Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bloxq

Kürde yapmam gerekenler ve bazı sorular

Önerilen İletiler

Bloxq    34

Merhaba 1 hafta içinde küre girmeyi düşünüyorum bu ikinci başlığım oluyor forumu gereksiz rahatsız ediyor ediyorsam kusura bakmayın ilk kürüm olduğu için biraz tecrübesizim ve aklımda bazı sorular var

Şu an bütçem 12 haftalık only testo kürünü kaldırabiliyor ancak bundan çok fazla verim alamazsın diyorsanız 15 haftalık testo-boldenon kürüne girebilirim

500 testo 400 boldenon olarak bütçemi zorlamaya değer mi sizce alacağım verim açısından kusura bakmayın belki size saçma geliyor olabilir sorularım ama...

sadece testo kullandığımda 500 mg kullanımda pazartesi 250 perşembe 250 olarak mı kullanacağım ve bir de zinco220 kullanmama gerek var mı kür içinde aklıma taklına sadece boldenonu kullanırsam bana ilk kürde ne kadarlık bir kas artışı sağlar sadece testosteron enanthate göre ilginiz için teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oguzdalkilic    81

Öncelikle boldenon eklemek tabiki gozle gorulur bir fark yaratacak. Cok sevdigim bi ilactır, guzel damarlandırır, bazen acıktırdıgını hissedersiniz, guzel kaslandırır kısacası. Boldenon ve testesteronu karıstırarak pzt pers vurabilirsiniz. Ben baslangıc kürlerinde kür icinde cinkoymus arimidexmis vs gibi seyleri gereksiz ötesi buluyorum en ufak katkısı olacağını dusunmuyorum. Karacigeri destekleyin, böbrek icin suya yuklenin yeterli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
labslabs    77

hevesini kırmak istemem ama paran yoksa girme, en büyük para beslenmeye gidiyor aşağı yukarı kilonun 3 katı protein 5 katı karbonhidrat 1.5 katı yağ alman lazım en çok para bunlar tutuyor, beslenme olmazsa ilaçlar işe yaramaz sihirli değnek değiller.Ek iş yapabilirsin nasıl olsa günlük yiceksin yemeğini kalkıpta yemek stoğu yapmana gerek yok.

sana ucuz ve etkili takviyeler yazayım

böbrek korumak için

su fazla iç

tuz tüketimi dikkat et (himaliya tuzu öneririm 5tl)

kırkkirit otu (yeni mahsül al aktardan 5tllik her sabah 1 bardak iç böbreğe ve karaciğere iyi geliyor )

karaciğer

enginar tüket, yapraklarını atma kurutup suyunu iç

deve dikeni tohumu al ( her sabah 1 tatlı kaşığı suyla yut, yeni mahsül al 5 tllik sana yeter)

nac 600 (10 tl 3 kutu alsan kür boyunca yeter sana karaciğeri yeniler balgam söker )

multivitmin: hergün salata 1 meyve yersen ihtiyaç kalmaz

genel sağlık

omega-3: haftada 3 kere balık veya kuruyemiş yersen kullanmana gerek kalmaz

nizoral şampuan: 12 tl kür boyunca yeter saç dökülmesine önlem almak için

kükürtlü sabun: 2 kalıp alsan 5 tl tutmaz bile sivilceleri kurutur ben düzenli kullanıyorum işe yarıyor

bu yazdıklarımı yapman zorunlu değil ama tavsiye ederim, 60 tl bir şey tutuyor 15 hafta yeter sana yani haftalık 4 tl vercen bunlara çokta yan etki görceğini sanmam en fazla sinirli olursun lipodan artar sivilcelenme yapar çok hafif ve başlangıç için ideal kür

boldenon benim favori ilacım bulk defilasyon hep kullanırım kendi tecrübemden söylüyorum boldenon asıl 12. haftadan sonra çalışıyor boldenon kullancaksan 16-20 hafta kullan ki asıl etkisini gör only testoda iş görür ama, bolde-testo öneririm sana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34
Öncelikle boldenon eklemek tabiki gozle gorulur bir fark yaratacak. Cok sevdigim bi ilactır, guzel damarlandırır, bazen acıktırdıgını hissedersiniz, guzel kaslandırır kısacası. Boldenon ve testesteronu karıstırarak pzt pers vurabilirsiniz. Ben baslangıc kürlerinde kür icinde cinkoymus arimidexmis vs gibi seyleri gereksiz ötesi buluyorum en ufak katkısı olacağını dusunmuyorum. Karacigeri destekleyin, böbrek icin suya yuklenin yeterli.

Yorumunuz için teşekkür ederim boldenon olarak aklımda sp gamma generics var 4 yada 5 gün sonra alacağım kusura bakmayın çok soru soruyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34
hevesini kırmak istemem ama paran yoksa girme, en büyük para beslenmeye gidiyor aşağı yukarı kilonun 3 katı protein 5 katı karbonhidrat 1.5 katı yağ alman lazım en çok para bunlar tutuyor, beslenme olmazsa ilaçlar işe yaramaz sihirli değnek değiller.Ek iş yapabilirsin nasıl olsa günlük yiceksin yemeğini kalkıpta yemek stoğu yapmana gerek yok.

sana ucuz ve etkili takviyeler yazayım

böbrek korumak için

su fazla iç

tuz tüketimi dikkat et (himaliya tuzu öneririm 5tl)

kırkkirit otu (yeni mahsül al aktardan 5tllik her sabah 1 bardak iç böbreğe ve karaciğere iyi geliyor )

karaciğer

enginar tüket, yapraklarını atma kurutup suyunu iç

deve dikeni tohumu al ( her sabah 1 tatlı kaşığı suyla yut, yeni mahsül al 5 tllik sana yeter)

nac 600 (10 tl 3 kutu alsan kür boyunca yeter sana karaciğeri yeniler balgam söker )

multivitmin: hergün salata 1 meyve yersen ihtiyaç kalmaz

genel sağlık

omega-3: haftada 3 kere balık veya kuruyemiş yersen kullanmana gerek kalmaz

nizoral şampuan: 12 tl kür boyunca yeter saç dökülmesine önlem almak için

kükürtlü sabun: 2 kalıp alsan 5 tl tutmaz bile sivilceleri kurutur ben düzenli kullanıyorum işe yarıyor

bu yazdıklarımı yapman zorunlu değil ama tavsiye ederim, 60 tl bir şey tutuyor 15 hafta yeter sana yani haftalık 4 tl vercen bunlara çokta yan etki görceğini sanmam en fazla sinirli olursun lipodan artar sivilcelenme yapar çok hafif ve başlangıç için ideal kür

boldenon benim favori ilacım bulk defilasyon hep kullanırım kendi tecrübemden söylüyorum boldenon asıl 12. haftadan sonra çalışıyor boldenon kullancaksan 16-20 hafta kullan ki asıl etkisini gör only testoda iş görür ama, bolde-testo öneririm sana.

Hevesimi kırmadınız biliyorum ben de beslenmeden kesmemek için sormuştum soylediklerinizi bir kaç gün sonra temin edicem çok teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.