıp ağırlık antrenmanlarımı yapmama rağmen haftada 0.5 kg verebiliyordum. İlk flakonu minimum dozda bitirdim ve ilginç bir şekilde bu ay 5kg verdiğimi gözlemledim. Yaklaşık 3-4 aydır her ay 2 kilo veriyordum. Şu an son flakona geçtim ve İngiltere'ye bir süre erişimim olmayacak, TR’den ürün konusunda tereddütlere düştüm.

SORULARIM:

1. Bu durumda bu peptide ara versem sizce çok mu sıkıntı olur?
  2. Düşebildiğim en düşük yağ oranına düşüp ilk gerçek kürümü yapmak istiyorum aslında bu sebeple sadece bu ürünü kullanmaya başlamıştım, sizce yanına eklenecek başka bir peptid süreci hızlandırır mı?

2 YILLIK ÖNCESİ VE SONRASI FORMUM:

f3.png.91f26883faeeb5af8d7b8336a340eff7.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dostum emeğine sağlık. İstikrarın için tebrik ederim. Biolab aldığın kişiyi biliyorum. Bende farklı bir ürün almıştım ve ürünün orjinalinin ne olduğunu bilmesem kazıklanacaktım. Nerede ürettiklerini bile öğrendim. Sahte ürün yapıyorlar çok net. Fragment konusunda çok bilgim yok ama lawless labs ürünlerini yetkili satan internet sitesinden bir kaç alışverişim oldu ve ürünler orjinal geldi. Orada yüzlerce ürün var, fragmentte var. Bir göz atabilirsin istersen.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    916

Tebrik ederim güzel yerlere gelmişsin. igf eklersen keyifli geçer. ama düşük bütçe olsun diyorsan yohimbe hlc yakışır yanına

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnoldşıngırmıngır, 11 dakika önce yazdı:

Dostum emeğine sağlık. İstikrarın için tebrik ederim. Biolab aldığın kişiyi biliyorum. Bende farklı bir ürün almıştım ve ürünün orjinalinin ne olduğunu bilmesem kazıklanacaktım. Nerede ürettiklerini bile öğrendim. Sahte ürün yapıyorlar çok net. Fragment konusunda çok bilgim yok ama lawless labs ürünlerini yetkili satan internet sitesinden bir kaç alışverişim oldu ve ürünler orjinal geldi. Orada yüzlerce ürün var, fragmentte var. Bir göz atabilirsin istersen.

Teşekkürler öncelikle, gerçekten zorlu bir süreç oluyor gerçekten parasında değilim insanları aptal yerine koymaları gerçekten çok üzücü

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba herkese iyi forumlar,

Şuan da kalori kısarak geldiğim bu yolda 1600-1700lere düştüm ve artık düşebileceğim bir kalori kalmadı. Haftalık olarak çok aktifim, düzenli kardiyolarım ve ağırlık idmanlarım var o sebeple artık vücudum çok yorgun olmaya başladı. Keza kilo vermem de 2 haftada 0,5 gibi bir konuma geldi. Araştırmalarım üzerine reverse diet mantığı ile bozulmuş? olan bu metabolizmamı maintenance kalori aralığında tutarak hem vücudumu toparlayabileceğini, hem de kalorileri fazlasıyla arttırmaya rağmen kilo vermeyi desteklediğini anlatan yazılar okudum.

Bu aşamada bu tarz bir beslenmeyi bana önerir misiniz?

örnek olması amaçlı şuan da yediklerimi, bu beslenmeye geçersem yiyeceklerimi kısaca anlatıyorum;

Güncel;

• 40g yağ
  • 120g karb
  • 200g protein

reverse ile karb yükleyerek;

• 40g yağ
  • 340g karb
  • 240g protein

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622

Belli bir süre ( 3-4 hafta ) 2400 - 2600 kalori arasında beslen vücud kendini biraz toparlasın sonra 2600 den haftalık 200 kalori kısarak tekrar diyete devam et. Bu şekilde kilo vermen tekrar hızlanır. Bu süreçte kilo  x1 gr yağ kilo x2.5 protein al. Karbı da kalan kaloriye göre dengelersin. Kalori kısmaya ilk karbtan başla 100-150 arası karb a düşünce yağ kısmaya başla. Bu şekilde 6-8 hafta devam et sonra tekrar 2-3 haftalığına kalori yükselt sonra tekrar kıs 

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar iyi günler diliyorum öncelikle herkese,

