Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

Loving    9.225

Merhaba arkadaşlar; 

Bugün trenbolone ele alacağız çünkü piyasada kimse size şimdi anlatacaklarımı bu kadar derinlemesine anlatmayacaklardır. Peki neden anlatmayacaklardır? Anlattıkları taktirde satış yapamayacaklardır muhtemelen çünkü aklı olan trenbolon dan uzak durur. Ha aklı olan uzak durur derken bir kere deneyen de kolay kolay vaz geçemez çünkü trenbolone verdiği hazzı ve sonuçları dünyada başka verecek bir ilaç henüz keşfedilmedi. :) 

Trenbolone nedir? Tarihçesi...

Trenbolone, çoğu sporcu tarafından süratle fiziğinizi değiştirmek için en güçlü, en etkili ve en tehlikeli steroidlerden biri olarak kabul görmüştür. Bu ürün 19-nor steroid ailesinin bir parçasıdır. Trenbolone gibi, bu 19-nor ailede oldukça popüler bir başka steroid de Nandrolone’dır (Deca Durabolin ve NPP) Nandrolone ve trenbolone’un etki mekanizmaları benzer olmakla birlikte gerçekte bu iki steroid den alacağınız sonuçları çok farklı olacaktır.

Nandrolone grubunun bir androjen ve anabolik steroid modelidir. Deca durabolin'in yeni yani geliştirilmiş versiyonudur. Misal peptidler de follistatin ilk olarak çıktı sonra geliştirilmiş versiyonu Follistatin 344 çıktı veya herkesin tanıdığı bir ürün Yohimbe çıktı daha sonra saf ve üst versiyonu olan Yohimbe HLC geldi gibi düşünebilirsiniz. Deca ve Tren. iki kardeş arkadaşlar ama ikiz kardeşler değiller sadece kardeşler. Misal deca da libido konusunda sorunlar yaşarken tren. kullanımında aksi yönde pozitif çıkışlar yakalarsınız ve bizim camia'da '' BÜYÜMEK İÇİN DECA! ESTETİK İÇİN TREN '' sözü vardır. Deca sizin sinir sisteminize veya paranoya kavramınıza negatif etki etmez ama trenbolone bu kavramın tabiri caiz ise içinden deler geçer. Yani bunlar kardeş olmalarına rağmen iki farklı deneyim sunan ürün diyebiliriz.  Konuyu çok dağıtmadan tren kullanıcıları nelere dikkat etmeli bunlara değinelim.

Trenbolone kullanmaya karar verdim yan etkileri nelerdir?

  • 2,6 HAFTALAR ARASI ATEŞİNİZİN ÇIKMASI
  • 3,10 HAFTALAR ARASI YÜKSEK SİNİR
  • 3,10 HAFTALAR ARASI YÜKSEK PARONOYA
  • 2,6 HAFTALAR ARASI VÜCUT GENELİ VE AVUÇ İÇİ TERLEME
  • 3,10 HAFTALAR ARASI NEFES DARLIĞI KOMPLİKASYONLARI
  • 4,10 HAFTALAR ARASI ÖKSÜRME
  • 3,10 HAFTALAR ARASI HALSİZLİK VE YORGUNLUK BELİRTİLERİ
  • 4,10 HAFTALAR ARASI YÜKSEK TANSİYON BELİRTİLERİ

Şimdi arkadaşlar bunların arasında en ağır yaşayacağınız 3 sorun 

  • YÜKSEK SİNİR
  • PARONOYA ( AĞIR ŞEKİLDE )
  • NEFES DARLIĞI (NEFES ALAMAMA)

1 ve 2. madde konusunda eğer özünüzde sinirli, saman alevi gibi parlayan biriyseniz ve duydu durum bozukluğu, anksiyete, geçmişte veya ürünü kullanacağınız dönem psikolojik sorunlarınız oldu veya varsa '' kesinlikle uzak durun '' çünkü trenbolone öyle ağır şekilde bunları size yaşatır ki ya her gün adam döver veya dayak yersiniz. :) 

Kendimden bir hikaye anlatayım hemen; Tren kullandığım dönem sokakta yay geçidinden karşıya geçeceğim (özünde çabuk sinirlenen birisiyimdir ama saman alevi gibi hemen şeker adam moduna dönmem de çok basittir.) toplu taşıma şoförü olan adam kilitlendim bakıyorum (bana bakıyor sanıyorum) dedim bana posta koyuyor herhalde (ne alakaysa) yeşil yandı araçlara aracın önüne geçtim gidemesin diye sen niye bana bakıyorsun diye adamla kavgaya tutuştum adam yemin ediyor ya sana değil ışığa bakıyordum yeşil yansın da geçeyim diye. :) Neyse sonra aaa bir sn bende tren vardı sakin olmalıyım deyip yoluma gitmişliğim olmuştur bunun gibi nice hikayelerim vardır tren kullandığım dönemlere dair. 

