Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

pusalik

İlk kürüm başladı ..

Önerilen İletiler

pusalik    183

Merhaba arkadaşlar daha önceki konumda kendimden bahsetmistim detaylı bir sekilde.O yüzden burda detaya girmeden yüzeysel bir sekilde gecicem tanıtım faslını.

Biraz erken oldu belki yaşım itibariyle ama küre girmek icin yeterli altyapım olduguna inanıyordum ve suana kadar dogruda cıktı sanırım tespitim.Kürüm bu sekilde:

Testo 400mg 16 hafta

Bolde 400 mg 16 hafta

Dianabol 40mg 4 hafta

Testoyu ve boldeyi 3.haftadan sonra 500 e cıkarmayı düsünüyorum.Kürün son 6 haftasıda Oxandrone kullanmayı düsünüyorum.

Gelelim gelişime,şuan kürümün 2.haftasının basındayım haftada bir enjeksiyon oluyorum.

Küre başlarken:70kg

İkinca hafta başı :74.8

Kol :32

Kol:36cm soguk (ikinci hafta başı)

Diger acılarımı ölcmedim sadece örnek olsun diye yazdım bunlarıda.Gözle görülür bir sekilde irilesiyorum.Bunda yaptıgım sporu bırakmamın ve kendimi tamamen bu spora adamamında etkisi oldugunu düsünüyorum.

Günlük 5000 kcal'e yakın alıyorum.Minimum 4000-4500 oluyor.Makrolarımı tam almaya calısıyorum ama arada dirty bulka kacıyor sanki.

Karbonhidrat olarak: Yulaf,Karabuğday,kepekli makarna,Bulgur,kepekli pilav

Protein:Yumurta,balık,et,tavuk,hindi

Sebze:Brokoli,pırasa,fasulye,Salata

Tüketiyorum.

Supllementlerimde

Whey Protein

Creatine

Glutamine

Nox

Bcaa

Zma

Birde kendi hazırladıgım Gainer:

5 yumurta (2tam 3 beyaz)

2 ölçek whey

300ml yağsız süt

1 kaşık yer fıstıgı ezmesi

1 adet muz

100 gr yulaf

Bunların dısında resimleri kürün sonunda koyıcam biraz sasırın diye :) Çok iyi gelişim göstericegime eminim birçoğunuzda şaşırıcaksınız bundanda eminim İnşallah yanılmam

Saygılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309

Güzel konunun takipçisiyim öncesi ve sonrası da yap mutlaka :crs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

2 haftada 4 cm helal olsun guzel. Galiba iyi de besleniyorsun, bekliyoruz merakla degisimi. Testoyu 100 mg arttırmak sadece biraz az geldi en azından cıkarma sansın varsa 600 mg cıkarabilirsin 5. Haftada, fazla gelmez hic merak etme. Basarılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Tesekkür ederim yorumlarınız icin.Before Afterı kür sonunda atıcam kesinlikle hatta ortasındada atabilirim.

600mg a da cıkarabilirim sorun degil.Beslenmeme cok dikkat ediyorum ve en iyi sekilde uyguluyorum.Her gün yanımda 3 kutu yemek tasıyorum okulda oldugum süre.5000 kcal in altına inmemeye calısyorum sağlıklı olarak.Teşekkürler yorumunuz icin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Buraya küçük bir soruda ekliyim;

Kür sonu gibi yada 4-5 ay dinlendikten sonra cok sağlam bir peptid kürüne girmek istiyorum.Diyiceksiniz ki bu ne hız,evet haklısınız ama seneye podyumda olmak istiyorum o yüzden acelem umarım hak verirsiniz.

Sizce nasıl bir küre ne zaman girmeliyim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Bugun kürümün 18.günündeyim 15.günde 74.8 iken suan 75.8 im 3 günde 1 kilo almısım anlam veremedim.Kalori alımını azaltmaya geciyorum hafif yaglandıgımı ve cok az göbeklendigimi farkettim.Dirty bulk a kactık..

Enjeksiyonu haftada 2 ye cıkardım ve 1ml 1ml olucak sekilde haftada 2.Gören herkes irilestigimin farkında ama eskisi kadar define degilsinde diyorlar ayrıca Popom büyümüs :) Bütün kızlar özellikle aynı tepkiyi veriyor oha popoya bak.Gelen bir saplak giden bir saplak tacize ugruyorum kızlar tarafından :) Nedeni anlamadım bunun, sizede oldu mu acaba bu olay ?

