-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Oldukça zayıf birisiyim ve bu durumu değiştirmek için kür yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Morpheus, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Yusufak
Merhaba, nasılsınız?
Kişisel özelliklerim;
22 yaş 170 boy 63 kilo %9 yağ oranı 12 aydır spor yapıyorum. Kür planım ilk 2 hafta 250 mg Testo E, 200 mg Boldenon. 2-16. hafta 500mg Testo E, 400 mg Boldenon kullanmak. Kolay kilo alabilen birisi değilim. Düzenli olarak yüksek kalorili besinler tüketince ayda 1-1.5 kilo Alabiliyorum.
Sizce hangi günlerde kaç mg enjeksiyon kullanmalıyım? İlk kür için alternatif bir plan söyleyebilir misiniz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: AnarchyZone
Herkese merhaba öncelikle,
Baştan anlatmak gerekirse tüm detaylarıyla her şeyi kendim planladım. Bu konuda eksiklerim ve yanlışlarım olabilir. Hata veya eksik gören değerli arkadaşlarım ve abilerim yardımcı olurlarsa sevinirim. @rastlantisal @Diver Spor geçmişime gelecek olursak amatör futbol oynadım 4-5 sene. Çapraz bağ yırtık nedeniyle bıraktım. Sonra Spor Bilimleri fakültesini bitirdim. Aktif olarak fitness ile ilgileniyorum. Geçen sene talihsiz bir sakatlık nedeniyle 3 el parmağım kırıldı. 1 sene spor yapamadım. Formum idare ederdi. 75-76 kg çıkmıştım. Sonra aradan sonra beslenmeyi de salınca 63-64lere kadar düştüm. Şimdi tekrardan 1 ay doğal olarak devam edip vücudu biraz toparlama sürecine soktum fakat yetersizmiş gibi geldi. Düzenli olarak konuyu güncel tutmaya çalışacağım bir sağlık problemi yaşamaz isem. Gelelim yaptığım kür ve detaylara.
Başlangıç Kürü (20 Hafta planladım)
Testo En. 500mg Bolde 400mg Elimde 100 tablet Oxan. da mevcut ama kür başlangıcına eklemek ne kadar doğru olur bilemediğim için eklemek istemedim.
Kullanılacak Vitaminler
Multivitamin D3 Kalsiyum, Magnezyum, Çinko Omega 3 Milk Thistle Güncel Kilo ve Boy
Boy 1.68 Kg 63 Yağ Oranım %14
Güncel kan değerlerim ve güncel formum aşağıdadır.
-
Yazan: sıfıraura
Merhabalar iyi günler herkese,
KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
24 yaş 110 kg 1.87 cm KÜR DETAYLARIM:
Testo Prop. Masteron Tren Acetat Clean Winstrol Tedarikçi dozajlarını sorduğumda piramit şeklinde gideceğimizi söyledi.
BESLENME PLANLAMAM:
Sabah:
50 gr yulaf 2 tam 2 beyaz yumura Salatalık,Zeytin çok ufak bir parça peynir de olabilir( bunlar zorunlu değil tercihine göre) Öğlen:
Mevsim meyvesi (1 Adet muz 1 Adet yeşil elma 1 Adet portakal vs vs herhangi birinden 1 adet) 10 Adet çiğ badem,ceviz,fıstık(tuzsuz) veya 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi (Tuğba kuruyemiş te var şekersiz) Antrenman öncesi (En az 2 saat önce yemiş ol) 180-200 gr arası tavuk balık hindi kırmızı et yağsız kıyma bunlardan biri. 50gr pirinç. Bol yeşillik (Brokoli karnabahar ve ıspanak ta olabilir haşlama) 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi veya ceviz badem fıstık tuzsuz 10 adet Antrenman sonrası 180-200 gr arası tavuk balık hindi kırmızı et yağsız kıyma bunlardan biri. 50gr pirinç. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Bol yeşillik (Brokoli karnabahar ve ıspanak ta olabilir haşlama) Bana bir öneriniz veya yanlış bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: Whats Your Purpose
Işık oyunu yok kameram zaten kötü 480p
Sizce genetik nasıl?
Seneye küre giricem testo bolde
Ama ilk only testo düşünüyorum ilk kürde önermiyolar anabolik ekleyerek ilk kür daha verimli olurmuş doğrumu?
-
Yazan: enesefe
Öncelikle herkese selamlar,
KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
Yaş 25 Düzenli spor sürecim 2 yıl Boy 1.70 cm Kilo 65 Hacim olarak memnundum. Spor salonundan hocamla ve aynı zamanda dışarıda görüştüm bi abimdir kendisi.
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate 500 mg ( 22 hafta ) Boldenon 400 mg ( 20 hafta ) Kendisi bana bi anda böyle yüksek dozda vurmayalım önce bi düşük dozda vuralım ilk kez kür yapacaksın vücudunun tepkisini bi görelim dedi ve ne gibi yan etki yapar sende yada yapmaz ona bakalım dedi. Bu dozajların yarısı ile 4 hafta gidip duruma göre arttıracağız. Koruyucu olarak sadece hassasiyet olursa diye arimidex al dedi ve sadece olursa kullanacağız hassasiyet düzelince kullanmayı keseceğiz dedi.
MCT VE SUPPLEMENT GRUPLARI:
Whey protein tozu ve kreatin omega3 d vitamini(d3 de olabilir tekrar sorucam) c vitamini çinko magnezyum multivitamin Bunları alacağım eksiğim gediğim yada bir hatam varmıdır? Söylemeyi unuttum başlamadan önce kan testi vereceğim bide kürün 4. haftası vereceğim. Pct yi sorduğumda bana pct için erken kan testine göre pct yapacağız sallama pct olmaz dedi. Steroid kürü ile ilgili bayadır araştırma yapıyordum gerek bu forumda gerek yabancı forumlarda biraz hocayı tarttım ulan acaba gibisinden ama hata göremedim birde birkaç okuduğum yerde testo bolde küründe bebe aspirini iyi oluyormuş kan katılaşması mı ne durumundan dolayı ama dozajı ve kullanımı açısından bir bilgim yok. Siz saygıdeğer hocalarım, bilgili ve tecrübeli abilerim burada eksik gedik yada hatalı gördüğünüz yer var mıdır varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
Saygılarımla...
-