Bakın tren öyle ilaçtır ki evliyseniz yuvanız  bozulur, dağılır :) Sevgiliniz varsa ayrılırsınız. Ananız, babanıza ağır sözler söyler hatta el kaldırırsınız. Tren adamı böyle manyak eder haberiniz olsun. :) Bir gün destek verdiğim biriyle konuşuyoruz tren dedim nasıl gidiyor? İyi abi dedi. Ya dedim nasıl iyi? Paranoya falan yok mu dedim şuan bir şey yok dedim 1 belki 2 hafta sonra beni aradı abi dediğin gibi paranoya yaptım ama iyi ki tren kullanmışım yoksa fark edemeyecektim dedi. Dedim ki ne oldu? Abi kız arkadaşımla hiç telefonuna bakmaz, karıştırmazdım trenden galiba aldatıldığım paranoyasına kapıldım bir de ne göreyim? Aldatılıyormuşum üstelik başka bir vücut geliştirmeci çocukla!! Aldatılmak değil de çocuğun benden vücudunun daha iyi olması zoruma gitmişti abi demişti. (Bende gülsem mi ağlasam mı bilememiştim.)

Peki trenbolone bu kötü özelliğinden nasıl etkilenmeden kullanabiliriz? Bunu kariyerimde kimseye anlatmadım çünkü parayla bile ölçülemeyecek değerde bir bilgi ve %99 çözüm sunuyor. Tren negatif etkilerinden kurtulmak için kür planınızı şu şekilde yapın bu yazdığım yan etkilerin neredeyse hiç birini görmeyeceksiniz arkadaşlar. :) 

MİSAL TREN KÜRÜNDE YAPILMAMASI GEREKEN : 

  • 1-15 HAFTA TESTOSTERON 
  • 1-10 HAFTA TRENBOLONE
  • 1-5 HAFTA DIANABOL 

Böyle bir kürde genelde 500 testo + 300 tren + 30 mg dianabol yapar çoğu sporcu. Ama o yan etkileri görmemek için yapılması gereke düzenleme şu şekilde olmalıdır arakadalar.

  • 1-15 HAFTA TESTOSTERON - 250 mg hatta 200 mg 
  • 1-10 HAFTA TRENBOLONE - 500/900 mg kadar çıkabilirsiniz bu dediğim formülde (sonuçlar şaşırtacaktır yan etki anlamında)
  • 1-5 HAFTA DIANABOL  - 30 mg

Bu şekilde olduğunda en ağır baskın kötü özelliklerini trenbolone ekarte etmiş olursunuz. Ha şöyle de bir şey var forumda da o arkadaşlar aktif olarak aramızda benim destek sağlayıp bu formülü yapmadan rutin uygulamalar ile tren küründe 4,6 ay kalan ama gram yan etki hissetmeyen vücut gelişimi olarak muazzam sonuçlar alan sporcular yok mu? VAR! Ama 1000 kişi de 1 kişi arkadaşlar. :) O kişilerdenseniz zaten ömür boyu kullanın trenbolone hiç vazgeçmeyin. 

Bunu şöyle açıklayalım '' yahu öyle şey mi olur diyenler anlasın diye '' 

1 masa olsun bu Masa'nın sağ ucuna sen sol ucuna ben oturayım. Önümüzde 4 tane y*ni rakı 70'lik olsun 2 sende 2 bende şeklinde. Sonra başlayalım içmeye ben 1. şişede sarhoş olup bayılıp kalayım sen 3. şişede çakır keyif ol  bu mümkün mü? Evet mümkün dünyaları içip hala ayakta olan onlarca kişi var daha 1 bardakta ayılıp, bayılan kişileri de gördük değil mi? Eee şimdi diyebilir miyiz ya kardeşim aynı rakı sen ona gerçek bana sahte vermişsin? Hayır işte ilaç ve genetik böyle bir şey arkadaşlar dünyada bilimin inceleyip sonuca vardığı çoğu konuda tek spor dalı vücut geliştirme ama bilimin bile hala bulamadığı bazı gerçekler var bu durumda onlardan bir tanesi. 

