Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

deluxes

Lab ürünü zoretanin/roaccutane var mıdır?

Önerilen İletiler

deluxes    224

Merhaba,

Tren gibi ilaçlar benim vücudumda sivilce yapmazken testosteronu yükselttiğim vakit vücudumda sivilce çıkmaya başlıyor çok fazla değil ama beni rahatsız ediyor. Doktora gitsem çok büyük ihtimal bana ilaç yazmayacak.

Daha önce lab ürünü olarak bu ilaçları veya aynı etken maddeli ilaçları kullanan var mı? Varsa marka önerisi yapabilir mi? Teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

emsalsiz    1

Birkaç doktor gezersen yazan bulursun.Bu ilaçlar toksisiteleri bastırılmış olmasına rağmen çok toksik ilaçlar. UGL'den almaman gerek bence.Adam ilaca A vitaminini basıp da verebilir sana belli olmaz nolacağı. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404

Kürde değilken bile bu ilacı kullanıp spor yaparsan böbreği eline alıyorsun önermem..  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi, 4 saat önce yazdı:

Kürde değilken bile bu ilacı kullanıp spor yaparsan böbreği eline alıyorsun önermem..  

Ben lisedeyken kullanmıştım. Sadece karaciğer enzimlerimde oynama yapmıştı başka bir şey olmamıştı. Bırakınca zaten düzelmişti. Şimdi liseye giden kardeşim benimle birlikte salona gelmeye başladı ve sonbaharda zoretanin başlayacak. Bu ilacı kullanırken spor yapmamalı mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
arnoldşıngırmıngır, 9 dakika önce yazdı:

Ben lisedeyken kullanmıştım. Sadece karaciğer enzimlerimde oynama yapmıştı başka bir şey olmamıştı. Bırakınca zaten düzelmişti. Şimdi liseye giden kardeşim benimle birlikte salona gelmeye başladı ve sonbaharda zoretanin başlayacak. Bu ilacı kullanırken spor yapmamalı mı?

Evet yapmamalı doktorunuza danışın neler olacağını söyleyecektir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnoldşıngırmıngır, 7 dakika önce yazdı:

Hocam bazı dozlarda büyüme plaklarının etken kapanmasına sebep oluyor ve çoğunlukla karaciğer böbrek destekleyicilerle kullanılıyor kullanacaksa aile hekimine nac yazdırsın  kardeşinin yüzünde aşırı sivilce izi falan yoksa başlamasın onun yerine temiz beslensin prebiyotik alsın benım akne sorunu bağırsaktan kaynaklanıyor çoğu zaman ondada öyle olabilir cilt bakımı falan yapıyorda çok katıp karıştırmasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testis torsiyonu, 13 saat önce yazdı:

Hocam bazı dozlarda büyüme plaklarının etken kapanmasına sebep oluyor ve çoğunlukla karaciğer böbrek destekleyicilerle kullanılıyor kullanacaksa aile hekimine nac yazdırsın  kardeşinin yüzünde aşırı sivilce izi falan yoksa başlamasın onun yerine temiz beslensin prebiyotik alsın benım akne sorunu bağırsaktan kaynaklanıyor çoğu zaman ondada öyle olabilir cilt bakımı falan yapıyorda çok katıp karıştırmasın

Yüzündekilerden ziyade omuz sırt kolda inanılmaz derecede var. Düzenli beslense yüzündekiler azalıyor ama vücudu bir türlü geçiremiyoruz. Kullanacağı zaman mutlaka nac ve kingsize karaciğer koruyucu alacağım zaten onlar aklımda. Ben lise zamanı kullandığım için büyüme plakalarım erken mi kapandı acaba şimdi siz söyleyince içime kurt düştü. Boy 1.70'de kaldı :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnoldşıngırmıngır, Bir saat önce yazdı:

Yüzündekilerden ziyade omuz sırt kolda inanılmaz derecede var. Düzenli beslense yüzündekiler azalıyor ama vücudu bir türlü geçiremiyoruz. Kullanacağı zaman mutlaka nac ve kingsize karaciğer koruyucu alacağım zaten onlar aklımda. Ben lise zamanı kullandığım için büyüme plakalarım erken mi kapandı acaba şimdi siz söyleyince içime kurt düştü. Boy 1.70'de kaldı :D 