22 yaşında başladığım kilo verme serüveninde 2.yılımı bitiriyorum. 129kg obez olarak başladığım bu yolculukta ilk 1 sene biraz amatör olarak, sonraki 6 ay çok daha bilinçli, son 4-5 aydır ise peptid takviyeleri( reta + frag ) ile yağ oranımı bayağı bir düşürdüm. Şu anda 76kiloyum. Diyetim ve ağırlık antrenmanım kusursuza yakın. Biraz daha yakmam gereken yağ kaldı ama kas kütlem çok az olduğu için bu aşamadan sonra iyi bir ilerleme katedemeyeceğim için Aralık ayı itibari ile ilk kürme başlamış bulunuyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• 200 mg masteron
  • 250 mg testo
  • 300 bolde

4. HAFTA SONRASI:

• 500mg testo
  • 300masteron
  • 500 bolde

MCT GRUPLARI:

• nac600
  • lvr
  • magnezyum
  • q10
  • omega 3
  • c
  • d vitamini
  • glucosamine
  • kreatin

SORULARIM:

1. Sorum kür dozajlaması bu fizikte biri için mantıklı mı?
  2. Eklemem gereken ürün / takviye var mıdır?
  3. olarak bu süreci en az yağlanacak şekilde atlatmak istiyorum, diyetime sadık kaldığım sürece ilaçlara bağlı olarak yağ oranım yükselir mi?

GÜNCEL FORM:

0A80F713-6A44-444F-AAE8-B47E2A2A0794.jpeg 5E831F9A-C3C1-488E-BD11-4343C4A3E1B7.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    916
sametcelik54, 15 dakika önce yazdı:

Merhabalar iyi günler diliyorum öncelikle herkese,

SORULARIM:

1. Sorum kür dozajlaması bu fizikte biri için mantıklı mı?
  2. Eklemem gereken ürün / takviye var mıdır?
  3. olarak bu süreci en az yağlanacak şekilde atlatmak istiyorum, diyetime sadık kaldığım sürece ilaçlara bağlı olarak yağ oranım yükselir mi?

4.hafta diye kararlaştırdığın miktara ilk haftadan start verebilirsin.

Testo p-tren ace-mast p-yohimbie daha kulağa hoşgeldi benim için.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
  1. Klasik first cycle dozajlarının biraz üstünde bir kür yazmışsın ama çok uçuk değil.
  2. Şu anki destek takviyelerin NAC karaciğer desteği omega-3 vitaminler vs. gayet iyi.
  3. Bu kürde özellikle masteron + cardio + clean surplus varsa yağlanma ihtimalin çok çok düşük.

Kısacası yolun çok açık. Şu an tam doğru zamanda doğru fizikte doğru kürü yazmışsın. Disiplinini bozma yavaş ve temiz kilo al 2026 yazına hayvan gibi girersin. Kolay gelsin gelişmeleri yaz mutlaka.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST, 6 saat önce yazdı:

4.hafta diye kararlaştırdığın miktara ilk haftadan start verebilirsin.

Testo p-tren ace-mast p-yohimbie daha kulağa hoşgeldi benim için.

Hocam evet dozlar için ben de çok bekleyesim gelmedi onu düşünüyorum, tren ilk kür için abartı olmaz mı? 

AS1L, 3 saat önce yazdı:
  1. Klasik first cycle dozajlarının biraz üstünde bir kür yazmışsın ama çok uçuk değil.
  2. Şu anki destek takviyelerin NAC karaciğer desteği omega-3 vitaminler vs. gayet iyi.
  3. Bu kürde özellikle masteron + cardio + clean surplus varsa yağlanma ihtimalin çok çok düşük.

Kısacası yolun çok açık. Şu an tam doğru zamanda doğru fizikte doğru kürü yazmışsın. Disiplinini bozma yavaş ve temiz kilo al 2026 yazına hayvan gibi girersin. Kolay gelsin gelişmeleri yaz mutlaka.