Mesela dış kaynaklı forumları veya platform veya makaleleri inceleyin Avrupa'nın en sevdiği ilaçlar başında trenbolone gelir ve adamlar şaka değil 1 yıl kesmeden kullanırlar. O  konuda bende bu eğilimi mantıklı buluyorum ama uzun kullanım yapacak arkadaşlar lütfen çok abartmayın uzunluğu ve mg kısımlarını tavsiyem bu yönde olacaktır. 

Parabolan insanlar için üretilen versiyonudur acetat ve ent. formu veteriner gruplarında vardır haliyle eczane ürünleri parabolan formatında üretir lab ürünleri acetat ve ent. olarak üretirler. Misal balkan pharma : parabolone alt markası sp : acetat ve ent. olarak piyasada bulunmaktadır.

Peki vücuttaki işleyişi nasıl olur nelere etki eder nasıl çalışır diye bakacak olursak;

Trenbolone, kas yapı dokusu içinde bulunan igf-1 hormonunun seviyesini çok büyük oranda pozitif yönlü arttırmaktadır. ( igf normalde gece biz uyurken beyinde salgılanan gh nin karaciğere ulaşması ve orada igf 1'e dönmesi ile gerçekleşir. ) Böylelikle kastaki igf-1 seviyesi 2,3 hatta daha fazla artıp kas uydu hücrelerinin yani hasarlı kas hücreleri'nin igf-1 ve diğer büyüme faktörlerine çok daha duyarlı hale gelmesini sağlar. Kas hücre oranlarına belirli paralelikte ilerleyen DNA ölçüsünü de oldukça fazla oranda attırır.

DEDİKLERİMİ DOĞRULAR NİTELİKTE AÇILAN ÖRNEK KONULAR : 

Etkilerinden pozitif yanların dan hiç bahsetmedim kapanışı öyle yapalım arkadaşlar;

  • TESTOSTERON DAN 500 KAT NEREDEYSE GÜÇLÜ BİR İLAÇ DÜŞÜNÜN 
  • YUNAN HEYKELİ BENZETMESİ VARDIR YA HEP HAH İŞTE O HEYKEL KIVAMINA GETİRİR SİZİ
  • VÜCUDUNUZ KARAKALEM İLE ÇİZİLMİŞÇESİNE MUHTELŞEM DURUR
  • KAS ADELE YAPINIZ SU DOLU DEĞİL ADELE/ET DOKUSU OLARAK YANSIR GÖREN GÖZLERE
  • SOKAK TABİRİ İLE KAPANIŞ YAPALIM = MERMİ GİBİ BİR VÜCUDUNUZ OLUR

Evet arkadaşlar trenbolone denilen ilacı iyisi ile kötüsü ile hatta bazı minik bilinmeyen duyulması zor sırlar ile sizlere anlatmaya çalıştım bu ilacı kullanmadan 10 kere düşünün tüm bunlara rağmen kullanacağım derseniz mutlaka doğru bir rehber ile bu süreci geçirin yoksa çok üzülürsünüz piyasa da 300,500,800 tl gibi tren tedariği sunumu yapanlara kanmayın tren. ve oxandrolone dünya da ham maddesi en pahalı 2 ilaçtır bunu unutmayın zaten özünde sakat bir ürün olan tren'e en doğru şekilde ulaşmak için en doğru seçeneği vücudunuza almak için uğraşın ilk çabanız bu yönde olsun.

KEYİFLİ FORUMLAR

  • Beğen 22
  • Vayyyy!! 5
  • Alkış 1
  • Jest 1
  • 100 Puan 1
  • Minnettarım 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.215

Vay vay vay Burak hocam destan yazmışsın cidden dediğin gibi bunları anlatmazlar aksine tren kullan şeker gibi olacaksın diye etrafımda o kadar genç arkadaşa satmışlar ki çocukların çoğu tramva geçirdi kürlerinde iş yerinden kovulanlar, ailesi veya özel yaşantılarında ciddi sorunlar yaşayanlar. Bu konu yılların verdiği tecrübe ile yazılmış ve okuyanlar 1 tl bile vermeden yıların tecrübesini 10 dk okuyarak kazanabiliyorlar gerçekten çok büyük marifet ellerin dert görmesin işin gücün rast gelsin.

tarihinde Bay-T tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147

Şu trenbolone denemeyi çok istiyorum ama hem geçmişte anksiyete geçirdim hemde çok düşük doz antidepresan kullanıyorum. Günlük hayatimdada çok sinirleniyorum ve bazen insanların davranışlarına takiliyorum uyuz oluyorum yani.

