Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

parabellum

Kürümün 12. hafta kan değerleri hk.

Önerilen İletiler

parabellum    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy : 1.85
  • Kg : 102

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon

Kürümün 12. haftasındayım. Son 2 haftadır Boldenon bittiği için kullanmıyorum. Testosteron Enantat da bittikten sonra 1 hafta ara verip, Testosteron Propionat, Winstrol ve Masteron içeren yeni bir kürle definisyona geçmeyi planlıyorum.

DOZAJLAMA DETAYLARI:

İlk enjeksiyona başladığımda haftalık 400 mg Testosteron Enantat ve 500 mg Boldenon kullanıyordum. Ancak daha sonra marka değiştirdiğimde, yeni Boldenon 250 mg/ml yerine 200 mg/ml olduğu için dozları 400 mg Testosteron ve 400 mg Boldenon şeklinde dengeledim. @metinav @SERKO @Askabar

SORULARIM:

• Bu sonuçlarda eksik ya da anormal bir durum var mı?
  • Varsa bu duruma karşı neler yapmam gerekir? 

NOT ve HİSSEDİLEN YAN ETKİLER.:

• Yüzümde yağlı cilt oluşumu ve sivilcelenme yer alıyor.
  • Ayrıca sol kolumun üst kısmında cilt pütürlü hâle geldi ve sürekli kaşınıyor.
  • Son günlerde genel bir yorgunluk ve halsizlik hissediyorum.
  • 2 Haziran tarihinde yaptırdığım kan tahlilinde serbest testosteron seviyem 113,2 ng/L. Referans aralığı ise, 8,7–54,7 ng/L.

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

kan1.png kan2.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.616

Burada ki kan sonuçlarına göre bir problem yok küre devam edebilirsin fakat burada bütün kan sonuçları yok. Bence wins kullanmana hiç gerek yok. Ayrıca 10. Haftada boldeyi kesmekte bence doğru bir olay değil. Artık kestiğin için bu duruma yapacak bir şey yok. Haftalık 350 prop 350 masteron al. E2 için bir şey alma 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.963

Herşey olması gerektiği gibi...Bir sorun yok tam tersine iyi gidiyorsun. Yağlanma sebebiyle sivilcelenme artabilir, pullanma deri döküntüleri yada kaşıntı, bakteriyel yük artışından olabilir, bir hekime görünebilirsin...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.057

bir sorun görünmüyor herşey gayet iyi hatta fazla iyi çıkmış sonuçların ama askabarında dediği gibi boldeyi 10.hafta kesmek daha ilaç daha yeni açılmışken çok mantıklı görünmüyor.Ayrıca kilo alımına ve boldenona bağlı akne ve sivilce olabilir çok rahatsız ediyorsa eczaden imex krem alıp kullanabilirsin

yorgunluk ve halsizlik özellikle yaz aylarında testo dalgalanmasından dolayı olabilir bu yaz kürlerinde çok yaygın bir durumdur kaliteli karboyu biraz arttır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    0

Yorumlar için çok teşekkürler, normalde dediğim gibi ben de hiç kesmek istemiyorum 15 veyahut 20 hafta duruma göre yapacaktık ama biran önce yağlardan kurtulup büyümeye öyle girmemi tavsiye ettiğinden dolayı ani bir plan değişimi oldu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    0

Konuyu hortlatıyorum arkadaşlar, 3 ay boyunca 400mg Testosteron Enanthate ve 400mg Boldenone Undecylenate kullanan ve ilk küründe olmasına rağmen bu kan değerleri normal mi? İlaçların boşluğundan şüphe ediyorum. Ek olarak bu tarz konuları hangi konu başlığı altında tartışmam gerekiyor, adminler bu konuda yardımcı olabilirler mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    40
parabellum, 28 dakika önce yazdı:

Konuyu hortlatıyorum arkadaşlar, 3 ay boyunca 400mg Testosteron Enanthate ve 400mg Boldenone Undecylenate kullanan ve ilk küründe olmasına rağmen bu kan değerleri normal mi? İlaçların boşluğundan şüphe ediyorum. Ek olarak bu tarz konuları hangi konu başlığı altında tartışmam gerekiyor, adminler bu konuda yardımcı olabilirler mi?

