Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Atarix

Cinnatropin in fiyatı nedir?

Önerilen İletiler

senior    7

Normalde sabah 2 akşam 2 kullanıyorum ama örnek veriyorum öğlen antrenman sonu cardiodan sonra 1 ünitede öyle eklesem sizce ekstra faydası olur mu bana mantıklı geliyo açıkçası antrenmandan sonra hem hücre yenilenmesi için hem ıgfyide arttıracağı için besinlerin taşınması açısından hemde gün içine yaymış olmak daha iyi olmaz mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    150
senior, Şimdi yazdı:

Normalde sabah 2 akşam 2 kullanıyorum ama örnek veriyorum öğlen antrenman sonu cardiodan sonra 1 ünitede öyle eklesem sizce ekstra faydası olur mu bana mantıklı geliyo açıkçası antrenmandan sonra hem hücre yenilenmesi için hem ıgfyide arttıracağı için besinlerin taşınması açısından hemde gün içine yaymış olmak daha iyi olmaz mı

Daha iyi olur 1 yerine 2ıu bile yapabilirsin. Fakat ben şahsen günde 3 kere delmekle uğraşmazdım kendimi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    171
senior, 35 dakika önce yazdı:

Zaten her turlu vucutta etkisi devam ediyo sabah aksam aldıkca 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
impulse101    11
Ferdikra, 22 saat önce yazdı:

Adamlar kendi gh üretmiş glin tropin adında iran cinnaları doldurma ihtimallerine şaşmamak lazım 😃

konudan bağımsız olarak glintropinin fiyatını sordunuz mu acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    102
the_escobar, 13 saat önce yazdı:

Daha iyi olur 1 yerine 2ıu bile yapabilirsin. Fakat ben şahsen günde 3 kere delmekle uğraşmazdım kendimi.

GH Hormunu vurulduktan 6 saat sonra kandan çıkar, yani gün içerisinde farklı saatlere bölmek daha faydalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    7
impulse101, 31.10.2025 - 12:46 yazdı:

konudan bağımsız olarak glintropinin fiyatını sordunuz mu acaba 

2300 civarı bişeydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    171
Adrian, 31.10.2025 - 13:04 yazdı:

GH Hormunu vurulduktan 6 saat sonra kandan çıkar, yani gün içerisinde farklı saatlere bölmek daha faydalı.

100 dolar dediler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150

Arkadaşlar selam. Cinnatropin için yeni biriyle görüştüm, bilen illa vardır. İran ürünleri getiriyor testosu falanda var ampul başı 300, bi kutusuna 2500 fiyat çekti. Cinnaya da 5 adet 1000tlden olur dedi. İnstagramda takipçisi vardı iran ürünleri üstüne. Alışveriş yapan oldu mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    50
the_escobar, 7 saat önce yazdı:

Arkadaşlar selam. Cinnatropin için yeni biriyle görüştüm, bilen illa vardır. İran ürünleri getiriyor testosu falanda var ampul başı 300, bi kutusuna 2500 fiyat çekti. Cinnaya da 5 adet 1000tlden olur dedi. İnstagramda takipçisi vardı iran ürünleri üstüne. Alışveriş yapan oldu mu?

Bi iran testoya 2500 nedir ya.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
Perseu, 12 dakika önce yazdı:

Bi iran testoya 2500 nedir ya.

savaş nedeniyle zamlanmış 😂 tek ampul satışıda var bide, nerelere gidiyoruz..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    1
the_escobar, 9 saat önce yazdı:

Hocam cinna bu fiyata imkansız geliyor bana, ben çok araştırdım ama 1300 TL altına bulamadım, birinde buldum sadece 800 TL dediler ama güven vermedi ve hala uygun fiyata cinna bulmaya çalışıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
Sinan35, 12 dakika önce yazdı:

Hocam cinna bu fiyata imkansız geliyor bana, ben çok araştırdım ama 1300 TL altına bulamadım, birinde buldum sadece 800 TL dediler ama güven vermedi ve hala uygun fiyata cinna bulmaya çalışıyorum 

800e bulduysan tek adet sipariş verip deneyebilirsin bence 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    50
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

savaş nedeniyle zamlanmış 😂 tek ampul satışıda var bide, nerelere gidiyoruz..

Bu savaş testoya vuruyor da cinna’ya vurmuyor mu 😄

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4

Elimde ekteki fotoğraftaki gibi iki farklı cinnatropin var şimdi bunlarin hangisi gerçek 😏 renklerden yazı tiplerine kalemin dönerken çıkardığı sesten dozlarin yazı tiplerine herşeyde bariz farklılıklar var

PXL_20251104_121053558.jpg PXL_20251104_120957831.MP.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ysf0941    0
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

evet türkiyede üretiliyor.

