Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BBurak

Testosteron+boldenon ilk kür günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

BBurak    272

Selam dostlar,

Yaklaşık 2 senedir forumda aktifim. Daha önce bir SARMs kürü deneyimim olmuştu ama bu sefer daha ciddi ve planlı bir şekilde ilk enjeksiyon kürüne başlıyorum.

Önce kendimi tanıtayım:

• Boy: 178 cm
  • Kilo: 89 kg
  • Spor geçmişi: 2017’den beri ağırlık antrenmanları, öncesinde çocuklukta yüzme ve taekwondo geçmişim var.

Mesleğim gereği bu spora istikrarlı şekilde tutunmak hep zor oldu; 7-8 yıldır hep "başla-bırak" döngüsünde ilerledim. Ama bu süreci artık bilinçli bir şekilde, hem fiziksel hem mental anlamda hazır olarak başlatıyorum.

Başlamadan önce:

• Formu toparladım
  • Ağırlıkları rayına soktum
  • Ailevi ve psikolojik yükleri çözdüm
  • Maddi-manevi altyapıyı hazırladım

Kür içeriğim:

• Testosteron
  • Boldenon

Planım:

• Düşük dozlarla 20 haftalık bir süreç
  • Düzenli kan değerleri takibi
  • Gerekli destek ürünlerini eksiksiz kullanmak
  • Süreci sizlerle paylaşmak ve geri bildirimlerinizi almak

Kullanacağım marka: 

• ZPHC

Tüm kan değerlerim şimdilik temiz. Artık içimde kalan o hevesi gerçekleştirme zamanı geldi.
Yorum, öneri, eleştiri – her şeye açığım.

Saygılar, sevgiler. :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Cesim    0

Hocam hayırlı olsun fakat zphc için çok kötü yorumlar okudum sahtelerinin çok olduğu konusunda. iyi cesaret etmişsiniz.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Cesim, 3 dakika önce yazdı:

Hocam hayırlı olsun fakat zphc için çok kötü yorumlar okudum sahtelerinin çok olduğu konusunda. iyi cesaret etmişsiniz.

Ürün tercihim konusunda iki seçeneğim vardı: Güvenilir bir kaynaktan yerli ürün almak ya da 1. elden ZPHC temin etmek. Tedarik ettiğim kişi, sektörde oldukça bilinen ve genellikle yarışmacı düzeyindeki sporculara ürün sağlayan biri. Ürünleri sadece referansla veriyor ve ben de tanınmış bir pro yarışmacı aracılığıyla ulaştım. Forumda bu kişiyi tanıyan çok az kişi olduğunu düşünüyorum, sadece birkaç değerli ve tecrübeli üye dışında. Yine de biraz şans işi 6-8 haftalarda test yapacağım o zaman doluluğuna bakarız. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    65

İsteğe bağlı temiz dediğin kan testlerini ve formunu da ekleyebilirsin. Vlog tarzında olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61

hayırlı olsun, sağlıklı ve başarılı bir kür geçirmeniz dileğiyle. 

ilaç markası olarak inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın hocam. çalışan ilacı bulana kadar 3 marka değiştirip dolandırıldım 😄 10 hafta kadar dolandırılma kürü yaptım resmen 😄

en temiz en garanti yol, sol alt wp butonu. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Komutan, 21 dakika önce yazdı:

İsteğe bağlı temiz dediğin kan testlerini ve formunu da ekleyebilirsin. Vlog tarzında olur.

Hocam formum ve kan değerlerim geçmiş gönderilerde olduğu için buraya da yığmak istemedim. Daha çok ilaçtan 6 hafta sonraki form ve kan değerleri ve aralarındaki farka bakarız. Teşekkür ederim yorumun için.

Jöhtürk, 19 dakika önce yazdı:

hayırlı olsun, sağlıklı ve başarılı bir kür geçirmeniz dileğiyle. 

ilaç markası olarak inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın hocam. çalışan ilacı bulana kadar 3 marka değiştirip dolandırıldım 😄 10 hafta kadar dolandırılma kürü yaptım resmen 😄

en temiz en garanti yol, sol alt wp butonu. 

