Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

PEPTIDTURKIYE

Cjc 1295 DAC Nedir ? -Kullanım Rehberi

Önerilen İletiler

Cjc 1295’in uzun salınımlı versiyonudur.Yarılanma ömrü 8 gündür. Vücuda doğal GH salgılatır.Anti aging,HGH alternatifi ve yağ yakımı gibi sebeplerle kullanılabilir.Cjc 1295 No Dac (Mod grf 1-29) versiyonuna göre çok daha üst düzey bir anabolik etkisi vardır. Haftada bir kez enjekte edilmesi yeterlidir.

 

Kullanım şekli: Haftalık 2-4 mg x 1.

 

Kullanım süresi: Belirli bir kullanım sınırı yoktur.

 

nYRD7R.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


ZYZZ    13

Doğal GH derken ... :roll:

 

Bu dışardan alınan GH ile farkı ne mesela pfizer ürettiği yani onların sattığı ile bunun arasındaki fark tam olarak nedir ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Genotropin,kigtropin vs HGH'lar sentetik GH'tır.Aynı testosteron gibi vücut dışarıdan gh alınca kendisi üretimi durdurur.İnsulin hassasiyeti,su tutumu vs gibi durumlar oluşur ama eğer vücut kendi üretimini durdurmaz cjc,ghrp gibi peptidler ile üretimini arttırırsa HGH'ın olumsuz etkileri meydana gelmez..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arizonakid    0

bu dogal growth hormone olmasiyla birlikte vucudun kendi uretimini kesmiyorsa benim boyumun uzunlugu 190cm daha cok uzama mi saglar? ve sentetik gh larda vucudun dogal uretimi kesmesinden sonra neler yapilabilir?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.196

benim boyum 1.95 2 yıldır kısmen aktif GH kullanıyorum hiç bir değişiklik yok :) İçin rahat olsun..

 

Doğal üretimi kesmez sen ne kadar sürede ne kadar kullanmayı planlıyorsun ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Loving hocam hep aksini okuyordum GH kullanımının doğal GH üretimini durduğu yönünde. Açıkçası güzel bir bilgi oldu bu :) :)

Teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×