-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Testosteron+boldenon+npp - bulk kür günlüğüm!
Oluşturan:
Lifter31, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KnossosR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Only testo 500mg (ilaçlar boştu 5. Haftada bıraktım.)
Testo deca anapolon (testo deca 8,5 hafta yaptım 400mg testo, 250mg deca kullandım. Anapolonu 2. Haftada kestim.)
KİŞİSEL BİLGİERİM:
1.84 cm 83 kg 1,5 yıl spor deneyimi 2 kür deneyimi Testo saçımı çok döküyor, masteron ile birlikte kullanmayı düşündüm ama o zamanda bulk için mantıklı olmuyor. Sarms düşündüm fakat o da etkili olmaz dediler fiyatına göre. Ne yapmalıyım?
GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Mehmet96
Herkese selam dostlar,
Daha önce 2 kür geçmişim var. En son kürümü 5 yıl önce yapmıştım sarms geçmişim hiç olmamıştı. Kendim planladığım 6 Aylık kürüme bugün başladım. Hedefim aynı kiloda kalıp yağ oranımı 10’lu seviyelere getirmek. Haftalık 400 testo enanthe, 200 masteron, 200 primobolon 30 hafta boyunca sabit gidicem. Eğer ilerleyen zamanlarda tatmin etmezse 600-300-300 yapıcam. Extra olarak İlk 50 gün, günlük 20 mg ligandrol ekledim. Ligandrol ekleme sebebim toparlanmanın hızlanması ve eklemlerimi güçlendirmek için. Kilom ve istediğim etki yüksek olduğu için 10 mg az gelir diye direk 20 mg ile başladım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaşım 29 boyum 178 cm kilom 90 Ligandrol bitmesine yakın 2 tane sarms ekliycem. Kafamda 2 tane seçenek var. Eğer çok bi hacimlenme ve güç artışı olmazsa 50 ile 100 gün arasına rad-140 ve mk-677 ekliycem. Eğer büyüme güzel ilerlerse yağ oranımı arttırmak istemiyorum bu yüzden rad 140 ve mk-677 kullanmıycam yerine cardarin ve sr9009 ekliycem. Son 60 gün 50 mg anavar ile kürümü tamamlıycam. Pharmaqo (ingilterenin yerli üretim bir ilacı) markasından 3 kutu mix ilaç sipariş ettim her kutunun 1 ml içerisinde 200 testo enanthe, 100 masteron enanthe, 100 primobolon enanthe var. Pazartesi ve perşembe 1ml-1ml olacak şekilde 2 enjeksiyon yapıyorum. Kahvaltıdan sonra her gün 2 tane 10 mg ligandrolu tek seferde alıyorum.
Haftada minimum 6 gün antrenman yapıyorum. Umarım bu ligandrol toparlanmayı gerçekten hızlandırıyordur. Antrenmanlarım 2 bölge ve yorucu geçiyor. Her antrenmanımın sonuna 4 set squat ve 4 set dumbell goblet squat ekledim. Sabahları erkenden spora gittiğim için kardiyo yapamıyorum çünkü spordan direk işe geçiyorum. Haftada 1 gün izinliyim o gün içerisinde 2 saat kardiyo yada 2 saat ölümüne bacak çalışıyorum. (Hala bacaklarım zayıf)
İLAÇ RAKAMLARI:
Pharmaqo 1 kutu mix 60 £, ben haftalık 2 ml vuracağım için 5 hafta gidiyor. Sarmsların hepsi 50 £ diyebilirim kimisi 5 lira aşağı kimisi 5 lira yukarı. Bütün kürdeki ilaçların bana maliyeti aşağıdaki gibidir. 6 Kutu mix 360 £, 1 kutu ligandrol 50 £, 1 kutu rad-140 50 £, 1 kutu mk-677 50 £, 1 kutu anavar 65 £ Toplamda 575 £ gibi fiyat ortalaması. Pct ilaçlarını türkiyeden eczaneden alıcam. Burdaki eczaneler satmıyor. İlaç satıcılarında var ama pct ilaçlarını eczane ürünü kullanmak istiyorum. Hcg türkiyede bulamadığım için burdan alıcam 5000 iu 1 kutusu 35 £.
Beslenmem;
5 Tam yumurta yarım kase yogurt 50 gr ceviz 300 gr tavuk şiş 200 gr yağsız koyun şiş 250 gr pirinç 1 ölçek optimum whey 50 gr zeytinyağı ortalama 30-35 gr tuz su tüketimim minumum 3 litre bazen 5 litreye bile çıkıyorum Bugün ilk antrenmandan önce aç karnına soğuk fotoğraflarım bunlar. Kendimi kastığım ve kasmadığım hallerim.
Her ay bu gönderiyi güncelliycem.
GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Kasva
Herkese selamlar,
2 haftadır boldenon ve testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
SORULARIM:
Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim? Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti? Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
-
Yazan: barany1dz
Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Boztas896
Bulk kürüne girmeyi planlıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Deca Anapolon Bu kür için nelere dikkat etmeliyim? Mg? Pct? Mct?
Tüm öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-