Formunu kür öncesi ve kür sonrası şeklinde varsa paylaşabilirsen daha net cevap alabilirsin. Yüzünü gizleyerek tabi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.159
parabellum, 33 dakika önce yazdı:

Laboratuvar kategorisi var oradaki konuların çoğu öyle içine girip okursa  anlarsin. Test sonuçlarınla. Ama yine bu konudan devam edebilirsin zaten  o kategoride ve bu amaca hizmet eder. Zaten Burak hoca gereksiz konuları yanlış açılan konuları düzenliyor yardımcı olur hata yaparsaniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    0

kan1.thumb.png.ea4cda4857acb7b6ac51539e994db3f1.pngkan2.png.8baf91c57f967abca37a02228564707a.png

Merhabalar, haftalık 300mg Test Prop

200mg Masteron

30mg Winstrol almaktayım, 19 ağustosta küre başladım ve bu kan testleri 22 Ağustosa ait.

İlaç acaba underdosed mu? Ek olarak bazı testlerim eksik, onlarıda belirtme şansınız varsa harikulade olur. Belkide eksik değil bilmiyorum :D

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    0

bunuda eklemek istedim herhalde yukarıda çıkmadı, hep çevremde duyuyorum şöyle gücümüz artıyor şöyle sertis balyoz gibi hissediyorum diyorlar. belki ben beklentiyi çok arttırdım veya istediğim hissiyatı bu dozlar vermedi. emin olamadığım için underdosed diye mi düşündüm. ek olarak ereksiyon sorunu yaşıyorum, belkide tamamen psikolojiktir. ben niyeyse çok takıyorum bu ilaçlar sağlam mı değil mi gibisinden.

IMG_1095.jpeg

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    0

Bu hafta kürümde 150 mg Trenbolone Acetate kullanmaya başladım. Şu ana kadar belirgin bir etki görmedim. Enjeksiyon sırasında öksürük olmadı, gece terlemem yok ama normalden çok daha fazla terlediğimi fark ettim. Agresyonumda da bir artış yok. Gerçi trende daha üçüncü enjeksiyonum ve kullandığım marka Dragon Pharma.

Sizce şu an bunlar normal mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    193
parabellum, 6 saat önce yazdı:

Bu hafta kürümde 150 mg Trenbolone Acetate kullanmaya başladım. Şu ana kadar belirgin bir etki görmedim. Enjeksiyon sırasında öksürük olmadı, gece terlemem yok ama normalden çok daha fazla terlediğimi fark ettim. Agresyonumda da bir artış yok. Gerçi trende daha üçüncü enjeksiyonum ve kullandığım marka Dragon Pharma.

Sizce şu an bunlar normal mi?