Kesinlikle katılıyorum hocam. Teşekkürler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404

Seni sarms kürlerinden beri takip ediyorum umarım her şey gönlünce olur işleri rayına oturtmana sevindim. Öncesinde güncel form gelirse çok iyi olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272

Herkese tekrardan selamlar. Bu hafta 2. enjeksiyonumu oldum. Sürece 320 mg testosteron + 250 mg boldenon ile başlamıştım. Fakat yağ yakım süreci geçireceğim için, ilk 4-5 hafta 200 mg testosteron ve 100-125 mg boldenon ile devam etme kararı aldım. 2. enjeksiyonumu da buna göre yaptırdım. 

Şu an boldenonu arttırmak istiyorum. Testosteronu 200 mg’da sabit tutup, boldenonu 250 mg seviyesine çekebilir miyim? E2 açısından bir sıkıntı yaşarsam testosteronu artırabilirim fakat mevcut yağ oranımla bu sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Halihazırda kür öncesi tam kan ve idrar tahlilleri dahil olmak üzere check-up yaptım. Bir sorun yok. Beslenme ve kardiyo düzenim oturmuş bir şekilde ilerliyorum sadece kafamı ilaç protokolü kurcalıyor.

İki enjeksiyon da haftada 1 olmasına rağmen, ilaca ek olarak 1 ml Evigen de çektirdim. Sağlık kabininde vurduruyorum. Ödemi, apseyi geçtim, neredeyse ağrı bile yaşamadım diyebilirim: sanırım evigen ve biraz genetik şans bu konuda işe yaradı :).  Soğuk ölçümler:

• Omuz: 123 
  • Göğüs: 103
  • Bel: 96 
  • Kalça: 103 
  • Üst Bacak: 59
  • Boyun: 38
  • Calf: 38 
  • Kol: 42 
  • Yağ oranı: %25-30. Ek olarak boyum 178 kilom 90.

Kısaca: 200 testo 250 boldenon sorun olur mu ? Definisyon sürecime 500 mg matofin eklemem konusunda yorumunuz ne olur? @Diver @rastlantisal 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272

Selamlar yaklaşık 25 günlük testosteron, boldenon kürü uyguluyorum. Dozlarım 200 testo e. 250 boldenon şeklinde. Natural haldeyken total testom 315 civarındaydı, sizce ilaçlar underdose olabilir mi?

Enjeksiyondan 2 gün sonra tahlil verdim. 

1.png 2.png 3.png 4.png

Diver, 01.06.2025 - 23:40 yazdı:

Dostum o kadar anlatmışsın eline sağlık ama fotoğraf istiyoruz sende biliyorsun :) Bu yağ oranında ben kür önermiyorum. Östrojen dengesini hele de ilk kür deneyiminde sağlamak zor olacaktır.  Dozlar düşük fakat östrojen fırlayadabilir yerlerede inebilir. Ayrıyeten definasyonda özellikle boldenon iştah açıp seni çok zorlayabilir. Herkeste açacak diye bir şey yok tabi. Doğru planlanmış bir diyet ile matofine ihtiyacın olacağını sanmıyorum :)

Güncel form ve kan değerlerini paylaştım hocam yorumları bekliyorum. @Diver 

WhatsApp Görsel 2025-06-21 saat 18.09.47_d967d800.jpg WhatsApp Görsel 2025-06-21 saat 18.09.48_97073612.jpg WhatsApp Görsel 2025-06-21 saat 18.09.48_97437eb5.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    29

Hasta oldun mu yakinda vucudunda crp degeri referans üzerinde iltihap hastalik bisey var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
eaheryerdr, 12 dakika önce yazdı:

Hasta oldun mu yakinda vucudunda crp degeri referans üzerinde iltihap hastalik bisey var

