Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

metropol

Subkutan dokudan im enjeksiyonu

Önerilen İletiler

metropol    148

dün gece flakonda son 1ml parabolan vardı onuda  insülin enjektörüne çekip karnımdan vurdum ve ödem bıraktı 😅 biliyorum saçma ama bu ilaç şimdi sistemime uzun sürede karışacak diye okumuştum yabancı forumlarda sizinde tecrübelerinizi almak istedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    4.854
metropol, Bir saat önce yazdı:

dün gece flakonda son 1ml parabolan vardı onuda  insülin enjektörüne çekip karnımdan vurdum ve ödem bıraktı 😅 biliyorum saçma ama bu ilaç şimdi sistemime uzun sürede karışacak diye okumuştum yabancı forumlarda sizinde tecrübelerinizi almak istedim

Benim hiç böyle bir tecrübem olmadı :)

Ama okuduğun gibi dolaşım sistemi bir şekilde onu alır oradan taşır...Zaman alsa da eski haline döner...İlaçların nereden ne şekilde alınması gerektiği bu tesler defalarca yapıldıktan sonra belirleniyor.Yağlı eriyik halde bir ilacın derialtından emilmesi zor ve çok uzun sürdüğü için kasa enjeksiyon yapılması gerekiyor.Deri altında mikro sürkilasyonla o koyu maddeyi taşımak zor...Genelde peptid yapıda yada estersiz ilaçlar deri altından emilime daha uygun olduğu için o şekilde enjeksiyon öneriliyor...

Bir daha denemezsin umarım.Çünkü uzun süre kalabilen ve alerjik etki gösterebilen maddeleri vucut bertaraf etmeye de kalkabilir ve etrafını sarar ve nedbe-beze olarak da kalabilir, bu ihtimal de var...

• Beğen 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.