1 ampül testo 300 tl mi? küfürü hak ediyor

İran testo tr de 3000-3500 bandında şikayet edenlerin kafasi geçen yıllarda kalmış Ucuz satsalar fake pahalı satsalar küfürü hak ediyor oluyor 100 lirayami satsın tek ampul enanthatı adam :D

tarihinde ysf0941 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
ysf0941, 27 dakika önce yazdı:

İran testo tr de 3000-3500 bandında şikayet edenlerin kafasi geçen yıllarda kalmış Ucuz satsalar fake pahalı satsalar küfürü hak ediyor oluyor 100 lirayami satsın tek ampul enanthatı adam :D

700 tlden alıyorum nasıl 3000 3500 bandında?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    1
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

hocam ben bulamıyorum siz nasıl temin ediyorsunuz ? küre başlıcam cinna eksik diye başlayamıyorum

the_escobar, 8 saat önce yazdı:

800e bulduysan tek adet sipariş verip deneyebilirsin bence 

instadan buldum şimdi yazıyorum da cevap vermiyor 

lome, 2 saat önce yazdı:

Elimde ekteki fotoğraftaki gibi iki farklı cinnatropin var şimdi bunlarin hangisi gerçek 😏 renklerden yazı tiplerine kalemin dönerken çıkardığı sesten dozlarin yazı tiplerine herşeyde bariz farklılıklar var

hocam hologramlı bandı aynı ise parlaklık hologram vs ikisi de gerçektir bence ama yinede kullananlar daha iyi bilir

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    50
ysf0941, 2 saat önce yazdı:

20 dolara 10 ampul testo e alıyorum? Ne demek 3000-3500 tl.

lome, 2 saat önce yazdı:

Soldakinin birebir aynısı elimde var ve çalışıyor, ama bu sağdaki sahte demek olmuyor en kesin cevabı test vererek öğrenebiliriz.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ysf0941    0
Fuhrer, 10 saat önce yazdı:

1500 TL 2000 TL satanı gördüm 700 TL den alanı ilk defa görüyorum 70 TL ye geliyor ampulu kendin heralde bizzat fabrikasından gidip aliyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
ysf0941, 8 saat önce yazdı:

1500 TL 2000 TL satanı gördüm 700 TL den alanı ilk defa görüyorum 70 TL ye geliyor ampulu kendin heralde bizzat fabrikasından gidip aliyorsun

200-300 tlden satılıyor iranda dostum zaten, ingilterede satış fiyatı bile 15-20$. Millete eczane ayağı diye kakalıyorlar, sustanonun reçetesiz satılmamasından sonra patlama yaşadı. Geçen sene bu zamanlar kutusunu 350 tlden almıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Basayev
      Değerli dostlarım herkese selamlar,
      Önceden yaşadığım libido ve hormonel sorunlardan dolayı aklıma takılan 2 konu var. Bunlar hakkında bilginize alabilir miyim ?
      Konu:Sadece Growth kullanarak bir gelişim sağlayabilir miyim ? Konu: Vücudun dengesini aşırı şekilde bozmayacak growth ile birlikte hangi kürü yapabilirim ? 36 Yaşındayım, bundan önce 2 kür geçmişim oldu.

21 Yaş: testo-boldenon-narditropin-dianabol( İçerik ve planı hiç hatırlamıyorum, ilk ve kazıklanma kürümdür)
      32 Yaş: İran testo-(12Hafta)Boldenon(16 Hafta)-Growht(pfizer) 4 Kalem(32U)
      Son kürümden sonra yaşadığım tüm libido sorunlarımı @SERKO hocamın verdiği bitkisel kürler ile çözdüğümü söylemeden geçemem. Kendisine tekrar minne duydugumu acıklamak ısterım. Saygılar.
    • Yazan: senior
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Cinnotropin kullanıyorum ama bırakmayı düşünüyorum bıraksam growth hormonu kendine gelmesi 2-3 hafta sanırım Buda beni geriye götürür endişesiyle bırakmakta istemiyorum sabahları 1 üniteye düşürdüm sadece bir anda kesmiyim diye bıraksam hormon kendine gelene kadar gelişim açısından beni geriye atar mı ne yapmam lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var. 
      Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar,
      Sabah aç karnına kardiyo yapmadan önce 4 IU GH kullanıyorum. Şimdi elime yohimbine geçti, kardiyo öncesi kullanmak istiyorum.
      SORULARIM:
      GH’in kan şekerini yükseltmesi, yohimbinin etkisini azaltır mı? İkisini aynı anda kullanmak mantıksız mı? Tüm yorum ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim

• Yazan: Batarya
      Herkese hayırlı geceler sağlıklı sporlar.
      Uzun zamandır GH kullanmak istiyordum fakat Genotropinin fiyatı bütçemi zorluyordu. Bi yarışmacı arkadaştan İran Malı Eczane Ürünü söylediği Cinnatropin aldım tanesi 1800 tl den 2 tane aldım deneme amaçlı yatmadan önce 2 iu uyandığımda 2 iu enjekte etmemi söyledi bu Cinnanın çalışıp çalışmadığını hangi testlerle anlayabilirim ve enjekte ettiğimden kaç saat sonra test vermem lazım yardımcı olur musunuz?
      Teşekkür ederim şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.