Yorumlarınız için teşekkürler, açıkcası yemek yemekte zorlanıyorum uzunca süre sert bir diyetteydim maintenance için bile zorla yemek yiyorum ( şu an 2200 kalori alıyorum ) kardiyom her gün düzenli var, canım tatlı fast food vs de çekmediği için diyetim gayet güzel olacak gibi gözüküyor, bolde için iştah arttırır diyorlar bakalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    256

Bu testo bolde dozuyla e2 sıfırlanacaktır 500 testo 300 bolde 300 masteron deneyebilirsin masteron bazı insanlarda e2 düşürüyor bazılarında düşürmüyor eğer sende düşürüyorsa e2 yine dibi görür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Bu testo bolde dozuyla e2 sıfırlanacaktır 500 testo 300 bolde 300 masteron deneyebilirsin masteron bazı insanlarda e2 düşürüyor bazılarında düşürmüyor eğer sende düşürüyorsa e2 yine dibi görür.

küre girmeden tahlil yaptırdım e2 çok düşük çıkmıştı zaten, kürde sıkıntıya sokar mı dersiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    256
sametcelik54, 1 saat önce yazdı:

küre girmeden tahlil yaptırdım e2 çok düşük çıkmıştı zaten, kürde sıkıntıya sokar mı dersiniz

Kürde işler naturalden biraz daha farklı vurdugun testo aromatize olup e2'ye dönüşücek ama boldenone, primo, maste gibi bazı steroidler bu aromatizasyonu azaltıyor bu azalmanın miktarı kişiden kişiye değişiyo kimi insan 3:2 teso/bolde ile iyi oluyor bazısı 2:1 bazısı 1:1 yapabiliyor ilk kürüne girdiğinde anlarsın onu genel tavsiye 5:3 testo/bolde ile başlanması e2 nin yüksek kalması düşmesinden daha iyi yüksekse arimidexle düşürürsün ama sıfırlanırsa bolde miktarını azaltıp beklemekten başka çare yok.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar 2. Haftam bitiyor, 76.5kg’dan 80.5 oldum sizce bu normal mi? 2000-2200kcal arası besleniyorum haftada 5 gün 30dk kardiyo yapıyorum yemeklerimi evde kendim yapıyorum diyet ile bir sıkıntım yok. Su tutmuş olacağımın kesin farkındayım ama 2 haftalık bir sürede 4kg çok uçuk geldi ne düşünüyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selam herkese,

22 yaşında 178 boy ile 129kg başladığım fitness serüvenimi 2025 sene sonunda 75kg olarak kapattım. Kendime çok kısa süre vakit tanıdıktan sonra 77.5kg ile hayatımda ilk defa bulk’a ve küre girmiş bulunmaktayım 

Şu an 7. Haftadayım:

• testo e. 600
  • boldenon 500
  • masteron 500

her türlü koruyucu vitamin vs kullanıyorum, e2 seviyem bayağı arttı fakat ekstra bir sıkıntı yaşamıyorum ne sivilce ne bir şey. Gidişat ve form nasıl sizce? 4-5 ay minimum bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Tabi ilerleyen süreçte tren mpp gibi eklemeler de yapacağız.

Şu an 3000kcal 240g protein alıyorum.

1. sizce aşırı yağlanmadan bu süreci tamamlar mıyım?
  2. aşırı yağlanmadığım senaryoda yine de definasyona ihtiyaç duyar mıyım?

(2 sene önceki halimi, kürden önceki ve şu an güncel halimi paylaşıyorum.)

0A80F713-6A44-444F-AAE8-B47E2A2A0794.jpeg C817ABD5-4708-49E7-BCAD-0284B993400A.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ürünler hangi marka? Ve herhangi bir uyarıcı var mı? Yohimbine clen vs 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GomuGomuFuseN, 6 dakika önce yazdı:

Ürünler hangi marka? Ve herhangi bir uyarıcı var mı? Yohimbine clen vs 

Rezz kullanıyorum, yohimbine fasted cardio öncesi kullanıyorum suan ox clen yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba, Bir saat önce yazdı:

İngiltere'den temin ettiğin peptid hangi marka?

o eskide kaldı hocam baya. Biolabs kullanmıştım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bulk Kürümün 9. Haftası bitti , fazla kilo alıyorum. 

77.5 başladığım bulk küründen 9 hafta geçti ve 89.5 kiloya çıktım; suratım fazla şiş ve ödemli, bel ölçüm fazlasıyla arttı, vücut hatlarım kapandı. Çok ciddi bir beslenme uyguluyorum, 3200kcal 240g protein şeklinde bütün karb pirinç pirinç unu ve yulaf. şeker gibi şeyler zaten yok tertemiz besleniyorum. Koruyucularımın hepsi tam.

e2 seviyem fazla yükselmişti.(118) arimidex kullanmaya anca başladım, 1-2 haftaya ödemlerimin gideceğini düşünüyorum. Ama düşünmeden de edemiyorum her gün kardiyo yapıp beslenmesine ciddi dikkat eden biri nasıl kolayca yağlanabildi?

gidişat iyi mi gözüküyor? Nelere dikkat etmeliyim. Her gün 40dk kardiyo ve 6 gün antrenman yapıyorum.

