-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testosteron enanthate esteri enjeksiyonlarımı pazartesi ve cuma günleri yapmam uygun mudur?
Oluşturan:
Wgestelx, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mero4646
Merhaba,
KÜR DETAYLARIM:
Tren acetat Testo prop Masteron prop Testo enanthat Omuzlardan da vursam kalçadan da vursam ağrı oluyor bilhassa geçen gün üst bacaktan vuruldum 1 hafta yürüyemedim geceleri ateşlendim en ufak hareketimde bacağım canımı alırcasına ağrı yapıyordu şuan şükür azaldı acaba neden böyle bi sorunla karşılaşıyorum ilaçların markası gideon pharma kalçadan yeşil uc omuzlardan siyah uç kullanıyorum.
-
Yazan: Seltarno
Herkese Merhabalar!
Çok merak ettiğim bir konu var ve size danışmak istedim. Ben 12 haftadır kürdeyim ve haftada 2 enjeksiyon yapıyorum pazartesi perşembe olacak şekilde.
Sormak istediğim soru ise Enjeksiyonun spordan önce veya spordan sonra olması bir şeyi etkiler mi ? ve bacak günlerinde enjeksiyon kesinlikle spordan sonramı yapılmalı ?
Bu tarz bilgiler hep kafamı kurcalamıştı ne kadar araştırsam da kesin bir sonuç alamamıştım yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: Unrest
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yara izini azaltmak için 28g insülin iğne uçları arıyorum. Medikallerde 29g nin altında yok. Bununla aburaihan gibi kalın yağlı ilaçlar çok zor itiliyor. 28g vey a 27g uçları 100 lü paketlerde alabileceğim bir yer bilen var mı ?
Yurtdışı marketlerde var ama Türkiye de bulamadım. 27 bile bulamadım desem yeri. En küçük 26 var....
-
Yazan: enesefe
Öncelikle herkese selamlar,
KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
Yaş 25 Düzenli spor sürecim 2 yıl Boy 1.70 cm Kilo 65 Hacim olarak memnundum. Spor salonundan hocamla ve aynı zamanda dışarıda görüştüm bi abimdir kendisi.
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate 500 mg ( 22 hafta ) Boldenon 400 mg ( 20 hafta ) Kendisi bana bi anda böyle yüksek dozda vurmayalım önce bi düşük dozda vuralım ilk kez kür yapacaksın vücudunun tepkisini bi görelim dedi ve ne gibi yan etki yapar sende yada yapmaz ona bakalım dedi. Bu dozajların yarısı ile 4 hafta gidip duruma göre arttıracağız. Koruyucu olarak sadece hassasiyet olursa diye arimidex al dedi ve sadece olursa kullanacağız hassasiyet düzelince kullanmayı keseceğiz dedi.
MCT VE SUPPLEMENT GRUPLARI:
Whey protein tozu ve kreatin omega3 d vitamini(d3 de olabilir tekrar sorucam) c vitamini çinko magnezyum multivitamin Bunları alacağım eksiğim gediğim yada bir hatam varmıdır? Söylemeyi unuttum başlamadan önce kan testi vereceğim bide kürün 4. haftası vereceğim. Pct yi sorduğumda bana pct için erken kan testine göre pct yapacağız sallama pct olmaz dedi. Steroid kürü ile ilgili bayadır araştırma yapıyordum gerek bu forumda gerek yabancı forumlarda biraz hocayı tarttım ulan acaba gibisinden ama hata göremedim birde birkaç okuduğum yerde testo bolde küründe bebe aspirini iyi oluyormuş kan katılaşması mı ne durumundan dolayı ama dozajı ve kullanımı açısından bir bilgim yok. Siz saygıdeğer hocalarım, bilgili ve tecrübeli abilerim burada eksik gedik yada hatalı gördüğünüz yer var mıdır varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
Saygılarımla...
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar, nasılsınız?
Arkadaşlar 10ml testo enenthate 250 ve haftalık 250 vurmak istiyorum ikiye ayırıp.
Yarım ml yarım ml mi çekmem gerekiyor?
Tüm cevaplar için teşekkür ederim.
-