  • Üzgün 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    833
proliqht1, 2 dakika önce yazdı:

Şu trenbolone denemeyi çok istiyorum ama hem geçmişte anksiyete geçirdim hemde çok düşük doz antidepresan kullanıyorum. Günlük hayatimdada çok sinirleniyorum ve bazen insanların davranışlarına takiliyorum uyuz oluyorum yani.

Dostum hoca ne yazmış konuda sinir hali anksiyete uzak dur aman bulaşma! 

@Loving hocam emeğine sağlık gerçekten bu kategoriyi açman harika oldu kimsenin anlatmadığı, hatta gizlediği çoğu şeyi bize karşılıksız anlatıyorsun hakkın ödenmez benim tren tecrübelerim oldu seninle bu süreci geçirdik hatta çok güzel sonuçlar aldık senin her dediğini uyguladım öyle büyük sorunlar yaşamadım genetik olarak sanırım biraz şanslıydım yan etki konusunda ama onlarca küre girmişimdir tren. tadını hiç birinde almadım. :) Sanırım yaza doğru cut kürümde mutlaka tekrar deneyeceğim. Çok tecrübe ve dikkat isteyen bir ilaç o yüzden yazılanları defalarca okuyun ve öyle karar verin kullanacak arkadaşlar.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Markus Rühl    142

Elinize sağlık Burak Hocam sizin sayenizde piyasadaki şarlatanların elinde deney faresi olmuyoruz , 500-900 mg tren kullanamıyorsak örnek 200 mg tren enanthate kullanacaksak testesteron miktarını 100 mg mı çekmeliyiz.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.225
proliqht1, 17 dakika önce yazdı:

Şu trenbolone denemeyi çok istiyorum ama hem geçmişte anksiyete geçirdim hemde çok düşük doz antidepresan kullanıyorum. Günlük hayatimdada çok sinirleniyorum ve bazen insanların davranışlarına takiliyorum uyuz oluyorum yani.

UZAK DURUN

Markus Rühl, 5 dakika önce yazdı:

Elinize sağlık Burak Hocam sizin sayenizde piyasadaki şarlatanların elinde deney faresi olmuyoruz , 500-900 mg tren kullanamıyorsak örnek 200 mg tren enanthate kullanacaksak testesteron miktarını 100 mg mı çekmeliyiz.

Bu bir formül.

(Yazdığım gibi dilediğiniz kadar yükseltebilirsiniz testosteron 100/200 maks bu band oranın da kalsın bu formülü tecrübe edecek olanlar için.)

Oktaysss, 3 dakika önce yazdı:

Hocam peki bu yan etkilerin hic biri yoksa olmadiysa veya olmama ihtimali varmi 🥲🤣

Tabi var ama bu olasılık çok düşük yani mutlaka bazıları minikte olsa kendini hissettirir genel insan genetiğinde.

Zira konu içinde yazdım sıfır bakın bir bile değil sıfır yan etki full pozitif etki gören kişiler oldu portföyüm de.

Hastaneye kaldırılacak kıvama gelenler de oldu yan etki ağırlığı konusun da.

(işte burada yazım içinde ki alkol masası örneği devreye giriyor anlamayanlar için) 

(gerçek tren bunu yapar yani içinde yazılan oranda ham madde varsa/işlenmiş)

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.330

Tren ace tecrübe etmiş biri olarak, prolaktini kontrol altına alınca sinirden eser kalmadı. Ancak tanrı modu asla kapanmadı. Her şeyin üzerinde hissettiriyor kendini. Sinir sorununu halledince kimse ile kavga etmek istemiyorsunuz doğru lakin size bir bölük adam dalacak olsa korkunun zerresini de hissetmiyorsunuz bu da kesin.

bilgilendirme için çok çok teşekkürler @Lovinghocam. Lazım olduğunda dediğiniz formatta kullanıp gözlemlerimi aktaracağım.

