-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Diver - yeni kür günlüğüm (ilaç, antrenman, beslenme)
Oluşturan:
Diver, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Pnshr
Hocalarım merhaba,
Bulk kürüne giriyorum. Yazın 150Testo 300 Tren kürü yapmıştım sonrasında biraz Trt devam ettim. 1,5 aydır da ilacı full kestim gözlemlemek için Pct de yapmadım bilerek. Şimdi bulk kürü yapıp bitince dinlenip yaza giriş kür yapacağım.
KÜR DETAYLARIM:
250 Testo E. 200 Deca 200 Bolde Koruyucular omega 3vs vs. olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Bu dozlarda kan tahliline göre gittiğim yere kadar gideceğim tahlile bağlı. Bu dozlar yeterli midir? Bir diğer sorum 1,5 ml ilaç bulunan şırıngaya ne kadar evigen çekmem yeterli?
-
Yazan: Anapolon
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Tren ile npp aynı kür içersinde kullanılır mı? Kullanılırsa ne gibi sonuçlar doğurur? KÜRÜM:
test cypio tesy prop masteron tren ace oxandrolone Bu küre npp eklemeyi düşünüyorum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: lolitakong
Selam herkese,
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron enanthate Masteron İle yağ yakmak için küre gireceğim lakin masteronun kaç mg kullanmam gerektiğini bilmiyorum 250 mg testoya 200 mg masteron yeterli olur mu veyahut nasıl bir planlama olmalı definasyon olduğu için kürü kısa tutucam. ilk defa kullanacağım masteronu enjeksiyon sıklığı hakkında 3 günde 1 yeterli olur mu 100 100 mg seklinde gibi.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Semih26
Merhabalar,
Kürümün 8 haftasında npp eklemeyi düşünüyorum 250 kullanmayı planlıyorum haftalık. Hangi marka önerirsiniz. Başlangıç kürüm testo 500 ve bolde 500, maalesef deca etkisini göstermedi.. 20 hafta testo ve bolde ile ilerleyeceğim.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ibrahim halil
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım 21 Boy 185 Kilo 62 Spor deneyimim 3 yıl Küre girmek istiyorum bulk için önerinizi bekliyorum.
X bir hocanın bana yaptığı kür tavsiyesi:
-