Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Meme de kitle

Önerilen İletiler

Sparta34    18

Arkadaşlar selamlar. Sağ göğüste ucun etrafındaki çemberin orda yani göğüs ucuna 2 cm kadar uzakta nohut kadar bişey var sıkınca acıyor jino diye düşünüyorum ancak sadece bir meme de var ve biranda oluştu normalde kontrol ederim meme ucunda acı olduğu an anti kullanıyorum direk nohut olarak belirdi. Eğer jinoysa nohut büyüklüğünden dönüşü var mı anti kullanarak? Teşekkürler şimdiden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.653
Sparta34, 22 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar selamlar. Sağ göğüste ucun etrafındaki çemberin orda yani göğüs ucuna 2 cm kadar uzakta nohut kadar bişey var sıkınca acıyor jino diye düşünüyorum ancak sadece bir meme de var ve biranda oluştu normalde kontrol ederim meme ucunda acı olduğu an anti kullanıyorum direk nohut olarak belirdi. Eğer jinoysa nohut büyüklüğünden dönüşü var mı anti kullanarak? Teşekkürler şimdiden

Yaş, Boy, Kilo, Kür.

Bizi biraz bilgilendirir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    18
rastlantisal, 2 dakika önce yazdı:

Yaş, Boy, Kilo, Kür.

Bizi biraz bilgilendirir misin?

Yaş 25 183 106 kg yağ oranı da %13 civarı tren ace test p den çıktım çıkalı 1.5 hafta oldu o zaman bişey yoktu şuan wins master testo p clen yapıyorum meme ucu hassasiyeti olduğunda arimidex alıyordum düzenli kontrol ederim hassasiyeti normalde

tarihinde Sparta34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Sparta34, 2 dakika önce yazdı:

Yaş 25 183 106 kg yağ oranı da %13 civarı tren ace test p den çıktım çıkalı 1.5 hafta oldu o zaman bişey yoktu şuan wins master testo p clen yapıyorum meme ucu hassasiyeti olduğunda arimidex alıyordum düzenli kontrol ederim hassasiyeti normalde

Jinekomasti genelde yükselen prolaktinden olur. Tamoksifen şuan senin daha çok işine yarar. Kürde hiç test yaptırdın mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    18
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Jinekomasti genelde yükselen prolaktinden olur. Tamoksifen şuan senin daha çok işine yarar. Kürde hiç test yaptırdın mı?

Dün yarım tab dostinex aldım hocam yarın da yarım tablet alıcam kür içi test yaptırmadım istek olarak sertleşme olarak herşey stabil gitti vakit de bulamadım açıkcası zaten. Jino tek memede başlar mı peki hocam bu kitleye jino diyebiliyo muyuz. Öyleyse de bu büyüklükten dönüşü var mı 3 senelik kür geçmişim var daha önce hiç başıma gelmedi sadece bir kere sıvı gelme olayı olmuştu o kadar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Sparta34, Şimdi yazdı:

Dün yarım tab dostinex aldım hocam yarın da yarım tablet alıcam kür içi test yaptırmadım istek olarak sertleşme olarak herşey stabil gitti vakit de bulamadım açıkcası zaten. Jino tek memede başlar mı peki hocam bu kitleye jino diyebiliyo muyuz. Öyleyse de bu büyüklükten dönüşü var mı 3 senelik kür geçmişim var daha önce hiç başıma gelmedi sadece bir kere sıvı gelme olayı olmuştu o kadar

Yüksek ihtimalle jinekomasti. Bir kere başladı mı yok olmaz ama küçülür. Genelde 1 memede gelişmeye başlıyor. Aynı ilaçlarla önceden yan etki yaşamamış olman sonra yaşamayacağını garantilemez maalesef. 2 gün peşpeşe yarım tablet dostinex çok. Belki trende iken başladı gelişme bilemiyoruz.

Prolaktin ve E2 testi yaptırsan tüm sorularına net cevap alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    18
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Yüksek ihtimalle jinekomasti. Bir kere başladı mı yok olmaz ama küçülür. Genelde 1 memede gelişmeye başlıyor. Aynı ilaçlarla önceden yan etki yaşamamış olman sonra yaşamayacağını garantilemez maalesef. 2 gün peşpeşe yarım tablet dostinex çok. Belki trende iken başladı gelişme bilemiyoruz.

Prolaktin ve E2 testi yaptırsan tüm sorularına net cevap alırsın.

1 ine randevu aldım hocam baktırıcam. Küçüldükten sonra en ufak prolaktin artışında hızlıca gelişir mi peki bu melet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Sparta34, 16 dakika önce yazdı:

1 ine randevu aldım hocam baktırıcam. Küçüldükten sonra en ufak prolaktin artışında hızlıca gelişir mi peki bu melet

Bende de var. Şuan mercimek tanesi gibi. Kür döneminde artıyor, kür sonunda küçülüyor. Gelişir.

O yüzden her kürde 3 haftada 1 muhakkak e2 ve prolaktin testi yaptırmak gerek.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
janbertozen    338

183 106 %13 yağ oranı hocam yarışmacı falan mısın  fiziği dehşet merak ettim rakamlar doğruysa  bi form atabilit misin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    18
janbertozen, 30 dakika önce yazdı:

183 106 %13 yağ oranı hocam yarışmacı falan mısın  fiziği dehşet merak ettim rakamlar doğruysa  bi form atabilit misin 

Hocam rakamlar doğru. 7 ay önce yarışma düşünüyodum hoca bakıyodum o sırada sol baldırdan ameliyat oldum apse aldırdım enfeksiyondan 2 ay sürdü 20 kilo verince yarışma çöpe gitti şimdi tekrar toparladım ama mesela o zaman kol ölçüm 50ydi şuan 47 tekrar aynı ölçülere gelince yarışma düşünücem form atarım epilasyon randevusu var kılları o zaman kesebiliyorum kesince atayım oblikler falan kıldan kapandı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183
Sparta34, 28.08.2023 - 08:15 yazdı:

Test sonuçlarından sonra buraya bildirip daha sağlıklı bilgi alabilirsin.Prolaktin dışı hormanlar kaynaklıda jineko olabilirsin.

Ben yüksek progesterondan olmuştum.Aşağıdaki video kısa olarak konu hakkında seni bilgilendirecektir.

Video paylaşmak yasak ise moderatör düzeltsin lütfen.2018 senesinden beri foruma girmiyordum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    18
pusalik, 12 dakika önce yazdı:

Test sonuçlarından sonra buraya bildirip daha sağlıklı bilgi alabilirsin.Prolaktin dışı hormanlar kaynaklıda jineko olabilirsin.

Ben yüksek progesterondan olmuştum.Aşağıdaki video kısa olarak konu hakkında seni bilgilendirecektir.

Video paylaşmak yasak ise moderatör düzeltsin lütfen.2018 senesinden beri foruma girmiyordum.

Yarın randevum var kral sonuçları atıcam bakalım video için sağol izliyicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.