Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

folli

Serovital-hgh growth

Önerilen İletiler



Bay-T    4.307
Bunu kullanan oldu mu?

 

SeroVital-HGH.png

 

SeroVital-Büyüme Hormonu, vücudunuzdaki insan büyüme hormonu (HGH) seviyelerini % 682 oranında doğal olarak artırabilen, yaşlanma karşıtı bir etki yaratan amino asitlerin özel bir karışımını içerdiğini iddia eden oral anti-aging sıvı konsantredir. Kırışıklıklar, sıkı cilt vb.) Yanı sıra yağsız kas kitlesi artışı, vücut yağında azalma, artan enerji, gelişmiş ruh hali ve cinsel dürtü yükselir. SeroVital-hgh web sitesine göre, bu 6 ana bileşen kullanılarak başarılmıştır:

 

L-lysine HCl

L-arginine HCl

Oxo-proline

N-acetyl-l-cysteine

L-glutamine

Schizonepeta (hava kısımları) tozu

 

 

İnsan Büyüme Hormonu (HGH) Nedir?

WebMD'ye göre, insan büyüme hormonu (HGH), vücudun hipofiz bezi tarafından doğal olarak serbest bırakılır ve çocukluk döneminde büyüme ve "vücut kompozisyonu, vücut sıvıları, kas ve kemik büyümesi, şeker kontrolü" gibi çok çeşitli fonksiyonlardan sorumludur Ve yağ metabolizması, ve muhtemelen kalp fonksiyonu "olarak adlandırılır (hatta yetişkinlerde olduğu gibi) ve cildin sağlamlığı. Bununla birlikte, yaşlandıkça, daha az HGH üretiyoruz ve birden fazla perspektiften yaşlanma belirtilerinin artmasına neden oluyoruz.

 

Bu istenmeyen etkilere karşı koymak için, artan sayıda erkek ve kadın hekimlerine yönelmiş ve doğrudan sentetik büyüme hormonu vücuda giren HGH enjeksiyonları yapmıştır. Bu, herhangi bir HGH içermeyen SeroVital-hgh ile tersine, bunun yerine, oral olarak verilen ve vücudunuzun daha fazla HGH salmasına neden olduğu iddia edilen anahtar amino asitleri iddia etmektedir.

 

Serovital Herhangi Bir Yan Etkiye Neden Olacak Mı?

Her ne kadar SeroVital-hgh'ın içerikleri muhtemelen hafif sindirim rahatsızlığinden daha kötü herhangi bir şey yapmazsa da (eğer herhangi bir şey varsa), birkaç önemli husus vardır.

 

Örneğin, WebMD, bazen L-arginin'in "alerjiler, hava yolu inflamasyonu, astımın kötüleşmesi ve düşük kan basıncına" neden olabileceğini kaydediyor. Nadiren de olsa, n-asetil-l-sisteinin "döküntülere, ateşlere, Baş ağrısı, uyuşukluk, düşük kan basıncı ve karaciğer sorunları "olarak bilinir ve yüksek dozlarda şizonepeta karaciğere zarar verebilir.

 

Son olarak, bu konuda biraz daha konuşacağız, ancak okzoprolin, "nadir ve az çalışılmış" bir amino asit olarak düşünülür, bu nedenle potansiyel yan etkiler büyük oranda bilinmemektedir.

 

HGH takviyesi genel olarak ne olur? HGH terapisinin kronik böbrek yetmezliği, Prader-Willi sendromu, kısa bağırsak sendromu, kas yitirme hastalığı ve daha fazlasını içeren birçok meşru tıbbi kullanımları vardır. Bir doktor tarafından izlendiğinde, herhangi bir uzun süreli veya ciddi yan etki en aza indirilebilir.

 

Bununla birlikte, vücut geliştiricileri gibi uzun süre HGH'yi takviye eden (yani enjekte eden) kişiler için, sinir, kas veya eklem ağrısı, ödem (sıvıya bağlı şişlik), karpal tünel gibi çok kötü yan etkiler ortaya çıkabilir Sendrom, deri uyuşma ve karıncalanma, yüksek kolesterol düzeyi, kanser riski artışı ve daha fazlasıdır.

 

Gerçi bir şey var: Mevcut araştırmalara ve kanıtlara dayanarak, HGH'nin SeroVital'le olan yan etkileri hakkında endişelenmeniz gerekeceğini düşünmüyoruz.