Bazı araştırmalar yapabileceğini bazıları yaptığını bazıları ise yapmadığını söylüyor biraz esnek bi durum lise döneminde hareketsiz isen bazı düşük testesteron belirtileri varsa östrojen öne çıkıp plakları erken kapatmış olabilir illaki accutane bağlamamak lazım benım mesela potansıyel boyum muhtemeln 190dan fazlaydı 8. Sınıftaylen 180idim sonra aşırı yavaşladı bu yavaşlama süresince gözlemlediğim şeyler harbidende tedtesteronumun düşük olduğunu düşündürdü bana şuan 184küsürüm boy işi illaki genetik değil hormon eksikliği yoksa çoğu çocuğun boyu uzar benıö annem babam 168-170 mesela

tarihinde testis torsiyonu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
testis torsiyonu, 2 dakika önce yazdı:

Bazı araştırmalar yapabileceğini bazıları yaptığını bazıları ise yapmadığını söylüyor biraz esnek bi durum lise döneminde hareketsiz isen bazı düşük testesteron belirtileri varsa östrojen öne çıkıp plakları erken kapatmış olabilir illaki accutane bağlamamak lazım benım mesela potansıyel boyum muhtemeln 190dan fazlaydı 8. Sınıftaylen 180idim sonra aşırı yavaşladı bu yavaşlama süresince gözlemlediğim şeyler harbidende tedtesteronumun düşük olduğunu düşündürdü bana şuan 184küsürüm boy işi illaki genetik değil hormon eksikliği yoksa çoğu çocuğun boyu uzar benıö annem babam 168-170 mesela

Bu konuda ergenliğe giriş zamanıda bence ciddi önem arz ediyor. Ergenliğe erkenden girip daha lise 1'de her yerinden kıl fışkıran elemanlar çok uzamadı. Ergenliğe geç girenlerin 19-20 yaşına kadar rahat uzadığını gördüm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Bu konuda ergenliğe giriş zamanıda bence ciddi önem arz ediyor. Ergenliğe erkenden girip daha lise 1'de her yerinden kıl fışkıran elemanlar çok uzamadı. Ergenliğe geç girenlerin 19-20 yaşına kadar rahat uzadığını gördüm.

Evet aynen öyle hocam kıl biraz genetik aslında dht duyarlılığı lazım ama testo beraberinde östrojenide arttıracağından (dengelemek için aromatize olucak) erken girenlerde çoğu zaman plaklar erken kapanıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
testis torsiyonu, 3 dakika önce yazdı:

Evet aynen öyle hocam kıl biraz genetik aslında dht duyarlılığı lazım ama testo beraberinde östrojenide arttıracağından (dengelemek için aromatize olucak) erken girenlerde çoğu zaman plaklar erken kapanıyor

O biraz şans işi kimse sana net kapanır diyemez ama dediğin gibi erken girmenin illa olumsuz etkisi olur. 19 yaşında yarışmacı arkadaşım var bayadır kürde, hala plaklar açıkmış şimdi gh ile daha uzamaya çalışıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Yusufdemir1995, 19 dakika önce yazdı:

Sivilce ve akne icinmi kral 

Evet lab ürünü var mıdır zoretanin/roaccutane gibi aynı etken maddeden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    319
deluxes, Şimdi yazdı:

He o şekilde bilmiyorum ama yok diye tahmin ediyorum cünki hic duymadım illaki kulagıma gelirdi bunca zaman. Benim önerim zoretanin roaccutane kullanılması eczane ürünü direkt. Bende kullandım 19 yaşımda falandım o zamanlar valla sporda yaptım kürdeydimde her bünye bir olmayabilir ama

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    203
deluxes, 1 saat önce yazdı:

Dragon ve driada medical markalarının var driadayı tr de satan var mı bilmiyorum ama.

Tr de dragon fiyatı alıcak olursan yurt dışı fiyatı 20mg 100 tablet için 60-70 dolar civarında.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Dragon ve driada medical markalarının var driadayı tr de satan var mı bilmiyorum ama.

Tr de dragon fiyatı alıcak olursan yurt dışı fiyatı 20mg 100 tablet için 60-70 dolar civarında.

Dragon bir bulsam normal anaboliklerinide deneyeceğim :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.