Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

zeri

Retatrutide hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Önerilen İletiler

zeri    0

Merhaba herkese, forumda retatrutide hakkında bir bilgi bulamadım. Yabancılarda bayağı revaçta şuan yağ yakımı adına. Var mıdır konuda bilgisi olan reta hakkında bilgilendirebilecek birisi? @metinav

Eğer reta threadı varsa da ben görmedi isem linklerseniz sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    90

Reta yeni bir ürün semaglutide daha yaygın reta henüz onaylı değil ve reçete edilemiyor semaglutide yeterli gelmezse tirzepatide reçete ediliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    683

Yağ yakmasının yanı sıra yüksek dozlarda (5mg ve üstü) alkol ve diğer madde bağımlılığına karşı etkili bir GLP-1 agonisti. Bize gelene kadar daha yolu var :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bestdop    0

En az 5-6 kisiyi baslattim mide ameliyati seviyesinde kayiplar oldu. en son kardesimde baslattim 1 ay olucak 125kg ile basladi suan 112 de.Diyet miyet yok hala yasadigi evde ne yapiliyorsa onu yiyor.Spor da yok. Baslamadan once kolestrol u 330 uzeriydi bakalim onu da duzelticegiz 2 aya.

60mg lik 10 vial olan paketi $330 civari SSA da. TR de 1-2 yerde gordum inanilmaz cilgin fiyatlara satiliyor 10mg ligi.

hectordoyle, 23.07.2025 - 23:26 yazdı:

Yağ yakmasının yanı sıra yüksek dozlarda (5mg ve üstü) alkol ve diğer madde bağımlılığına karşı etkili bir GLP-1 agonisti. Bize gelene kadar daha yolu var :D 

Bu dedigin dogru alkol bagimlisiydi kardesim bu ilacla beraber alkol kullanimini da birakti ve hic istek olusmuyormus.Ben alkol kullanmadigim icin bu konuda yorum yapamayacagim tabiki.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bestdop    0
Demon31, Bir saat önce yazdı:

siz nerdesiniz

10 yildan fazladir Los Angeles CA.

TR ye yaz sonu tatil icin geldim o sekilde getirmistim gelirken buraya.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4
hectordoyle, 7/23/2025 - 23:26 yazdı:

retanın düşük dozlarda işe yarmadığını hiç bir etki alamadığını söyleyen amerikalı youtuberlar var genelde 4-5mg ile başlıyor etkisi deniyor bende aynı şekilde deneyimlemiştim. reta veya mounjaro iştahı kesip mideyi yavaşlattığı genel olarak bişey yememe yoluna götürdüğü için alkol isteği de kesilmiş veya çok azalmış oluyor başlangıç dozlarında bile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: rowsvip
      Sitelerde araştırma yaparken bunu buldum çok ucuz ve olumlu yorumları vardı sitenin sahibinin instagram hesabına göz attım fazla refeed buldum ne kadar güvenilir emin değilim fiyatıda ucuz geldi sitenin genelindede fiyatlar normal veya ucuz şekilde

• Yazan: zeri
      Merhaba herkese,
      5 aydır düzenli şekilde spor yapıyorum. Öncesinde savunma sanatları tarafındaydım. Aşırı skinny fat olarak başladığım bu süreçte yağ oranımı oldukça düşürdüm fakat bel ve karın çevresindeki yağlardan kurtulamıyorum. Disiplinimde ve diyetimde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Kalori açığında olmam nedeniyle de koyduğum ve koyacağım kütleden şüphe edecek duruma düştüm.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 21 Kilo: 72 Boy: 177 Bayadır revaçta olan mk677 + rad140 + enclo tarzı stackler ile ilgileniyorum son zamanlarda. Fakat forumdaki arkadaşlar önce yağ oranını halletmem gerektiğini söylüyor. Böyle bir durumda n'apmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir misiniz? Reta ve Yohimbine hakkında gezindim forumda aklıma yattığını söyleyebilirim, bunların sarms olmadığının da farkındayım, burada bahsetmemi engelleyen bir kural varsa başka bir konu başlığı açabilirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.