Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

angara

İLK KÜRÜME GİRİYORUM HİÇ BİR BİLGİM YOK LÜTFEN YARDIM EDİN !

Önerilen İletiler

angara    0

Merhaba, ilk kendimi tanıtayım yaşım 21,boyum 170,kilom,63,yağ oranım 12 5 yıldır naturel vg yapıyorum steroid kullanmayı hiç düşünmüyordum bi yerlerden steroid geçti elime bende 10 hafta 450 testo CYP. 350 boldenon kullancam elimdeki ilaçlardan böyle bir kür yaptım

Şimdi dozajlar yeterli mi bilmiyorum ama hiç param yok diyebilirim +steroide para veremem, şimdi ben haftada 1 kere yeşil uçlu iğneyle vurcam bacaktan video izledim nasıl vurulcağıyla ilgili,nasıl beslenceğimi nasıl antreman yapcağımı öğrendim onlarda sorun yok

dediğim gibi hiç param yok gibi sadece aktardan devedikeni alcam bunlar harcinde kesinlikle kullanmam gereken bi şey var mı ? bu kürün pctsi nasıl olcak yardım ederseniz çok sevinirim ?

not: arkandan atlı mı kovalıyor ne bu acele diyebilirsiniz paranı biriktir öyle gir küre diyebilirsiniz ama ilaçlların son kullanma tarihi çok yakın ya kullandım ya kullandım yani lütfen tarihi geçsede kullanılır denemeyin 2 kere zehirlendim suplament ve sütten asla ama asla 1 gün bile geçse kullanmam psikolijik takıntı oldu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rage    0

Öncelikle başlamadan önce kan testi yaptırmanızı öneririm hormon değerlerine baktırmalısınız özelde bu test 100 ila 200 lira arasına değişmekte,

Estrojen hassasiyeti var ise kür için arimidex almanız gerekebilir buda 70 TL civarında bir ilaç,ek olarak deve dikeni,saw palmetto,omega3 almanız tamamen sizin yararınıza olur bende şuan kür içerisindeyim ve bu saydıklarımı temin etmek durumunda kaldım.

Pct için kimse ezbere konuşamaz burda kür bitiminden 12 gün sonra tekrar kan testi yaptırmanız gerekiyor değerleriniz ne olduğuna ve ilk değerler ile karşılaştırıp buna göre bir pct planı hazırlanmalı.

Şahsen benim maliyetim ilaçlar,testler,supplement ve koruyucular (pct hariç) 1200 lirayı buldu.Buna göre hem kendinizi hem cebinizi hazırlayın.

Uygun koşullarda saklanmıyor ise ilaçlar tarihinden öncede bozulmuş olabilir,bacaktan ilk kür için tavsiye etmem yurtdışı ve yurtiçi forumlarda genellikle yürümemeye kadar için ağrılar sıkıntılar vs oluyor.Intermaskuler kalçadan enjeksiyon senin için daha faydalı olur.

Özelde eğer vurursalar enjeksiyon maliyeti 3 ila 10 lira arasında değişmekte.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

özel mesaj ile ulaşmaya çalışmayın gördüğüm zaman cevap yazarım.

paranız yok ise bu ilaçlar sihirli değnek değil dozajlar düşük değil zaten sikletiniz baya düşük hele ki 5 yıla göre.

küre girip günde 700 gr mix et 10 yumurta 1 kg karbonhidrat ürünü tüketecek ektra protein tozu alacak bütçe yaratamıyosanız boşuna girer çıkarsınız benden söylemesi boş risk atarsınız.

pct ortalama 100-150

kür içi arimidex 70

mutlaka multivitamin günde 2000 mg ektra c vitamini

zma

nac600

almanız gereken minimum preperatlar.

kalçadan yada bacaktan vurabilirsiniz omuz işine girmeyin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
angara    0

zma nac 600 multivitamin devedikeni c vitamini çinko arimidexi aldım şimdi beslenme tamam stokladım hepsini

peki hocam pct için kan testi yaptırcam ona göre mi pct yapcam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.