-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Yıllar önce steroid kullandım fakat şuan yan etkilerini yaşıyor gibiyim! yaşadığım sorunlar psikolojik mi hormonal mi? yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
mhmmt.baz, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ferdikra
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha önce de bahsetmiştim 4 yıl önce bir kür yapmıştım şuan tekrar bir küre hazırlanacağım tahlillerimi yaptırdım bilgisi olan hocalarım yorumlarsa sevinirim herkese teşekkürler.
-
Yazan: SAMOtrophin
Selamlar,
Kür içeriği:
testosteron rimobolan 4. hafta kür sonuçlarım ektedir. Böbrek ve karaciğer değerlerim normal, sadece kritik olan değerleri ekledim. LH-FSH'ı doktor istemedi galiba onları görüntüleyemiyorum.
Sorularım:
İlaçlarım sizce çalışıyor mu? Underdose olma durumu var mı? Bunu sormamın sebebi şu bazı hastanelerde >15 üzeri değer verdiği için.
Son enjeksiyonu 12.09.2024 tarihinde yaptım. @metinav
Kür öncesi testo değerim 6.2 idi (aşağıdaki sonuç yeni veridir.)
-
Yazan: Kubito
Herkese iyi forumlar, zamanında merdiven altı spor salonunda bilinçsiz yönlendirilmeyle anapolon, dianabol kullanmıştım. 3 er ay ve dozaj arttırarak. Çok şükür herhangi bir problem yada yan etki yaşamadım. Kullandığım dönemlerde herhangi bir vitamin takviye koruyucuda kullanmadım. O dönemlerde cahillikten ne kan tahlili yaptırdım nede başka bir şey. Yakın zamanda @Loving hocam ile bir planlama yapıp sarms kürüne başlayacağım yağ oranım biraz yüksek. Şuan ki durumda sizde değerlerim nasıl? Bilgilendirme için herkese teşekkürler. @Diver @rastlantisal
-
Yazan: mamibolone
Merhabalar pct sürecimin 13.günü bitti. Ruhsal olarak çok sıkıntı yaşamıyorum fakat libidom yerlerde ve ilişkiye girerken ereksiyon olma durumum zorlaşıyor bu durum normal midir ?
-
Yazan: Çılgıntavacı
Haftalık 500mg testesteron enanthet kullanıyorum 30. Gün kan değerlerim tecrübeli abilerim yorumlama yönledirme şansınız olursa sevinirim. Sivilcelenme çok artmaya başladı ama iyi hissediyorum genel anlamda.magnezyum multivitamin c vitamini milk thistle ve d viramini takviyesi alıyorum.
-