Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

aiserino

Düşük testesteron sonrası hipofiz testi yorumuna ihtiyacım var

Önerilen İletiler

aiserino    19

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Endokrinoloji doktoru kan testlerine normal dedi testesteron için kilo ver olmadı klomen ovittelle veririz dedi 

  • Yaş 21
  • boy 1.80
  • kilo 100
  • yağ %25

Testte ACTH referans üstü ama doktor sıkıntı yok dedi ve hipofiz MR çektir dedi. Ben de bir şeyden şüphelenip şüphelenmediğini sordum şüphelenmiyorum dediği için MR çektirmedim çünkü lh vs sıkıntısız büyük ihtimal testisle alakalı. 

Bu ACTH vs ile ilgili bilgisi olan var mı? MR çektirmemekle hata mı ettim?

@rastlantisal @otopsicikedi @Askabar @metinav

Screenshot_2024-05-15-19-15-28-843_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-15-19-15-16-810_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-15-19-15-10-504_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-15-19-15-02-378_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-15-19-14-51-615_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-14-18-53-41-075_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-14-18-53-34-922_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


otopsicikedi    1.436

acth ile testislerin herhangi bir alakası yok diye biliyorum fakat testosteronun ve serbest testonun düşük olmasına sebep olan şeyi testlerinde ben anlayamadım. İlk önce kilo verip yağ oranını düşürerek tekrar bir ölçtürmek daha mantıklı gibi geliyor bana. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    962

ACTH düşer onu çok dert etme. Bence güzel bir diyet ile kilo verme sürecine git bu süreçte vücut toparlar kendini biraz. Ayrıca d vitaminin çok düşük bu kadar düşük d vitamininde testosteronun düşük olması beklenilen bir durum. D vitamini yüklemesi yap sonrasında da düzenli olarak d3 al. Birde her gün 40-50 mg kadar çinko almanı öneririm. Bu dediklerimi yapıp kiloda verdikten sonra 1-2 ay içerisinde tekrar kan testi ver ama testten önce 3 gün off yap ve iyi uyumaya çalış. Uykun kaliteli değilse onu da düzene sokmak için destek ürünler kullanabilirsin. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    19
  • Çinko kullanıyordum test verdiğim süreçte ama 1 kapsül 15 mg kullanıyordum
  • D vitamini almaya başladım.

testten önce perhiz yapmamıştım sanırım bunun da etkisi var ve antrenman yapmıştım önceki gün. 

Askabar, 11 saat önce yazdı:

ACTH düşer onu çok dert etme. Bence güzel bir diyet ile kilo verme sürecine git bu süreçte vücut toparlar kendini biraz. Ayrıca d vitaminin çok düşük bu kadar düşük d vitamininde testosteronun düşük olması beklenilen bir durum. D vitamini yüklemesi yap sonrasında da düzenli olarak d3 al. Birde her gün 40-50 mg kadar çinko almanı öneririm. Bu dediklerimi yapıp kiloda verdikten sonra 1-2 ay içerisinde tekrar kan testi ver ama testten önce 3 gün off yap ve iyi uyumaya çalış. Uykun kaliteli değilse onu da düzene sokmak için destek ürünler kullanabilirsin. 

Günde yarım tablet klomen nasıl olur? 

@otopsicikedi @Askabar 

Gerçi bu düşüklük büyük ihtimal D vit ile alâkalı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Hsyn
      Testo enanthet,bolde ve turnibol kürüne giricem dün tahlil yaptırdım küre girmeden nasıl sonuçlarim yaş 33 küre girmemde sakınca var mı sizce bu değerlere göre ?
      Enabiz-Tahlilleri (20).pdf
    • Yazan: samed
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tahlillerim hakkında ne düşünüyorsunuz? 
      İlk kürüm:
      500 enant 250 deca (10 hafta) Şimdi de 500 testo 400 bolde düşünüyorum 20 haftalık. pct yapıp mı geçim küre yoksa yapmayayım mı?
      Total testesteron 6.74 µg/L 1.97-6.69 Lüteinizan hormon (LH) (Serum/Plazma) < 0.07 IU/L 1,7-9,6 Prolaktin 5.96 µg/L 2.1-17.7 Follikül stimülan hormon (FSH) < 0.30 IU/L 1,9-18,9 Estradiol (E2) (Serum/Plazma) 29.35 ng/L 0-39,8 TSH (TY1) 1,440 uIU/mL ,7 - 6,4 AST (Aspartat transaminaz) (SGOT) (Z3) 35 U/L 0 - 50 ALT (Alanin aminotransferaz) (SGPT) (Z2) 34 U/L 0 - 50
    • Yazan: Weeliz
      Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.
      Tahlil vermeden önceki 3 günlük süreçte cinsel ilişki ve antrenman yapmanın tahlil sonuçlarını etkilediğini duydum.
      Bunun doğruluk payı var mıdır? Ayriyeten tahlil sonuçlarını etkileyebilecek diğer unsurlar nelerdir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ahmettopaca
      Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
      Haftalık 250 mg testesteron enant küründeyim. Vurum yaptığım bölgede ödem sorunu yaşıyorum ama üstesinden gelebildiğim için çok sorun yaşamıyorum. Genel kür takibi kontrolü için kan verdiğimde crp değerinin yüksek olduğunu gördüm. Biraz araştırma yaptım enfeksiyon olduğu zaman crp yükselebiliyormuş. Yinede bilen hocalarıma danışmak istedim bu yükseklik için herhangi farklı bir protokol izlemeli miyim? @metinav @rastlantisal @Diver

    • Yazan: Metmeto
      Merhaba Arkadaşlar,
      2 ay önce haftada 1 enjeksiyon 250 mg testo enantat(iran), 100 mg rimo kürüne başladım.İlk kürüm. her gün 1 tablet proviron da alıyorum. 12 yıllık vücut geliştirme geçmişimin de etkisiyle güzel gelişim kaydediyorum. libido, ereksiyon, motivasyon vb her şey yolunda. test sonuçlarından da gördüğüm testo güzel çalışmış. tek kötü giden ldl 180, ldl 27 geldi malesef.  20 hafta devam etme düşüncem var. Lh ve fsh tekrar açmak için klomen düşünüyorum yoksa biraz daha beklemeli miyim? arimidex çok sıcak bakmıyorum fakat gerek olan bir durum var mı sizce?
      Test sonuçlarıma bakarak bir bir düşünceniz varsa yardımınızı bekliyorum.
      @Diver @rastlantisal @Oathbreaker @godofdark
      Baktırdığım uzun bir liste var ama bunları yeterli olur sanırım yorumunuz için.
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×