Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

LORD

İlk kür fotoğraf eklendi..

Önerilen İletiler

LORD    0

Herkese iyi akşamlar saygıdeğer forum üyeleri

 

Bende uzun bir aradan sonra hem psikolojik hem de maddi acıdan toparlandiktan sonra diğer arkadaslarimiz gibi anabolik steroit kullanmaya başlamak istiyorum kafamdaki plan şudur

 

1-12 hafta testo enanthe 500mg

1-4 hafta dianabol 30mg

 

Form durumum

 

https://hizliresim.com/Eg7r3Z

https://hizliresim.com/X0n99k

 

Aslında küre boldenone ekleyip 16 haftaya çıkarmak istedim ama sonra vazgeçtim bunun yeterli olacağını düşündüm. İkinci kürümde yapacağım bunu.

 

Yaşım 20 kilom 71 boyum 170

 

Herşeyi düzene soktum sayılır bu konu hakkında hakimim yeterli bilgiye tabiki tecrübeli arkadaşlar ne derse her noktasına kadar önemle dinleyeceğim. Güzel bir beslenme programı yazdım clean bulk tarzı. 2 , 2.5gr protein 3.4 gram karbonhidrat kilo başı 1 gram yağ toplam 3300,3500 kalori alıyorum.

 

Kür içinde

çinko 50mg+

Magnezyum

Benexol

Ester c

Evigen e vitamini alacağım

 

Kür sonrasinda bunlara devam edeceğim

 

Formdan bu aralar biraz düştüm aslında yaş konusunda da kararsızdım . Bilmiyorum siz ne derseniz o endokrin sistemi hakkında pek bi bilgim yok açıkçası tembellik edip okumadim kısacası bu yasta hormonlarla oynamak tam takır çalışırken biraz mantıksız gibi. Yinede biz ileriye yönelik yorum yapalım o zaman :) bu kür beni nereye taşır kaç kg aldırır ? Bu benim genetiğim ile alakalı biliyorum ama en kötüsünü hesaplarsak bu forma göre. Mezomorphum . Yorum sizlerde değerli forum üyeleri

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


FreQueency    2

Dostum denemeden bilemessin ne kadar kılo be kadar yag ne kadar kas alacağını.

Aldıgın ilaçların içinde ne kdr testo var onu bile bilemiyoruz vücuda girmeden.

Piyasada cogu ilacın üstünde 250mg yazmasına ragmen içinde 250mg testo olmuyor.

Yapacagın beslenme, antreman sertliği, sıklığı, uyku, stres seviyen, mct pct, herşeyin etkiler kürden alıcagın verimi.

Yaş konusuna gelince büyüme yaşı 21 22 lere uzanıyor. Bu yaşa kadar hormonlar en üst seviyede oluyor deniliyor doktorlar tarafından.

Bu yaşlardan önce küre girmek ileriki hayatını baltalayabilir.

Ayrıca 1 kürde hulk olmayı düşünme, ilk kürler cabuk su tutturur şişersin tşörtlerin dar gelir, ama danabol bitince, kürde bitince o sulara el sallar, kazandıgın 3-5 kılo yağ kas karışımıyla kalırsın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×