Hocam hafif kırgınlık vardı. Bir de geçen enjeksiyon evigensiz vurdum: ödem yaptı, 1 haftada geçti onun dışında bir sıkıntım yok. Diğer değerler ve form hakkında düşüncen nedir hocam? Diyete girmem lazım ama saçma sapan bir İştah düzeyine sahibim kaloriyi biraz kısınca elim abur cubura kayıyor o yüzden 2 haftadır karbı 400 e yakın alıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    29
BBurak, 22 saat önce yazdı:

Hocam hafif kırgınlık vardı. Bir de geçen enjeksiyon evigensiz vurdum: ödem yaptı, 1 haftada geçti onun dışında bir sıkıntım yok. Diğer değerler ve form hakkında düşüncen nedir hocam? Diyete girmem lazım ama saçma sapan bir İştah düzeyine sahibim kaloriyi biraz kısınca elim abur cubura kayıyor o yüzden 2 haftadır karbı 400 e yakın alıyorum.

Valla yağ oranin yüksek ben bu boldenon küründe yağ yaka yaka gittim cardio ekledim hergun cardiom var onca kür yaptim ama boldenon testoda 9yillik araliksiz kariyerimin en iyi formu geldi tek fark cardioydu bu sekilde belki yine daha iyiydi formum ama yag oldugu icin uzerimi cikardigimda boş spor yapmamis gibi duruyordum tsort vs kol 45 48 arasi gezdigim dönemler oldu suan kollar omuzlar damar damar o yüzden bulk gibi dusuncen olmasin karnin doyacak kadar ye proteinini tamamla yeterli ben yillarca bu hataya düştüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
eaheryerdr, 21 dakika önce yazdı:

Valla yağ oranin yüksek ben bu boldenon küründe yağ yaka yaka gittim cardio ekledim hergun cardiom var onca kür yaptim ama boldenon testoda 9yillik araliksiz kariyerimin en iyi formu geldi tek fark cardioydu bu sekilde belki yine daha iyiydi formum ama yag oldugu icin uzerimi cikardigimda boş spor yapmamis gibi duruyordum tsort vs kol 45 48 arasi gezdigim dönemler oldu suan kollar omuzlar damar damar o yüzden bulk gibi dusuncen olmasin karnin doyacak kadar ye proteinini tamamla yeterli ben yillarca bu hataya düştüm

Eyvallah. Haftaya, sürece bir 8 haftalık Ox ekleyip 8 hafta boyunca formun dibini ciddi şekilde kazıyacağım. Zaten yeterli kas kütlem olduğunu düşünüyorum; inşallah daha da iyi olacak. Yaklaşık 1 aydır 80 dakika aralıksız kardiyo yapıyorum ama kalori yüksekti. Bu hafta hiç kardiyo yapmayıp vücudu biraz dinlendireceğim. Kaloriyi düşürüp haftaya gazı açarım.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272

Selam herkese,

Kürümde bazı yeni düzenlemeler yaptığım için konuyu güncellemek istedim.

Yaklaşık 9 haftadır haftalık olarak:

• 280 mg Testosteron Enanthate

• 225 mg Boldenone

• 30–40 mg Oxandrolone (günlük)

şeklinde ilerliyordum.

Bu dozları aşağıdaki şekilde güncelledim:

• 400 mg Testosteron Enanthate

• 400 mg Boldenone

• 150 mg Trenbolone Acetate

• 30 mg Oxandrolone (birkaç gün daha devam edecek)

• 50 mcg Clenbuterol

• 12.5 mcg T3 (Tiromel)

Oxandrolone’a 6–7 gün daha devam edip sonlandıracağım. Kalan ilaçlarla yola devam edeceğim. Clenbuterol ve Tiromel’i piramit dozlama şeklinde kullanıp, yaklaşık 35–40 gün sonunda Trenbolone ile birlikte keseceğim.

Sonrasında yalnızca 400 mg Testo + 400 mg Bolde ile biraz recomp (yağ yakarken kas koruma/kazanma) yapmayı, ardından 125 mg Testosteron cruise dozuna geçmeyi planlıyorum.

Son 23 gündür karbonhidrat döngüsü (carb cycling) uyguluyorum ve haftada 5–6 gün antrenman yapıyorum. Her antrenman sonrası sabit olarak 40–50 dakika kardiyo ekliyorum.

