Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

utkuesquiree

Balkan pharma mı yoksa body tech markası mı daha iyi?

Önerilen İletiler



mokarper    15
utkuesquiree, 24.02.2023 - 23:42 yazdı:

arkadaşlar selamlar. balkan pharma (BP) mi yoksa body tech mi daha kaliteli? tecrübeli arkadaşlar var mı acaba?

Bodytech der geçerim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    828

BALKAN PHARMA + SP LAB

1.thumb.jpg.189669203be844703a67ecc58de3ca48.jpg

BODY TECH + DİĞERLERİ

1-8fqq-cover-1643809783.jpg.780cb5736174a4c0977f09bad40a7291.jpg

  • Beğen 2
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kartal1325    34
forbit, 08.03.2023 - 14:50 yazdı:

BALKAN PHARMA + SP LAB

BODY TECH + DİĞERLERİ

Nerden biliyorsun Bodytech kullandınız mı? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    828
Kartal1325, 6 dakika önce yazdı:

Nerden biliyorsun Bodytech kullandınız mı? 

Benim bildiğim bir sır değil ki bu dünyanın ortak olduğu bir deneyim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kartal1325    34
forbit, 8.03.2023 - 19:51 yazdı:

Benim bildiğim bir sır değil ki bu dünyanın ortak olduğu bir deneyim.

Bodytechin kötü ve kalitesiz olduğu mu dünyanın ortak deneyimi :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    828
Kartal1325, 5 saat önce yazdı:

Bodytechin kötü ve kalitesiz olduğu mu dünyanın ortak deneyimi :)

Ben kötü demedim kötü dediğimi gördünüz mü? 5 duyu organımız varken neden 6. ?

tarihinde forbit tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Turbo    3

Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm birçok konuyu inceledim steroid ve peptit hakkında cok yorumlar eleştiriler var malum türkiye piyasası ama hala gerçeği göremeyip burdaki birçok yerli üretim içinde ne oldgu belirsiz ilacı iyi diye yorumlayıp el üstünde tutan var kullanmadgnz için tabiki bilemezsinz haklısınz ama 8 senedir kürün içinden geçmiş birisi olarak bu sene türkiyeye yeni giren hindistan malı üst düzey ürünü kullandıktan sonra gözüm hiç birini görmedi orjinal malzeme bir başka burda en saglam çalışıyor dediğimz ilaç bile suymuş meğer birbirinizi üzmeyin güzel güzel yorumlaşıp bilgi aktarın kalın saglıcakla ve isimler hep aynı burdan anlarsınız bodytech meditech biotech vs sayamadgm cok marka var birçogunun üreticisi uzaktan tanıdık☺️

tarihinde Turbo tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Greblan    98
utkuesquiree, 24.02.2023 - 23:42 yazdı:

arkadaşlar selamlar. balkan pharma (BP) mi yoksa body tech mi daha kaliteli? tecrübeli arkadaşlar var mı acaba?

Şimdi aralarinda bildigim kadariyla ciddi bir fiyat farki var. Body tren e. 1400lira gibiyken sp balkanin alt markasi 2200bandinda. Tabi bunlar benim dolu oldugunu bildigim saticilardan aldigim fiyatlar. Ben iki markayai da denemedim ama ciddi bir fiyat farki var. Buyuk ihtimal o fiyat farkini karsilayacak kadar aralarinda fark yoktur ama sonuc olarak bp veya sp ayni firma daha iyi diyebilirim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: quacky
      Selamlar, ben dragon pharma kullanıcısı olarak daha önce hiç yaşamadığım enjeksiyon ağrılarını yüksek fiyata aldığım dragon markası yaşamam üzerine flakonun üstünde yazan, dragon pharmanın resmi sitesine girip kendilerine mail attım.
      Mail içeriğinde Türkiyede ve Rusyada bu markanın distribütörü olup olmadığını sormayı geç, direk satıcının bilgilerini her şeyini yolladım. Bana dönen yanıt buralarda ne distribütörü, nede satışları olduğu oldu. Yani distribütörü olduğu iddia etmesine rağmen marka kendisini tanımıyor. Satıcısı kendilerinden 90 bin dolar civarında toplu ürün aldığını söylemişti, bu kadar yüklü bir alıma rağmen bu satıcıdan haberi olmamalarının imkanı yok.
      Kendisi Türkiye'de ürettirip üstüne dragon pharma etiketi basıyor olması olası, bu kadar köklü bir markada her şeyi doğru yapmama rağmen ödem sorunu da olmamalı zaten. Mailin sahte olduğunu düşünenler resmi sitesiyle iletişime geçip kendileri de doğrulayabilir.
      Herkese iyi forumlar

    • Yazan: Kamataka
      Bodytech markasından aldığım parabolan ürünün içinde beyaz tırnak ucu boyunda sabunumsu, kıl gibi bir parça yüzüyor ürünü kullanmadan fark edip video çektim ürünü satan kişi steril laboratuvar ortamları içerdiğini ve youtube a bodytech parabolan yazınca laboratuvarda üretimini gösteren video olduğunu söylemişti ürününde böyle bir parça çıkan oldu mu daha önce?
      Sanırım burun kılı 
      Videoyu ekliyorum 
      VID-20231111-WA0007.mp4
          
    • Yazan: dertsahnesi
      Zphc bolde canada Testo kullanıyorum memnunum ama küre tren ekleyeceğim zphc tren e konularına baktım çokça memnun olmayan bodytech öneren gördüm. Son dönemlerde kullanan oldu mu iki markayı?
    • Yazan: Loving
      - BU BİR VEDA DEĞİL ELVEDA -
      Merhaba arkadaşlar; benden duyun istediğim için bu konuyu üzülerekte olsa size açıklamak isterim. Bu sektöre 15 yıl önce balkan ve vermodje gruplarıyla merhaba dedim daha sonra vermodje çok fazla sahte üretim ile karşılaştı ve marka buna dayanamayıp yok oldu balkan pharma da aynı sorunla 2018 kadar boğuştu ama daha sonra yeni hologram serileri ve yeni check kodu sistemi ile yoluna devam etti taklit edilemedi zira uzun zamandır Amerika'nın nefesi ensesindeydi 2 yıl öncesinden bu haberler benim kulağıma gelmeye başlamıştı kapandı, kapanacak diye. Yeni aldığım kesin ve net bilgi sonrası konuyu teyit ettim Balkan Pharma artık steroid üretimini '' tamamen bitirmiş bulunmakta! '' 
      Sebebi ise Moldova avrupa birliği girişi an meselesi ve bu doğrultuda steroid grupları önünde büyük engeldi. Avrupa birliği konusu netlik kazandıktan sonra Bp artık ticari hayatına sadece supplement ve çeşitli vitaminler üzerinden devam edecek. Ama bildiğiniz gibi alt markaları var Balkanın tabi bunlar resmi olarak ilan edilemez ama bu camiada olan herkes bilir sp ve bodypharm Bp'nin alt markalarıdır gayri resmi el altından ortaklarının çıkardığı (Balkanı kuran kişilerin) haliyle artık bu markalar ile devam edecekler.
      Merak edeneler Bp ürünler kısmına girerek görebilirler tüm hormon grupları kaldırıldı sitelerinden.
      https://balkanpharmaceuticals.com/products/other-categories.html
      Uzun lafın kısası bu güzel hikayede artık bu şekilde sonlanmış oldu.
    • Yazan: emiredrn22
      Body tech trenbolone alacağım nasıl kullanan var mı alternatif çalışan ne marka önerirsiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×