  • Beğen 5
  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
YellowDe    24

Hocam elinize sağlık bu konunun altında sunu belirtmek istiyorum  geçen hafta tren küründe olan sevgilisini katleden caniyi unutmayın örneğin bizim bilmediğimiz bilinçaltımızda yatan psikolojik bir rahatsızlığımız var ve tren bunu tetikleyip ortaya çıkarıyor trenin kendi etkileriyle birleşince çok kötü sonuçlar doğurabiliyor psikolojisine güvenmeyen uzak dursun ben cesaret edemedim iyi düşünün dostlar 

  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Larues    235

Tren kullanıyorsanız bile lütfen efedrin kafein veya pre workout olarak anapolon almayın. Hatta mümkünse kafein bile almayın boga gibi oluyorsunuz inanılmaz Bi ilaç bağımlılık yapar ama bir o kadar da güzel :)

YellowDe, 2 saat önce yazdı:

Hocam elinize sağlık bu konunun altında sunu belirtmek istiyorum  geçen hafta tren küründe olan sevgilisini katleden caniyi unutmayın örneğin bizim bilmediğimiz bilinçaltımızda yatan psikolojik bir rahatsızlığımız var ve tren bunu tetikleyip ortaya çıkarıyor trenin kendi etkileriyle birleşince çok kötü sonuçlar doğurabiliyor psikolojisine güvenmeyen uzak dursun ben cesaret edemedim iyi düşünün dostlar 

Reis kürü geçiyorum ben bile 70-150 mg arasi kafein tüketip sağlam Bi idmandan sonra aşırı ozguvenli ve kavgacı bir tip oluyorum tren girsem Allah bilir 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Can35    30

Ben de bu kürümde ilk kez tecrübe ediyorum, özümde çok sakin bir insanımdır zor sinirlenirim yani ettiğim laflar inanılmazdı 5.haftadayım paranoya konusunda sabah kalkıp saçma sapan bir olaya tutuluyorum ciddi psikolojik problemler yaratıyor.(Psikoloğum bu arada) 

Ama dayanılmayacak bir yan etki vermedi bana en zorlayan şey antrenman yapma isteğimi alması… onun dışında hepsine dayanırım ama iş çıkışı antrenman bile yapasım gelmiyor.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137

Hocam bu detaylı ve bilgilendirici yazı için teşekkür ederiz.🙏🏻 Aktif olarak 6. ya da 7. haftaya girdim :) libido konusu inanılmaz. uzun zamandır böyle hissetmemiştim. Kendime inanamıyorum :) şahsi olarak sadece gece terlemeleri ve uykusuzluk yaşıyorum fakat mükemmel bir ilaç. Prolaktini kontrol altında tutmakta fayda var :)

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.553

Çok detaylı ve dikkat edilmesi gereken öz bilgilerle dolu bir yazı paylaşmış @Loving Hiç bir şey bilmeyen biri bile trenbolonu, bu yazıdan gayet net tanıyabilir.Bence forumun ilgili bölümünde ilk sırada sürekli bulunmalı...Teşekkürler Burak

  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Larues    235
metinav, 3 dakika önce yazdı:

Çok detaylı ve dikkat edilmesi gereken öz bilgilerle dolu bir yazı paylaşmış @Loving Hiç bir şey bilmeyen biri bile trenbolonu, bu yazıdan gayet net tanıyabilir.Bence forumun ilgili bölümünde ilk sırada sürekli bulunmalı...Teşekkürler Burak

Şimdi iyice meşhur oldu instada millet çocuk oyuncağı gibi esprisini falan yapıyor ama bilmeyen çocuğun biri testosuz tren falan vurursa sıkıntı büyük bu kadar meşhur olmayaydı iyiydi

tarihinde Larues tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.553
Larues, 2 dakika önce yazdı:

Şimdi iyice meşhur oldu instada millet çocuk oyuncağı gibi esprisini falan yapıyor ama bilmeyen çocuğun biri testosuz tren falan vurursa sıkıntı büyük bu kadar meşhur olmayaydı iyiydi

Doğru bilgiyi paylaşmak gerekli.Trenbolonun testosteronsuz kullanılmaması yazıdan gayet net anlaşılabilirken, hala testosteronsuz trenbolon kullanan varsa ona diyecek bir şey yok.Gençlerin her konuda özentisi var, ve önüne geçilemiyor.Forumda hiç kimse belli bir yaşın altında ve yaşantısında uygun kriterlere erişmemiş birine, trenbolon kürü önermedi ve önermiyor.Fakat salonlarda veya arkadaş çevresinde bu işlerden kazanç sağlayan kötü niyetli insanlara kapılarak, bu ağır kürlere girme hatasına düşen insanlar da yok değil.Umarım öyle bir şey yapmadan önce bu yazı önlerine çıkar da engel olur...Spor sağlık içindir, görüntü estetik sağlığın önüne geçmemeli.Hayat ucuz değil, riske edilecek kadar...