Ayrıca sabahları uyarıcılarımı alıp aç karna 50 dakika kardiyo yapıyorum. Günlük 15.000 adıma ulaşmak için duruma göre dışarıda yürüyüş yapıyor ya da eksik kalan kısmı evde kondisyon bisikleti ile tamamlıyorum.

Planım bu şekilde. Her türlü fikir, eleştiri ve yapıcı yorumlara açığım. Sizleri seviyorum. 🙏

WhatsApp Görsel 2025-07-25 saat 14.40.57_9f38f736.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarıyla süreç çok iyi gidiyor. Kardiyolar beslenme vs herşey planlı. Umarım istediğin değişimi yakalarsın. Merak ettiğim şey boldenone ve trenbolonu birlikte kullanmak mantıklı mı; ikisi de kalbi ve kolesterolü kötü etkiliyor, birlikte zor olmaz mı biraz?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
bedirhanselim, 9 saat önce yazdı:

Anladığım kadarıyla süreç çok iyi gidiyor. Kardiyolar beslenme vs herşey planlı. Umarım istediğin değişimi yakalarsın. Merak ettiğim şey boldenone ve trenbolonu birlikte kullanmak mantıklı mı; ikisi de kalbi ve kolesterolü kötü etkiliyor, birlikte zor olmaz mı biraz?

Planı sertleştirene kadar geçirdiğim 7-8 hafta mg bakımından çok hafifti ayrıca zaten doğal olarakta tansiyonu normalin bir tık altında birisiyim. Düzenli kan bağışçısıyım. Bu süreçte de günaşırı coraspin alıyorum. Kan değerlerim temiz çıktğı ve vücudum ilaçları çok aromatize etmediği için rahatlıkla da doz ya da ilac eklemesi yapabildim. 4 haftada 9. 5 kilo vererek belimi 10 cm kadar incelttim. Süreç çok iyi ilerliyor vücudumda gözle görülür değişim oldukça konuyu güncellerim, teşekkür ederim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak, 40 dakika önce yazdı:

Planı sertleştirene kadar geçirdiğim 7-8 hafta mg bakımından çok hafifti ayrıca zaten doğal olarakta tansiyonu normalin bir tık altında birisiyim. Düzenli kan bağışçısıyım. Bu süreçte de günaşırı coraspin alıyorum. Kan değerlerim temiz çıktğı ve vücudum ilaçları çok aromatize etmediği için rahatlıkla da doz ya da ilac eklemesi yapabildim. 4 haftada 9. 5 kilo vererek belimi 10 cm kadar incelttim. Süreç çok iyi ilerliyor vücudumda gözle görülür değişim oldukça konuyu güncellerim, teşekkür ederim. 

Tekrardan başarılar o zaman. Değişim zaten paylaştığın Side chest pozundan belli oluyor. Tren açıldıktan sonra her gün daha da iyi olacaksın. Coraspin'i MCT ürünü olarak tavsiye eder misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
bedirhanselim, 4 saat önce yazdı:

Tekrardan başarılar o zaman. Değişim zaten paylaştığın Side chest pozundan belli oluyor. Tren açıldıktan sonra her gün daha da iyi olacaksın. Coraspin'i MCT ürünü olarak tavsiye eder misin?

Eğer vücuttaki kan miktarını arttıracak, koyuluğunu arttıracak ilaçlar yoksa, tansiyon problemi vs yoksa tavsiye etmem. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272

Bi dönüm noktasına daha ulaştığımı düşündüğüm için konuyu güncelleme kararı aldım. En son yazdığım planlamadan bu yana tek değişiklik T3’ün 25 mcg’e çıkması oldu. Yaklaşık 6 haftalık bir definisyon süreci geçirdim; ilk 4 haftada 8 kilo, son 2 haftada ise 2 kilo verdim. Sonlara doğru kalorileri biraz artırmak zorunda kaldım çünkü açlık artık fazla bastırmaya başlamıştı.

