-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Retatrutide hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Oluşturan:
zeri, in Peptid kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: rowsvip
Sitelerde araştırma yaparken bunu buldum çok ucuz ve olumlu yorumları vardı sitenin sahibinin instagram hesabına göz attım fazla refeed buldum ne kadar güvenilir emin değilim fiyatıda ucuz geldi sitenin genelindede fiyatlar normal veya ucuz şekilde
-
Yazan: zeri
Merhaba herkese,
5 aydır düzenli şekilde spor yapıyorum. Öncesinde savunma sanatları tarafındaydım. Aşırı skinny fat olarak başladığım bu süreçte yağ oranımı oldukça düşürdüm fakat bel ve karın çevresindeki yağlardan kurtulamıyorum. Disiplinimde ve diyetimde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Kalori açığında olmam nedeniyle de koyduğum ve koyacağım kütleden şüphe edecek duruma düştüm.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 21 Kilo: 72 Boy: 177 Bayadır revaçta olan mk677 + rad140 + enclo tarzı stackler ile ilgileniyorum son zamanlarda. Fakat forumdaki arkadaşlar önce yağ oranını halletmem gerektiğini söylüyor. Böyle bir durumda n'apmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir misiniz? Reta ve Yohimbine hakkında gezindim forumda aklıma yattığını söyleyebilirim, bunların sarms olmadığının da farkındayım, burada bahsetmemi engelleyen bir kural varsa başka bir konu başlığı açabilirim.
-