  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    285

Ya bu ilaç herkeste ters etki gösteriyor galiba. Ben tren kullanırken (Burak hocadan aldım dediği şekilde kullandım en son) acayip mutlu ve şeker gibiyim. Normalde panik atak var, asabi aniden parlayan bir yapım var.  Ama gece bir vurdu nefes alamadım bıraktım tabi bir daha kullanacağımı sanmıyorum.

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150

Burak hocamla 20hafta kadar trenbolon 5 haftada parabolon kullandim valla seker gibiydim sinirde yoktu sadece ilk hafta göğüs kafesim daraldı ve gecti 20kg agirlik var gibi oldum :) sansli olanlardanim galiba

  • Beğen 4
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.330

Şanslı demeyelim. Hocanın işi bilmesinin faydasını gördünüz diyelim. Bende prolaktini halledince çok neşeli bir tanrı olmuştum :D 

 

  • Beğen 3
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cemkuray    22

Trenbolone küründeyim concerta kullanmaya başladım dün bi sorun olur mu acaba? prozac'da kullanıyordum yanında prolaktin arttırıyordu o galiba concerta da indirme özelliği var prolaktini bu ilaçlar sorun yaratır mı acaba bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    225
cemkuray, 27 dakika önce yazdı:

Trenbolone küründeyim concerta kullanmaya başladım dün bi sorun olur mu acaba? prozac'da kullanıyordum yanında prolaktin arttırıyordu o galiba concerta da indirme özelliği var prolaktini bu ilaçlar sorun yaratır mı acaba bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim.

 

Bende bunu çok merak ediyorum. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
rastlantisal, 17.01.2023 - 10:36 yazdı:

Şanslı demeyelim. Hocanın işi bilmesinin faydasını gördünüz diyelim. Bende prolaktini halledince çok neşeli bir tanrı olmuştum :D 

Burak hoca ayricaligindan faydalaniyorum ben gözümü kapatip vazifemi yapiyorum :))

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    762
cemkuray, 17.01.2023 - 10:41 yazdı:

Trenbolone küründeyim concerta kullanmaya başladım dün bi sorun olur mu acaba? prozac'da kullanıyordum yanında prolaktin arttırıyordu o galiba concerta da indirme özelliği var prolaktini bu ilaçlar sorun yaratır mı acaba bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim.

Concerta ile 342324 hafta bile girersin kaç mg alıyorsun yıllardır kullanıyorum arada kafam atınca işlerim artınca kullanırım. Cidden baskılıyor prolaktini o god mode da kapanıyor agresiflik ortadan kalkıyor sinirlenirsende içinde yaşıyorsun kolay kolay tepki göstermiyorsun. Concerta kür için bir sıkıntı yaratmıyor ama diğer ilacı bilemem. Concerta da tehlikeli bir ilaç hafife alınacak bir ilaç değil ben neredeyse 13-14 yıldır kullandığım için son 5 yıldır ara ara kulanıyorum, ilaçla surf yapıyorum bünyem çok alışkın ama depresif yapar prospektüsun da ölüm, intihara mehil olan bir ilaç mental olarak sağlam değilsen özellikle belli bir yaşta değilsen bazı şeylere aşmadıysan bu ilaçları da kullanmak zorundaysan treni kesmeni tavsiye ederim. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cemkuray    22
galicik, 29 dakika önce yazdı:

Concerta ile 342324 hafta bile girersin kaç mg alıyorsun yıllardır kullanıyorum arada kafam atınca işlerim artınca kullanırım. Cidden baskılıyor prolaktini o god mode da kapanıyor agresiflik ortadan kalkıyor sinirlenirsende içinde yaşıyorsun kolay kolay tepki göstermiyorsun. Concerta kür için bir sıkıntı yaratmıyor ama diğer ilacı bilemem. Concerta da tehlikeli bir ilaç hafife alınacak bir ilaç değil ben neredeyse 13-14 yıldır kullandığım için son 5 yıldır ara ara kulanıyorum, ilaçla surf yapıyorum bünyem çok alışkın ama depresif yapar prospektüsun da ölüm, intihara mehil olan bir ilaç mental olarak sağlam değilsen özellikle belli bir yaşta değilsen bazı şeylere aşmadıysan bu ilaçları da kullanmak zorundaysan treni kesmeni tavsiye ederim. 