Şu an güncel kilom 83. Bundan tam 3 ay önce spora dönüş yapıp ilk enjeksiyonumu olmuştum. Açık konuşayım, artık zamanımın daraldığını ve yaşımın ilerlediğini düşündüğüm için “önce yağ yakayım, toparlanayım” gibi bir sürece girmeyi mantıklı bulmadım. Baştan beri bu süreci kürle yöneteceğimi biliyordum ve sağlığımı mümkün olduğunca koruyarak elimden geleni yaptım.

Diyetin ve ilaçların sonuna geldiğim için şu an dozları bugün itibari ile biraz düşürdüm ve proviron ekledim 

•  80 mg Testosteron (EOD)

• 50 mg Boldenon (EOD)

• 30 mg Tren Ace (EOD)

• T3 ise hâlâ 25 mcg (ED)

• 25 mg proviron (ED)

• 50 mcg clen (ED)

Yanında diğer uyarıcılar da aynı şekilde devam ediyor. Şu ana kadar vücudum ilaçların yan etkilerini gayet iyi tolere etti, aromatazla ilgili bir problem yaşamadım; 12 haftadır AI kullanmaya ihtiyaç duymadım.

Askerden döndükten sonra rezil halde olan formumu toparlamış olmak benim için büyük bir motivasyon oldu. Bu süreci noktaladıktan sonra hedefim 750 mg Testosteron + 600 mg Deca ile 3-4 aylık daha agresif bir büyüme planı yapmak.

Biraz sohbet, biraz da öneri-eleştiri almak için güncellemeyi paylaşmak istedim. Selamlar, sevgiler.

93376701-9798-4375-a7b7-39cb65f9f419.jpg 82cb92ea-0b6b-4d7b-bb93-e6b84f04e34a.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    146

600 mg deca fazla bence yanına ya primo ya boldenone ekle deca dick olma sonra

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Testocu, 3 dakika önce yazdı:

600 mg deca fazla bence yanına ya primo ya boldenone ekle deca dick olma sonra

Deca Dick prolaktin kaynaklı bir sorun değil mi, boldenonun ne gibi bir faydası olacak buna? Boldenon bende 1:1 kullanımda e2 yi referans altına düşürdü Kürün 4-5. Haftalarından sonra eklem ağrıları yüzünden doğru düzgün üst vücut antrenmanı bile yapamadım ağrı kesicilerle krem ve jellerle idman yaptım resmen o yüzden boldenon korkutuyor biraz. Hem bulk küründe  aromatizasyonunda sorun olmaz diye düşünüyorum enjeksiyon günleri yarım arimidex cuma enjeksiyon gecesi de yarım tablet dostinex düşünüyorum. 4. Hafta dolunca e2, prolaktin bakarım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    146

kaç mg boldenone almıştınız efendim 400 mg kullanmıştım hiç eklem agrısı olmamıştı bende

tarihinde Testocu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Testocu, Şimdi yazdı:

kaç mg boldenone almıştınız efendim

400

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Testocu, 2 dakika önce yazdı:

