-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür içi enerji düşüşü yaşıyorum sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
abartach, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emnakin1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Nispeten daha ucuz bir marka Testosterone enanthate kullandım. Evogenpharma. Arkadaşların önerisiyle. Haftada 500 mg aldım. Total Testosteronum 14,19 çıktı.
SORULARIM:
Normal mi? İlaç tam dolu mu? Haftada 500 mg alımında Total Testosterone kaç çıkmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: lolitakong
Selam herkese,
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron enanthate Masteron İle yağ yakmak için küre gireceğim lakin masteronun kaç mg kullanmam gerektiğini bilmiyorum 250 mg testoya 200 mg masteron yeterli olur mu veyahut nasıl bir planlama olmalı definasyon olduğu için kürü kısa tutucam. ilk defa kullanacağım masteronu enjeksiyon sıklığı hakkında 3 günde 1 yeterli olur mu 100 100 mg seklinde gibi.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tesisatçı
İlk kürüm 500 testo enantat 350 bolde kullanıyorum beslenmem çok iyi denecek durumda kürün 17. Günündeyim inceden doluluk geldi gibi sivilcelenme de oldu fakat daha güç artışı hiç yok normalmidir
marka quantum
-
Yazan: tylerc
Arkadaşlar merhaba,
Sizlerle antrenman programımı paylaşmak istiyorum.
Haftada 5 gün olacak şekilde programı uyguluyorum. 2 push, 2 pull ve 1 leg olacak şekilde. Antrenman sonrası yarım saat kadar kardiyo yapıyorum. Zamanım olduğu günlerde spar idmanı veya HIIT kardiyo ekliyorum. Squatta 4 set olacak tabloda yanlış yazıyor. Tekrar sayıları 10-15 arası. Göğüste MCP biraz gereksiz ama hareketi sevdiğimden dolayı uyguluyorum. Definasyon sürecindeyim. Eksik gördüğünüz yerleri belirtebilirsiniz.
Squat ve Bench Press ısınma harici 10 tekrarı görmeyeceğim ağırlıklarda yapıyorum. Kalça hareketleri gerekenden fazla gibi geliyor. Abductorleri kaldırmayı planlıyorum. Şekil alacağız diye nicki minaja dönmeyelim Parça parça spor geçmişim bulunuyor. 2015 civarında Muay Thai ile spora başladım. Ara ara vücut geliştirmeye de odaklandım. Şuan yağ oranım olması gerekenden çok yüksek. Hacim kazanmaktan ziyade kilo verme odaklıyım. Bilmeniz gereken başka bir şey varsa sorabilirsiniz. Tavsiyelere açığım
-