 

SeroVital Gerçekten HGH Seviyelerinizi Artırır mı?

SeroVital-hgh web sitesi, sonucun ürünün etkinliğini göstermek için iddia ettikleri bir çalışmasının bir kopyasını sağlar; bununla birlikte, sonuçta şunu belirtmek ilginçtir: "Sonuçlarımız, bu amino asitlerin tek bir oral dozunun GH [büyüme hormonu] düzeylerini önemli ölçüde artırabileceğini göstermektedir. Sağlıklı erkek ve kadınlarda 120 dakika sonra. Bu GH değişikliklerinin daha uzun süre devam edip etmediği veya diğer olumlu etkileri olup olmadığı daha ayrıntılı olarak inceleniyor "Başka bir deyişle, bu amino asitlerin çalışma bağlamında büyüme hormonunu artırdığı gösterilmiş olsa da, bu GH artış arasında doğrudan bir ilişki yoktu Ve şirket tarafından talep edilen herhangi bir fayda.

 

SeroVital-hgh aslında HGH düzeylerini artırsa bile, kendi görüşüne dayalı olarak laymanın görüşleri doğrultusunda, bu, mutlaka genç hissetmek, daha fazla enerjiye sahip olmak, kas kütlenini artırmak veya şirket tarafından talep edilen başka herhangi bir şey anlamına gelmez. Üreticinin web sitesinde "tıp camiası (ve tabii ki her şeyi bildikleri") "SeroVital-hgh'nin" yararları büyük oranda anekdot olduğunu söylediklerinde tıp camiasını alt üst ederek bu sorunu aşmak için görünüyor. "

 

Peki, medikal toplum, amino asitleri kullanarak HGH düzeylerini yükseltmekle ilgili ne söylemeli? Sonuç olarak, QuackWatch tarafından çok derinlemesine bir makaleyi bulsak da ikisi arasındaki bağlantı hakkında çok şey yazılmış gibi görünmüyor (ipucu: kısa cevap hayır). WebMD ayrıca, "Federal Ticaret Komisyonunun, bu [doğal ek esaslı] ürünlerin her zaman enjeksiyonla verilen reçeteli HGH ile aynı etkilere sahip olduğu iddiasını destekleyecek güvenilir bir kanıt görmediğini iddia ederek HGH takviyesi hakkında bilgilendirici bir yazı yazdı. "

 

Bağımsız olarak her maddenin bakılmasına rağmen, L-lysine HCl, L-arginine HCl, Oxo-proline (piroglütamik asit olarak da bilinir), N-acetyl-l-cysteinel, L-glutamine veya Schizonepeta'nin HGH üretimi üzerinde herhangi bir etkisi vardır.

 

HGH Takviyeleri Güvenli mi?

Daha önce belirtildiği gibi, aslında HGH'yi (örneğin doktorunuzun ofisinde bulunan enjeksiyonları) içeren tedaviler ile hiçbir HGH içermeyen takviyeleri arasında çok net bir ayrım yapmak önemlidir, ancak vücudunuzdaki HGH üretimini artırdığı iddia edilen farklı bileşenleri kullanın (benzer SeroVital-hgh gibi).

 

Bu farkı göz önüne alındığında, insan büyüme hormonu içeren tedavilerin tekrar tekrar kullanılması, "eklem şişmesi, eklem ağrısı, karpal tünel sendromu ve artmış şeker hastalığı riski" na neden olabilir. Bununla birlikte, SeroVital-hgh, herhangi bir HGH içermediğinden, Bu tür yan etkileri yaşama olasılığı olağanüstü derecede düşük olabilir.

 

Öte yandan, tavsiye edilen dozlarda alındığında, SeroVital-hgh içerisindeki amino asitler çok az yan etki ile sonuçlanır gibi görünmektedir (bundan sonra daha fazla konuşacağız).

 

SeroVital genç bir vücud için "Sihirli Bir mermi " diyebilirmiyiz?

SeroVital-hgh'da bulunan amino asitlerin üreticinin klinik çalışmasında ortalama HGH düzeylerini altı kattan fazla arttırdığı keşfedilmiştir.Bunun gerçek dünyadaki her türlü faydaya dönüştüğünü gösteriyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.356
Sonuç olarak değmez 750tl fiyatı varmış :)

 

Bulursanız jin tropin tavsiye ederim başka markala bulaşmayn. Bulamazsanız facebook grubumuzdan bize ulaşın biz temin ederiz.

 

Keyifli forumlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×