bir yalnışlık  olmasın wisntrol yapar diye biliyorum eklem agrısı

Hocam hayatımda hiç wins kullanmadım daha ilk kürüm zaten kullandığım her ürünü girdim konuya. Düşük e2 ve ağır antrenmanlar neticesinde ben kendi kendimi sakatladım. Bi yandan eksikliklerime ve bacaklara odaklanmış oldum ön/arka diye ayırdım haftada 4 gün bacak 2 gün üst vücut çalışıyorum zaten bu süreçte kas eklemem pek mümkün değil ekstrem Bi diyet yapmıştım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Nemutlu112
      Merhabalar arkadaşlar, nasaılsınız?
      3 aylık bir sürece girmeyi planlıyorum ve bu süreci burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu benim ilk kürüm olacak. Temel olarak bazı şeyler öğrendim, ancak bu topluluk sayesinde kendimi bu konuda geliştirmeye devam edeceğime inanıyorum. Hipoganadizim hastasıyım 3 haftada 1 sustanon 250 enjekte oluyorum.Bu sürece başlayacağım için 25 gündür ilaç almadım.Alt değerimin yüksek olmasının sebebi son zamanlarda çok alkol kullandım kan verdiğim süreçtede kullanmaya devam ediyordum bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.Kan fazlalığımın olduğunu söylediler en yakın zamanda kan vereceğim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM
      Boy: 184 cm Kilo: 75 kg Bel çevresi (en kalın yer): 90 cm Omuz: 119 cm Kol: 35.5 cm KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg zhpc test e. 300 mg zhpc primobolan 30 mg Brighton oxandrolone Dozları haftada 2 ye böleceğim. Kan değerlerime göre 1 ay sonra Oxandrolone ve Primobolan dozlarını ufak miktarda artırmayı planlıyorum. Primobolan’ın E2’yi bir miktar baskıladığını biliyorum. Eğer 1 ay sonra yaptıracağım kan tahlilinde yeterli baskılanma görmezsem Arimidex başlamayı düşünüyorum. Aylık olarak kan tahlili yaptırmayı planlıyorum.
      GÜNCEL FORM:

BESLENME PLANIM:
      2800 – 3000 kcal 200 g protein 350 g karbonhidrat 80 g yağ Antrenman günlerinde karbonhidratı bir miktar artırabilirim. İlerlemeyi ölçülerime göre değerlendireceğim.
      ANTRENMAN PLANIM:
      Haftada 5 gün antrenman Antrenmanlar 3 bölge split şeklinde olacak 1 saat ağırlık antrenmanı 30 dakika kardiyo TAKVİYE GRUPLARI:
      Kreatin Protein tozu Vitaminler KAN TESTLERİM:

Planım genel olarak bu şekilde. Görüş, öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
    • Yazan: olimposyagiz
       Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki ürünleri kullanmayı planlıyorum spor salonunda bir arkadaşım destek olmakta bu süreçte, bu ilaçlara uzağım spor yapsam ve diyet yapsam dahi kilo vermekte zorlanıyor ve kas kazanmakta güçlük çekiyorum.
      SÜRECE DAİR:
      Kalıplaşmış göbek ve bel yağlanmam var. Jinekomasti için ameliyat olacağım. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.79 cm Kg: 87 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Trenbolone Acetate Winstrol SORULARIM:
      Bu planlama yağ yakımını spor ile birlikte ileri seviyede destekler mi? Önerileriniz var mıdır? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Veyselzyyz35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girmeyi planlıyorum fakat fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Anavar Primobolan SORULARIM:
      Bu yukarıda listelediğim ürünleri nasıl kombinlememi önerirsiniz? Ekstra şunu ekle veya çıkar dediğiniz gruplar nelerdir? Konuya katılım gösteren yorum ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: NaturelGenc
      Saygı değer arkadaşlar herkese merhaba, 
      Bu sayfayı üyelik olmadan takip etmekteydim ve gerçekten herkesin birbirine ilgisini görmek beni çok sevindir. Herkes anlayışlı ve doğru yönlendirmek için tartışıp sohbet ediyor. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 23 Kilo: 99 Boy: 1.70  2 senedir spor geçmişim var. Bir ara çok güzel kilo verip 100lerden 80'e düşmüştüm ve artık o motivasyon, hırs, azim kendimde bulamıyorum. Sporu aksatmadan devam ettim ve belli kas kütlesi ,güce ulaştım. Natürel olarak değil artık bir destek almam lazım mı diye çok düşünüyorum ama çok korkuyorum. Tonlarca araştırma yaptım aslından neyin ne olduğunu biliyorum ama karşımda direkt benle muhatap olup sohbet edecek birinin olması ayrı.
      HORMON KULLANIRSAM KORKULARIM:
      Saç dökülmesi Anksiyete Psikolojik rahatsızlıklar İlaçların verdiği etkilerden dolayı sosyal hayatımın zedelenmesi İş hayatında sinirli tavırlarımın olup dengesiz hareketlerde bulunmam Hayatından birkaç sene çalması hızlı yaşlanma. Sivilce akne vs vs siz daha iyi biliyorsunuzdur. Şimdi ailesel olarak babamı corona da kayıp ettim ve 2 kardeşim 1 annem var. Tek çalışan benim. Benim üzerimde ciddi sağlık sorunları olupta onları da tek bırakmak istemiyorum. Bu konuyu benle konuşup net bir cevaba varmamı sağlar mısınız? En çok korktuğum şeylerde Ruhsal sıkıntılar ve saç dökülmesi. (İlacı bıraktıktan sonra kas kaybı ve verilen kiloların alınması. Yada tam tersi doğrumu)
      Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
    • Yazan: ieroc
      Selamlar değerli hocalarım,

