-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kür içi ereksiyon problemi yaşıyorum ne yapmalıyım?
Oluşturan:
kaaneth, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mamibolone
Merhabalar pct sürecimin 13.günü bitti. Ruhsal olarak çok sıkıntı yaşamıyorum fakat libidom yerlerde ve ilişkiye girerken ereksiyon olma durumum zorlaşıyor bu durum normal midir ?
-
Yazan: badibuilding06
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ilk enjeksiyonumu yaptım 250 iran testo.
Sorularım:
Kür içinde neler kullanmam gerekiyor? Aylık dostinex klomen felan kullanmam mı gerekiyor? Arkadaşım öyle söyledi.1.aydan sonra rimo ekleyeceğim onun dozları nasıl olsun? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mamibolone
Merhabalar pct sürecindeyim. Progesteron seviyem tahlillerde yüksek çıktı bu yüzden libidom düşüktü. Şuan da forumdaki hocalarımın tavsiyesi ile, ovitrelle işe başladım ve devamında klomen, tamoksifen ve proviron kullanıyorum. Ne kadar sürede bu ilaçlardan etki almaya başlarım. Libido ve ereksiyon hali ne kadar sürede tam anlamıyla yerini alabilir.
-
Yazan: Savac77
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür içeriğim:
TESTOSTERON ENANTHATE BOLDENON Kullanmasına rağmen östrojen seviyesi baya yüksek çıktı düşürmek için ne yapması lazım?
-
Yazan: Burakidolmadaki
Abilerim, hocalarım.
24 yaşındayım daha önce forumda konu açmıştım kür planlaması için yardım almıştım, 6 aylık bir süreç geçirdim bu dönemde kullandığım hormonlar
Başından sonuna kadar haftalık dozaj
300 rimo
250 test ent
250 test cyp.
Son 2 ayda günlük 40mg oxandrolone
Süreçten her ay tahlil yaptırdım lh ve fsh dışında referans dışı bir değerim olmadı, ve süreçte istediğim verimi aldım.
Lafı uzatmadan asıl merak ettiğim konuya gelitorum, son enjeksiyonumun üstünden 25 gün geçti, ilk 2 haftadan sonra bildiğim kadarıyla libidoda düşüş olması gerekiyordu,ama şuanda inanılmaz bir libido artışı va sabah sertliği vesaire her şey olması gerektiği gibi, pct yapmadım 1 ay geçmesini bekliyorum tahlil yaptırmak için, sizce 6 ay sonrasında bu kadar hızlı dönüş olabilir mi yoksa son 250mg testo 25 gün boyunca beni ayakta tutar mı ?
-