Ayrıca marka olarakta Optimum Pharma kullanıyorum.Normalde 2ml 800 ml testo ve bolde eder ama bunda max 500 var 2ml de ondan eminim :) 5 hafta sonra genesis e gecmeyi düsünüyorum sizinde öneriniz var mı marka konusunda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Dianabol hızlı su tutuyor normal 1 kg alman, yaglı gibi gözükmen de normal sulu vucut cunku, ama beslenmeni bozmadıysan pek yağlanma ihtimalin yok suyu atınca tekrar cıkar hatlar. Marka da bvs, alpha pharma, balkan pharma gibi bilinen markalardan gidebilirsin orjinalini kullanıp verim almayan yok sonucta bunların.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

toplamda 18 günde 6 kilo çok zaten senin kilonda biri için 4000 in üzeri yağlanmaya meyillendirir 100 lere gelmeye uğraşanlar 5000 alıyor sen ne yaptın :) daha temiz beslen

danabol iyi su toplar 2-3 kg iyi ama bu kadar da iyi değil :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Sorma hocam cok gaza geldim heralde. Bide bu danabol yaradı galiba her zaman açım aşırı bir şekilde.Yemek yiyiyorum 45dk gecmeden karmıö acıkıyor.Bugunkü yemek programık buydu mesela

Sabah ögün1

6 yumurta( 2tam 4 beyaz)

150 gr yulaf

Kendi hazırladıgım gainer (1200 kcal) icerigini yazmıstım

Ara ogün

3 avuc kuruyemis (ceviz badem kuru meyve fındık)

Ögün 2

250 gr tavuk gögüs

250 gr kepekli makarna

Ara ögün

1 avuc kuruyemis

Ögün3

250 gr kepekli makarna

200 gr tavuk gögüs

Ögün4

2 adet tam bugday lavasa 250-300 gr dana kusbası dürüm 2 adet

Ögün5

100 gr yulaf,kuruyemis karısımı

Yagsız süt

Ögün6 (dayanamadım)

Tam buğday lavaşa 50 gr dana kuşbaşı 1 adet dürüm

Normalde dürüm falan yememde kuşbaşıyla güzel gitti birde tam buğday lavaş bulunca iyi oldu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Evet boldenon cidden ise yaradı zaten kime sorsam Optimum Pharma kullanan sadece boldenon ve Trenbolone u iyi oldugunu söylüyor :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214
Boldenon un acıktırma etkisi sende calısmıs demekki, bende pek acıktırmadı mesela

boldenonun acıktırma etkisi 10 kişiden 1 inde olan çok ekstrem birşey 1000 mg da bile acıktırmıyor beni :))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Söyle söyliyim 20 dk önce 200 gr tavuk ızgara 200 gr a yakın kepekli makarna yedim.Şuan iki katı daha yiyebilirim neden böyle anlamıyorum bende..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Evet kürümün 20.gününde biraz aksaklıklar yasadım.Dün gece fazla kaçırılan alkol sonrası bugun ancak simdi kendime gelebildim.Diyette bozuldu sabahtan beri hep su ve portakal suyu ictim birsey yiyemedim.Öglene dogruda halsizlikten yemek bile hazırlayamadım.Mcdonalds söyledim iki menü gömdüm... Bütün günün aclıgı üstüne.Genel olarakta gören herkes baya irilesmissin diyor.Fakat yarından itibaren Kalori alımını azaltıyorum.. 3000kcal alıcam sadece.Üstünu alınca 25 gün icinde yaglandım cok fazla.İnci gibi packlerim yerini göbege bıraktı :) Kür sonuna kadar temiz büyümeye geciyorum.

Yeni küre giricek ve bunu okuyan arkadaslara tavsiye sakın 3500 ün üzerine cıkmayın ne oldugunu anlamadan göbeginiz cıkıyor.

Onun dısında dün off günüm olmasına ragmen sabah dayanamadım gittim salona.Maximal calıstım sadece.Kürden öncekilere göre epey gelismis

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Bir self check yapayım dedim,

Kürün4.haftası bitecek pazartesi günü.Şuan İtibariyle 79 kiloyum.Kür başı 70 dim.İyice hayvanlaşmaya başladıgımı hissediyorum.Özellikle bu hafta.Bütün tshirtlerim kücüldu sanki xxsmall gibi.Gardırobu yenilemek zorunda kalıcam bu gidisle ...

