Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

labslabs

Aburaihan Testosteron Enathate

Önerilen İletiler

labslabs    77

bu meşhur testoyu denemek istiyorum 3 kutusunu 225 tl zar zor buldum herkes kutusuna 100 tl diyor deneyen var mı ? siz kaça aldınız ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    213

ucuza gideceğim diye sahte almayın da piyasada sayılı satıcı dışında bütün iranlar sahte(overdose türkiyede yapılmış yapanın keyfine kalan) hatta oran verecek olursam yüzde 80 in üzeri bile diyebilirim.

ki orjinal iran da o kadar aman aman kaliteli efsane bir ilaç hiçbirzaman olmadı orta karar ilk geldiğinde 6 liraya ampul başına satıldığını hatırlıyorum.

sağlığınız konusunda 3 5 kuruş kar yapacağım diye böyle atraksiyonlara girmeyin içinden ne cıkacağı belli olmaz

orjinal bulamaz iseniz eger

2 kalite şeklinde iran var şuan piyasada çakma olarak bi içi nerdeyse tamamen boş kozmetik olarak bile kendini belli eden şişelerin boyları bile tutmayan

bide içi part part değişen bire bir çakmalar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
labslabs    77

zaten güvendiğim kişilere sordum fiyat yoksa şuan 50 tl'ye satan biliyorum yanlış hatırlamıosam en son 2 tldi iranda ampülü oyüzden 3 kutusu 220 tl satan baya kar ediyor iran testoyu arkadaşım kullandı testo seviyesi 1500 üzeriydi devleteki alet 1500 kadar ölçüyor zaten hammadesi ucuz zaten testonun en kaliteli bentex testoyla iran testo arasında fark olcağını sanmıorum ama tabiki diğer anabolizanlarla fark fardır birinin kutusu 20tl diğeri 80 dolar önemli olan üzerinde yazanla içinin aynı olması steril olması zaten eczane hammadde kalitesi tartışılır tabi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Big Muscle    12

iran testosu hakkında birşey söyleyemeyeceğim ama balkan pharma öneririm dostum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dark_night    6

Eger orjınalse iran testesteronu her zaman iş gorur fakat cok daha ıyıleri var . Bı urun eczane malı dıye en ıyı olacak dıye bırsey yok . Medikal amaclı ürünler sporcular kullansin diye yapılmamış . Thiager ya galenika testesteronları efsanedir ..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×