Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

harbiyesutay

Ilk kürüm için sonuçlarım

Önerilen İletiler

6EE24D3B-7CA8-4F3E-B6E1-58CD09FAEF8C.thumb.jpeg.f507122931d23a7d9bd5edb4cdbf95f7.jpegMerhaba , yaklaşık 4 aydır iyice düşünüp taşındım ve karar verdim. 1,5 yıldır vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Aktif olarak farklı spor dalları ile de yakından ilgileniyorum. Testo Enant - Bolde - Dianabol kürü ile başlamak niyetindeyim. İlaçlar için de maddi anlamda olabildiğince imkanım var ayırabileceğim ortalama miktar 30-35 bin ₺.Sizce ilk küre girmem için sonuçlar nasıl ? 

Yaş : 21 

Kilo : 61

Boy : 1,83

E9A10A40-3761-4108-8101-D468F2DC78EB.jpeg

251AD021-87C4-40B6-9B78-F0F165AF7817.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


scorocco    113

Merhaba bu testler yetersizdir.

total testo

alt ast 

free testo

prolaktin

e2 

değerleride gerekli eksik olanlar mutlaka vardır ufak araştırma ile kalanları tamamlayabilirsin.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.335

Hocam kilonuz çok düşük geldi boyunuza oranla buda bence daha natural olarak hala doldurabileceğiniz yerlerin olduğunu gösteriyor. İlaçlar anabolik değildir sizin vücudunuza verebileceğiniz en anabolik madde besinlerdir. O yüzden ilk önce beslenme konusunda kendinizi geliştirmelisiniz. Anladığım kadarıyla aceleci davranıyorsunuz buda tr koçlarının ilk kür diye itelediği test bolde danabol kürüne başlamak istediğinizden ve hangi kan tahlillerini vereceğinizi bilmemenizden anlaşılıyor. Size tavsiyem ilk önce beslenme ve antrenmanınızı daha iyi seviyeye taşımak için araştırma yapmanız bunu yaparken ilaçlara merakınız varsa en azından ilk 2 3 kürü kimseye sormadan kendiniz yapabilecek bilgi birikime gelmeye çalışın.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Dağaslanı
      Herkese iyi günler fikir danışmak istiyorum sizlere ,yaş 22 düzenli olarak spor geçmişim var. Fitnessa ara verdikten sonra tekrardan başladım ve kaybettiğim kiloları 1-2 ay kadar kısa sürede aldım(yaklaşık 5 kilo).
      Kendimi bildim bileli uzun boylu olmam korkutmuştur. Boyuma göre hep cılız hissetmişimdir. Şu an güncel boy 190 kilo 92.5. İstediğim şey bulk kürüne girmek. Testo enantathe ve boldenon yeterli gelir mi sizce bunu danışmak istiyorum veya bunu yap daha iyi olur dediklerinizi okumak istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden, son 1.5 aylık değişimimin resmini ekleyeceğim.

    • Yazan: Kaan00n
      Öncelikle merhabalar ben Kaan 20 yaşındayım.
      3 haftadır 250 mgt testo kullanıyorum boyum 190 kg 89 yağ oranım 14-15-16 civarlarında kollarım ise 42-43 cm ilk kürümü yapmak istiyorum fakat testo prop ile masteron mu kullanmam gerek yoksa testo bolde bi gitmem gerek yoksa testo enanthata devam edip masteron prop mu almam gerekiyor bilmiyorum ve yaza giriceğim için kendimi güzel bi halde görmek de isterim sizlerin yorumu ve fikirleri çok değerli. @rastlantisal @Rdm
    • Yazan: Kaan00n
      Merhabalar 20 yaşındayım 2 haftadır testo vuruyorum ilk hafta 250mg 2.hafta ise 500mg vurdum 
      1.sorum şuana kadar etki almam gerekli miydi?
      2.sorum hali hazırda yağ oranım 15 ve mini bir cut yapıp yaklaşık 15-20 gün içerisinde sonrasında bolde eklmeyi düşünüyorum yorumlarınız nedir?

      3.sorum original ilaç nerden nasıl temin edebilirim
      4.sorum 500 testo 500 bolde çok yüksek bi dozaj mı
      şuandan itibaran 1adet liv52 yoğun milk thistle ve nac600 kullanıyorum haftada 1 arımıdexi yarım yarım atıyorum önerilinizi bekliyorum @Rdm @rastlantisal
    • Yazan: Halo0619
      Arkadaşlar Cümleten selamlar iyi forumlar. Sorum şu. Küre girdik enjeksiyonumuzu yaptık. Ve yapmaya devam ediyoruz. Hormonların etkisi. Artarak devam mı ediyor. Yoksa her vurdugumuz anda belli bir noktaya geliyor ve vurdukça sabit o etkide mi kalıyor?  Etkiden kasıt sağladığı faydalar. 
    • Yazan: Nakrenn
      Hepinize merhaba ilk kür için aslında bilgi edinmek için konu açtım şimdiden çok teşekkür ederim.  
      Elimde şuan bunlar var:
      500mg Testesterone enanthate /swiss 500mg Boldenon undecylenate /swiss 30ml mk677 /exbiotech Vitamin ve mct ürünleri:
      Mılk thistle liv52 cystone Glutathone zma multivitamin d3 k2 omega3 Sorularıma gelecek olursak:
      10 haftalık bir kür fakat bazı arkadaşlara sorduğumda 500bolde çok fazla şeklinde geri dönüşler aldım sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce 4hafta 250mg boldenon 500mg testo daha sonra bir 5 veya 8 hafta daha testesterone enanthate devam şeklinde mi yapmalıyım? Karaciğer değerlerim daha önce swiss'in kapsül mk677 sini 2 ay kullandıktan sonra:
      ALT:143   AST:76 Şeklindeydi bu kadar yükselmemesi için dikkat etmem gereken nelerdir?
      (Markayı kötülemek için yazmadım ki zaten yaklaşık 9kg aldım kullandığım süreçte)
      Küre girmeden önce tam olarak neler yapmalıyım?
      Total test free test e2 hemogram Dışında baktırmam gereken bir kan testi varmıdır ?
      Liv52 ve Cystone (karaciğer ve böbrek koruyucu) kürdeyken ne kadar ve kaç gün kullanabilirim? Kür sonunda PCT için kullanım süreci ne olmalı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×