• testo 600
  • masteron 600
  • boldenon 500

fotoğraflar arası tam 9 hafta var(ilk fotoğrafta ten rengim cidden çok sarıydı, şuan da iyice pembeleştim fakat tabi ışık farkı da var.)

60630D5B-6376-46D6-B952-0D60882ACCD5.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    52
gönderildi (düzenlendi)

ürün  markası ne 600 test 500 boldenoneda e2nin 120 olması çok zor boldenone boş veya test dolu olabilir ikincisi masteronun olma sebebi ne

tarihinde sven tarafından düzenlendi
yanlış yazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, Bir saat önce yazdı:

ürün  markası ne 600 test 500 boldenoneda e2nin 120 olması çok zor boldenone boş veya test dolu olabilir ikincisi masteronun olma sebebi ne

rezzlab kullanıyorum, dozajlama şu şekildeydi

• ilk 2 hafta 250 test e. 250bolde 300mast
  • 2-6 hafta 500 test e. 500bolde 500 mast
  • 6 ve sonrası güncel 600 test e 500bolde 600 mast.

kür öncesi e2 değeri  10’du o da oldukça düşüktü.

• 4. Hafta tahlilim e2 98
  • 8. hafta tahlilim e2 118, 2 gün önce itibari ile arimidexe başladım.

Masteron ldl ve e2 için aldım aslında ama o verimi alamıyorum anlaşılan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    52

normalde arotmazın düşük anladığım kadarıyla bence kullandığın boldenoneun içinde test var çünkü bu değerler zor gerçekten  masteron e2 bastırmasından ziyade hissedilir etkilerini azaltır. Mast kullanmana özellikle bu yağ oranında kullanman çok gereksiz parayı çöpe atmak olur mast 12 ve 12 yağ oranı altında etkisini tam olarak verir zaten kas kazanmından ziyade görüntü veren bi ilaç bence elindeki parti bitince farklı bi markaya yönelip devam etmelisin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, 30 dakika önce yazdı:

normalde arotmazın düşük anladığım kadarıyla bence kullandığın boldenoneun içinde test var çünkü bu değerler zor gerçekten  masteron e2 bastırmasından ziyade hissedilir etkilerini azaltır. Mast kullanmana özellikle bu yağ oranında kullanman çok gereksiz parayı çöpe atmak olur mast 12 ve 12 yağ oranı altında etkisini tam olarak verir zaten kas kazanmından ziyade görüntü veren bi ilaç bence elindeki parti bitince farklı bi markaya yönelip devam etmelisin.

Benim yağ oranım düşük aslında özellikle küre girdiğimde tartı verileri 8’i gösteriyordu. Hata payı olduğunu farz edelim 10kabul edelim, göbekli görünme sebebim 55 kilo verdikten sonra alt karın bölgemde sarkma oluştu. Düzgün bir açıda şu kiloda bile karın kaslarım bayağı gözüküyor hatta görüntüsünü bırakayım. Marka değiştirmeyi düşünüyorum evet bu kadar yüksek masteron dozuna ve bu kadar temiz beslenmeye rağmen dirty bulk yapıyormuşum gibi görünmem aşırı tribe soktu beni….

2E46A01E-E85A-4AA8-B5FE-69F4207EDE92.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    52

daha düşük duruyor ama dediğim gibi masteron kullanmana gerek yok zaten test bolde ikili e2yi yeterince kontrol altında tutar normal şartlarda herhangi bi göğüs hassasiyeti yaşadın mı ?

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaklaşık 2 aydır komple salmıştım yeniden döndüm sağlık sorunları vs derken bu sefer biraz daha işleri ciddileştirip kış yarışına kadar ortaya bişeyler çıkartmak istiyorum. 
      GEÇMİŞ KÜR GÜNLÜĞÜM: (2025)
      BESLENME DÜZENİM:
      2400 kalori civarı  45-50gr yağ 220karb  220-230 protein  KÜR İÇERİĞİM: (zphc)
      0.5 testo e (gün aşırı) 1.5ml masteron (gün aşırı) 5 günde 1 1mg reta (gün aşırı) KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 183 Kilo:89  Bel: 90 ANTRENMAN BİLGİLERİM:
      5 gün  Ppl upper lower 6 gün 35 dk yürüyüş veya bisiklet GÜNCEL FORM:

