Dostlar ben bunları bizzat kendim 15hafta kullandım hiç bir faydasını görmedim ..Aldığım kişiye bunlar boş dediğimde antrenman sistemimi değiştirmemi söyledi zaten yoğun ve şiddetli antrenman yapıyordum yinede değişiliklik yaptım 5 hafta sonra hala bir etki göremedim dedim yağ tuz kaç gr tüketiyorsun diye sordu günde 2 yemek kaşıyı zeytin yağı alıyorum 3 çay kaşığıda tuz alıyorum dedim .. Yok sen tuzu günde 8 9 gr al zeytin yağınıda 4 5 kaşık al dedi bide öyle denedim yok arkadaş boş ilaç bunlar boşş almayın iştah bile açmadı boldenon gibi değil testoda hiç libido yükseltmedi bende herşey doğal eski fotolarıma bakıyorum natural ilaçsız hallerim daha iyi mesela ... Sizde denk gelirseniz bu ürünlere sakın almayın sakın ha sakın kanmayın 6000tl çöpe gitti boş yere ...Şimdi aldığım kişiye boş desem bu sefer kan testi yap bakalım diyecek terbiyemi bozmak istemiyorum harbiden asabımı bozdular.. Günah değilmi kardeşim paramızı alıyorsunuz bide ne olduğu belli olmayan bi maddeyi bünyemize basıyoruz ..Dostlar tekrar tekrar söylüyorum bunlara denk gelirseniz almayın sakın ..