Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

labslabs

Trestolone Acetate Kullanmak (USTALARI yoruma bekliyorum)

Önerilen İletiler

labslabs    77

Merhaba Trestolone Acetate kullanmayı düşünüyorum gözü kararttım.

 

Trestolone Acetate anabolik/adrojenik değeri: 2.300/650 EFSANE DEĞERLER VE FAZLA YAN ETKİSİ YOK

 

 

Bir arkadaşım kullandı efsane sonuç aldı ama yanına metribolone'da kullandı , bende gaza geldim satıcıyla konuştum tanıdık zaten satıcı metribolone gerek yok parçalamak için kullandı metriyi yan etkiside çok dedi sadece Trestolone Acetate EFSANE sonuç verir dedi.

 

 

- İLK 10 hafta GÜNLÜK: 50mg Trestolone Acetate +50 mg Masteron (+ Testo )

-son 10 hafta only testo (kas kazanımı kalıcı olsun die 10 haftalık kürle kalıcı kas kütlesi koyulmaz kalıcı olmaz )

 

*Masteron eklemin sebebi östrojeni çok yükseltiyormuş testo zaten olmazsa olmaz,ciddi araştırma yapmadım sadece birden gaza geldim alcam galiba tabi almadan önce iyice araştırcam SİZİN FİKRİNİZ NEDİR GENEL OLARAK ?

 

 

not 1 : 1 kutusu 300-400 tl arası 75mg/10ml yani bu kür için 4 kutu lazım

not 2: hammaddesi pahalı orjinalini nasıl bulursunuz bilmem ben satıcıma güveniyorum sadece bi garantisi yok

 

 

 

 

!!!!! Aşağıdaki yazıda Trestolone acetate ilgili bilgi verilmiş ALINTI YAPTIM YAZI BANA AİT DEĞİLDİR !!!!!!!

 

 

 

 

 

Trestolone, veya bir diğer adıyla MENT, nandrolone'dan türetilmiş temeli 19-nortestosterone olan sentetik bir steroiddir. İlk defa 1960'larda sentezlenen trestolone, testosteron yetersizliği gören erkeklerde testosteron yerine kullanılabilirliği, ve yine erkeklerde doğum kontrol metodu olabilirliği yönünden klinik olarak değerlendirilmiştir.

 

Trestolone bir erkeğin vücudunda testosteronun gördüğü bütün işlevleri yerine getirebilen bir steroiddir.

Estrojene dönüşerek estojenin başta beyin, sinir hücreleri, eklemler, kemikler , bağ dokular ve cinsellik üzerindeki olumlu etkilerin hepsini yerine getirir.

DHT'ye dönüşmez. Bu yüzden prostat büyümesi tedavisinde vücuttaki testosterone yerine kullanıldığı taktirde DHT'ye dönüşmediği için büyüyen prostatın küçülmesine neden olur. Prostat büyümesine karşı da koruyucudur.

SHBG'ye bağlanıp etkisiz hale gelmez. Bu nedenle vücuda giren her bir trestolone hormonu kullanılır. Testosterondan çok daha az miktarda kullanılması erkek biyolojik fonksiyonlarının devamı için yeterlidir.

Vücutta testosteron olmadığı taktirde erkek cinsel fonksiyonlına eskisi gibi devam edebilir. Cinsellik üzerinde olumsuz etkisi yoktur.

19-nor bazlı olduğu halde progestrone reseptörlerine bağlanmaz, prolaktin üretimini arttırmaz.

 

Performans arttırıcı bir ilaç olarak değerlendirdiğimizde trestolone'un anabolik/androjenik etkilerinin oranı 2300/650'dir. Diğer steroidlerle karşılaştırıldığında ise:

 

Anabolik/Androjenik oranlar:

Trestolone: 2300/650

Testosterone: 100/100

Nandrolone: 125/33

Boldenone: 100/50

Trenbolone: 500/500

 

Trestolone bildiğim kadarıyla acetate esteri olarak üretiliyor.

Kür sırasında günlük 50-100 mg olarak kullanılıyor.