Kalori alımımı 3000 dolaylarında yapıyorum.Beslenmeye cok para ve emek harcıyorum acıkcası bunların karsılıgınıda gördügümü söyleyebilirim.Antremanlarımda aynı zamanda cok kaliteli ve düzenli.

Yağ oranı kür başı: %8

Şuan %11

Kol kür başı: 33cm (evet sopa gibi ) kür

Şuan: 37 cm

Örnek olsun diye sadece kolu paylasıyorum.Genel ölcümü kürün yarısında yapacagım.Resim istegi gellirse atabilirim :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

İyi akşamlar hepinize,

Kürümün 8.haftasının içindeyim.Herşey yolunda,Sağlık açısından Allaha şükür bir problemim yok.

Küre basladıgımdan beri 12 kg aldım.Şuan 82 kiloyum.Son 4 hafta beslenmenin bokunu çıkartarak 6000-6500 kcal almaya baslamıstım.Geçen hafta itibari ile tekrar 3500 civarlarına indirdim.Aynı zamanda Günlük 300 mcg Ghrp-6 kullanmaya basladım.Ayrıyetten su alımını artttırdım minimum 4 lt su almaya basladım.Günlük 50 mg provironda ekledim.İnanamayacaksınız ama Bir anda fırlayan yağ oranım 8-9 gün kadar kısa bir sürede tekrar eski haline döndü.Bugun ölçüldüm %11.9 çıktı yağ oranım.

Genel olarak çok memnunum.Beni 3 haftadır görmeyenler bile acayip şaşırıyor.Sana ne olmuş böyle diye.Bütün tişörtlerim küçülmeye basladı.Gögüslerim sırtım sığmıyor.Kürden önce bol gelen tişörtler şuan Under Armour yapışık tişört gibi durmaya basladı.

Antreman ve uyku düzenime cok dikkat ediyorum en geç 12.00 da yatmış olup 7.30 gibi kalkıyorum.Haftada 5 gün split,6adet de kardiyo calısıyorum.3'ü yüzme 3'ü yürüyüş eliptk tarzı.Tabikide kardiyo günleri harcagım kaloriyi hesaplayıp ona göre yiyiyorum.

Kürümü 3 hafta sonra değiştirmeyi düşünüyorum.Malum yaz yaklaştı hem iri hemde parçalı girmek istiyorum.Pekte karar veremedim açıkçası değiştirsem mi ama bir yorumunuzu almak istiyorum.İçimden 16hafta böyle devam etmek de gelmiyor değil.

Şuanki kürüm;

Testo e 750 mg

Bolde 400 mg

Ghrp-6 300mcg

Değiştirmeyi düşündügüm:

Testo p 500-750 mg

Tren a 200 mg

Bolde 400 mg

Masteron (bilmiyorum mg olarak)

Cjc 1295-Ghrp 6 günlük toplam 600 mcg olarak

Clenbuterol (opsiyonel)

Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı almak çok isterim.Saygılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.371
Resim istegi gelirse dedim kimse yorum bile yazmamıs :D

Bi resim alalım o zaman yorumlar sonra :kas

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.371
Siz yeter ki isteyin hocam :D

Kür başı 70 kg 32cm kol:

http://i.hizliresim.com/NpOq4N.jpg

Şuan 82 kg 37-8 cm kol (bu resim 2 hafta önce cekildi şuan daha iriyim)

http://i.hizliresim.com/kbXkg7.jpg

Maşallah gayet iyi '' AMA '' daha iyi olmaması adına hiç bir sorun yok tam gaz beslenme ve sıkı idmana devam. :kas

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Cok tesekkürler hocam.Sizler sayesinde elimden geldiği kadar birseyler öğrenip kendimi geliştirmeye calısıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Günaydın arkadaşlar bir hafta önce arimidexe basladım suratımdaki Moon face den ötürü gecene kadar 2 günde bir 1 tablet kullanmayı düşünüyorum.Bu konuda ve yukarda belirttigim definasyon kürüne gecis konusunda yorumu olan var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.