Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Volbiex

Zphc marka ilaç aldım ürünler gerçek mi?

Önerilen İletiler

Preworkout    105
Thebossdianabol, 54 dakika önce yazdı:

Hocam DENEYİMİNİZ vardir zphc deca konusunda bu kurden sonra da deca giricem yine primo ile beraberinde doluluğu nedir zphc decanin

Genç bir yarışmadı arkadaşım kullanıyordu,memnundu.Zphc'nin her ürününü bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Zphc'nin bile boş ürünü varsa zaten vay halimize :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Preworkout, 27 dakika önce yazdı:

Genç bir yarışmadı arkadaşım kullanıyordu,memnundu.Zphc'nin her ürününü bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Zphc'nin bile boş ürünü varsa zaten vay halimize :) 

Humax da dolu boş değil ama okuduklarını göre zphc bi tık daha dolu gibi deneyimlemek istiyorum kafayı taktim 😁 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Preworkout    105
Thebossdianabol, Şimdi yazdı:

Humax da dolu boş değil ama okuduklarını göre zphc bi tık daha dolu gibi deneyimlemek istiyorum kafayı taktim 😁 

Son zamanlarda humax'ın boş-underdose olduğu ile ilgili çok fazla olumsuz dönüt forumda mevcut.Humax eskisi gibi değil.Şuan bir kaç tane kral marka var biri zphc olduğu kesin.Maddi durumun iyiyse zphc-noxy al düşünme ama değilse nessie iyidir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Preworkout, 4 saat önce yazdı:

Son zamanlarda humax'ın boş-underdose olduğu ile ilgili çok fazla olumsuz dönüt forumda mevcut.Humax eskisi gibi değil.Şuan bir kaç tane kral marka var biri zphc olduğu kesin.Maddi durumun iyiyse zphc-noxy al düşünme ama değilse nessie iyidir.

Ben bir kutu humax anavar kullandım sıfır etki sıfır his böyle bir şey yok aynı şekilde humax satan bir elemandan İran testosteron aldım bir ay oldu ondada neredeyse hiçbir his yok zphc bulup alacağım para sorunum yok noxy bulamıyorum noxy bulsam alıcam bir daha bu İran ürünlerine dokunmayacağım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    1
Tuna59baba, 16 saat önce yazdı:

orjinal duruyor

teşekkür ederim. omuzdan 1cc yaptım cuma akşamı. ne ağrı ne ödem. elimle sert bastırınca hafif sızı var o kadar. kendimi acayip enerjik hissediyorum. keşke daha önce alsaydım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    9
boldiboldi, 43 dakika önce yazdı:

teşekkür ederim. omuzdan 1cc yaptım cuma akşamı. ne ağrı ne ödem. elimle sert bastırınca hafif sızı var o kadar. kendimi acayip enerjik hissediyorum. keşke daha önce alsaydım. 

l.burgazda mı yaşıyorsunuz lise yıllarım orda geçti hangi salona gidiyorsunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    713
nattybuilder, 16 saat önce yazdı:

arkadaslar merhabalar suan haftalik 200 nessie test vuruyorum. Test olarak Zphc ve nessie kullanmis arkadaslar var mi sizce Zphc gecmeye deger mi ? Etki olarak memnunum suanlik nessieden ama Sanki 1 ml de 250 degil de 200 mg var gibi geliyor

İran testoya geçtim, haftalık 375 mg vuruyorum. Nessie testo kullanırken nasıl yaparsam yapayım hep bir ağrı sızı vardı ama iran testoya geçince sıfır ağrı. Özledim ağrısız enjeksiyonları :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    1
Tuna59baba, Bir saat önce yazdı:

l.burgazda mı yaşıyorsunuz lise yıllarım orda geçti hangi salona gidiyorsunuz

evet lüleburgazdayım. X hocanın salonundayım. X te 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    9

sy, aksu ve titan salonlarına gitmiştim de oraya hiç gitmedim zphcyi de salondan mı temin ettiniz

tarihinde Tuna59baba tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    1
Tuna59baba, 2 saat önce yazdı:

sy, aksu ve titan salonlarına gitmiştim de oraya hiç gitmedim zphcyi de salondan mı temin ettiniz

yok salondan temin etmedim. internet üzerinden temin ettim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Preworkout    105
Burakozkarsli, 16 saat önce yazdı:

Ben bir kutu humax anavar kullandım sıfır etki sıfır his böyle bir şey yok aynı şekilde humax satan bir elemandan İran testosteron aldım bir ay oldu ondada neredeyse hiçbir his yok zphc bulup alacağım para sorunum yok noxy bulamıyorum noxy bulsam alıcam bir daha bu İran ürünlerine dokunmayacağım

Dediğin kişiyi biliyorum.Muhtemelen sahtesini almışsındır.Satıcıyla konuştuğumda her zamanki aburaihan satıcısından aldığını ama bu sefer aldığı ürünlerin hepsinin sahte çıktığını söyledi.Artık abu. ve humax alınmaz,geçmiş olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    1
Fuhrer, 23 saat önce yazdı:

Kısaca: ZPHC ürünlerine flakonuna 50-60-70-80$ para vermeyin, üzülürsünüz. Ne beklediğiniz etkiyi alırsınız, ne hayal ettiğiniz vücuda sahip olursunuz. Bu tip ürünleri ucuz yollu bulabilirseniz alın. Onun dışında 3. 4. el satıcılara para kaptırmayın, yerinizde olsam böyle yaparım. ZPHC'nin bence hype almasında en büyük etki kutu tasarımı, insan gerçekten büyük beklentilerle alıyor ve çevremde gözlemliyorum, dostlar kitabın içeriği kapağından daha önemlidir. Ben ZPHC ürünlerinden, özellikle masteronundan oldukça memnunum tren grubu konusunda bence pek de abartılacak değil.