Bekle dostum 3 hafta da gözle görünür değişik olması lazm tabi senin beslenme antreman durumu da onemli amaç definasyon mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Dostum ilk yorumundan başlıyorum. Sonuçlarına @metinav hoca’da dahil herkes her şey yolunda demiş ancak ben sonuçlarına baktığımda boldenon’ün çalıştıgına pek inanmadım neden? Çünkü östrojen olması gerek yerde ayrıca hgb hiç yükselmemiş ve karaciğerde iyi duruyor. Tabikide herkeste her ilaç aynı yan etkileri yapmaz ancak 3’ünün birden iyi olması bende o ilacın boş olduğu hissini uyandırdı. 29 Ağustosta yine aynı sonuçları yüklemişsin ve demişsin ki, kürüme 19 ağustosta başladım bu sonuçlar 22 ağustosa ait ama sen aynı sonuçları 13 temmuzdada yüklemişsin. İlk küründe ne kadar kas kütlesi ekleyebildin ki hemen definasyon yapma isteğinde bulundun? Zaten yaşın çok küçük daha ilaçların ne olduğunuda tam bilmiyorsun. Vücudunun kürle topladığı suyu kardiyo ilede rahatlıkla atabilirdin. Cruise yapmak yerine definasyona neden yöneldin? Ayrıca sen ne bi fiziğini paylaşmışsın ne öncesi sonrasını paylaşmışsın, tren eklediğin için yorum istiyorsun. Dostum bakın yaşınız çok genç. Ömrümüzü bu ilaçlar geçirmek zorunda değiliz. Önceliğimiz hayatımız ailemiz ve sağlıklı bir spor hayatı olmalı. İlk küründe ateşle oynuyorsun. Lütfen yavaş ilerleyin. Tek sorunumuz yumurtalarımız çalışıp çalışmaması değil. Kalp böbrek karaciğer ve diğer organlarımızla ciddi bir problem yaşadığımız zaman ömür hayatımız boyunca bu ilaçları kullanamayız ve hep bir tarafımız eksikmiş gibi yaşamak zorunda kalırız. Canım kardeşim şimdi sen trenin etkileri başlamadan bi bırak. Bütün tahlillerini ve dönem dönem fotoğraflarını detaylı bir şekilde paylaş buna göre elimizden geldiğince sana yardımcı olalım. Hem daha iyi bir fiziğe hemde daha sağlıklı bir vücuda belki daha düzgün bir şekilde ulaşmana yardımcı oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: rawbb
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 cm Kg: 76 KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)
      Testosteron Propionate 300mg Masteron Propionate 300mg KAN TESTLERİM:

Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?
    • Yazan: Farkedmez
      Merhaba herkese,
      10 kasımdan bu yana kürdeyim.
      KÜR İÇERİĞİM: (9. haftasındayım)
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg KULLANDIĞIM MARKALAR:
      Aburaihan Pharmaceutical (Testosteron - aktif kullanıyorum) Overdose (Memnun kalmadım) Zphc (Boldenon - aktif kullanıyorum) Rezz lab. (Memnun kalmadım) SORULARIM:
      Hemogram değerlerim referans değerimin az üstünde bu kadar düşük olması normal mi? Yoksa ilaç orijinal değil mi? Marka değiştirdiğim için dolu ilaç olmasına rağmen daha açılmadı mi? 400 boldenone alırken değerlerim ortalama ne seviyede olmalı ne beklemeliyim? KAN TESTLERİM:

• Yazan: cetinceviz
      Merhabalar ,
      İlk enjeksiyonumu 2025/10. ayda yaptım. 2026/1. ay itibariyle tekrar kan testi verdim. Bu kan testini vermemdeki asıl amaç sol göğsümdeki batma hissiyatından ve duygu durum değişikliklerinden dolayı e2den şüphelendim. Fakat test sonucunda e2 bolde'nin etkisi üzerine beklenen şekilde baskılanmış gibi görünüyor. Test sonuçları doğrultusunda SHBG düşük çıkmasından yola çıkarak dozlarım ve kullandığım ürünler hakkında kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. Gelişim konusunda da memnun olduğum söylenemez. İlk enjeksiyondan bu zamana 4 KG bir tartı artışı oldu ,hatlarım kaybolmaya başladı, güç artışı fazla değil.
      PSA değerimin yüksek olmasından dolayı üroloji randevusunu aldım.
      SORULARIM:
      Kür içerisinde olağan bir durum mudur ?  Kür planlamasında bir değişiklik yapmalı mıyım ? Bu süreç olağan mı ? MEVCUT KÜR PLANLAMASI HK:
      Testosteron Enanthate 450 mg  Boldenon 450 mg  MEVCUT TAKVİYELER:
      OMEGA 3  MULTİVİTAMİN D VİTAMİNİ ( EKLENECEK) MAGZENYUM (EKLENECEK) KİŞİSEL BİLGİLER:
      Boy 1.80 Kilo 80 Yaş 27 Yağ oranı : %16-17 KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.