-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Anapolonu nasıl kullanmam gerektiği konusunda bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Ahmetphenylprop, in Ürün kullanımı
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Revengew
Selamun aleyküm hayırlı günler,
Girmeyi planladığım kür içeriğim:
Testo enantat 500 mg Npp 300 mg Boldenon 400 mg Kürüne girmeyi planlıyorum yanına 50 mg anapolon eklesem mi diye kararsız kaldım.
Düşünceleriniz ve fikirleriniz nedir?
-
Yazan: metropol
Merhaba değerli arkadaşlar,
Son zamanlarda eczane anapolon kullanmış olan var mı etkileri nasıldı ?
-
Yazan: Ritalin
Selamlar,
Bu güne kadar Anapolonu hep sabah 1 adet şeklinde kullandım. Son bir haftadır sabah yarım tablet, akşam yemeğinden sonra da yarım tablet şeklinde alıyorum. Bu şekilde daha işlevsel olduğunu düşünmeye başladım.
Sizce mantıklı olan nedir?
-
Yazan: pechkoo
Herkese merhabalar,
2 gündür 25mg ANAPOLON kullanmaya başladım (25mg hepsini bi seferde almıyorum yarı yarıya seklinde) yaklaşık 1 gün sonra böbreklerim ağrımaya başladı bu normal mi yoksa acilen test yaptırmam mi gerekiyor? Bu arada böbrek ve karaciğer konusunda hangi testleri yapmam gerektiğini anlatırsanız çok mutlu olurum.
-
Yazan: kanofit
Selamlar. Bulk kürüm devam ederken çalıştığım hocamdan anapolon temin ettim ancak markası ile ilgili internette hiçbir yorum vs. bulamadım. Şuan 3.günümdeyim ve etkilerini görüyorum baş ağrısı gibi ancak yinede emin olamadım doluluk oranları vs nasıldır daha önce aranızda kullanan varsa bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
https://en.iranhormone.ir/ markanın sitesi bu iran markası ayrıca ürün orijinal sitedeki görselle elimdeki birebir aynı. Genelde irana sağlam diyorlar ancak dediğim gibi hakkında internette yorum bulamamam biraz şaşırttı beni.
-