-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Tahlil yaptırmamanın sonuçları ders niteliğinde! bu konuyu herkesin okumasını rica ediyorum! her zaman test yaptırın kontrolsüz gitmeyin!
Oluşturan:
abduenes0, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: CaqtainKaan
Merhaba arkadaşlar,
4 haftadır only 250 testo gidiyorum bu hafta rimo eklemeyi düşünüyordum ama sonuçlardan pek emin olamadım acaba aldığım testo çalışmıyor mu?
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
Arkadaşlar ilaç satıcısından şöyle bir mesaj aldım ss atcam çeviri ile. Kan testi vermene gerek yok diyor ne yapmalıyım?
Test verme kullan 3 ay haftada 250 diyor. Ondan sonra pct gir ve bi daha kullan diyor. Satan kişide tanıdık patronumun kocası. Ne demeliyim sizce? Hemen şimdide tavsiyemi dinle bunu yıllardır yapıyorum dedi. Ne yapmalıyım?
-
Yazan: Ehrmantraut
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk defa küre gireceğim, iki gün sonra üroloji randevum var.
Doktordan hangi tahlilleri istemeliyim ?
-
Yazan: Mehmet2735
Arkadaşlar herkese iyi günler,
KÜR DETAYLARIM: (10 haftalık)
Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 400 mg Dianabol 30 mg Kullandım daha sonra farklı marka ilaç aldım:
Testosteron cypionate 400 mg Boldenon 500 mg Aldım ama istediğim gibi kg artısı alamadım kur hala devam ediyor kan testi verdim değerleri yorumlayabilecek ve bu kür den sonra pct yapmadan cruise yapsam nasıl olur ve klomen kaç mg almam gerek kaç günde bir alayım değerli hocalarımdan tavsiye almak istiyorum.
-
Yazan: makro1178
Öncelikle herkese selamlar.
Özel hastanede kan tahlili vereceğim
Lh Fsh Alt Ast prolaktin E2 Total testo Free testo Tam kan T3,T4 ve Tsh Hdl,ldl,Trigliserid D, demir ve b12 Değerlerine baktırmak istiyorum.
Hangi birimden randevu oluşturayım?
-