Hocam manyak iştah kapatıyor ya onun bir çözümü var mı bilirsin sen belki

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    225
galicik, 2 saat önce yazdı:

Concerta ile 342324 hafta bile girersin kaç mg alıyorsun yıllardır kullanıyorum arada kafam atınca işlerim artınca kullanırım. Cidden baskılıyor prolaktini o god mode da kapanıyor agresiflik ortadan kalkıyor sinirlenirsende içinde yaşıyorsun kolay kolay tepki göstermiyorsun. Concerta kür için bir sıkıntı yaratmıyor ama diğer ilacı bilemem. Concerta da tehlikeli bir ilaç hafife alınacak bir ilaç değil ben neredeyse 13-14 yıldır kullandığım için son 5 yıldır ara ara kulanıyorum, ilaçla surf yapıyorum bünyem çok alışkın ama depresif yapar prospektüsun da ölüm, intihara mehil olan bir ilaç mental olarak sağlam değilsen özellikle belli bir yaşta değilsen bazı şeylere aşmadıysan bu ilaçları da kullanmak zorundaysan treni kesmeni tavsiye ederim. 

Kullandığım zaman trenin verdiği paranoyadan 10 kat daha fazlasını yapıyor bende. God mode açılıyor babama tüm gücümle bağırdığımı hatırlıyorum. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokalaf    134

Deca kullanırken paranoyaları en ağır şekilde yaşadım, bırakalı 3 ayı geçti ve üzerimde hâla esintileri var hocam. Ciddi manada bipolar bozukluk tarzı birşey yaşadım ve hayattan aldığım zevk 0 a indi. Bunu nasıl açıklarız sizce? @Loving

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: FatChicken
      Trenbolone kürü sonrası pct yapmadan only testo devam edilir mi?
    • Yazan: Yaşar ramazan
      5 yıldan uzun süredir spor yapmaktayım. En son 2 yıl önce bir kürden çıktım 2 yıldır da hiçbir küre girmedim hiçbir şey enjekte etmedim. Elime çok güvendiğim bir kaynaktan güzel bir set geldi.  
      30ml tren 30ml testo.      30ml masteron mevcut. Kısa yani 2.5 3 aylık bir kür düzeni oluşturmak istiyorum.
      Siz olsanız nasıl bir düzende uygulardınız ?
      Her türlü öneriye açığım farklı bakış açılarının bir şeyler katabileceğini düşünüyorum.
      Ezbere hareket etmek istemiyorum. 

    • Yazan: Waxorion
      Herkese merhaba arkadaşlar, 
      Tren testo kürümün 4. Haftasındayım şuan haftalık 500 testo 200 tren şeklinde ilerliyorum. Şuana kadar ağırlıklarım baya arttı ve antremanlar resmen mükemmel geçiyor bayram dışında diyeti hiç bozmadan ilerliyorum. Tren hakkında kullanmaya başlamadan önce baya bir araştırdım yan etkileri nelerdir vs ve baya bir yan etki gördüm intihara kadar giden konular bile açılmış. Benim bu konuyu açma sebebim ben gece terlemesi dışında hiç bir yan etki görmedim normalde nasılsam hala aynı şekilde devam psikolojik olarak ve fiziksel olarak öksürme vs hiç bişey yaşamadım. Ürün boş değil baştan söyleyeyim onu burak hocamla noxy markası ile devam ediyoruz. Kafama takıldı acaba sizde de hiç bir yan etki görmeyen var mı? Bu durum normal mıdır yani 
      Herkese iyi forumlar
    • Yazan: Darkdefender
      Merhaba arkadaşlar,
      Sık enjeksiyon yapmaktan sıkıldım!
      Tren kullanacağım tren acetat yerine tren enantat kullansam aynı şekilde yağ yaktırır mı?
      Su tutumu ve dick yapma durumu daha fazla dendi...
      Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×