Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ardaesat

Grip

Önerilen İletiler

ardaesat    4

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum

1 haftadır antreman yapamıyorum gripten dolayı ve kürün başındayım yani 4 ocakta basladım ılk ıgneye.

küre ve mct ye devam ediyorum sizce kür aynı devam etsın mı yoksa grıp gectıkten sonra antremanlara baslayınca mı iğnelere devam edim?=

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


ardaesat    4

4 ocakta başlamıştı kür. acaba grip geçene kadar iğneyi durdursam mı yoksa devam mı etsem bir haftadır antreman yapamıyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

siteye yeni üye oldum başlık açıp soru sormak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

steroidlerin bağışıklığı düşürücü etkisi vardır ama bu kadar zamanda geçmediyse gribin boşuna devam etme at çöpe ilaçlarını senin toleransın daha fazla demekki boşuna kullanıp kendini riske atma grip olmaz başka virus bakteri girer vucuduna daha etkili o zaman sonuçları ağır olur.

eğerki zaten 3 5 günde geçiyorsa ara vermene gerek yok onun için kaydırıp ilaçların düzenini bozmak mantıklı değil.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

hafta es geçsem sonra iğnelere devam etsem?sonuçta bunlar uzun esterlı maddeler halen vücutta. dün igne gunumdu olmadım. cumartesıye kadar beklesem

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

kürünüz ne ? uzun esterli olması hafta atladığınızda dalgalanma olmayacağı anlamına gelmiyor birde

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

haftada 1 enjeksiyonda işinizi halledin zaten benim önerim boşuna delik açmaya gerek yok :) hepsini tekde yapın bundan sonra da öyle devam edin bence ara vermeyin kürde oluşunuz her türlü sizin kaybınız olmasını engelleyecektir en azından :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

yeri gelecek 1000 mg testo 800 mg boldenon yanına da 400 mg trenbolone koymak gerekecek

bilmekte fayda var :))

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    40

grip... nasıl bir grip asıl soru bu? eğer grip bildiğimiz sıradan burun akıntısı tarzında seyreden bir gripse; klorfeniramin , klorfenilefrin ve parasetamol içeren bir standar soğuk algınlığı ilacı kullanmanız sayesinde akıntı azalacak ve gribi ağır şekilde yaşamadan atlatacaksınız ve bu da sizin antrenmanlarınızı etkilemeyecek. ama grip önce burun sonra boğaz ve sonrada aşağı doğru akciğerlerde enfeksiyonla seyreden bir virüs şekli ile vücudunuza bulaşmışsa ( ağırsa, ve domuz gribi tarzı bir şey ise) elbette kürü değil komple sporu bırakmanız gerekecek hastalık iyileşene kadar. ben şahsen grip olmaya yakın hemen bi terafluforte alır içerim ve grip beni yatağa atmadan ben onu yatağa atarım genelde 2 günde geçer. ben olsam küre devam ederdim arada da bi soğuk algınlığı ilacı alırdım. aman dikkat antibiyotik demiyorum soğuk algınlığı ilacı. örneğin thylolhot. burun akıntısını acayip giderir. tavsiye ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

mesela antreman yapamayacak kadar halsizsiniz ve kürünüz devam etmekte, tabikide grip ilaçları alınıyor. ama antreman yapılamayan dönem de iğneye ara vermek mi iyidir yoksa aynen devam etmekmidir. yani iğnenin gribe - yönde etkisi olur mu.....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×