Başlıktan da gördüğünüz gibi Mart ayında 20 haftalık bir küre girip Ağustos ayında bitirmeyi planlıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 192 Kg: 106 Yaş: 22 3 hafta önce 1 aylık bi tatilden döndüm. Tatil öncesinde 97 kiloydum yağ oranım 18-19du şuan 27 civarlarındadır. Marta kadar 2000 kcallık bi diyet uygulayıp olabildiğince kilomu düşüreceğim. İlk kürüm olacak ilk 8 hafta only testo gidip vücudumun tepkisini gözlemlemeyi düşünüyorum. 2.5-3 yıllık bi spor geçmişim var fakat sürekli ara vermeler yaşandı birkaç ay gidip bıraktım lakin son 10 aydır düzenli şekilde gidiyorum. Antrenman sistemimi oturttum ve aksatmadan devam ettiriyorum. Sporu hobi olarak değil daha çok hayatımın merkezine koymuş durumdayım.
      Planladığım 20 haftalık süreç şu şekilde:
      1-8 hafta 375 test-e ve 2mg reta 9-17 hafta 375 testo e ve 200mg npp 18-20 hafta 50mg EOD testo p Kürün son haftalarında ester değiştirme sebebim açıkçası pct için gereken bekleme süresini olabildiğince düşürmek fakat npp den hemen sonra ester değişimi hormonlarda dengesizlik yaratır mı decadick problem yaşama ihtimalini arttırır mı bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum.
      Elimdeki ilaçlar:
      Arimidex 5000iu hCG tamoxifen 10g testo-e Sipariş edeceklerim:
      20mg reta 2g npp testo-p clomid cabergoline (Normalde ilk siparişim sadece 20mg reta 5g testoydu kargoyu yanlış gönderdikleri için bunda sağlam bir indirim verdi satıcım. Marka ZPHC, eğer kür içerisinde ya da PCT döneminde faydalı olacaktır dediğiniz bir şey varsa bu indirimde onu da sepete atabilirim fikirlere açığım.)
      Kan testlerini Mart ayına yaklaştığım zaman vericem o zamana kadar beslenmeme ve uykuma özen göstericem. Ama 2025 Eylül ayından ve son Aralık ziyaretimden kalma birkaç defa hormon testi verdim. Sonuçlarını da aşağıya ekledim. Test sonuçlarını görünce GH adenomu olabilir diye doktor bi şüphelendi sonrasında MR çekildim baskılanma testleri yapıldı akromegaliyle alakalı herhangi bir problem yok. Aralık ayındaki testlerde E2 yi kendim talep etmiştim sebebi göğüs ucumda acıma ve psikolojik dalgalanmalardı herhangi bir şey yapmayı tercih etmedi doktorlar beslenmeden olduğunu söylediler ben de ultrason çektirip jino kontrolü yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı ve işin peşini bıraktım.
      SORULARIM:
      Kür planlamamla alakalı ne düşünüyorsunuz?
      Sizce ilk 8 hafta 1300 kalori gibi agresif bi diyet yapmak mantıklı mı?
      Eklemem ya da çıkarmam gereken bir şey var mı?
      Peptid eklemek mantıklı olur mu?  IGF-1 LR3 gibi bir peptid npp döneminde 5 hafta kullansam etkisini görür müyüm?
      KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösterip fikir, öneri ve tavsiyelerini sunan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.