Su nessie bir denk gelemedim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
grey50    2

Arkadaşlar merhaba tekrardan. Bilindik bı satıcı zphc fragment satıyor. 5 flakon lu ama 2.5 mg. Resimlerini istedim yolladı sizce orjinal mi ?

Efedrinle birlikte kullanmayı düşünüyorum, ters bı etki yapar mı ?

Son olarak bu 5 flakon kaç gün kullanılır ?

IMG-20260112-WA0014.jpg IMG-20260112-WA0013.jpg IMG-20260112-WA0012.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    10
hectordoyle, 11.01.2026 - 14:36 yazdı:

İran testoya geçtim, haftalık 375 mg vuruyorum. Nessie testo kullanırken nasıl yaparsam yapayım hep bir ağrı sızı vardı ama iran testoya geçince sıfır ağrı. Özledim ağrısız enjeksiyonları :D 

Knk piyasa full sahte İran kaynıyor fotoğrafı varsa yüklermisin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
grey50    2
Jstark1337, 13 dakika önce yazdı:

kanka bu doping işlerine girdiysen normal hgh al ya 

Hocam bu ürünle normal hgh arasında nasıl bir fark var . Çok yeniyim bu islerde :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    713
Rma, 10 dakika önce yazdı:

Knk piyasa full sahte İran kaynıyor fotoğrafı varsa yüklermisin

Fotoğrafını konulardan birine yükledim, 2025 mart ayında aldığım iran testolardı ve çalışıyor sorun yok. Şuan haftalık 375 test e kullanıyorum, enjeksiyondan 3 gün sonra yani bugün kan verdim 1500 ng/dl üzeri çıktı. Senin dediklerin UID leri aynı ve 2027 nisan skt li olanlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8
grey50, 13 dakika önce yazdı:

Hocam bu ürünle normal hgh arasında nasıl bir fark var . Çok yeniyim bu islerde :)

HGHde 191 aminoasit var  bu fragment  teoride sadece HGHnin yağ yakım kısmının olduğu amino-asitleri içeriyor ama hem zaten 2.5 mg x 5 çok anlamlı bi dozaj değil 0.25 başlarsın 0.5 1 e kadar çıktığını düşün ayda 2 tane bundan alacan HGH parası vericen zaten. Biraz ara jenerik  HGH al zaten aynı fiyata gelecek yağ yakımı dozajlarında işe yaradığını bilirsin zaten bütçene göre 2-4  ünite kullan. kullanırken kan şekerini takip et diyetinde temiz olsun. ürünüde kendine enjekte ederken son yemeğinden sonra 2-3 saat geçsin üstüne bişey yeme uyu. yada sabah aç karna vur biraz daha aç kal öğlen yemeği ye.  

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    10
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

Fotoğrafını konulardan birine yükledim, 2025 mart ayında aldığım iran testolardı ve çalışıyor sorun yok. Şuan haftalık 375 test e kullanıyorum, enjeksiyondan 3 gün sonra yani bugün kan verdim 1500 ng/dl üzeri çıktı. Senin dediklerin UID leri aynı ve 2027 nisan skt li olanlar. 

Ayn uidleri aynı olanlara denk gelmiştim düzelttik şükür 😅 orjinalse miss gibi ben EOD yapıyorum 0.5ml haftada 400 üstü birşeye denk geliyor östrojen kontrolü için ve kafa karışıklığını önlemek için bu sistemi sevdim volla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8
enesylmas, 4 saat önce yazdı:

Sizce sahte mi bunlar?

Kanka bunlar büyük ihtimal orjinal eline gelince gümüş yeri kazıyıp teyit edersin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
grey50    2
Jstark1337, 5 saat önce yazdı:

HGHde 191 aminoasit var  bu fragment  teoride sadece HGHnin yağ yakım kısmının olduğu amino-asitleri içeriyor ama hem zaten 2.5 mg x 5 çok anlamlı bi dozaj değil 0.25 başlarsın 0.5 1 e kadar çıktığını düşün ayda 2 tane bundan alacan HGH parası vericen zaten. Biraz ara jenerik  HGH al zaten aynı fiyata gelecek yağ yakımı dozajlarında işe yaradığını bilirsin zaten bütçene göre 2-4  ünite kullan. kullanırken kan şekerini takip et diyetinde temiz olsun. ürünüde kendine enjekte ederken son yemeğinden sonra 2-3 saat geçsin üstüne bişey yeme uyu. yada sabah aç karna vur biraz daha aç kal öğlen yemeği ye.  

Hocam bilgi ve tavsiye için teşekkür ederim:)

Kısaca anladığım kadarıyla bu ürün yağ yakiminda beklediğim sonucu vermicek. Peki hangi marka veya ne ozellikli fragment bakmaliyim ?

Forumda sayesinde o kadar çok sahte olduğunu öğrendim ki , hatta bı siparisimin sahte ve boş olduğunu yazdılar sağ olsunlar iade ettim , :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.
    • Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Tekin2321
      Dostlar ilaç piyasasında herkes farklı bi fiyat söylediği için buraya danışmak istedim 
      Zphc spectrum canada fiyat liste
      Testo p 45 $
      Testo e. 47 $
      Testo c. 47 $
      Deca.  55 $
      Tren a. 65 $
      Tren e. 75 $ 
      Masteron 65 $
      Winstrol 50 $
      Boldenon 55 $
      Turinabol 55 $
      Wins tablet 45 $
      Danabol 45 $
      Oxand tablet 60 $
      Parabalon 90 $
      Npp 55 $
      Alpha pharma masteron 65 $
      İran 800
      zphc spectrum canada ve iran testo için bu fiyatlar sizce gerçeği yansıtıyor mu 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.