HEDEF BİLGİSİ:
      İlk başta yağ oranını olabildiğince indirmek istiyorum komple kuruduktan sonra yüklemeye gene vaktim olucak
      SORULARIM:
      Bu süreçte ne eklememi önerirsiniz? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Konuya katılım gösteren, tavsiye ve öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Tunadag26
      Merhabalar değerli hocalarım ve tecrübeli arkadaşlar,
      Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve sürecimi profesyonel bir çizgiye taşımak adına tüm detayları paylaşıyorum.
      KİŞİSE BİLGİLERİM:
      Günlük 2500 kcal (Düzenli makro takibi) SÜRECE DAİR NOTLARIM:
      ÜRÜN GÖRSELLERİM:

İLK KÜR İÇERİĞİM:
      Evogen/SP Testosteron Meditech Primobolan  Kullandım ancak ciddi yan etkilerle uğraştım. Özellikle Primo inanılmaz ödem yaptı, sık sık yüksek ateşle boğuştum ama kürden vazgeçmedim.
      YENİ KÜR PLANLAMASI HK.
      Şu an acemiliği geride bırakıp, bilen birinin rehberliğinde ve kontrollü gitmeye başladım. Değerleri stabilize etmek için 0.5ml Testo ile Cruise dozundayım. Bir sonraki faz için Optimum Overdose serisi (Testo E, Primo, Masteron, Anavar) ürünlerimi temin ettim. Forumda Optimum Overdose serisi hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum, ancak ben bu ürünleri çok güvendiğim ve referansı sağlam birinden temin ettim.
      SORULARIM:
      Bu seriyi yakın zamanda tecrübe eden var mı? Ayrıca Masteron/Anavar ekleyeceğim yeni faz için bu Cruise süresini ne kadar tutmamı önerirsiniz? FORM CHECK:

KAN TESTLERİM:

Tüm cevap, yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar
      Uzun süredir vücuda çok önem vermiyordum ama şimdi aynaya baktığımda kendimi salmış görmek zoruma gitti. Tahmini 8-10 haftalık bir definasyon sürecim olacak. Bu süreci de paylaşma isteği duydum. En son eylülde yarışmıştım, sonra da Vücuda ara verdim. İlaçları kestim, güreş bjj sporlarına başladım ve vücut geliştirme ile kombin etme isteğim var Artık yüksek kilolara çıkma ağır olma isteğim kalmadı  Bu kilolarda çok nefesim kesiliyor, tansiyonum yüksek vesaire. Bakalım 8-10 haftalık süreçte neler çıkaracağım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250mg Test E 200mg Tren E Yohimbine Clen BESLENME:
      100gr pirinç unu 60whey (antrenman sonrası) 200gr pirinç  600gr tavuk göğüs 40whey 6yumurta 4 sarılı 2 beyaz GÜNCEL FORM:

• Yazan: SERKO
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir kaç ay forumdan uzak kaldım ama tekrar döndüm mutluyum ve gururluyum umarım her şey yolundadır ve sizler iyisinizdir. Şimdi size yakında başlayacağım define kürümden bahsetmek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Trenbolone Acetate 200-300 mg Testostero Propionate 300 mg Bolddenon 500 mg Masteron 300 mg KULLANILACAK MARKA:
      Hilma biocare KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1,80 Kilom: 97  Yağ: %15 Günlüğüm hakkında dönemsel fotoğraflarla ve metinsel olarak tüm detayları bu başlık altında paylaşacağım.
    • Yazan: Thebossdianabol
      Selam dostlar, biraz fikir almak istiyorum.
      Hedefim temiz bulk, güç ve kütle artışı, kas kalitesi bozulmadan.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 22 Boy: 1.70 Kilo: 70 Yağ oranı: %14 Kür geçmişi: Yok Tansiyon: Normal KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg / hafta (20 hafta) Yanına Boldenon ZPHC + kickstart olarak Dianabol düşünüyorum Primo çok pahalı, aklımda Boldenon ile devam etmek var SORULARIM:
      Primo ile Boldenon arasındaki gerçek fark nedir? Bulkta değer mi, yoksa Boldenon yeterli olur mu? Kickstart olarak Dianabol eklemek mantıklı mı? Kan değerleri ve su tutma kontrolü nasıl olmalı? 20 haftalık Test E + Boldenon planında Tansiyon ve hematokrit başta olmak üzere hangi parametrelere dikkat etmeliyim? Aromasin özellikle uzun süreli kullanımda östrojene dikkat nasıl edilir? hangi enjektör almalıyım beybi kahverengi insülin iğnesi yeterli olur mu ? Öneriniz nedir? enjeksiyon sıklığı nasıl olmalıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.