Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Susta

Sertleşme sorunu yaşıyorum - pct yardım

Önerilen İletiler

Susta    4

Hocam merhaba benim sustanon geçmişim vardı son enjeksiyonu mu 31 ekimde yaptım 7 hafta boyunca haftalık 500mg vurdum 6.haftasında günlük 100mg klomen kullanmıştım 5 gün boyunca pct sürecime başlamak istiyorum 3 gün sonrada total serbest testesron değerlerim çıkacakmış bu attığım 35 gün sonra çıkan değerler hocam şuan sertleşme sorunu yaşıyorum sadece libido düşük @rastlantisal

IMG_9859.png IMG_9861.png.ed1a6d369ab0a0314617f13e7304b7514.thumb.png.2eb53dfb324dfe8acb16a309b1289657.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ufukbelli.06    110

- Aradan 40 gün geçmiş pct şimdi mi aklına geldi? 

- Sustanon geçmişin var peki bu kürde ne kullandın? 

- 6 ncı haftada neden klomen kullandın? 

Sistemin açık zaten pct ye gerek yok gibi ama Ümit abinin yorumunu bekleyelim. 

tarihinde ufukbelli.06 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Susta    4

Dostum 35 gün geçti klomen kullanmamın sebebi libido düzelsin diyedi ne kadar doğru bilmiyorum kür içinde libido artmıştı bu arada kür içinde anapolonla beraber kullandım gerçekten güç artışıda oldu arada bir arimidexte atıyordum şuan tek sıkıntım sertleşme ve libido kaybı bu attığım foto ise hiç küre girmeden değerlerim lh ne kadar yüksek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufukbelli.06    110

5 gün fazla söylemişim pardon klomeni kürü bitirip öyle kullanacaktın yani pct süresinde. 

Yaş kaç bu arada?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Susta    4

22 ya ben bir foto attım hiç küre girmeden önceki değerlerimi çok karıştı bide 2 defa devlete gittim kovuldum ondan pct geçikti kafama göre klomen kullanmak istemedim arimidex falan zaten gerek yokmuş e2 güzelmiş en son paraya kıyıp özele gitttim bugün devlet 2 defa kovdu beni

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufukbelli.06    110

Eee canım kardeşim sende bunları yazsana...

Elimizde kerpeten ağzından laf almaya çalışıyoruz.

Sustanon geçmişim var yazmışsın sustanon kullandım desene...

Ne bilelim senin ne kullandığını 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    620
ufukbelli.06, 1 dakika önce yazdı:

Eee canım kardeşim sende bunları yazsana... Elimizde kerpeten ağzından laf almaya çalışıyoruz. Sustanon geçmişim var yazmışsın sustanon kullandım desene... Ne bilelim senin ne kullandığını 

Valla kızdım @Loving raporladımda sildirdim tüm cevapları 10 tane şey soruyor konusunda tarihlere bakacakmışımda bilmem ne.

Ya ilaçsızda olsa LH FSH 10 böyle bir değer yok senin ciddi sıkıntıların var lh fsh değerleri sağlıklı birinde 1,2,3 seviyelerinde olur ref budur.

10 olmuşsa ve sen bunu doğal olmasına karşın normal sanıyorsan benim diyecek başka sözüm yok geçmiş olsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Susta    4
GHOST, 7 dakika önce yazdı:

Valla kızdım @Loving raporladımda sildirdim tüm cevapları 10 tane şey soruyor konusunda tarihlere bakacakmışımda bilmem ne.

Ya ilaçsızda olsa LH FSH 10 böyle bir değer yok senin ciddi sıkıntıların var lh fsh değerleri sağlıklı birinde 1,2,3 seviyelerinde olur ref budur.

10 olmuşsa ve sen bunu doğal olmasına karşın normal sanıyorsan benim diyecek başka sözüm yok geçmiş olsun.

Valla rapolaman kızmanda çok saçma burdaki olaya kızacak olan benim 2 defa devlete gidiyorum ikisinde red yiyerek odadan kovuluyorum bu değerleri almak için 5 aralıktakilerden bahsediyorum 2000tl ödedim kardeşim yani neyine kızıyorsun ben birde o son fotoyu yani 2 mayıstaki değerleri o kısma koymadım bu otomatik ilk mesaja koymuş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.