Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

kaslıveofkeli

Testis küçülmesi ve definasyon kürüne geçiş !!! Yardım

Önerilen İletiler

Arkadaşlar merhaba 10 haftalık testo enantat boldenone küründen sonra direk kürü kesmeden testo prop boldenone tren acet kürüne geçecektim . Şuan 9. Haftadayım testislerde küçülme 8. Haftadan sonra başladı 500 testo 600 boldenone alıyorum son 2 haftadır . Ondan önce 500 testo enant 400 boldenone alıyordum . Yalnız işin garip tarafı küre başladığımdan beri 3-3.5 kilo alabildim 9 haftada. Ama amacım temiz hacim almaktı we bunu yaptığımı düşünüyorum çünkü daha önce deca boldenone testo kombine edip kullandığım için ve defalarca kullandım o yüzden tek boldenone dan etki alamayacağımı biliyodum . Güzel hacim aldım 9 haftada 3.5 kiloya göre fakat testislerimdeki küçülme yüzünden definasyon kürüne geçmeye tereddüt ediyorum . Sizce geçmelimiyimmdirek . Aşırı küçülme yok ama definasyonda boldenone u 600 dan 800 lere çıkaracağım 300 mg da tren acetat ve 400 mg testo prop alacağım .

 

Kür içerisinde proviron çinko c vitamini biotin gibi vitaminler tüketiyorum . Sizce 10. Haftadan sonra 10 hafta definasyon yapsam sıkını olurmu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Big Muscle    12

dostum yaptığın kür normal testis küçülmesi yüksek ıhtımal olması gereken yan etkılerden bırı zaten bu işte. burda 10 hafta üstü kür yapan herkes yaşamıştır bana kalırsa. kürden sonra 2 ay bekle ondan sonra diğer küre girebilirsin. 2 aylık süreçte pct donemınde yanı kendıne bır bak testlerını yaptır. bu sure ıcınde vıtamınlerını almaya devam et. tribulusta eklemeye başla kürüne. kilo olayına gelırsek boyundan kılondan vucut olculerını yazmamıssın ama bu dozajlarda 8 haftada 3 kılo alman normal değil. yüksek olasılıkta beslenmende bır sıkıntı var. her zaman 2. kurler ılk kure gore daha az etkı gosterır daha az kılo aldırır ama bu anormal dusuk. beslenmene dıkkat et devam

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    3.229

Dostum bu yazlar burada kalsın sizden ricam yüz olmaksızın kür öncesi ve şuan ki güncel vücut fotoğraflarınızı atmanız böylece

ilaç ne kadar çalılşmış ? ne kazanmışsınız ? ne kadar temiz büyümüşsünüz ? vb bir çok soruya beraber cevap bulabilelim.

Çünkü yazdıklarınızdan çokta doğru gelişemediğinizi anladım ben. Neyse bekleyelim görelim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Haklısınız 3.5-4 kilo az bir kilo haklısınız fakat 500 mg testo 400 mg boldenone 8 hafta kullandım . 9.haftada boldenone 600 e çıkardım daha 9. Haftadayım ve hedefim zaten 87 kiloydu küre girerken . Daha önce çok kür yaptım ve ilaçların az kilo aldırması normal çünkü bu dozlar benim için düşük bilmiyorum anlatabiliyomuyum . Fotoğraf çekinir ve paylaşırım müsait bir anda. Testis le alakalı soru sormamın sebebi tren acet kullanmamış olmam . Daha çnce hep deca kullanıuordum ama kürlerim hep 15 haftaydı we tren acet hiç eklemedim . Testislere nasıl bir etki yapar bilmiyorum o yüzden soruyorum . Yani yaptığım kürde bir sıkıntı yok beslenmemdede yok . Benim amacım definasyon olduğu için sürekli kardio we diyet yapıyorum o yüzden az kilo almam normal .

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×