Herkese merhaba, Forumda uzun bir süredir başlıkları inceliyor ve kendime bir yol çizmeye çalışıyordum. En sonunda Burak hocamla iletişime geçtim. Sağolsun bana bütün süreçten bahsetti ve benim için en uygun olacak şekilde neler yapmam gerektiğini tek tek anlattı. Kendisi ve tecrübelerine duyduğum saygı ve güven ile Burak hocamla definasyon sürecine başlama kararı aldım. Kendimden emin bir şekilde ve sağlam bir mental ile 12.02.2024 tarihinde sürece başladık.  Bu süreç kullandığım ürünlerin Burak hocamdan tedarik ettim. Kullanılan ürünlerin markası : NOXY LAB  https://www.noxy-labs.com SR9009 GW-501516  Yohimbine  Cardio ve beslenmeme çok dikkat ettim. Bu süreçte gerçekten mentalinizin çok iyi olması ve kararlı bir şekilde bu sürece başlamış olmanız çok önemli. Kendi nefsinizi terbiye etmeyi öğreniyorsunuz diyebilirim. Hem sıfır karbonhidrat olması hem de bu kadar sağlıklı beslenmeniz ilk başta zorluyor diyebilirim. Sonuçta şeker en büyük bağımlılık. İlk haftayı atlattıktan sonra sağlıklı beslenme düzenine çok güzel bir şekilde alışıyorsunuz ve yoksunluk hissetmiyorsunuz. SR 9009 ve GW-501516 açlık hissiyatını ortadan kaldırıyor ve enerjik hissetmenizi sağlıyor. Şöyle ki öğün sayım teke düştü bazen o tek öğünü bile yemek istemeyecek kadar aç hissetmiyordum ve iştahım olmuyordu. Tabiki sağlık açısından öğünlerimi ihmal etmedim.  Burak hocaya bu süreçte sağladığı destek için çok teşekkür ederim. Her zaman ilgili ve disiplinli şekilde yaptığı işi sonuna kadar bütün ciddiyetle yapıyor. Kendisi bu konularda ve konuşmalarımızda kendisinden öğrendiğim yeni bilgiler ve bakış açılarıyla bana bir örnek, hoca, abi oldu diyebilirim. @L0ving Bulk küründe görüşmek üzere 👋🏼 Ölçülerim şu şekilde; Başlangıç - 12.02.2024 93 KG BEL 100 BOYUN 41 BACAK 59 KOL 34 OMUZ 124 GÖĞÜS 104 4 hafta sonra 81 KG BEL 87 BOYUN 38 BACAK 57 KOL 33 OMUZ 121 GÖĞÜS 100 8 hafta sonra 79 KG BEL 83 BOYUN 38 BACAK 55 KOL 36 OMUZ 117 GÖĞÜS 100