Testosteron veya başka herhangi bir steroid ile birlikte kullanılmasının gerekmediği, kür için tek başına yeterli olduğu söyleniyor.

Genelde gördüğüm kadarıyla trenbolone ile karşılaştırılıyor.

Güç artışı açısından trenbolone'un biraz gerisinde kaldığı, trenbolone kadar hızlı kütle arttırdığı, fakat trenbolone'un kötü yan etkilerinin görülmediği söyleniyor.

Deriden emilen jel ve yama çeşitleri de bulunuyor. Bu ürünler sayesinde 4-5mg gibi çok küçük dozlarda kullanımı kolaylaşıyor. Her gün iğne yapmak yerine cilde sürülen jel sayesinde uzun süreler boyunca vücudun doğal testosteronu yerine kullanılması kolaylaşmış oluyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    213

masteron koymanın mantığı yok masteron bir antiöstrojen değildir trestolone kullanırken hiç değildir. trestolone için günlük 1mg arimidex kullanman gerekicek. onu kürünün maliyet tablosunun kenarına yaz ayrıca femera da bulundurmalısın çünkü 1mg arimidex bile jinekomasti olmanı engellemeyebilir.

300 liraya trestolone olmaz bu arada ben hammaddesinin gramını 47 dolara buldum nakliye ücreti vb şeyler risk durumu felan derken adam hayrına yapıyorsa bu işi anca olur çünkü 4 şişenin toplam maliyeti uçuk değerlere yürüyor.

bende trestolone decanoate var 150mg/ml 2-3 şişe kadar ama saklıyorum şimdilik gözüm yemedi vurmaya :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
labslabs    77

bu satıcı tanıdık yüzyüze konuşuyoruz mal çalışmadımı geri iade etme şansım var, ki kullanan çocuğu görseniz direk vurursunuz kendinize böyle değişim olamaz efsane ötesi değişim oldu çocukta o yüzden ilaçta sorun çıkcağını sanmam.

 

4 şişe 3gram yapar oda 500tl nakliye+kar 750 desek ben 950 tl vercem adam her türlü karda zaten hammadde fiatı değişiklik gösterir 10grla 100grama aynı fiat vermezler satın alcağım kişi ilk el arada komisyoncu yok.

 

 

Zaten kafam çok karışık daha iyice araştırcam net kesin bir şey yok,

 

 

 

 

 

 

 

ALINTI!!

Karşılaştırma gerekirse günlük 1mg arimidex ve 25mg aromasin östrojeni %60-70 gibi engelliyor.

Günlük 1mg letro ise östrojeni %98 engelleme etkisine sahip

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

evet öyle zaten letro dediğiniz benim dediğim femera zaten ama sadece onu kullanayim ben derseniz kürden verim alamazsınız novaldex gibi kürü baltalayacaktır doğru arimidex protokolünü uygulayıp gerekli durumlarda femera eklemelisiniz.

ikincisi trestolone biraz yeni bir ilaç zaten en baba tedarikçilerde bile 30-60 gram civarı oluyor hala piyasada tam anlamıyla saflığını oturtabilen tedarikçide yok bu arada. güzel çalıştıysa denenebilir ama öncelikle alttaki ilaçları denemelisiniz. trenboloneden verim almadan trestolone kullanmak pekde akıl karı değil.

trestoloneden sonra trenden alacağınız verim düşük olur ve onu bunu bırakın birdaha deca boldenondan nasıl verim alacaksınız :D

bende sırf bu yüzden denemiyorum açıkçası ünal aysalın terimiyle trestolone pastanın çileği olacak bir ilaç ama pastayı oluşturmadan bütün bütçeyi çileğe vermek tahmin ettiğiniz kadar akıllıca olmayabilir.

180 olan birisi yüzde 10 yağ oranında 90-95 i geçmeden bence trestolone deneme yoluna girmemeli. +100 leri hedeflemek için kurşun bırakmalı yani.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
labslabs    77

bende sizin gibi düşünüyorum son çare trestolone ama direk iştahı kabarıyor insanın :) zaten vazgeçtim gibi tren kürü felan yapcam en son kullanırım çok ciddi yan etkisi olmaması en büyük +sı bu ilacın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×